sziasztok.
na vegre le tudtam tenni a popom a gep ele.
bebic. szuper, hogy ilyen jo hireket kaptal!
aida. megegyszer sajnalom. holnap munka elott megyek postara, arra az esetre, ha megint sokaig dolgoznek. itt csak 9-5 van nyitva.
en mar megint le vagyok maradva. nekem meg nincs kemenyedesem. nagy ritkan befeszit a baba, de az tuti, hogy o, mert korulotte meg puha.
a tenanak is van olyan bugyija:
http://www.tena.co.uk/Women/products/pr ... /Post.aspx
ilyet otthon nem lehet kapni?
en is irigykedem a kreativkodokra. talan, ha mar nem dolgozom, akkor lesz idom nekem is alkotni valamit. a kovetkezo 5 het huzos lesz, sok tul oraval. neha nem ertem, hogy gondolja a fonokom, hogy en kepes vagyo 25 oraban megcsinalni, amit az elodom 40 oraban, es allandoan van valami extra is.
az eptkezes ujabb orome: repedt csempek a furdoszobaba. a fal tul oldalan vertek szet valamit, es vagy 20 csempe berepedt.
nalunk is meg nagyon messze van a babaszoba, de vegulis nem nagy baj, mert az elejen ugyis velunk lesz a mozesban. pelust cserelni az agyon is tudok, meg furdetni is. szoval nem katasztrofa, de egyetertek zoldivel, ugy csinalnam mar! egyenlore a karacsonyi ajandekok csomagolasaban elem ki magam.
anyosomek megrendeltek a babakocsit a hetvegen. par het alatt megerkezik. es addig taroljak nekunk, amig mi szeretnenk. kiraly.
vera. sok sikert holnap. remelem jol beolvasol majd.
szepek a pocakok. majd egyszer raveszem magam egy ujabb poci kepre. amugy nekem kb 105-os a pocim.