Szép estét!
Eszterke: Nekem is csak feszít, de azt nagyon, keményedést nem tapasztalok.
Már hetek óta úgyanúgy fekszik, jobb oldalon a köldököm mellett van egy nagy púp, az a háta. És állandóan követeli, hogy simizzem neki, nagyon élvezi!
Cili: Naná, hogy megnyugodtunk kicsit!
Sőt, közben a méhlepény is elmászkált jórészt az útból. Kaptam is az alkalmon, kérdeztem a dokit, hogy akkor akár szülhetnék is természetes úton?! Mondta, hogy igen. Aztán emlékeztettem a szemeim állapotára...na, úgy már nem....úgyhogy marad a 38. hét utáni császár....4 hét múlva megyek újra, akkor beszéljük meg az időpontot....fura lesz előre tudni Kistücsök születésnapját....
[quote] írta:n-bálna hernyó módjára mászom ki az ágyból, pókmászásban jövök le a galérián, mielőtt megpingvisenedek útközben a wc felé.
Zöldi, ezen jót rötyögtem!
Mintha csak magamat látnám... (jó, nekem nem kell galériát mászni, de mire leverekszem magam az ágyról...hááát....
)
Szép a pocakod! És tényleg nagyon jól áll a kiengedett haj!
Cili: Van esetleg valami kedvence a párodnak?
Mági: Kösziii, aranyos vagy!
Háda: sztem Kistücsök is gyakran fog onnan rucit kapni, annyira megtetszett a hely. Most többször is kaptak téli cuccokat, úgyhogy van bőven!
Isareniko: Több is van nekik, itt az összes:
www.hadakft.hu
Ez speciel a Rákóczi út 73, kimondottan bébi- és gyerekruhás.
Szeles: Igen, ezt szüleimtől is hallottam már párszor. De nekem vhogy akkor is megnyugtatóbb ez a helyzet, hogy látni lehet az ilyeneket is.
Hemej: Gyere gyakrabban! ahogy látom, súlyban Aaron és Kistücsök fej-fej mellett halad!
Mannababoca:
Kösziiii!
Trombi: Biza fel!
Örülök a jó híreknek!
Mush: Szegénykém, komolyan, ez már ijesztő, hogy ennyire csőstül jön minden baj!
De ennél már csak jobb lehet, kitartás!
A dudorra tippem sincs, mi lehet....
De azzal bizti nem ártasz, ha látja egy doki.
Cili: A szeméremcsontom nekem is fáj, de többnyire az éjszakai forgolódásomkor érzem, de akkor nagyon....
Van már torta-ötlet?
Bocika: Vagány a szerkó!
Bkati: Jobbulást kisfiadnak, remélem, dokibá tudott jót mondani!
BB: Nemtom, mikorra kellett a szorítás, lehet, hogy lemaradtam róla, de remélem, jó híreket kaptál!
Berni: Nem voltál tétlen, de azért csak óvatosan!
Én holnap megyek körútra, reggel indítok házidokinál táppénzes papírért (ja, ne röhögjetek, MÉG MINDIG NEM KAPTAM TÁPPÉNZT június óta....vagyis mióta táppénzen vagyok, még nem jött semmi...már beszéltem könyvelővel múlt szerdán, akkor azt mondta, most már bármikor jöhet
de még mindig semmi....ja, és kiderült, igen, ő volt a sáros, nem küldte rögtön el a leadott papírjaimat
), aztán vásárolgatni szeretnék végre magamnak is pár dolgot a kórházba.
Szeles: neméééér ám ilyen képeket feltenni, most rácsorog a nyálam a billentyűzetre!
Susy: Múltkor azt hiszem Szeles rakott fel mintaétrendet...de lehet, hogy tévedek....