Új privát üzeneted érkezett!

Érdeklődnék h a kismaminet-en ahol a mamik képei adatai vannak,oda hogyan tudnék én is felrakni magamról képet,stb...?Köszönöm szépen.

solya051020
Káld

Visszaolvastam, de írni most nem lesz energiám mert a bébim úgy beindult h ülni most nem jó.
Szépek a rucik és jó kreatívkodást.
Holnap kimegyek a piacra és veszek sütőtököt. :) Zöldi ötletére.

Kép

Kép
bellanitta

Solya írok privit a kismami.net-tel kapcsolatban.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!

Visszaírtam,és köszönöm.

solya051020
Káld

Lányok, meg vagyok hülyülve, és meg akarom ézni a régi Kandász Andis Szülőszobás műsort újra. Sehol sem találom letölthető változatban. Nincs meg véletlenül valakinek??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida, szerintem jó ötlet a képfeltöltögetés, én szívesen használnám. (Amennyi kép van itt a fórumon, szerintem más is) És tök jó, hogy akkor egy helyen lehetne böngészni.

Bébic, örülök a jó hírnek, akkor most már fellélegezhettek!

Én ma voltam dokinál, minden ok. Két hét múlva kell mennem uh kontrollra a lepény meszesedés miatt.
És adott magzatszámolós táblázatot, hogy számolgassak.
És megint csesztetett, hogy mozogjak. Na jó, nem vettem csesztetésnek, mert nagyon kedvesen adja elő, de állandóan ezzel jön.

Már én is rákattantam a sütőtökre:)

Kép
trombibébi

sziasztok.
na vegre le tudtam tenni a popom a gep ele.

bebic. szuper, hogy ilyen jo hireket kaptal!

aida. megegyszer sajnalom. holnap munka elott megyek postara, arra az esetre, ha megint sokaig dolgoznek. itt csak 9-5 van nyitva.:(

en mar megint le vagyok maradva. nekem meg nincs kemenyedesem. nagy ritkan befeszit a baba, de az tuti, hogy o, mert korulotte meg puha.

a tenanak is van olyan bugyija:
http://www.tena.co.uk/Women/products/pr ... /Post.aspx
ilyet otthon nem lehet kapni?

en is irigykedem a kreativkodokra. talan, ha mar nem dolgozom, akkor lesz idom nekem is alkotni valamit. a kovetkezo 5 het huzos lesz, sok tul oraval. neha nem ertem, hogy gondolja a fonokom, hogy en kepes vagyo 25 oraban megcsinalni, amit az elodom 40 oraban, es allandoan van valami extra is.

az eptkezes ujabb orome: repedt csempek a furdoszobaba. a fal tul oldalan vertek szet valamit, es vagy 20 csempe berepedt.

nalunk is meg nagyon messze van a babaszoba, de vegulis nem nagy baj, mert az elejen ugyis velunk lesz a mozesban. pelust cserelni az agyon is tudok, meg furdetni is. szoval nem katasztrofa, de egyetertek zoldivel, ugy csinalnam mar! egyenlore a karacsonyi ajandekok csomagolasaban elem ki magam.

anyosomek megrendeltek a babakocsit a hetvegen. par het alatt megerkezik. es addig taroljak nekunk, amig mi szeretnenk. kiraly.

vera. sok sikert holnap. remelem jol beolvasol majd.

szepek a pocakok. majd egyszer raveszem magam egy ujabb poci kepre. amugy nekem kb 105-os a pocim.

KépKép
KépKép
mush589

trombi. milyen tablazatot kaptal?

KépKép
KépKép
mush589

Ahoj!
Barátnőztem (pizzáztam :oops: ) (((hazafelé jégkrémet vettem :oops: :oops: :oops: )))
Mi az a sütőtök? :wink:

Kép
zölddisznó

Én is rakok fel pocis képet,ez a 28.hét végén készült. Kép

solya051020
Káld

zoldi. :mrgreen: jegkrem. na mentem fagyzini.

KépKép
KépKép
mush589

en ezt nem ertem. 20:57-et mutat az uzim kozben meg ott mar 22:57 van, miert?

KépKép
KépKép
mush589

Kép
Mush! Eddig is így volt, csak nem vetted észre!

Kép
zölddisznó

...most is 22.14-et mutat!

Kép
zölddisznó

eper es tejszin lett belole. az is finom volt! :lol:

azta! zoldi mekkorat nott a pocid! es le van engedve a hajad. nagyon csini vagy!!! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Na hol vannak az éjjeli(hajnali) baglyok? :D Már 1 órája fetrengtem, most keltem ki picit, mert már untam nagyon. :(

Mush, tökéletes lesz holnap is, ha feladod. :)

Azt micsoda pocik, Zöldi jól megnövesztetted! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Éjjeli baglyok sehol. :( Egyedül csiripelgetek itt ilyen korán.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hmmm, még fél 8-kor is egyedül vagyok!? :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt Csajok!

Aida!
Látom nem akadtál társaságra hajnalban. :-( Én azt hiszem megfejtettem a folyamatos éjszakai alvás titkát: nem szabad elaludnom 9-kor a tv előtt. :-D Tegnap nagy küzdelmek árán 11-ig ébren voltam, így 11-től reggel 6-ig egy pisiszünettel non stop alvás volt! :-D

Bébic!
Örülök, hogy megnyugtattak a dokik!!!

Zöldi!
Nem semmi pocak! Nagyon sokat nőtt a múltkori tali óta!!! Az enyém nem nőtt ilyen látványosan, de a mozgásban már így is remekül akadályoz! Hogy bírsz ekkora hassal a galériára felmászni??? :shock:

Keményedés: Hát én még mindig nem tudom, hogy volt-e már nekem ilyen. :-( Gabi, te már éreztél azóta ilyesmit???

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt!

Aida csatlakozom.... órák óta ébren vagyok csak az ágyból nem volt kedvem kimászni,, :lol:
már megy a mosógép ( imádhatnak a szomszédok )
aztán megyek anyuval csavarogni és vásárolni , aztán doki :?

Kép
eszterke24

Na most hogy végigcsipogtam a fél éjszakát, megyek és lefekszem vízszintesbe. :) Úgyis megfájdult a hátam az üléstől. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

jo reggelt.
en se aludtam valami jol, mert sikerult ismet megfaznom. egesz ejjel trombitaltam, es fetrengtem a gyerekszobaban, hogy legalabb apa tudjon aludni.

van egy kis problemam. tegnap este felfedeztem egy dudort az egyik nagyajkamon. fogalmam sincs miota van ott. olyasmi mintha valami "becsomosodott" volna ott. lathato is. mindezt ha ulok, ha fekszem, akkor nem annyira kitapinthato, a lathatosagrol meg gozom sincs... mi a fene lehet ez? menjek vele orvoshoz?

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt mindenkinek!

Akkor csatlakoznék a rosszul alvók táborához. Dani fél 5-kor nekiállt csuklani, és másfél órán keresztül ébren tartott, de abból lyan 45 perc már buli volt... Leragadnak a szemeim. Nagynehezten visszaaludtam, és 8 fele arra keltem, hogy zsibbad a jobb kezem. Ti éreztetek már hasonlót. Tisztára be van dagadva zsibbad, és nem tudok vele mit kezdeni.

Megyek gyors összetakarítok, aztán pihenek, mostanában fáj a szeméremcsontom is... :cry:

Kép

Kép
dcili81

Mush esetleg, ha legközelebb mész dokihoz említsd meg neki. Lehet, hogy a több váladék miatt befülledhetett... nekem is szokott, de őár nap alatt elmúlik, csak szellőztetni kell hagyni éjszakára

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt/délelőttöt!

Isteni érzés azzal kezdeni a reggelt, hogy órákat állok sorba a kórházban, hogy magukévá tehessék a pisimet :lol:

Berni: hát, én sem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy nekem volt már keményedésem :? , néha keményebb a hasam a megszokottnál, de legtöbbször szerintem fel sem tűnik. Mintha lett volna már olyan, hogy húzódott és kellemetlen volt és kemény. Az lenne az :?
Meg én mostanság szinte szünet nélkül fel vagyok püffedve többé-kevésbé és az is feszít, úgyhogy...

Tegnap kismamatornán volt egy csajszi, 22 hetes terhes, akkora hassal, ami nekem kb. 14 hetesen volt. Meg is döbbentem kicsit :shock:

Na,dolgozok egy kicsit, most már egyre inkább nem bánom, hogy csak ez a hónap van hátra, bár ha meg otthon maradok, akkor az elején tutira fognak hiányozni a népek...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok lányok!

Hú! Végre ma elmentek innen a frontok, hosszú ideje ma volt az első nap, hogy rendesen tudtam aludni (na persze a két pisiszünet nem számít). Ma mindenki nagyon jól aludt itt nálunk. Kaptam apától egy szopipárnát! Hát azt már régebben is felfedezhettem volna! Isteni vele aludni! Napközben persze nem lehet, ha a fiúk is itthon vannak, mert nekik is bejön és elkommunizálják! Úgyhogy apa azon gondolkozik, hogy vesz még egyet! :lol: :lol:
Sajnos reggelre a kisfiam hangja elment, és nagyon csúnyán köhög. Még ilyet nem hallottam tőle. Olyan mint a kutyaugatás... úgyhogy ma dokibához megyünk.

Mush! Én azért javasolom, hogy menj el dokihoz, mert nekem is volt ilyen és kiderült, hogy fertőzés... a baba legyengíti az immunrendszert, és az amúgy ártatlan bacik, gombák beindulnak. Akár szemölcs is lehet, ami ha nem fejlődik ki, akkor egy krémmel tudnak rajta segíteni. A másik dolog, meg lehet nyirokreakció... az viszont gyulladásra utal a szervezetben... szóval mindenképp nézesd meg.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Gabi! Ne lepődj meg a ksi pocakon! nekem most nem olyan nagy (108 cm lehetek körbe), de itt már leállítottak az utcán, hogy hogy merek egyedül sétálni, mert mindjárt szülök.... és még van két hónapom :P

bkatalin

Zöldi! Szép a pocid! Mit kötöttél az éjjel? :)

bkatalin

Solya! A tied is szép! :)

bkatalin

Aida! Küldtem neked e-mailt meg képet....

bkatalin

Sziasztok!
Csatlakozom a rosszul alvók táborához. 1/2 4-ig tök jót aludtam, aztán pisiszünet, de utána már nem tudtam visszaaludni. Vagyis mikor már sikerült megszólalt az óra! :cry: Majdnem leütöttem mérgemben.

Zöldi: Nem semmi a pocid!!! Szép!!!!

Mush: szerintem is mutasd meg egy dokinak!!!

Nézzétek mit lőttem magamnak a Tesz-Veszen! Összesen 360Ft lett, de ebből 345Ft a postaköltség, tehát 15Ft-ért lőttem!!! :lol: :lol:
Kép kising+naci
Vendég

boci. nagyon tuti a cucc.

aida.a szajre feladva. osszesen 12.34. (ebbol 3.5 az, hogy ajanlva kuldtem) :?

cili. nem hiszem, hogy befulledt, mert en allandoan cserlegetem a tisztasagibetet. talan mar maniasan is. :roll: beugrottam a rendelobe, csutortok reggelre kaptam idopontot, ha addigra elmulik, akkor lemondom.

KépKép
KépKép
mush589

Hajnali Aida = Hamlet. :lol:

Mush! Szemölcs?

Cili! Nekem annyira be van dagadva a kezem ébredéskor, hogy szó szerint értsd, nem tudom mozgatni 5-10 percig, mert annyira fáj.
(De nekem nem csak a kezem, hanem a térdem, a csípőm.... a derekam...) A szeméremcsontom az egész nap.

Gaby! Drága pisid! Minek adtad nekik?

Kati! Jobbulást kicsi fiadnak!
Mit kötöttem, hát folytattam vejemnek a pulcsit...csak elrontottam egy helyen és fejteni kellett.

Boci! Vagány a cucc!

...én olyan lusta vagyok, hogy elmondani is fáj!

Kép
zölddisznó

Mush nekem van úgy hogy a tisztasági betéttől is van ilyenfajta tünetem. De az a biztos, ha látja a szakember.
Olyan vagyok, mint egy holdkóros. Kitakarítottam, de nem kellett volna, fáj mindenem. Most megyek hátha sikerül aludnom.

Kép

Kép
dcili81

zoldi. nem hiszem. szerintem nagyobb. mint egy kissebb bab.
a bor nem "rucskos", olyasmi mintha egy zsircsomo lenne a bor alatt. bocsi a reszletekert. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Részvétem a rosszalavóknak! Szerencsére még jól tudok aludni.

Mutizok én is pocit, múlt héten készült!!!

Kép

Bocika!
Ügyi voltál, ari ruhácskák! :wink:

Cili!
Lehet nyom valami ideget a baba, azért zsibbadsz! :roll: Nem tom, én még nem éreztem!

Trombi!
Mi az a magzatszámolós táblázat?
susy75

kati. jobbulast a kisfiadnak!

KépKép
KépKép
mush589

Köszi a dicséreteket.
Egyszer-kétszer nekem is zsibbad a kezem, de csak ha elfekszem és felkelés után 1-2 perc múlva elmúlik.

Számlálós táblázat: én úgy tudom, hogy 34-35 héttől kell számolni, hogy egy nap a csöppség mennyit mocorog!!!
Vendég

cili. igen az konnyen lehet hogy a babo elnyomott valami ideget. ha jol emlekszem zsirafnak mar voltak hasonlo tunetei korabban, amikor mentek volna nyaralni.

KépKép
KépKép
mush589

Musi! És fáj, ha megnyomod?

Susy! Tecccő! :wink:

Kép
zölddisznó

nem faj, inkabb azt mondanam, hogy egy picit erzekeny. ezert gondolom, hogy nem nagyon kell aggodni miatta, de azert inkabb megmutatom a dokinak, ha meg csutortokon is ott lesz.

KépKép
KépKép
mush589

...akkor nem gyulladt nyirokcsomó, nem betokosodott pattanás (kelés) , viszont ötletem sincs, hogy mi lehet.

Kép
zölddisznó

Bocika! Jó cuccokat vettél....

LÁnyok! ne aggódjatok, szerintem a holdkór állapot már csak 2 nap! Annyi kell, hogy odaérjen hozzátok innen ez az idő....

Számlálós táblázat: azt hittem a mocorgást elég csak úgy megszámolni....

Enni kellene valamit ebédre... na de mit? Apának ma parileves lesz, sült husi meg rizibizi. Meg egy kis pudlingos, meggyes piskótás desszert.... :twisted:

Suzy! Széppoci!

Köszi lányok, átadom kisfiamnak a jobbulást! Bár csak du. megyünk dokibához.... :)

bkatalin

Musi! szerintem szemölcskezdemény lesz....

bkatalin

Zöldi: hát nagylelkű voltam, minekutána kb. 15 percenként újratermelődik, úgyhogy a bőség zavara van :D

A kezeim nekem is kész vannak reggelre, nem is annyira adagadás, mint inkább az ízületek. Napközben van úgy, hogy szinte fogni se tudok vele :(

Kati: szopipárna istenkirályság, én tévét is úgy nézek, hogy U alakban körém tekerem, bár így apa nehezen fér mellém a kanapéra, viszont a derekam alig fáj azóta :)

Kép

Kép
gabilany79

kati. es olyan miert jon most nekem? hol lehet olyat osszeszedni?
azt hittem a szemolcs az kisebb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.10.07 11:18-kor.

KépKép
KépKép
mush589

nem lehet, hogy egy er dagadt be ott?

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! A szedmölccsel jobban járnál... :?
A szemölcsből van a fertőző fajta. Az egy gomba. A legyengült immunrendszertől és a tisztasági betéttől is lehet! De ne izgulj, ez nem azért van, mert nem cseréled eleget, hanem mert nem pamut, és a műszál okozhat ilyet (abban jobban megtelepszik a kórokozó). Nekem pont 2 hete volt ilyen. Ki voltam akadva, hogy állandóan mosakszom, meg ilyenek .... erre azt mondta a dokinő, hogy ne használjak csak sima vizet mosakodásra (se szappan, se semmi), mert a szappan ugyan elpusztítja a kórokozót, de a jó baciflórát is, és a káros kórokozók hamarabb szaporodnak fel, mint a természetesek, amik féken tartják őket, különösen a terhesség alatt! Egy hétig krémet kellett használnom, aztán annyi. Ez nem érinti a babát, csak ilyenkor csekkolják, nehogy legyen egyéb fertőzés is...

bkatalin

Kati! A szemölcs minden esetben fertőző, de nem bőrön át, hanem vérrel. Egy fajta herpes vírus okozza (mint az ajakherpeszt, a bárényhimlőt, az övsömört...) A tisztasági betéttől nem lehet, max táptalaj - de hát notórius cserélgetőket ez a veszély nem fenyegeti :wink: . Szerintem neked gombás fertőzés lehetett, amire kenceficét adtak.
Viszont az tény, hogy jobb a pamutvatta, vagy a wc-papír/papír zsepi. Ezt mi otthonülők könnyen megoldjuk,de tény, hogy kényelmesebb a tisztasági betét.

Kép
zölddisznó

Csajok kérek egy nagy szorítást, este megyek dokibához, nálam ez a kritikus időszak, méhszáj kinyílás tekintetében, eddig még mindig a 31-32. hetet kórházban töltöttem, de most nem tudok befeküdni, van egy 22 hónaposom. Optimista vagyok, csak izgulok, ezért ma keményebb a hasam is. Kíváncsi vagyok mit mond a túlsok magzatvízre is.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?