Sziasztok lányok!
Na ma potyára mentünk csemetémmel dokihoz... beteg lett a dokibá... holnap másikhoz kell elmennünk. De úgy tűnik kisfiamon a házi pudingos desszert segített... kevesebbet köhög
Közben jövő hétre megint cukorvizsgálatot kértek, mondván, hogy nagyons okat iszom... de úgy látom ez nem csak nálam van így. Nekem simán lecsurog egy nap 3-4 lityi folyadák. Persze ennek megfelelően - és főként éjjel ez távozik is.
Laura! Aszta! NAgyon guszta a kakaós csiga... receptet kérlek nyomd fel a receptes topicba...
Eszterke! Szuper, hogy jó eredményeid vannak! És izgis amit apa csinál nálatok...
Nálunk apa matematikus közgazdász ... elvileg éjjel nem dolgozik.... elvileg....
Mush! Mennyi van még a munkából! Legalább azt ne duplázd meg!
Sinaszi szép pocakod van! Azt mondják, hogy a fiúknál szép formás a pocak... de a tied is szép formás...
Aida! Nagyon szépen kerekledik a poci! De jó ég! te nagyon vékony vagy!
BB! Sajnálom, hogy nem jó híreket mondtak, pedig nagyon drukkoltunk. De ne aggódj, minden rendben lesz. A baba elég nagy, csak kicsit többet kell pihenned. Tudom, ez nem könnyű, de ezt a pár hetet már a jég hátán is kibírod!
Nekem is egy héttel nagyobbnak mondták a benntlakót, de nekem a dokinéni ragaszkodik az eredetileg számolt dátumhoz.
Csaki! Merre vagy mostanéban? Nem viszketsz már?
Harivera! Hogy ment a suli dolog?