Új privát üzeneted érkezett!

Laura! Nagyon cukik a méhecskák, és biztos szép lesz a szobátok! A bohócot az én mamám is valami boltban látta, de akkor úgy belelkesedett, hogy azt mondta, megvarrja! Így jutott hozzán k egy bohóc....

Bocika! Köszi a linket! Szuper vagy! Majd ugratom az otthoniakat egy ilyen beszerzésére! :)

Nikianya! Nagyon édes a három csaj a fotón (nagylány, pocaklakó, és mamaapoci) :) És nagyon jó kis mamuszkákat vettél

Bébic!!!!! Nagyon örülünk a jó hírnek! És azoknak is akik még ma voltak dokinál és minden ok-s :P :P

Eszterke! Nem dobnád fel a receptes topikba a muffint.... légyszi

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Sinaszi!
Üdv a keményedök táborában! :(
susy75

Bébic! Most olvasom a jó hírt! Na, akkor most már nyugi van! A turiba én is akartam menni, de már annyira bevásároltam, hogy kihagyom... Pedig tuti jó! Majd dobj fel fotókat a szerzeményekről!

Vaterán lőtt Mesiholmik:
http://www.vatera.hu/nagyon_edes_rozsas ... 46394.html

http://www.vatera.hu/next_kislany_kardi ... 38233.html

http://www.vatera.hu/cherokee_h_m_kisla ... 91374.html

http://www.vatera.hu/2_db_os_kislany_ru ... 37157.html

http://www.vatera.hu/uj_zip_zap_egeres_ ... 55205.html
sinaszi

Suzy! Nem örülök neki, de köszi az üdvözlést a táborotokban! :lol: Más táborhoz jobb lenne tartozni! :wink:
sinaszi

Látom egyre többen csatlakoztok "hozzám" (keményedők tábora) .. azt hiszem én voltam az első aki a sort megnyitotta a 15. héttől jövő keményedésekkel. :D Milyen jó hogy most már nem vagyok egyedül vele. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszikösziköszi, lányok! :lol: :lol:

Susy: Igyekszem rövid lenni, hogy a többieket ne untassam.
Néhány hete jobb oldali agykamratágulatot állapítottak meg Kistücsi buksijában. Ekőször 10 mm, aztán 13 mm (az átlag a 6-8 mm, de 10ig okés, 10-15mm-ig enyhe agykamratágulatról van szó, ami még változhat, de 15 mm fölött már nagyon meg kell ijedni...na, jó ez így hülyén hangzik, de így fejezte ki magát a doki :roll: ). Senki sem mondott semmit, mindenki csak azt hajtogatta, hogy várni kell, meg folyamatában figyelni. Nakösssz. :?
Íg most 2hetente kontrollra járok, figyelik UH-on, hogy mizujság.
És a 8 mm az már nagyon jó jel! :lol: :lol:

Aida: Látod, de buta vagyok, még nem is mondtam: tuti az oldal, nagyon jó az ötlet és nagyon ügyes vagy! :lol:
Jövök én is képpel, csak keresnem kell, és most meg megyek a nődokimhoz a havi randinkra, de igyekszem mielőbb küldeni neked fotót!

Sina: Sajnálom a keményedést... :( mármint nem azt, hanem téged-titeket...Pihizz sokat!
Akkor te is ismered azt a turit?Majd hozok képeket a rucikról!
Megnéztem, amiket vettél, tündériek! :lol:
bébic

bkati! recept a receptes topikban!
Suzy! gratula a jó eredményhez!
Bébic! ez szuperjó hír!!

Aida! a képekről annyit h aki akar töltögetni majd fel az ugyis fog jelentkezni.. szerintem jó ötlet :D

Álmok: én azt álmodtam a multkor h kidugta a kezét a hasamon.(ilyen volt is már valakinek h jól emlékszem ) és telefonnal fényképeztem..

szerintem egyre többen leszünk abban a táborban.. :?
nekem is már elég régóta,,,
de az is annak számít mikor láthatólag egyik oldalról a másikra vándorol és ott feszit??

Kép
eszterke24

Hát rendben, egyelőre úgyis bele lesz téve, legfeljebb leemelem az oldalról a szolgáltatást, ha nem lenne eléggé népszerű. :) A tippek, trükkök is alakulgat hamarosan ki is rakom. Amit Mágitól kaptam priviben már bele is építettem. :) Két hasznos kis cikkecske hogy legyen mit olvasgatni. :D Szoptatásról és papír ügyintézésről.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
Én nem csinálok pociképet, ezért nem rakom fel. Van rólam néhány kép, de nem kifejezetten erről szólnak. Sőt, egyáltalán nem nagyon van időm képeket felrakni, nem tudom kicsinyíteni, nem vagyok informatikus, csak tökölök vele. Uh képeket sem tudok felrakni, én nézegetem.

F.Marti:
Az anyósokat hagyjuk, szerintem hazudik akinek nincs vele baja. (vicc) Én már nem hagyok neki semmi komolyat csinálni, inkább főzök, bepakolom a mosogatógépet, mosógépet, kiteregetek, nem hagyom neki ezeket, mert megőrülök, hogy hiába tudja, hogy mi mit hogy szoktunk, még ha kérem őt, hogy hogyan csinálja, akkor sem úgy teszi. Ezt nem értem miért van így, de ha én csinálom, legalább nem idegesít. Bár most ahogy látom őt idegesíti, hogy nem csinál semmit. Ja, vasalni hagyom, elrakom előle amit nem akarom, hogy ő csináljon. Mindenesetre keresek pótnagyit, 3 gyerek mellé kell segítség, de azt gondolom, hogy akit fizetek, azt elküldhetem, ha nem jó, illetve válogathatok. Lehet, hogy tévedek, de muszáj megpróbálnom.

Zölddi:
Sütőtök? Hetente legalább 4-et veszek, szinte mind én eszem meg, azt hiszem Sarmon a hibás, ő kezdte emlegetni, hogy milyen finom. Eddig 8 kg-ot híztam (iszonyú), bár a férjem szerint ha levonom a bennem lévő napi 2 kg sütőtököt, akkor nem vészes.

Nekem 4,5 kg-mal és 58 cm-rel született a fiam dec. 15-én, 68-as overálunk volt, de csak a tél feléig tudtuk használni, szerintem ebből mindig egy számmal nagyobb kell. Mondjuk Dávid elég gyors ütemben növekedett, az első hónapokban heti fél kilót hízott, amit először nem akart a gyerekorvos elhinni, csak amikor ő mérte le. Azt mondták, hogy a heti 20-30 deka tök normális, 40-nek örülnek, 50-ről még nem nagyon hallottak. Hát, mi megmutattuk. Ja, és kizárólag anyatejes volt.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Nézzétek mit találtam, ha valakit érdekel:
http://www.teszvesz.hu/item449766242_uj ... ml#gallery

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Az okt. havi Kismamában (az utolsó oldalaknál) van leírás, hogy hogyan kell igényelni az anyasági támogatást!!!!!!!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sinaszi!
Tudom,hogy nem örülsz neki, én is csak átvitt értelemben "köszöntöttelek"! :oops: :wink:

Bébic!
köszi, hogy leírtad. Nem hangzik túl jól, :cry: de tényleg nagyon szupi ,hogy javulnak az eredmények! :wink: Reméljük így is marad!!!

Eszterke!
Köszi! :wink:
Ha a baba nyomja ki a hasadat az nem keményedés, szerintem! azt megfogod tudni különböztetni,mert kb fél percig tart egy ilyen, mikor bekeményedik a méh!
susy75

Javítok: Nem a Kismamában, hanem a BABA magazinban.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszterke! Köszi, kipróbálom hétvégén.... addig be kell szereznem olyan muffinsütőt....

Kemény csajok! csatlakozom! Bocs! Csatlakoztam... már egy két napja... :oops:

bkatalin

mági arra az overallra én is licitáltam,na szóval akkor te halásztad el előlem!!! :twisted: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nem tudom, Eszterke! De én ma nagyon megijedtem, ugyanis a kiemelkedő köldököm körül beesett a hasam... A jobb oldalon lelapult teljesen, a bal oldalon pedig kő kemény lett... Eléggé fájt... Nem tudom, hogy Mesi helyezkedett vagy keményedés volt, de ijesztő volt...
sinaszi

Suzy! Nem értettem félre! :wink:
sinaszi

Apa rámparancsolt! Mennem kell lefeküdni! :roll: :shock:
sinaszi

valaki le tudja nekem írni, hogy most pontosan mi is az amit otthon igényelni lehet?

anyasági, GYES, GYED, A családi potlek. van még valami ?
Már a fiamnál is szívtunk, mert munkáltató intézte az anyaságit, meg a GYest, de a gyedet már a MÁK, és a családi pótlékot is. Úgyhogy utána kell járnom. Viszont itt nem lehet megkapni a BABA magazint.... :(

bkatalin

[quote]s írta:ima só-liszt gyurmával tökéletes...
ilyet csinált már valaki?
Van. Mire vagy kíváncsi?

Bébic! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
...és de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Susy! Nyáron mindig éjszakai bagolykodom (éjfél, egy óra) de azért ez már túlzás!

Aida! Nem talált siket fülekre, csak úgy tetted fel a kérdést, hogy ki az, aki igényelné. Gondolom, aki nem igényli, az azért nem írt. (legeaábbis én így értettem)

Sina! Jóóóóóóók a ruhááááák!
Ne aggódj a keményedések miatt, már nagyon természetes!

Kép
zölddisznó

Zöldi, ha valóban így van akkor ilyen sokaknak nem tetszik az ötlet? Pl. neked sem Zöldi? :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kép
zölddisznó

Áááááá, Aida! Az ötlet nem rossz, de én nem szeretnék feltenni ilyen képeket!
Ilyen alapon a következő tali ötlete nem tetszik neked? :wink:

Kép
zölddisznó

Miért nem akarsz UH képet meg baba fotót felrakni? :( Így hogy osszuk majd meg újszülött babáinkat egymással? Mindenki ide rakosgatja majd a babafotókat?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi! Köszi az infót! :P

bkatalin

Sziasztok!

Aida nem tudom akarok-e majd képet feltöltögetni, de szerintem még ráér. Az uh fotókkal nálunk az a baj, hogy nem sikerülnek valami túl jól...

A jó hír a lábamról a duzzanatok lementek, most már csak kicsit dagadtak, de az szerintem a vizesedéstől... Egy gonddal kevesebb... :lol:

Egész jól haladok a párnával, és közben találtam egy nagyon aranyos pingvin figurát is. Nagyon lelkes vagyok e téren!!! A párom meg tök gonosz, mert egyfolytában cukkol.... :evil: :evil: :evil: :evil: kis piszok... de jön ő még az én utcába..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bébic remélem megnyugodtál a jó hír hallatán!!!!!

Márti sajnálom,h ogy nem jössz ki az anyósoddal. Engem csak lefáraszt, de eddig semmi összetűzés nem volt közöttünk...

Partra vetett bálnának érzem magam..... :shock:

Kép

Kép
dcili81

Az én pingvin mozgásom társul a bálnához.... :) Fáj a fejem, de miért? :cry:

bkatalin

Aida! Szerintem teremtsd meg a lehetőségét, aztán majd meglátjuk. Ide úgyis mindenki fel fogja tenni a babaképeket, meg UH-fotókat is folyamatosan rakunk. Én pociképet nem hiszem, hogy raknék fel oda. De nem azt mondom ezzel, hogy rossz ötlet, csak még nem nagyon kattan rá az agyunk. Azt meg nem akarom, hogy feleslegesen dolgozz, aztán meg csalódj, hogy mi hálátlan kutyák nem értékeljük a "művedet".
Szerintem azt kéne csinálni, hogy fórumilag is átköltöznénk oda, mert tuti, hogy szülés után örülünk majd, hogy luk lesz a seggünkön, nemhogy ide is meg oda is figyelgetünk.

Kép
zölddisznó

Én-bálna hernyó módjára mászom ki az ágyból, pókmászásban jövök le a galérián, mielőtt megpingvisenedek útközben a wc felé.

Kép
zölddisznó

Lányok egy kis segítséget kérek. A páromnak jövő héten lesz a szülinapja, és szeretnék egy tortát sütni. Van valakinek valami jó ötlete?????

Kép

Kép
dcili81

sarmon:
hehe, pontosabban Anyósom licitált rá :)

Nikianya:
meg tudnád nekem adni még egyszer a használt Nextes bolt címét? Nem találom visszakeresve.

bébic:
Nagyon örülök, hogy rendben vagytok!!! Háda: Annát onnan öltöztetem :) Jó tudni, hogy jött téli cucc, múltkor még zömében őszi dolgok voltak.

Aida:
ha rögtön tudnánk elsőkézből tölteni, akkor szerintem több kép fent lenne, szóval én pártolom az ötletet.

Vettem Magne B6-ot, útközben be is kaptam egyet gyorsan, 3 órát sétáltam Annával.. :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes:a 13 kerben van..a dozsa györgy uti metro megállotol 5 perc séta..:Ditt lakom egy sarokra tőled.ha esetleg érdekel egyszer hétközben és eltudsz erre jönni szivesen elviszlek:Dnem tudom merre laksz.

Kép

Kép
nikianya21

bébic! Örülök a jó hírnek! biztos minden rendbe jön a születéséig!
Helyileg hol van az a szuper turi?

Susy! Remek, hogy minden rendben veletek. Azért továbbra is pihi!

Sina! Nagyon szépek a ruhácskák, amiket vettél.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Aki a méhecske iránt érdeklődött: van többféle is, macist meg talán törpést láttam még, ára ugyanaz.

Bébic! Sziper híreket kaptál, biztosan nem lesz semmi gond. A férjem szokta mondani, hogy ki tudja milyen problémáink voltak nekünk is annak idején, de még ultrahang sem volt. Ez a modern technika sokszor arra jó, hogy a frászt hozza a kismamákra (lásd a mi példánkat is a szívén látható 2 pöttyel).

Anyóskérdés: Én elviselem, a párom anyukája, de nem szeretem. Sajnálom, mert 10 éve özvegy, két térdműtét miatt nagyon nehezen mozog, sokszor a lakásban is csak járókerettel, de ennyi érzelmet vált ki belőlem, és egyre többször dühöt.
Első gyermek volt a férjem, a második egy lány, aki 35 évesen nincs férjnél, otthon lakik vele és teljesen ellátja, mintha egy nővérke lenne. Mindig a párom volt az Isten, a másik gyerek meg volt. Hát most ugyanezt csinálja az unokáival is. Valamelyik nap felhívott, hogy "Van-e már bundazsákja annak a Hunor gyereknek?" Szó szerint ez volt a kérdés. Bennem megállt az ütő, mondtam még nincs. Fogalmam nincs honnan, de állítólag az ágyneműtartóból előkerült valahonnan valami régi vacak, ami kék színű és milyen jó lesz nekünk. Zalánt se halmozzák el anyagi jókkal, de imádják és ezt éreztetik is. A kisbabáról sosem kérdez, a 7 hónap alatt egyszer nyúlt a pocakomhoz, akkor is már szinte felszólította rá a férjem. Még egy kis adalék. Valamelyik nap Zalán kapott apukámtól 5.000 Ft-ot. Aznap járt a másik nagyinál is. Felcsillant a szeme: De jó, ma kaptam összesen 5.200 Ft-ot! Szóval így állunk. A babával is. A babakocsi árát anyukámék adták, és mivel a hugom is most szült, előre szóltak, hogy számítsunk rá, hogy a szülés költségeibe beszállnak 50.000 Ft-tal. Anyósom egyszer nem kérdezte meg, hogy szükségünk van-e valamire, tudnak-e valamit segíteni. A férjemet sajnálom, mert már neki kínos sokszor a szitu, de úgy gondoljuk, nincs miről beszélgetni. Ha egy anya vagy egy nagyi nem tartja egyformának utódait, azon úgysem fog változtatni.
Na, jól kipanaszkodtam magam.
Nekem is van csudajó muffin receptem, felrakom a másik topikba.
Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

sziasztok. meg mindig dolgozom. :evil: :evil: igy nem tudtam olvasni sem. :evil:

aida. sajnos emiatt nem jutottam el a postara. nagyon sajnalom. holnap munka elott....

KépKép
KépKép
mush589

Megint itt vagyok! Most nem szólt apa!

Zöldi! Köszi a nyugtatást! Jó, ha egy hozzáértő megnyugtatja az embert... :wink:

Köszi a ruhadicséreteket! Igyekeztem! (Apa bánatára :lol: )

Bébic! Fotózz! :D
sinaszi

Sina! Ezt most gúnyolódásnak vettem! :wink: ...úgyhogy közöttünk továbbra is vége mindennek! :evil: :lol:

Kép
zölddisznó

bb sütőtök :twisted:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bkati: nincs mit. Ott ezt nem lehet kapni? Úgy nézem ez egy nemzetközi cég!! Ha rokonság nem kap, szólj, veszek neked és kipostázom!!

Cili: valahol van egy csokitortás receptem, egész jó. Persze nem olyan mint a cukrászdás de fincsi! Ha érdekel felteszem a receptesbe!!!

Én is csatlakozom a keményedők táborába!!! Bár ez még nem vészes!!!
Vendég

Ja anyóskérdés:
Hát nálunk sem fényes a helyzet ezen a téren. Engem sosem hív és meg sem kérdez hogy mi van velem/velünk. Bezzeg most!!! A kisfia ugye külföldön van és meg lett mondva mindenkinek ne hívják, úgysem veszi fel, meg hát dolgozik is. Na ne tudjátok meg anyós már vagy 3-szor telefonált, hogy mi van a fiacskájával (pedig én már vagy 3-szor telefonáltam, hogy mi van apával, és még csak 1 hét tellett le)???!!!! Ja és a végén nagy nehezen megkérdezi, hogy hogy vagyok! De a gyerekről nem érdeklődik. Mondjuk én az orra alá dörgöltem, hogy a nagyim adott jó sok pénzt a babakocsira és a tesóméknak is ad, ott január végén lesz a baba. Persze kamillázott ezerrel. Na mindegy ezek már csak ilyenek. Én nem húzom fel magam, annyit nem ér, csak a páromat sajnálom!
Mindenkinek kitartást az anyóshoz!!!!!
Vendég

Zöldi! Pedig esküszöm, hogy jó értelemben írtam! Na! Befogom a csőrömet... Mert ebből semmi jó nem sül ki... :oops: :wink:
sinaszi

Zöldi! egyébként tényleg megnyugtattál!!!!!
sinaszi

Sziasztok!

Èn is lennék ha még emlékeztek rám :lol: csak rövid életjel ha érdekel valakit :oops: !Szóval mi jól vagyunk csatlakozom a keményedök társasságához.Amúgy Aaron szépen fejlödik 30-hetes uh-n 1780g volt.Ma éppen az ö ruháit rendezgetem hát hihetetlen hogy szalad az idö nem sokára itt lesznek velünk.

Aida:nagyon ügyes vagy gratulálok az oldalhoz nagyon színvonalas látszik hogy szertettel csináltad!Gratulálok hozzá :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
hemej

Hemej: helló, régen jártál itt!!! :( :( :( Persze hogy érdekel minket mi van veled! Tessék írni!!!! :lol: :lol:
Vendég

Bébic: Úgy örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Ma voltunk vásárolni, vettem 2 szabadidő nacit ami rájön a nagy pocimra meg két hosszabb pulcsit ami jó így várandósan is. :D Utána voltunk a postán is ahol 3 csomagot is kiváltottam, telis-tele Noli ruhákkal a teszveszről. :D Annyi lett most hirtelen, hogy nagyon sok. :) Szépek, jók. Mire hazaértünk viszont úgy fájt a derekam, hogy azt hittem le fog szakadni a helyéből. :( Alig vártam, hogy lepihenhessek.. Meg hogy ehessek. :D Most már tele a poci és pihenhetek is. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocika! Köszi, de remélem megoldható a családdal....

bkatalin

Sziasztok!

Megpróbáltam berakni a profilomba a vonalzókat,most kiderül hogy sikerült e. :D :D

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?