Sziasztok,
köszi a gratulációkat, megvagyunk, most már nagyon megy a szopi, bár ma szerintem a front miatt nem teljesen volt okés a dolog, kb. 45 percig nyammogott rajtam és 10 ml-t szopott, így gyorsan fejtem (az is nagyon megy már, sok a tejem úgy látom, persze iszom a tejserkentő teát és már homeós bogyóim is vannak) 10 perc alatt 40 ml-t aztán belejöttem és még ugyanabból a ciciből 40 ml-t
Szóval a front gondolom kihat a babákra, az éjjel is tiszta nyügi volt, alig aludt.
Én se sokat. Remélem a napi 3-4 óra alvástól nem apad el a tejem??!!
Tulli - szeptember 24-én szültem, reggel 6-kor bent voltunk, és 7:16-kor született meg Lotti természetes szüléssel, érzéstelenítés nélkül, de az tény, hogy 35 hétre és jött is egy nő, aki mondta, hogy megy be inkubátorba 4 órára. Aztán egész nap vártam, hogy mikor hozzák nekem és mikor nem hozta senki és már eltelt vagy 5 óra, nekem kellett keresnem a gyerekemet, hogy egyáltalán hol van, hogy van, láthatom-e...
Nem is idegesítem ezzel magam, ez már a múlt, szóval lehet, hogy mi voltunk ám azok, akik ekkora riadalmat okoztak
De Lotti jól van, az Apgar értéke is 9/10 lett, és 36 hetesnek felel meg, csak ugye még aprócska.
Tápszert nem váltottuk ki, most úgy néz ki, hogy van tej.
Azt nem értem, hogy miért van az, hogy néha bekapja a cicit és szívja 15 percig egyfolytában és megvan 40 ml, máskor meg nyammog rajta, szív 2-3-at és aztán csak tarja a szájában, rázogatom őt, simizem, de semmi, aztán hisztizik.
Angelke - a gyerekorvos nagyon rendes volt, rövid barna hajú, szemüveges, a vezetékneve Gerébi, a keresztnevére nem emlékszem, ő szépen elmondott mindent, bejött többször a kórterembe is.
Most amúgy alszik, mint a bunda, éjjel viszont teljesen hisztis volt, jól össze is sz@rta magát, aztán a bodyját