Új privát üzeneted érkezett!

bb méhszája! Múkodj!!!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Biztosan igazad van! Megnéztem, a nekem Candida-ra adták a krémet.
BB ne izgulj, minden rendben lesz!

Mushi, akkor ne haragudj! Fogalmam sincs, mi lehet még.... az a legbiztibb, ha csütörtökön elmész dokihoz.

Legjobb, ha nem is dumálok... nem értek hozzá ... bocs :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Így van, a Candida az egy gomba, azon a tájékon a leggyakoribb fajta.
[quote]L írta:egjobb, ha nem is dumálok... nem értek hozzá ... bocs
Ez sértődősnek tűnik...ugye nem?!

Kép
zölddisznó

Bocika!

Azt az együttest nagyon jó áron szerezted. Mi a C&A-ba vettük már nem tom mennyiért, mert 50 %-os bónnal sikerült, de az bizti, hogy 1000-en felül volt.

BB!

Szorítok, hogy ne legyen semmi gond! Én is ettől rettegek, hogy esetleg ha kórházba kell menni mi lesz itthon a gyerekkel. Nálunk 14 hónapos a pici.
Még azt a 4 napot (jobb esetben) amit szülés után bent kell tölteni, azt is nehezen fogom viselni.

Tavaly a fiam születése után még az a hülye depresszió is megtalált egy kis időre. De talán most ilyen nem lesz. Ezért örülnék, ha velem lenne a picur, meg mostmár tapasztaltabb is vagyok.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nekem a bal oldalon a bordám alatt közvetlenül szokott néha zsibbadni. Olyan furi érzés. Eddig csak kéz és láb zsibbadást éreztem, de most ilyenem is van.
Valakinek hasonló???

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bb!
Mennek a drukkok estére!!!!!!!!!!++++++++++++

Gabrielldaniell!
Tuti ott is nyom valamit a méhünk,mert nekem már vagy két hónapja a jobb oldalon a bordámnál van egy terület,ami tökre érzéketlen. A kórházba mondta egy csajszi, hogy neki is ugyanott volt ilyen! :roll: :roll:
susy75

Zöldi! Eszemben sincs megsértődni! Azért olyan könnyen nem szabadultok meg tőlem.... :twisted:
csak belegondoltam, hogy az utóbbi napokban kicsit többet dumálok a kelleténél... és remélem Musht nem ijesztettem meg... tudom, hogy az szörnyű, pláne, ha feleslegesen kell idegeskedni valami okostojás miatt, mint én .... :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Suzy!

Valószínű, mert van, hogy nem zsibbad, hanem fáj is. Olyankor egy kis vízszintbe rakás segít.

Mostanság már úgy közlekedek itthon a lakásban, hogy le-le verek dolgokat a hasammal. Ez olyan dühítő. Főleg hogy le is kell értük hajolni.

De az olyan megható viszont, mikor a kisfiam és a cicánk beülnek az ölembe. És a pocimban meg ott van a 3. , aki egy pár hónap múlva szintén az ölemben, karjaimban lesz.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Már úgy várom! Remélem ez a 2 gyerek és a férjem kárpótolják az elmúlt évek veszteségeit.

Bocs a lelkizésért.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabrielldaniell: ez nálam is így van már régóta, csak nekem pont középen rekeszizom tájon. Annyi, hogy a pocaklakó odatolja magát, és elnyom valamit. A vízszintbe helyezkedés tényleg segít, megy esleg egy kis masszírozós nyomkodás. Ja, és anyósom meséli mindig, hogy neki a párommal volt ugyanúgy, mint neked, a bal oldalához a bordák alá valamiért nagyon szeretett behelyezkedni :)
Nekem meg minden kiesik a kezeimből, és le kell érte hajolni :D

Kép

Kép
gabilany79

Akkó' jó! :lol:

Kép
zölddisznó

Halihó!
Cili:
Annával én is zsibbadtam, dokim is azt mondta, hogy ideget nyom a baba (már akkor az idegeimre ment :wink: ). Sajnos nem tudsz mit tenni ellene, de azért minden képpen szólj róla a dokinak.

Délelőtt megint voltunk 2 és fél órás sétán,meglestük az ovit, ahová járni szeretnénk, beszélgettünk az óvónénivel.

Az alvás nem nagyon megy nekem sem, ráadásul, ahogy felébredek éjjel, Bence rögtön megérzi, és ő is ébren lesz..:)

gabrielldaniell:
Én is depressziós lettem Anna születése után, most nagyon pozitívan próbálok hozzá állni. Remélem ,hoy 2 gyerek mellet tnem lesz időm depibe süllyedni, és mostmár tényleg gyakorlottabb leszek. Bár éppen tegnap este paráztam be, hogy te jó ég, nem is emlékszem, hogy és mit csináltam, mikor Anna kicsi volt... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Valahogy még túléljük ezt a 8-9 hetet. Azt sajnálom az egészben, hogy valszínű utoljára fogom érezni ezt. Hiszen 2 gyereket terveztünk. Pedig annyira jó érzés mikor mocorog odabent! Szülés után olyan furcsa volt, hogy nem mocorog odabent már senki sem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Menek kórházi tanfolyásra, éljen! :D Még a leendő szülésznőmmel is találkozok elvileg.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Abban bízom én is, hogy most nem leszek depis. Akkor az volt a baj, hogy a Danit teljesen más időben hozták ki szopizni, mint ahogy ő éhes lett volna. 3 napig a gyermekem nem evett, mindig csak alva láttam. Ha most a babával egy szobába kerülnék ezt a negatív pontott elkerülhetném.
Plusz Dani első gyerek. Nagyon beparáztam, hogy mit, hogy merre. Nagyon megijesztett a feladat.
Na most már ez sem lesz. Hisz van valamennyi rutin már.
Mágnes!

Ne aggódj! Csak előjön valami neked is nekem is a pár évvel ezelőtt történtekből és mostmár nem állunk úgy a gyerek mellett, hogy úristen most mit is kell csinálni!

Engem olyan nem hagy még nyugodni, hogy hogyan fürdetem majd őket, ha a párom délutános lesz. De valahogy majd ez is megoldódik.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

fürdetéssel én is így vagyok, bár mi csúsztatva fogjuk őket, Bencét előbb, Annát egyébként s 8 körül szoktuk. Engem az esti etetés, ill. a mese olasás aggaszt.. szerintem ezek ütni fogják egymást... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

bocs a betűkihagyásért, de lopakodó üzemmódban írok, hogy ne csattogjon a billentyű, első nyitott ajtós alvása a lánykámnak..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bkati: Igen, az én régi ágyam is hasonló lehet a tiedhez, apukám megoldja az állithatóságát, le lesz csiszolva, ujralakkozva, és matrac kicserélve...hogy a fejecskéje kifér-e a rácsok között? :roll: remélem nem jut eszébe kidugni...Amúgy erre még nem is gondoltam :?
Sinaszi:az álomfejtéshez nem értek, de nekem is szoktak fura álmaim lenni, egy álomfejtő oldalon ha cimszavakat adsz meg, ad rá némi magyarázatot(pl fecskendő). Meghát biztos Mesi szereti a narancslét, és igy üzent neked :lol: :wink: Amúgy látom te is rég nem voltál, és lehet ha én is lemarardtam közben, úgzhogy megkérdezném: hogy van nagymamád? Épült e fel?
Aida:ne csábits túl sok embert a táborodba (keményedések)!! :wink: Én még asszem nem tartozok oda...Azért csak asszem, mert nem tudom, hogy amit érzek, az a bizonyos "mostfogokszéthasadni" érzést hivják e jobb helyeken keményedésnek :roll: Az oldalad nekem is tetszik, én biztos, hogy nem fogok képeket feltölteni, olyan egyszerű okból, hogy nincs...
Bébic:nagyon jó, hogy minden ok a babóddal, meglátod, továbbra is rendben lesz, csak bizz benne, és légy optimista, és tudnod kell, hogy erős, egészséges babát fogsz szülni decemberben :wink:

Csajok: egy fontos kérdésem: nem túl közeli kolleganőmről kiderült, hogy sárgaságos. Minden reggel egy "levegőt szivok" vele a kávézóban, és már múlt héten folyamatosan panaszkodott, hogy nincs jól, hétfőtől pedig korházban van. Szerintetek vizsgáltassam e meg magam, van e esélye, hogy esetleg elkaphattam? Vagy ez nem ragályos?Mit szóltok?

Kép
galzsuzsa

Semmi gond elnézzük!

Hát igen a fürdés, az evés, lefekvés... Ezek kérdéses pontok nálunk is. Hál istennek Dani egyedül el tud aludni. Nagyon ritka, hogy altatni kelljen. Egy szobában lesznek. Még ezt sem tudom, hogy ha a kicsi felébred éjjel szopizni (bár jó lenne már egy éjszakát átalvós gyerek). Szóval akkor Dani is fel fog kellni teázni. Még ez is hogy lesz kivitelezve nem tudom. Majd kiforrja magát. De csak akkor tudjuk meg ha már a gyakorlatban tudjuk hasznosítani. Én nagyon nem is tervezek előre, mert úgyis a gyerekek fognak mindent eldönteni. Ahogy esik úgy puffan elvén vagyok.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Helló Csajok!

Mára kicsit túlvállaltam magam: Délelőtt 10-kor elindultam itthonról és nemrég értem haza. Jártam kínaiban, vettem Zsófinak 2.500.- pénzért egy bolyhos külsejű overállt, hálóingeket, szoptatós melltartót, aztán jártam a postán, a fél fizetésem otthagytam csekkek formájában, aztán a Tesco-ba is bementem, ott meg egy orkán külsejű overállt vettem 2.300.- pénzért. Meg vettem pelenkát (a Mini 3-6 kg-ig jó?), a DM-ben babamosószert, jártam egy turiban is, de semmi jót nem fogtam ki, aztán meg még a Spar-ba is beugrottam. Már ezerrel szúrt a hasam, most pihizek, de lassan indulok tovább, benézek az Elefániba, még kell egy-két dolog, aztán meg barátnőzők. Holnap meg fel se kelek az ágyból. :-D

Cili!
Üdv a dagadós-zsibbadós társaságban! Én már kb. 2 hete minden nap úgy kelek, hogy alig bírom behajlítani az ujjaimat. Be is vannak dagadva, de inkább úgy érzem, mintha az izületek mondanák fel a szolgálatot. De utána hamar elmúlik. Zsibbadás dettó.

Bkati!
Jobbulást fiadnak!

Mush!
Nekem régebben voltak ilyen dudorjaim, de azok kelések voltak és pár nap alatt elmúltak. Szerintem se aggódj, de azért nézesd meg dokival.

BB!
Megy a szorítás! Hidd el, most megtöröd a sort és tök máshogy lesz, mint az előzőeknél: 40. hétig zárt lesz a méhszájad!!!

Aida!
Jó folyást neked! :lol:

Kép
Kép
lbernuska

gabrielldaniell:
Hála az égnek Annát is elég lerakni, sosem kellett altatni, soem ringattuk :)
Egy szobában lesznek a kezdetektől? Húúú nem irigyellek! Én olyan fél éves kora körül tervezem az összeköltöztetést, persze ez attól függ, Bence hogy alussza át az éjszakát.. Anna 18 hónaposan tette ezt először... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Igen egy szobában lesznek. Ez a férjem elképzelése. Bár nekem is jó lenne, mert én egyszerűen nem tudok Danival sem aludni, mert minden szusszanására felébredek.
De majd meglátjuk! Ezt is az élet fogja megírni, hogy mi hogyan lesz!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

BB!
mennek a drukkok estére.

Az a baj h nem nagyon tudok a dolgokhoz szólni, keményedés, gomba vagy szemölcs?Nekem nincsenek ilyen jellegű panaszaim.Vagyis a keményedés nem tudom mi a baba szokott mocorogni néha kidugja kezét vagy a lábát, de ez keményedés-e?
Nekem olyan jellegű "bajom" van h a combom tövében fáj ha nadrágot veszek, vagy csak fél lábra állok de van h csak járás közben is.

Vett valaki pocaktartót?Gondolkozom h venni kéne.

Kép

Kép
bellanitta

Köszi a drukkokat előre is, remélem használnak, 5-re megyek.

Engem is az aggaszt, hogy van egy gyerekszobánk ahol Dávid csak ebéd utáni alvását tölti (rácsos ágyban), semmi egyebet. A nappaliban játszik, éjjel a mi hálószobánkban alszik. Szóval én nem akarok még egy rácsos ágyat venni, nem is nagyon férnének el, valamit ki kell találnom, de most nem tudok még erre koncentrálni. Most a bölcsi az új az életében, nem akarom még a kiságyát is elvenni, pedig muszáj lesz.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok!

Először is bb megy a drukk ezerrel, nem lesz semmi baj!

Olyan mókás, ahogy olvaslak bennetek vissza, olyan mintha egy orvosi várótermben ülnék, ahol legalább 200 éves mamik és paik ülnek, és itt fáj ott fáj, itt szúr, ott nyom... :lol: :lol:

Úgy néz ki Dani egy ideget nyomhatott, mert az előbb akkorát urgott valami miatt és nekem elkezdett visszatérni az élet a kezembe, most már csak dagadt... át ez van.

Lbernuska milyen típusú pelenkát vettél? Mert tegnap én is filóztam, hogy megvegyem a Pampers 2-5 kg-t, 98 db van egy csomagban 3500,- t.

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Pampers Minit vettem, hetvenvalahány darab van benne, és ez is kb. 3500 Ft. Szóval drágább, mint a New Born. De a Zöldi által egyszer közzétett beszerzési listában olvastam, hogy az újszülöttek nagy részének teljesen jó a Mini pelus. Én attól tartok, hogy Zsófi simán 3 kiló fölött lesz. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Lehet ha már kiveséztétek ezt a témát, de azért egy rövid tanácsadást kérek: melltartóból vettem 2 db sportmelltartót. Az jó?????

Kép
galzsuzsa

látom, hogy mindenki mennyi mindent vásárolt már...

úgyhogy most lemegyek a Rossmannba, és jól felvásárolom!!! :D :D :D (Óvszer bár asszem nem kell!)

Kép
mannababoca

Lbernuska nem tudom hogy ez nem mini volt-e. :shock: :shock:
Majd megnézem. Igen én is attól tartok, hogy simán 3 kg fölött leszünk... de az benne van a 2-5 kg-ban. Végülis az a 98 db kb 2 hét, aztán majd meglátjuk.

Ééééééééééééééééééééééééééééééééééés igen, a párom azt mondta a héten nekiállunk a babaszobának! Megcsinálja a pelenkázót, és tök máshogy lesz, mint ahogy eltervezte, sokkal nagyobb helye lesz, meg nekünk is jobb lesz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Galzsuzsa van aki a sportmelltartóra esküszik. Ha neked kényelmes, akkor nincs gond. Én nekem sokkal kényelmesebb a szopis melltartó, de hát ahány ház annyi szokás....

Kép

Kép
dcili81

Lányok, csak nekem van terhességi diabéteszem???
Nincs tippetek honnan lehetne ötleteket venni mit egyek? Kezdem unni a gyümölcsöt,meg a joghurtot... :? :(
meg fött kajában se vagyok biztos , hogy mit egyek, bár azzal nem variálok, max kevesebbet eszek!
susy75

Suzy ezt nem orvosnak kellene megmondania?

Ezt most találtam:
Terhességi diabetes diétája

Az étrendi kezelést személyre szabottan kell megtervezni attól függően, hogy hogyan alakult a kismama terhesség alatti testsúlya a terhesség előttihez képest, melyik terhességi szakaszban van, valamint mennyire súlyos az anyagcsere-zavar.

Általánosságban elmondható, hogy a terhességi cukorbetegség felismerésétől kezdve

* napi 200 gramm szénhidrát (Ch) bevitel javasolt a terhességet megelőzően átlagos testalkatú nőknek (BMI<25), a normális ütemű súlynövekedés esetén és az ikerterhes kismamáknak

* napi 180 gramm szénhidrátbevitel javasolt a terhességet megelőzően elhízott nőknek (BMI 25 feletti) és a terhesség során jelentősebb hízás alkalmával.

* A kontrol vizsgálatok során mért magas vércukor értékek esetén a diétát napi 160 grammosra is csökkenthetjük.

A meghatározott napi szénhidrát-mennyiséget 6 étkezésre kell elosztani, ezáltal elkerülhetők a vércukorszint nagyobb ingadozásai. Hiszen ha többször, egyszerre kevesebbet eszünk az kevésbé emeli meg vércukor szintet. Ajánlott minden nap meghatározott időpontban, 2,5-3 óránként enni, étkezések kihagyása nélkül.
A szénhidrát elosztása a következő:
reggeli 40 g Ch
tízórai 20 g Ch
ebéd 50 g Ch
uzsonna 20 g Ch
vacsora 40 g Ch
pótvacsora 10 g Ch

Kerülni ajánlatos azokat, amelyek gyorsan és nagy mértékben emelik a vércukorszintet (szőlőcukor,répacukor, malátacukor, méz, minden cukrozott üdítőital, cukorkák, bonbonok, keserű csokoládé, befőttek, dzsemek, a gyümölcsök közül a szőlő, illetve valamennyi aszalt gyümölcs)

Mérni és számolni kell azokat, melyek jelentős mennyiségű jól használható szénhidrátot tartalmaznak. Ezek: lisztesárúk, fehér-, félfehér és barna kenyér, zsemle, kifli, száraztészta, rizs, búzadara, zsemlemorzsa, sós-, korpás-, diabetikus kekszek, natúr gabonapelyhek, müzli, burgonya, sárgarépa, kukorica, zöldborsó, sütőtök, hüvelyesek, tej joghurt, kefir, gyümölcsök, cukrozatlan gyümölcslevesek

Számolás nélkül fogyaszthatók azon szénhidráttartalmú élelmiszerek melyek nem okoznak számottevő vércukor-emelkedést, (azaz nyugodtan ehet belőle annyit, mint bárki más). Ilyen a legtöbb zöldség, különösen a leveles zöldségfélék (saláta, káposztafélék, paraj, sóska), továbbá zöldbab, zöldpaprika, retek, karfiol, karalábé, uborka, paradicsom, brokkoli, petrezselyem gyökér, spárga, zeller.

Az étrendet a szülést követő 6. hétig ajánlatos tartani, de ekkor már lehet egy kicsit „lazítani”. Fontos, hogy ekkor ismételt vércukor terhelés miatt az ambulancián jelentkezzen. Így deríthető ki, hogy a betegség elmúlt vagy továbbra is fennáll-e. A fenti diéta alapjait azonban nagyvonalakban egész életében javasolt tartani, hiszen így a későbbi cukorbetegség kialakulása jelentősen csökkenthető.
Kérjük vezessen táplálkozási naplót! Jegyezze fel több napon keresztül, mikor, mit és mennyit evett, kiszámolva a napi szénhidrátmennyiséget. Az otthoni vércukor mérés eredményeit is írja fel ide. A kórházi ellenőrzés során a dietetikussal ez alapján tudja átbeszélni, a diétát.

Természetesen a tájékoztató csak ízelítőt ad a diétáról, fontos, hogy személyesen is részt vegyen a cukorbeteg kismamák részére tartott diétás tanácsadáson.

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Hát, nekem se volt egyszerű napom. a megfázásomnak köszönhetően nem aludtam valami jól, és elég szarul éreztem magam napközben is. De hát apa ma volt itthon, ki kellett használni a lehetőséget. Na nem arra! :lol:
Elvittük Zalánt iskolába, szétszedtük a babakocsit és kimostam a huzatot. Utána elmentünk bevásárolni a Metro-ba. Ebéd után itthoni lomolás, pakolgatás, majd irány a konyha. Sertésragulevest főztem, másodiknak kakaós csiga készült, íme a fotó:
Kép
Aztán újra az iskolába a reggel leadott gyermekért. Azóta itt van az unokatestvérem, rakják a laminált parkettát a Hunor szobájában. Pihenés nuku, kicsit hullának is érzem magam, de majd holnap pihenek.

BB! Remélem, minden OK!

Üdvözletem mindenkinek:
Laura

Kép
Kép
szeles4

susy:
valószínűleg nekem is az van, Annával diabos voltam,másodjára hatványozódik az esélyem... Hétfőn tudom meg..
Meg kellene mondania az orvosodnak, hogy hány grammos diétát tarts, na és azt is, hogy 5 étkezésre lebonta mikor hány gramm szénhidrátot vehetsz magadhoz. mellesleg a gyümölcsben jó sok szénhidrát van...
Nálam pl. úgyvolt, hogy Reggeli: 30g tízórai:15-20g Ebéd: 55 g uzsi: 25 g Vacsi:35 g

Nem mondtak semmi konkrétat a kórházban??? :shock:
(tejtermék, lisztet tartalmazó és gyümölcs emeli a cukrot! )

szeles:
Nagyon jól néz ki a kakaós csigád!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Látom megint jó sokat irtatok.

Én kirándulni voltam eddig apánál. Házikókat néztünk.
Nem akarom elkiabálni lehet, hogy lesz vmi Fehérvár közeli településen. Van 2 ami megfizethető és tetszik is. Olyan jó lenne már! :roll: :roll: :roll:
Manó nagyon jól viselte a hazautat végig vonatoztam Miskolcig azt hittem lesz keményedés és fáradtság, de nem volt vészes.

eniko
A harmadik sapit néztem ki, hogy esetleg meg tudnám csinálni.
Régen rengeteget kötöttem, de mondjuk sapit nem. :oops:
most megint elkezdtem igaz csak egy takaróval Manónak. Aztán majd jöhet a többi dolog is. :oops:
Megköszönném, ha elküldenéd a leírását priviben. :roll: Köszike előre is.

dcili:
Istenien néz ki a kalács. Nyamiiii!!!

sarmi:
Ezt a gatyót én is néztem tegnap, de sajna nem volt már a méretemben. Igaz én nagyon nehezen tudok magamra gatyót venni, mert a combomnál mindegyik lóg ami csípőben meg derékban jó. el vagyok szabva :cry: itt meg tuti nem lesz a cunda -ban mert itt olyan vacak dolgok vannak leárazva mindig. :cry:

Pocakméretem: 100 cm

Bkati:
Nagyon jókat vart anyukád! :) Én is szeretnék ilyeneket csinálni, de a varrás az nagyon távol áll tőlem :oops: Lehet csak el kellene kezdeni. :wink:
Ja! És szupi a családi autó! :)
Jobbulást a kisfiadnak!

Lányok! Nekem nincsnnek hőhullámaim és nem is álmodok Manóval
lehet terhes sem vagyok. :cry: :cry: :cry:

Szeles:
Arik a méhecskék és tuti szép lesz a fiú szoba! :)

aida!
Csak ötletképpen vetném fel, hogy esetleg a fotókat, is lehet hogy csak a regiztráltaknak kellene látniuk. Engem nem zavar de lehet hogy van aki így jobban belemnne abba is.
De szerintem is csináld meg a lehetőséget és majd kialakulnak a dolgok!

bébic:
Nagyon Örülök a jó eredményeknek! :) :) :) Ez szupi hír!

Sina!
Szép ruhákat vettél! Ügyi!

Pocifotók szépek! Szépen növögetnek! :)

bb
Minden rendben lesz a dokinál! Megy a drukk!

gabrielldaniell
Nekem szokott iszonyatosan ott fájni, nyomni, aztán elmúlik.

Bocsika ha kicsit sok lettem!!! :oops:
Vendég

sziasztok.

bb. megy a drukk!++++ de gondolom mar tul vagy rajta. remelem jo hireket kaptal.

en megint tulorazom. asszem az elkovetkezo heteim mar csak ilyenek lesznek. tul sok mindent kell csinalni, es keves az ido ra.
szakad az eso. nem tudom, hogyan jutok majd el a kocsiig.

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok..látom mindenki készül és vásárolgat..mi is vettünk pelust..pamperst...kiprobáljuk milyen lesz..
bár Hajnimnál bevált a tesco pelus is...gondolkozom azon hogy veszünk abbol is egy csomival mert ha nem gázos Vivinek akkor azt fogjuk használni itthon.joval olcsobb mint a többi pelus.most akcios ráadásul a 3-6 kg 68 db-os 1600 ft.

bb:remélem minden jol ment a dokinál.majd a ciciszivorol értekezünk.

Kép

Kép
nikianya21

Suzy: küldtem pü-t :D

Kép

Kép
gabilany79

Cili, Mágnes!
Nem azt akartam megtudni, hogy mit ehetek, inkább recepteket,vagy ötleteket keresnék, mert most kicsit unics a menü.
Nem mondták,hogy mennyi ch-t ehetek. Eddig ezt nem kellett számolni.
Két dokival is beszéltem egyenlöre csak oda kell figyelni,mit eszek, pl, barna kenyér fehér helyett, no cukor,szölö, banán, kevesebb szénhidrát. De föétkezések között csak diétás joghurt, meg gyümit eszek. reggelire is általában barna kenyeret, sajttal vagy sonkával... Ja meg zabpelyhet joghurttal! Uncsi!!! :cry: :cry:
susy75

Cili!
köszi az infót! :wink:
susy75

susy:
nincsenek külön receptek, grillezett husik, párolt cuccok...
Igazság szerint azért nem ártana tudni, hogy mennyi CH-t ehetsz, mert akkor mérned kell táblázatból, hogy az adott étel mennyi szénhidrátot tartalmaz.
Én pl. vacsira sonkát vagy felváottakat ettem keéske sajttal, mert ezekben nincs szénhdrát. A Feta sajt volt a sláger, abban is kevés van..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok,alig birtam visszaolvasni,el is fáradt a szemem.puszi. :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szép estét! :)

Eszterke: Nekem is csak feszít, de azt nagyon, keményedést nem tapasztalok. :lol: Már hetek óta úgyanúgy fekszik, jobb oldalon a köldököm mellett van egy nagy púp, az a háta. És állandóan követeli, hogy simizzem neki, nagyon élvezi! :lol: :lol:

Cili: Naná, hogy megnyugodtunk kicsit! :lol: Sőt, közben a méhlepény is elmászkált jórészt az útból. Kaptam is az alkalmon, kérdeztem a dokit, hogy akkor akár szülhetnék is természetes úton?! Mondta, hogy igen. Aztán emlékeztettem a szemeim állapotára...na, úgy már nem....úgyhogy marad a 38. hét utáni császár....4 hét múlva megyek újra, akkor beszéljük meg az időpontot....fura lesz előre tudni Kistücsök születésnapját.... :roll:

[quote] írta:n-bálna hernyó módjára mászom ki az ágyból, pókmászásban jövök le a galérián, mielőtt megpingvisenedek útközben a wc felé.

Zöldi, ezen jót rötyögtem! :lol: Mintha csak magamat látnám... (jó, nekem nem kell galériát mászni, de mire leverekszem magam az ágyról...hááát.... :wink: )
Szép a pocakod! És tényleg nagyon jól áll a kiengedett haj!

Cili: Van esetleg valami kedvence a párodnak?

Mági: Kösziii, aranyos vagy! :lol: Háda: sztem Kistücsök is gyakran fog onnan rucit kapni, annyira megtetszett a hely. Most többször is kaptak téli cuccokat, úgyhogy van bőven!

Isareniko: Több is van nekik, itt az összes: www.hadakft.hu
Ez speciel a Rákóczi út 73, kimondottan bébi- és gyerekruhás.

Szeles: Igen, ezt szüleimtől is hallottam már párszor. De nekem vhogy akkor is megnyugtatóbb ez a helyzet, hogy látni lehet az ilyeneket is.

Hemej: Gyere gyakrabban! ahogy látom, súlyban Aaron és Kistücsök fej-fej mellett halad! :lol:

Mannababoca: :lol: Kösziiii!

Trombi: Biza fel! :lol: Örülök a jó híreknek! :)

Mush: Szegénykém, komolyan, ez már ijesztő, hogy ennyire csőstül jön minden baj! :? De ennél már csak jobb lehet, kitartás!
A dudorra tippem sincs, mi lehet.... :roll: De azzal bizti nem ártasz, ha látja egy doki.

Cili: A szeméremcsontom nekem is fáj, de többnyire az éjszakai forgolódásomkor érzem, de akkor nagyon....
Van már torta-ötlet?

Bocika: Vagány a szerkó! :lol:

Bkati: Jobbulást kisfiadnak, remélem, dokibá tudott jót mondani!

BB: Nemtom, mikorra kellett a szorítás, lehet, hogy lemaradtam róla, de remélem, jó híreket kaptál!

Berni: Nem voltál tétlen, de azért csak óvatosan!
Én holnap megyek körútra, reggel indítok házidokinál táppénzes papírért (ja, ne röhögjetek, MÉG MINDIG NEM KAPTAM TÁPPÉNZT június óta....vagyis mióta táppénzen vagyok, még nem jött semmi...már beszéltem könyvelővel múlt szerdán, akkor azt mondta, most már bármikor jöhet :shock: de még mindig semmi....ja, és kiderült, igen, ő volt a sáros, nem küldte rögtön el a leadott papírjaimat :? ), aztán vásárolgatni szeretnék végre magamnak is pár dolgot a kórházba.

Szeles: neméééér ám ilyen képeket feltenni, most rácsorog a nyálam a billentyűzetre! :P

Susy: Múltkor azt hiszem Szeles rakott fel mintaétrendet...de lehet, hogy tévedek.... :oops:
bébic

Én most vettem ki a kenyérsütőből a fincsi kenyérkét, azt hiszem, eszek is belőle egy kis vajjal...hmmm, nyamiiii! :lol:

Az mitől lehet, hogy főleg nap végén, iszonyatos szomjúság tör rám sokszor (pedig iszom napközben rendesen) és alig győzöm be magam folyadékkal?? :shock: Sokszor a gyomromba már érzem, hogy nem fér, de egyszerűen kínoz a szomjúság....
bébic

Sziasztok!

Végre hazakeveredtem.
Voltam dokinál, szerencsére minden rendben! a méhszáj változatlanul 2100, nem változott 2 hónapja.
a lábaim lekoptak, és hulla fáradt vagyok. de olyan jót csavarogtunk anyuval! :D és szerintem nem lesz gond a mai alvással.. :wink:

Apával váltottuk egymást én hazaértem neki mennie kellett.. utálom az ilyen esti akciókat.. várhatom őt haza éjszaka.. :?

bb! remélem neked is csupa jó híreket mondtak!

megyek keresek valami vacsit
további szép estét!

Kép
eszterke24

Eszterke: Ez nagyon jó hír! :D
Apa micsinál, hogy ilyenkor kell mennie? :(
Jó étvágyat a vacsihoz, és is rávetem magam a fincsi kenyérkére! :)
bébic

Bébic: Köszi :)
Apa bűnügyi technikus.. van neki 2 "kutyakollégája "

a folyadékkal én is igy vagyok.. aztán éjszaka meg járok félóránként ... aztán mire elhelyezkedem mehetek megint. :roll: pirítóst vacsiztam salátával...

Kép
eszterke24

Bébic, Eszterke: én is így vagyok az ivással, pedig tényleg sokat iszom napközben!!!!!!

Én vacsira apukám által fogott csukát ettem kirántva. Isteni volt! :lol: :lol: :lol:
Vendég

hogy ti folyton csak a kajáról beszéltek,,,most meg éheztem!!! :evil:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Eszterke: Ez izgalmasan hangzik! :lol: Akkor gondolom nem ritka az ilyen alkalom, mint a mai.... :( (az én férjem informatikus, de mivel egy lapkiadónál dolgozik, ott is előfordul az ilyen, mert ugye a lapoknak másnap meg KELL jelenniük....bár korántsem mondhatnám gyakorinak szerencsére!)
Én most hamikálom a langyos friss kenyérkét vajjal és tejjel, mennyei! :lol: (Mióta költöztünk, ma sütöttem először itt kenyeret, már nagyon ki voltunk rá éhezve! :P)
bébic

Sziasztok!

BB! Remélem csupa jókat mond dokibá Nektek!

Szorsolya! Köszi a dicséretet! :wink: (Ma is garázdálkodtam turiban...)

Mush! Ne dolgozz már annyit!!! :twisted: :wink:

Ja! És a pocakfotók (átváltottam a zöld fölsőt pirosra, nehogy valaki azt mondja: "Zölddisznó!" :lol: ) Zöldi! Ez nem hariból! Nehogy megint szakíts velem!!!! :twisted:

Kép

Kép
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?