Mária
Hogy fel-e? Minden porcikám várja már a kisasszonyt, nagyon!
Babaszoba kitakarítva, ruhák kimosva,kivasalva,kórházi cucc összekészítve, babakocsi kipróbálva, mózeskosár a kiságyban benne a hazahozós rucival, nekem pót bugyi-hálóing,törölköző, betét egy szatyorban,ha esetleg kéne plusszba,apa csak megfogja és behozza nekem, pelus,popsitörlő,popsikrém,cumisüveg,pár ruci szintén szatyorban,csak apa elkapja ugy egybe és hozza is be amikor kell, apa betanítva,h kell használni a mosógépet,fritőzt,mit csináljon a gyerekeknek,amit szeretnek és gyorsan is készen van
Előre bevásároltam amit lehetett, a konzerves cucctól a tisztálkodási szerekig,h semmi ki ne fogyjon itthon
Csekkek előre befizetve, minden ellátás formanyomtatványa itthon van,kitöltve
Címek,telefonszámok, nyitvatartási idő egy papíron egybe összeírva
Plussz telefon a tatyómban,ha a mobilom beszarna, és ha mindkettő, akkor egy telefonos kártya és sok-sok apró minden eshetőségre.
Doki,szülésznő pénz, bekészítve borítékba
És a dokinak,szülésznőnek ajándékcsomag is a spejzban van
És egy kis csomagocska arra az esetre,ha netán császár lenne, legyen mit behoznia apának a mütős gárdának
De remélem ezt mi esszük majd meg,mert természetes szülést szeretnék
Tegnap hajat festettem,szőrtelenítettem /kemény munka volt/
Azt hiszem totál készen vagyok,már csak indulni kell ,na nem most azonnal, de nem tagadom már nagyon várom,h mehessek be szülni és megszeretgethessem ezt a kis huncut lurkót
Az éjjel vele álmodtam
azt nem tudom,hogy,de megszületett/ csak én nem emlékszem rá hogyan / éppen behozták nekem h szopizzon,de írtó morci lett,mert nem volt tej a bal cicimben
a jobb meg nem tetszett neki