Sziasztok!
Húha, nagyon sokat írtatok. Köszönöm szívélyes fogadtatást. Nézegettem a táblát, annyian vagyunk már, mint egy zsúfolt középiskolai osztály.
Nem vagyok rutinos fórumozó, egyelőre a háttérből figyelek, olvasok.
Gratulálok mindenkinek, akik most bizonyosodott meg a terhességről. Kitartást mindenkinek. Ma megyek az első vizsgálatra. Valahogy az utóbbi két napban nem vagyok lelkes. Talán ez egy védekező reakció, ha esetleg rossz hírt kapnék. Ami ugye kizárt
.
Jól megfáztam a csapatépítőn, tegnap délután nagyon rosszul voltam, ma inkább nem mentem dolgozni. A körzeti orvosom nagyon rendes kiírt a hétre. Nem is tudom, hogy mit érzek. Eddig egy zsemlét bírtam megenni, szerintem a megfázás miatti tompaság keveredik a terhesség miatti rosszulléttel. Nem egy idillikus állapot.
Annus: jó itt élni Harasztiban, a közlekedés nehézkes, ha nincs autó. Ma - mivel nem dolgozom a férjem pedig igen és nála van az autó-, Hévvel kell bemennem az orvoshoz. A Hévezés nem is annyira gáz. Inkább a Hévhez való kijutás a körülményes. Séta a helyi járatig, ami elvisz a Hév állomásra. Ha jól érezném magam egy jó kis sétaként fognám fel, de most nyűgös vagyok.
Érzem azt a büdös busz szagot, ami nemolyan régen még nem is zavart. Komolyan mondom olyan vagyok, mint egy juhászkutya.
Dr. Lengyel Máriához járok egyébként, az Istvánban szeretnék szülni. Első baba. 27 éves vagyok.
Van valakinek kutyusa közületek? Én nagyon szeretnék. A nagy terv az, hogy karácsonyra beszerzünk egyet, hogy legyen társaságom. Már csináltattam toxoplazmózis tesztet, hála az égnek már átestem rajta. Januártól nem szeretnék dolgozni. Ti hogy vagytok ezzel? (Bocsi, ha volt már róla szó.)
Vuk még nem volt, mellfeszülés, székrekedés émelygés van.
Most még étvágyam sincs, a férjem szerint akkor nagy a baj...
Megmondtam a főnökeimnek a hírt. Nem szerettem volna, ha pletykából tudták volna meg. A csapatépítőn volt olyan feladat (kötélhúzás) amit nem csináltam. Persze, hogy záporoztak a kérdések. Nagyon szerencsés vagyok a főnökökkel kapcsolatban jól fogadták a hírt. Semmi rosszallás.
Tündérek. A munkahelyemről is elmondható, hogy "baba-barát". Nagyon jó a vállalati kultúra.
Lassan készülődöm, drukkoljatok.
Eszter