...én éjszaka csináltam sütőtököt! De a bundikenyér sem rossz
Sarmi! Az egy vagyon lesz ennyi cipő!
Én napközben egy szál pólóban járok ilyen 20 fok környékén, és mindenki szörnyülködik!
Küldök neked bébikesztyűt vakarás ellen jó?
Szeles! Kerestem a képen a fejedet...aztán rájöttem, hogy a háttérben az a "sárga pulcsis" nem te vagy...
[quote]2 írta:-től 4-ig virrasztottam. Szétúntam magam, ahhoz viszont lusta voltam, hogy lekússzak a laptopomig
Berni! ...pedig MSN-ezhettünk volna. Én 6-kor aludtam el. Na jó, addig megkötöttem egy kissapkát meg egy negyed pulcsit a vejemnek.
Mági! Akkor rád most senki sem mondhatja, hogy nem vagy százas!
Anita! Nálunk éppen az aljzat szigetelés előkészítése folyik...messze van még a gyerekszoba... de sebaj, azért lesz hová hazahozni bébit hál'istennek. Csak már úgy csinálnám!
Kati! Nekem is olyan autóm lesz, ha apósnak már nem adják meg a jogsi hosszabbítást (76 éves és elég életveszélyesen vezet, csak "jó ismerőse" a doki, aki az alkalmasságit adja). Tök jó családi autó!
Karácsonyi ötletem azért nincs, mert mi már pár éve csak a gyerekeknek veszünk nagyobb ajándékot, a nénik-bácsik csak simán szeretik egymást, és örülnek, hogy újra együtt a család.
Helló Zsebi!
Kati! Ha együtt laknánk, akkor nálunk is már külön szobában alvás lenne, az tuti...bár amikor én elalszom, ő már majdnem hogy kel! Végülis tudnánk felváltva aludni
Csatlakozom a "kinai piac fun" táborhoz. Itt a Lehel téren szoktam beszerezni (kicsit kultúráltabb, mint a Józsi városi, és nincs tömeg). De van mellette egy bolt is, ugyanazokkal az árakkal. A fele kb. magyar termék, és jó minőségű tényleg!
Mákostésztát? Naná, hogy csináltam.