Lányok, ami a topikot illeti én is nagyon sajnálom, hogy nincs olyan élet és pezsgés, mint korábban...
és főleg, hogy zöld és sárga szekciók a táblában
megfogyatkoztak.
Én örülök, hogy aki ír az ír, amikor tud. Számomra nagyon kedves ez a topik, mert a legrosszabb napokban is velem voltatok...egészen a leges legelejétől, amikor Lillus még csak halvány gondolat volt.
Igaz, hogy most épp nem vagyunk annyira babaprojekten, de ha nem baj én maradnék.
Sajnálom, hogy most nem írnak olyan sokan, de nem hiszem, hogy tehetünk bármit is ez ellen
Én azért írok. Mert bár a pici manó a legfontosabb és vele töltöm a legtöbb időm, nekem jól esik kikapcsolódni és írni nektek itt-ott
Márti
Már úgy szeretném Kamillát látni
írj, ha majd alkalmas
amúgy van még nálam egy fehér meleg overáll szerű, szerintem majd jó lesz lassan nektek is, szeretném visszaadni
Tegyél még képet
És jut eszembe, ha jól emléxem Bercusnak a hó elején van szülinapja! Csak nincs a táblában. Boldog szülinapot a kismanónak!!! Remélem tényleg most volt
Jucmuc
Ügyes már nagyon pici manó
és a csirkehusi is szuper. Örülök, hogy tettél képeket is
nagyon szép
Jössz, amikor tudsz és akkor reméljük mindig hozol újabb képeket is.
Kacsa
Tőled már várok egy elbűvölő videót a lányodról
képet is régen tettél. Tudom tehetnék már én is, de a férjem még mindig nem árulta el mivel lehet lekicsinyíteni a videóinkat
egyedül meg ezt nem tudom kitalálni.
Syry
Az egyik ismerősöm kisfia 18 hónapos és kint az összes foga
hát lehet Máténak is jön. Nyűgi is?
Remélem összejön az a baba most már!! Szorítok még mindig. Amúgy méregeted a hődet, vagy valami ilyen boszorkányságot művelsz?
Mi is beadatjuk az új ingyenes oltást, ha nem teszik ingyenessé, mi akkor is beadattuk volna. Részleteket még nem tudok róla, hogy hogy is működik.
Szívesen. Az, hogy 37 vagy nem jelent semmit
és nem kisebb az esélyed. Anyu 38 volt, mikor öcsémmel terhes lett!! Tessék gyorsan minden negatív gondot kisöpörni. Ha kell meg segítenek és úgy jön a baba...
Juca
Bírom, ahogy egy mondattal lekezelted!
Gyönyörűek a lányok. És nem mondod, hogy Katát senki nem tartja
de jó. Lillát mi is ennyi idősen raktuk a nagy kádba. Nem is tudtuk utána a másikba rakni
fel volt háborodva.
Norwell
Gratulálok Saci első fogacskájához! Jó hamar kinövesztette
Timika
Még csak 6. Fent 4 és lent kettő, de azok már régen. Azóta csak duzzog és semmi.....
Angie
Hát haláli a fiad, hogy a gyommal együtt éret
és nagyon kis ügyi
Csúszdás kép?
És csak dicsekedj
persze, hogy minden anya büszke a porontyára