Új privát üzeneted érkezett!

Bocika: Hmmm, halacska, nyammm! Most jövök rá, hogy milyen régen ettem!

Sarmi: Én szívesen látlak egy szelet meleg kenyérre vajacskával, tejecskével! :)
bébic

Ivás... Én is törpevízmű vagyok: iszom, pisilek! És nálam is inkább kora délutántól késő estig jelentkeznek a tünetek!
sinaszi

Mai pocikafotó:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocika: irigy vagyok :) bár én kolbászt vacsiztam paprikával meg mustárral, végülis az se rossz... 8)

Kép

Kép
gabilany79

Apa szereti.... :roll: bár van mikor kevésbé izgalmas,, ,sok sok csúnya dolog van ám.. és ilyenkor az a rossz neki, hogy ha egész éjszaka dolgozik másnap ugyanúgy kell mennie a napi 8 órára..

Aida, Sinaszi! csuda csini pocakok :wink: :D

Kép
eszterke24

Csinik a pocik lányok! Én is jövök majd, meg a tegnapi zsákmány képeivel is, ha végre lesz feltöltött akksink a géphez...mind lemerült.... :?
bébic

Aida, Sinaszi!
Jó kis pocifotók, mindenki csini!!! :P

Még azt akartam írni, hogy a keményedések már normálisak, úgyhogy ne aggódjatok. :wink:
Nálam, meg Aidánál túl korán kezdödött... :? :?
susy75

Fúúú, kipukkadok, annyira jóllaktam! :D El is teszem magam holnapra, megyek Apával korán reggel be a városba, ő dolgozóba, én házidokeszhoz.
Ja, új elnevezést kaptam múlt éjjel: én vagyok az ő kis Óriásbálnája.... 8) :D De nem bánom, mert úgy is érzem magam.... :wink:

Szép álmokat!
bébic

Jó éjt, Bébic! De holnapra aztán várjuk a "bálnafotót" és a manóruhafotókat is!!! 8)
sinaszi

Szépek a pocik!

Képzeljétek az Olaszországban élő barátnőmmel dumáltam jó fél órát skype-on. Olyan jó volt így este valakivel beszélgetni!!!!! :(
Vendég

Mágnes!
Fehér kenyeret te se eszel? Azért hátha most nem jön elö a cukrod! :lol: Ja és feta sajtot lehet enni terhesen?

Bébic!
Irigy vagyok! Kenyérke tejjel.... :cry: :cry:

Bb!
Mi volt a dokinál? :roll: :roll:
susy75

Csajok! (Főleg Zöldi!) Szerintetek mi lehet az: a mellbimbómon kb. 1 hónapja egy hajszálvékony kb. 3-4 millis kinövés lett. Olyan, mintha a bőröm kinőtt volna... :shock: Próbáltam nem törődni vele, ezért nem is figyeltem, de ma vettem észre, hogy teljesen elsötétedett a vége... Lehet ez valami szemölcsszerűség? Nődokinak mutassam meg!? Vagy kinek? Vélemény?
sinaszi

Én is elteszem magam holnapra. Korábban bemegyek, mert előbb le is lépek, megyek délután szülésfelkészítőre!!!!! Kíváncsi vagyok, mert még nem voltam. Állítólag a szoptatás lesz a téma!!!
Jó éjt, és remélem mindenki tud majd jól aludni!!!!
Vendég

Ja! Köszi a pocidicséreteket! :)
sinaszi

Sziasztok,

Voltam dokibánál, hát nem túl jó híreket mondott, 1 ujjnyira nyitott a méhszáj, jövő héten újra meg akar nézni, akkor ír fel magnézium port, addig 4x2 MAgneB6.

Mondtam neki, hogy nem tudok kórházba befeküdni, mit csinálnék itthon a családdal, úgyhogy ezt megérti, de sűrűn akar látni.
Ja, szigorú fekvést rendelt. Hát, ez a legnehezebb, tudom, hogy csak ez segít, de hogyan?

Az átlagosnál több magzatvíz miatt megyek újabb uh-ra, de ő sem látott semmi aggasztót, csupán nagyobb súly terheli a méhszájat, ami most pláne nem jó.
Mivel uh szerint 2,5 héttel nagyobb a baba, ezért azt mondta, hogy még 4 hetet kihúzunk, és túlvagyok a kritikus időszakon. Bár igazán jó az lenne, ha decemberi gyerkőc születne.

Hát, hajrá!

NAGYON KÖSZI A DRUKKOKAT, ÉDESEK VAGYTOK!!!

Niki: Hétfőn de. megyek a Honvéd kórházba, még értekezünk.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Ez az ÉDESEK VAGYTOK, így utólag olvasva olyan nyálasnak tűnik. Inkább: OLYAN SZUPEREK VAGYTOK!!!

NA megyek vízszintbe, méhszáj kímélősen.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Még egy kérdés:

A Ti orvosaitok melyik időszámítást tekintik mérvadónak: a számított, vagy az uh-os hetet?

Eddig mindig a számított (Utolsó menstruáció alapján) szülés időpontját tekintette a dokim szentnek, most meg az uh-os alapján számolt. Hétfőn azért ezt tisztázom vele.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok lányok!

Na ma potyára mentünk csemetémmel dokihoz... beteg lett a dokibá... holnap másikhoz kell elmennünk. De úgy tűnik kisfiamon a házi pudingos desszert segített... kevesebbet köhög :)
Közben jövő hétre megint cukorvizsgálatot kértek, mondván, hogy nagyons okat iszom... de úgy látom ez nem csak nálam van így. Nekem simán lecsurog egy nap 3-4 lityi folyadák. Persze ennek megfelelően - és főként éjjel ez távozik is. :roll:

Laura! Aszta! NAgyon guszta a kakaós csiga... receptet kérlek nyomd fel a receptes topicba...

Eszterke! Szuper, hogy jó eredményeid vannak! És izgis amit apa csinál nálatok...

Nálunk apa matematikus közgazdász ... elvileg éjjel nem dolgozik.... elvileg....

Mush! Mennyi van még a munkából! Legalább azt ne duplázd meg!

Sinaszi szép pocakod van! Azt mondják, hogy a fiúknál szép formás a pocak... de a tied is szép formás...

Aida! Nagyon szépen kerekledik a poci! De jó ég! te nagyon vékony vagy! :oops:

BB! Sajnálom, hogy nem jó híreket mondtak, pedig nagyon drukkoltunk. De ne aggódj, minden rendben lesz. A baba elég nagy, csak kicsit többet kell pihenned. Tudom, ez nem könnyű, de ezt a pár hetet már a jég hátán is kibírod!

Nekem is egy héttel nagyobbnak mondták a benntlakót, de nekem a dokinéni ragaszkodik az eredetileg számolt dátumhoz.

Csaki! Merre vagy mostanéban? Nem viszketsz már?

Harivera! Hogy ment a suli dolog?

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Mindenkinek jól alvós éjszakát kívánok kevés pisiszünettel!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Sziasztok!

Vagyok... csak igazából nem tudok semmihez sem hozzászólni... sütni/főzni nem szoktam/nem szeretek, vásárolni nem voltam, amit meg veszünk azt Lillának, szerintem csak a szokásos terhességi nyavalyáim vannak, semmi különös (viszketésre szuper volt a kamilla... ma már alig volt valami, holnapra szerintem tutira lemegy), a cukrom meg olyan amilyen... 19-én megyek a dokihoz, majd megmondja mi a helyzet a magzatvízzel... szerintem minden rendben lesz.

(viszont láttam itt egy kupac kakaóscsigáról képet... na az állatkínzás volt... a receptet megpályázhatnám esetleg? Megpróbálom legyártani TK lisztből és gyümölcscukorból...)

Jaaaa.... terhességi diab és diéta (háháááá... ehhez legalább hozzá tudok szólni):

A reggeli nagyon sovány legyen, max. 25-30CH, az is lassan felszívódó szénhidrátból (rá kell keresni a glikémiás indexre - GI.. reggelinél a 30-nál alacsonyabb az ami mehet, a többi felejtős).

Tízórai 20-25 CH, itt a GI felmehet 50-ig is, de ugye minél alacsonyabb annál jobb

Ebéd: 50-60-70 CH (diéta súlyosságától függően - normál cukros diétánál kb. 50 az adag). Ennek a legnagyobb része 50 GI alatti legyen, max. 10-15 CH-nyi viszont lehet gyors is (ld. süti:)

Uzsonna: jipiii... ez lehet gyors CH (15-20 CH)

Vacsora: 40-50 CH, max. 10-1 CH lehet gyors

Alapszabály: a GI manipulálható, lejjebb nyomható. Ilyen trükk pl. ha valaki kávézik és a kávéba a tej mellé sok tejszínt is tesz - ld. zsírosítja. A zsír/olaj alapvetően csökkenti a GI-t. Marha egészségtelen és hízlal de ez akkor is így van. A sima piskóta ezerszer jobban felviszi a cukrot mint az ugyanakkora mennyiségű vajkrémes torta. Ha édesség kell a fagyi a legkisebb rossz - az nálam pl. meg se piszkálja a cukrom (csak krémes legyen és ne vizes). Ja igen. A GI-t nagyon durván befolyásolja az ételek elkészítésének a módja. A krumplipüré pl. öngyilkosság, míg a sütőben sült krumpli pl. vajjal talán még OK (van akinél nincs miatta gond, valakinek az egekbe emeli a cukrát). A tésztából ugye a TK durum az ideális, abból is a spagetti (nem írom le miért, rá lehet keresni:), a kenyér GI-je alacsonyabb ha pirítósként eszi az ember. Stb. stb.

Tökéletes kaják terhesen: bab, lencse. Nem bántják a cukrot viszont nagyon egészségesek... (ld. lencse és vas)

Ami mindig ehető számolás nélkül: vaj, sajt (szerintem a feta az nem megengedett de most nem néztem utána), tojás, húsfélék (a felvágottnál nézni kell a CH-t), nagyon sok zöldségféle (táblázatot kell nézni hozzá).

Amire figyelni kell mert rejtett cukor lehet benne ami esetleg sutyiban felviszi a cukrot: gyümölcsteák (maltodextrin), felvágottak, mekis stb. kaják stb. stb.....

Trükkök: ha nagyon necces kaját eszik az ember (ld. azt azért sejteni lehet:) akkor utána érdemes sétálni egy nagyot vagy 10 percenként 1 pohár vizet lenyomni (fél litert... ha iszonyú necces volt a kaja akkor 1 litert). A vízivás ugyancsak egészségtelen de a cukrot jól lehet vele lejjebb tornázni (higítja ugye a vért)...

Most más nem jutott az eszembe.

Szerintem ha nem kell számolgatni akkor az egy 180-200 CH-s diétát jelent ami igazából egy átlagember normális napi CH adagja, így a diabetológián ilyen magas CH hallatán röhögni szoktak...
Vendég

ja, plusz amire a végére érek a sok-sok teleírt oldalnak egyszerűen elfelejtem kinek mit is akartam írni... így csak simán mennek a drukkok mindenkinek...
Vendég

Bkatalin, igen tudok róla. :) Mármint hogy nagy vékony vagyok.

Fránya gyomorégés megint kerülget. Így jó lesz az éjszaka.

Sikerült ma videóra vennem Noel kapirgálását. :D Csak úgy partizott odabent.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Csaki!
De jó hogy ezeket leírtad! :lol: :lol: :lol: Örök hála érte!!!!!!!!! :wink: :wink:
susy75

Sinaszi, Aida!

Csinik a pocik! :)
Vendég

bb
Nálam folyamatosan a számitottat veszik mérvadónak!

Jó éccakát mindenkinek!
Vendég

Galzsuzsi!
Ha a "sárgaság" a hepatitis A fertőzést jelenti, akkor holnaptól ne menj dolgozni!

Anita! Pocaktartó is teljesen felesleges, csak annak kell, akinek extrém nagyot nő a hasa a súlyához képest (20-25 kiló), illetve ikerterhes, vagy gerincproblémával indul, vagy sérvhajlama van...
Hadd dolgozzanak azok a hasizmok!

Manna! ...és szerintem sikosítót sem kell venned :wink:

Szeles! Naggggyon jól néznek ki a kakicsigáid! Hú, vazze!

Kép
zölddisznó

Ááááááááááááááááááááá! Írtam egy oldalt, de mind elszállt! Nem megy az alvás... fáj mindenem. Baromira nem vagyok nyafogós, de a szemérem csontom olyan katasztrófa lett estére, hogy alig tudok menni. A fekvéstől meg beáálnak az izületeim. Tiszta trotty vagyok. :twisted:

Lusta vagyok mégegyszer leírni mindent.

Sina! Normális. Nekem 3 ilyen izém nőtt a bimbimen, ezek be is sötétültek, a nyakamon, hónom alatt... meg még jónéhány, de azok bőrszínűek maradtak. Ha aggaszt, mutasd meg egy bőrgyogyónak, de szerintem no para.

...megyek, eszem egy kis jéghrémet! :oops:

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Csajok!
Jelentem ma éjjel a körülményekhez képest megint jól aludtam. :-D Most az ujjaim nem hajolnak, fáj a vállam. Más bajom most nincs. :-D

Sina!
Nagyon szép a pocakod!

Aida!
Noel még mindig befelé nő! :D De azért már egyre jobban látszik kifelé is. :wink:

BB!
Sajnálom, hogy nem jó híreket kaptál!!! Tömd magadba a MagneB6-t! Gyors segítséget nem tudsz keresni? Tudom, anyósod nem a kedvenced, de most bedolgozhatna egy kicsit hozzátok, hogy te tudjál pihenni. Vagy találtál azóta pótmamit?

Sina, Zöldi!
Bigyók rajtam is nőttek. Meg apró, szinte szeplő méretű anyajegyek szaporodtak el rajtam. De amúgy sem voltam mentes az ilyen dolgoktól.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

hemej! Örülünk, ha benézel! Gyere gyakrabban! Babaszobávala hogy álltok? Hol vagy te pontosan?

Aida! A tesz-vesz-es szerzeményeidről muti képet.

Mush! Azért ne vidd túlzásba a melót. Állandó túlórát nem várhatnak el tőled ebben az állapotban.
A csempéket lesz mire lecserélni?
Jobbulást a megfázásból. Nekem ilyenkor a grefruitmagcsepp szokott segíteni. A mézes dió is jó, citromos teával.

Zöldi!
Úgy látom Hanna szereti a jégkrémet! :D
Szép nagy pocak!

Solya! Hova tetted a pocakod? :)

BKatalin! Kisfiadnak jobbulást!

Bocika! Jó vétel volt!

Susy! Szép pocak!

Gabrielldaniell!Ezen már én is gondolkodtam, hogy hogyan fürdetem altatom őket egyszerre, ill. ha éjszaka mindkettő felébred hogy oldom meg.
Bár nálunk most a legégetőbb kérdés, hogy hol helyezzük el a picit, hogy mindenkinek jó legyen és hely is legyen. Ezt még nem sikerültmegoldanom.

Galzsuzsa! A sárgaság ragályos és felnőtt korban még veszélyesebb, mint gyerekkorban. Ugy tudom elsősorban rád veszélyes! Egyébként fertőző osztályon szokták kezelni ezeket a betegeket és min. 1 hónapig utána is el kell különíteni. Nem is értem mit keres ott a kolleganőd!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ibernuska! Jó sok mindent beszereztél! Overállokat megmutatod?

Mágnes! Az egyedül alvás eléggé gyerekfüggő. Amig kissebb volt én sem ringattam sosem, de gyakran aludt el cicin, aztán ahogy nőtt szépen elaludt magától. Nyáron egyik éjszaka sikítva ébredt és azóta nem hajlandó egyedül elaludni. Régen én is azt hittem, hogy rajtam múlik, hogy hogy alszik. Ma már tudom nem. Bár én ezt a sírvahagyás módszert nem próbáltam ki és nem is fogom. Az éjszakát is van, hogy átalussza és van hogy 1-2 alkalommal felébred. Délután magától elalszik. Felteszek egy képet milyen poziciókat bír felvenni. Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Annyit írtatok, hogy egyszerüen nem jutok a végére! A gyerekem már egyfolytába rángat el a gép elől!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Pocakméret:105cm :oops: :wink:

Sina és Aida!
szépek a pocakfotók.

BB!
Pihenj sokat a külső van kinyílva? mert a legutóbb nekem 3100 a külső nyitott 1 ujjnyira, de nem mondták h feküdjek vagy valami. :shock:

Zöldi!
Köszi a tanácsot, de azért lehet h veszek mert fáj a derekam és nem akarom h a hasam is nagyon kinyúljon.

Tegnap este olyan fáradt voltam ülni se esett jól.A páromat meg lekiabáltam :roll: Totál kész vagyok pedig most kezdődik az igazi meló: fránya építkezés.Miért nem lehet ezeket megoldani a várandóság első trimeszterében vagy mikor megszületett a baba????? :idea: :? Vagy miért nem vesz ki szabadságot :?: :?:
Remélem nem golyózok be a végére?
Mindenkinek szép napot! :) :D

Kép

Kép
bellanitta

Jó reggelt!

Zöldi! Köszi a megnyugtatást! Most már figyelni fogom és ha újra változik, akkor elmegyek egy bőrgyógyászhoz. (Gondolom, hogy oda kell beutaló, ugye!?)

Köszi a pocidicséreteket!

Már nem is tudom,hogy ki tette fel a kakaóscsigáról a fotókat, de nekem is csorgott a nyálam! Visszanéztem! Szóval Szeles! Remélem, hogy nem nehéz a recept, mert akkor én is rápróbálok, ha benne van a receptes topikban...

Ma elmegyek a vaterán lőtt utolsó ruhácskákért! Majd még jövök! Addig is: Mindenki vigyázzon magára és magzatára! Aki beteg, gyorsan gyógyuljon meg és a tesókat is gyógyítsátok szorgalmasan!

Puszi
sinaszi

Anita! Hasonlóak vagyunk pocakméretben!

Az építkezés miatt nem irigyellek! Nekünk ez az ablakcsere dolog július óta húzódik és már kénytelen voltam összeveszni 2 emberrel miatta... Persze azóta sem történt nagy változás, így most hivatalos levélre készülök! Kitartás! Próbálj meg minél távolabb kerülni a nagy melótól! Próbálj ne idegeskedni! Bár én az a típus vagyok, aki nehezen kapom fel a vizet, de ha eljutok odáig, akkor nagyon pipa tudok lenni! Remélem, hogy gyorsan lepörög majd a dolgo és nem fogsz idegeskedni!
sinaszi

Sina!

Köszi, én se vagyok egy ideges típus csak mikor minden szana szét és csinálni kéne , de nem tudod mert a derekad se hajlik és apocakot is nyomod :evil: De majd mikor tú leszünk rajta micsoda megkönnyebbülés lesz.

Apósom itt van/volt füvet kéne vágnia és a kertet kicsit összekapni mindjárt viszik a kukát el.És a kis cukor pofa bezárt engem hazaugrott valamiért (biztos nem találta a fű nyírót) :shock: Csak gondoltam kimegyek már mert nem hallom se a gép hangját se nem látom a kamerán h mit csinál és akkor szembesültem a dologgal h be vagyok zárva a saját otthonunkba, mint egy kisgyerek. :roll: :oops:

Kép

Kép
bellanitta

És megérkezett HURRÁ hozott kis sarlót!!!!!

Kép

Kép
bellanitta

Ne hagyd magad szobafogságra ítélni!!!!
sinaszi

Bb neked több a magzatviz nekem kevesebb,neked nagyobb a baba 2 héttel nekem kisebb két héttel...na akkor én mikor szülök májusban???? :roll: :lol:

csaki a bab,lencsével csak az a baj hogy engem például felfúj,és a most egyébként is érzékeny császárom hegét mintha szét akarná robbantani... :cry:

Szerencsére mi már az épitkezés vége felé járunk,igazából már csak olyan munkák vannak amikhez szaki jön(gázszerelés),meg amiket már apa meg tud maga csinálgatni(gipszkartonozás,festés,laminált padló)nekem csak söpreni felmosni kell ezek után,azt meg valahogy túlélem,bár a hasam sztem jó pár centivel lejebb húzódott,ülni is csak szétterpesztett lábakkal tudok... :lol:

Én már teszveszeltem 3 hálózsákot,úgyhogy abból elég,majd kisruhákat turizni még pénteken megyek aztán megvan a babának minden!Kórházi pakkok készenlétben.

2 hónap és babázok!!!! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt !

kicsit jobb éjszakám volt, és hetek óta először nem hajnalban ébredtem! HURRÁÁÁÁ

Kitartást a lakásfelújítóknak!

BB! sajnálom a rossz híreket, de pihenj sokat és minden rendben lesz!
nekem is sok a magzatvizem és a babám majdnem 5!!!! héttel :shock: saccolják nagyobbnak.
de tegnap a doki még a szülési időpontomat sem változtatta meg mert azt mondta h ez így tuti mérési eltérés ... :roll: az nem létezik h 5 nap alatt majdnem 30 dekát hízik...
és még csak gyakrabban sem akar látni.. :wink: :lol:

Zöldi! nekem is fáj minden csontom.. neked is szép nagy pocakod van! :D

Sarmon! csak óvatosan..

menni kellene boltba,,, de olyan nehéz elindulni.. :lol:
ha jöttem majd megpróbálok képet rakni a tegnapi szerzeményeimről

Kép
eszterke24

Sarmon!

De jó nektek irigy-irigy!
Mennyi hálózsákotok van már?Én nem vásárolok most semmit, selejtezem.
megint sikerült egy nagy zsák kozmetikumtól megválnom. :) és nem foglalják a helyet tovább.

Kép

Kép
bellanitta

Jó reggelt!

Nálunk zajlott az élet éccaka!
Szomszédunkban egyetemisták laknak.
Buli volt egész éjszaka!
Nem sokat tudtam aludni "kissé" hangosak voltak.
Reggel 5 -kor el is mentek, jó nagy hangzavarral. :cry:

Nem vagyok konzervatív és is buliztan anno hajnalig, és úgy emlékszem vissza mi azért figyeltünk arra, hogy amenyire lehet csendben menjünk el egy helyről nem ordítva, hogy zeng a lépcsőház. :oops:
Vendég

BB:akkor még ledumáljuj.oda tudok menni.sőt ha egyedül mész szivesen elkisérlek:Daztán legalább dumálunk...tudod,unatkozo kismami vagyok:D

lányok:ma már kisirtam a szemem.tudom hogy nem kéne aggodnom de ma bementem az anyakönyvi hivatalba mert ugye márciusban volt a válásom.meg kell csinálni a személyim hogy vissza kapjam a lánykori nevem kellett volna hozzá a házassági kivonat..meg az apaságihoz is kellett volna.ekkor jött a csaj.halál bunko,észre sem vette hogy szarul érint a dolog.mire közölte hogy felesleges megcsináltatni mert nem veheti a párom a nevére a babocát mivel a válás és a gyerek születése között 300 napnak kell eltelni hogy ne az ex férjem nevét kapja a kicsit.
azt mondta vagy férjhez megyek most,vagy a születése után mennem kell a biroságra és bizonyitanom kell hogy a kicsi nem az ex férjemtől van.
eddig azt mondták hogy elég ha papirom van arrol hogy a válás után fogant a kicsi.de nem...
elkezdtem sirni a csaj előtt.nem birtam vissza tartani:Serre ő :ne sirjon ez nem nagy dolog.
nagyon kiborultam.

mindegyj.voltam reggel orvosnál,minden rendben velünk.majd 4 hét mulva kell vissza mennem.:Dakkor már 34 hetes leszek:Dés 22 éves:Dmost probálom terelni a gondolataimat.:D

Kép

Kép
nikianya21

Vera!
Már két napja azon filózom hogy a Szirka az vezeték vagy keresztnév?
Aki tud válaszolhat hamarabb!!!

Kép

Kép
bellanitta

Zöldi, Enikő: a kolleganőmmel múlt héten voltunk kevés ideig egy helyen, már akkor panaszkodott, h nincs jól, de még nem lehetett tudni, h mi baja...Hétfőn nem jött dolgozni, csak betelefonált, hogy ott van a kórházban, és hogy sárgaságos.Amúgy mától már én sem dolgozok (je-je-jeeeeee) :P
Csak féltem, h amig még járt munkába el lehetett e kapni tőle. De ma amúgy i s kell menjek a családorvosomtól és akkor megkérdem tőle

Kép
galzsuzsa

Látom újabban én sem irok valami helyesen... :oops:

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!
Én is kivagyok - bár nem olyan nagy probléma - mert még mindig nem hozták meg a babakocsit. Tegnap egész délután otthon dekkoltam, mert addigra ígérték. Most meg nem érem el a srácot.

Lakásfelújítás: ne is mondjátok. Mi majd akkor kezdünk neki, mikor apa hazajön. Már előre félek. Igaz nekem munkám nem lesz, de szerintem nagy lesz a kosz, és káosz. Én meg utálom ha más takarít helyettem, mert nem úgy csinálja ahogy én szoktam. Ráadásul nálunk egyben van a nappali-konyha-étkező, és hát hiába a nappali részt csináljuk meg jut por mindenhová. Meg hát mivel egy légtér ezért mindent festünk is. Az az egy lesz jó, hogy akkor már nem vagy még egy kicsit dolgozok (majd meglátjuk hogy ér ide a festő szaki).

BB: sajnálom ami történt. Pihenj sokat - tudom nem egyszerű - és szedjél sok magnéziumot. Az a minimális 4 hét meg hamar letelik. Ezt amúgy én is remélem, mert még annyit dolgozok.

Szeles: nagyon tuti a kakaós csiga. Nálunk anyós tud jót. Meg is kaptam a receptet (ez nála haladás), de az enyém nem lett olyan.

A főnököm tegnapra (!!!!!!!!!!!) végre kitalálta, hogy mi/ki lesz helyettem. Mindez a májusi bejelentésem óta az első értelmes (eddig nem is mondott semmit) gondolata. Időben mi???!! Most meg elvárja, hogy a kolléganőmet - totál más melót csinált - tanítsam be ennyi idő alatt. Hozzáteszem ő egy másik korosztály és hát nem olyan fogékony az informatikai dolgokra. Minden (számomra) alapot is el kell magyarázzak!!! Ráadásul én nem vagyok az a tanítgatós típus!!!! Kemény 3,5 hét elé nézek!!!! De utána még a telefonomat is kikapcsolom!!!!!!
Vendég

Mush és még akit érdekel:

ezt a segédletet kaptam a magzatmozgás számolásához:

http://www.timmermann.hu/site/letoltese ... zgasok.pdf[/url]

Kép
trombibébi

Enikő, rakok majd a rucikról, de rettentő sok van. :D

Köszi a poci dícséreteket. Sztem most már Noel egészen kifelé van. :) Ezen a videón lehet látni hogy tényleg ott van ő (ha vki nem akar más mozgó pocakját nézni akkor inkább ne nézze meg és amúgy is csak az első felét érdemes mert utána semmi sincs):

http://www.youtube.com/watch?v=T87e2mzr5I0

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Anita már 3 zsákom van,úgyhogy ennyi már elég lesz. :lol:

Niki ne sirdogálj tényleg! :wink:

Boci tanár néni,kitartás! :twisted:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/