Új privát üzeneted érkezett!

Kati!
de jó amit az anyukád varrt.

Takarítós műsor a zone club-on.

Kép

Kép
bellanitta

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1223290258.3454.jpg[/img] Az overalunk

kati:
ezek nagyon szépek!!! Én is szeretnék ilyet vcsinálni (ha lenne kézügyességem..) :)[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida:
Én is mákostésztát főztem mára, tegnapról maradt hozzá májgaluska leves. Elég volt a húsokból.

Egyébként amióta terhes vagyok egyszerűen nem bírom a gyorséttermi kajákat, már az illatuktól rosszul vagyok, tudom nem hagyok ki semmi vitamindúsat, csak furcsa, mert azelőtt szinte minden reggel a Mc'Donalds-ban ettem.

Bkatalin, Mágnes:
Hiszti az van nálunk is, kb. Dávid másfél éves korától. Azért is akartam, hogy menjen bölcsibe, rájöjjön, hogy nem csak ő létezik, hátha javul hiszti terén. Egyelőre ez nem javított helyzetén, gyakorlatilag az itthon töltött rövidebb időben sokszor ugyanazt a hisztit képes lerendezni, mint ami máskor egész napra jutott.
Nálunk azért apa jól tudja őt kezelni, bevezettük, hogy lemossuk az arcát, ha hiszti van, és addig mossuk, amíg ő nem szól, hogy abbahagyta. Olyan édes amikor elkezd sírni, ránéz apára és szól, hogy vigye lemosni. Az is használni szokott, ha kicsit erőteljesebben rászólunk, hogy fejezze be. Nem üvölteni szoktunk - mielőtt még valaki feljelent - csak hangsúlyosabban. A nagyfiamnál régebben az vált be, ha bevittem a szobájában, adtam neki egy zsebkendőt, és akkor jöhetett ki,ha megtörölte a szemeit, és nem bőgött. Nála az vált be, minden gyerek más.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Mági, de édes az overál!! Honnan szerezted be és mennyiért?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hisztihez még:
Azt olvastam, hogy a szülőknek higgadtan kell kezelni, akkor hamarabb vége. Szerintem ilyet csak tanácsadó ír, aki benne van, az max. napi kettőt tud higgadtan lekezelni. Vagy csak én vagyok kissé ...

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Aida:
teszveszes szerzemény, 1600-ért sikerült. :)

bb:
Az armosás nálunk nem jött be.. :cry: Erélyesen én is szoktam ilyenkor rászólni, éppen azért gondoltam, hogy ez majd beválik, mert egyébknét nem szokott hozzá a megemelt hangnemhez. De ez sem... Na és hogy higgadtan kezelni... Ahogy nála megyfeljebb a hangerő, nálam az pumpa.. :) Próbálok nem tudomást venni róla, de nagyon nehéz. Elverni sosem szoktam, még nem is tettem, attól nem lesz jobb sem neki, sem nekem..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági akkor ez nagyon megérte. :( Én persze semmi jót nem találtam ennyiért a franc essen bele..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok csajok
Nagyon rég nem voltam, több mint egy heti lemaradásom van :oops:
Ha jól láttam legalább 10 oldalt kell végigolvasnom, most is csak azért jöttem, hogy minden ok, csak el vagyok havazva munkával, a kolleganőm szabadságon van, ezért rám maradt minden, otthon pedig már lassan egy hete nincs net...
Remélem itt jól van mindenki, láttam a talis képeket, nagyon irigy vagyok, hogy már megint láthattátok egymást "élőben" is.
Akik szülinapot ünnepeltek, azoknak NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT igy utólag is.
A pociképek is jók, látom mindenki növöget, lassan és is akkora vagyok, mint egy ház, a párocskám szerint (főleg mikor fekszek le és kelek fel) olyan vagyok, mint egy partravetett bálna :roll: Aranyos tőle, mi?
Ja, és hivatalosan holnap van az utolsó munkanapom :D :D :D :D olyan jó, végre szabad leszek. Kezdeti babonáimat legyűrve most már én is vettem egy csomó babarucit, imádom őket. Az ágyat jövő héten fogják felújitani(az én gyerekágyam lesz, amiben még kb hárman utánam felnőttek), veszek bele matracot, a kórházi csomagomat is összeállitom a ahéten, és akkor indulásra készen leszek. kicsit ijesztő belegondolni, h szűk két hónapom van hátra...
Most kicsit visszaolvasok, majd még jövök

Kép
galzsuzsa

sarmi.
jujj vigyázz magadra.

keményedés
én örülök neki. Tényleg. Mindig mikor jön egy arra gondolok hogy nemsoká itt lesz velünk kint ebbe a ronda világba.

iskola
még semmi mert apjuk elment ma dolizni de holnap már együtt megyünk be ugyanis a Petinek du-án szedik le a lábáról a dolgot. és így ő marad itthon tp-en.
Szóltam bent is hogy ma nem jó majd holnap. De taliztam azzal a tanárnővel. Nem is köszöntünk egymásnak. Szerintetek???

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Laura! Ha kész a szoba tegyél fel képeket. A babakocsiról is.
Aranyosak az ujjbábok ( a rajzok nem látszanak).

Harivera! Hasméretben te vezetsz! Ez a méret nem semmi. Pihenj amennyit csak bírsz.

Ibernuska! Majd mutizd meg mit varrsz. Én most egy lovacskát varrok a naplementében. Az is valamelyik fiamnak lesz.

Mágnes! Nekem is fent gömbölyödik köldök fölött és estére már úgy érzem kipukkadok, :D majd reggelre mindig helyreáll. Érdkes az evéssel mégsincs gondom. Nagyon szép az overál!

Bellanitta! Itt Bp-en nem igazán éri meg varratni, egy nadrágfelhajtés 1200-ba kerül. El tudom képzelni, hogy akkormennyiért varrnának meg egy nadrágot.

Bkatalin! Jól néz ki az autó! Remélem párodnak sikerül a régi munkakörében maradni. Ti végleg kitelepedtetek, vagy ez a munka csak meghatározott időre szól?
Ajándékötlet: én volt hogy sütöttem aprósüteményt (mézeskalács, narancsoskeksz, isler, stb) és beletettem fém süteményes dobozba, átkötöttem szalaggal és azt adtam ajándéknak, bár ez most elég strapás. Vagy készíthetsz karácsonyi díszeket gyöngyből, vagy bármiből.
Kötés: nem tudom meglehete így tanulni, van aki könyvből is megtanulja. Próba cseresznye. Ha esetleg nem értesz valamit és tudok szivesen segítek.
Nagyon édi a napocska és a zsebes tároló is. Nekem is be kellene ruháznom egy varrógépre.

Hisztivel kapcsolatban: nálunk is van, lassan egy éve kezdődött és egyre súlyosabb, mindig van valami újabb. Otthon még csak-csak lehet higgadtan kezelni, én a szobájába szoktam bezárni mondván, hogy ezt közösségben nem lehet, de ha valahol vagyunk sokkal nehezebb, mert ha hagyom higgadtan, hogy befelyezze nagyon furán néznek rám az emberek, de olyan is volt aki beszólt, hogy nem jól nevelem. Szóval elég nehéz, de túl kell élni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aida:
ez hogy tetszik? Félrerakattam, de mivel megvan a másik, már nem kell. 2300 ft

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1223293111.5775.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kati: majd legközelebb küldök halacsot :D Egyébként jól egymásra találtunk apával, én megenném a halat akár minden nap, ő meg imád horgászni és főzni is, és látom rajta, hogy milyen jól esik neki, hogy két pofára tolom be a művét :lol:
Amit anyukád varrt, az hihetelenül jól néz ki.

Mági: cuki az overall (mind a kettő) :)

Aida:a kép dolgon rajta vagyok, de olyat még nem találtam, amit publikussá tennék, és illik is a jelenlegi "státuszomhoz" (kocsmázósat vagy napozósat meg nem biztos, hogy kéne...) :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. Én most nagyon terhesnek érzem magam ( :lol: ), ahogy megyek olyan mintha a baba feje is mozogna a lábam között.... :shock:

Pocakméret a múlt hét kedden volt 116 cm (istenem hova tűnt a 70-es derekam.... :roll: ), azóta szerintem nőttem. Nekem is valahogy este tűnik nagyobbnak, de lehet azért mert akkor kezd el nagyon aktívan mocorogni, és eldeformálódik a különböző testrészei miatt...

Ma megvettem egy csomó mindent a párnához, és már lázasan neki is álltam, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Nem tudom ki rakta fel, de nagyon aranyos az a nagy bohóc... ha esetleg sikerül a párna, megpróbálkozom egy hasonló valamivel én is.

Vera még mindig ki vagyok akadva a veletek történtek miatt, komolyan mondom, azért mert ő a pedagógus, azért nem isten... :roll: Nem azért de az anyám is tanár, de ő a 30 év alatt soha nem mondott ilyet egy gyerekre sem, pedig voltak komolyan nehezen kezelhető diákjai is, de ennyire soha nem fajult el a helyzet... azt nem értem, ha valami probléma van a fiad és a tanár között miért nem ült le veled és beszélte meg, hogy nézze anyuka a kisfia éppen mit csinált, vagy mit nem csinált... na mindegy kíváncsi vagyok, mit fog mondani neked a tanár....

megyek szabok-varrak tovább... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Mági, ez is nagyon tetszik!! De már jön Mushtól az overálunk.. Pedig így olcsóbban lettünk volna. Oooh, erről csúnyán lecsúsztam.

Az éjszakám jó volt! :D Leszámítva az írtó gagyi álmomat, amiből reszketve ébredtem.. :? Azt álmodtam hogy hason lőttek és véreztem és azon gondolkoztam hogy csak ugye Nolikámat nem találták el és vhogy nem tudtam bemenni a kórházba... Jujj de rossz volt. Buta-buta álmok. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ma nagyon nem akar bejönni az oldalunk. Azt hiszem sűrgősen átköltöztetem egy másik szolgáltatóhoz.. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera:
a mi sulinkban egy kolléga mondott ilyet egygyerekre.. El is bocsájtotta a főnököm. Jogos!

Kép
Kép
Kép
mágnes

...én éjszaka csináltam sütőtököt! De a bundikenyér sem rossz :lol:

Sarmi! Az egy vagyon lesz ennyi cipő!
Én napközben egy szál pólóban járok ilyen 20 fok környékén, és mindenki szörnyülködik!

Küldök neked bébikesztyűt vakarás ellen jó?

Szeles! Kerestem a képen a fejedet...aztán rájöttem, hogy a háttérben az a "sárga pulcsis" nem te vagy... :lol: :wink:

[quote]2 írta:-től 4-ig virrasztottam. Szétúntam magam, ahhoz viszont lusta voltam, hogy lekússzak a laptopomig

Berni! ...pedig MSN-ezhettünk volna. Én 6-kor aludtam el. Na jó, addig megkötöttem egy kissapkát meg egy negyed pulcsit a vejemnek.

Mági! Akkor rád most senki sem mondhatja, hogy nem vagy százas! :wink:

Anita! Nálunk éppen az aljzat szigetelés előkészítése folyik...messze van még a gyerekszoba... de sebaj, azért lesz hová hazahozni bébit hál'istennek. Csak már úgy csinálnám!

Kati! Nekem is olyan autóm lesz, ha apósnak már nem adják meg a jogsi hosszabbítást (76 éves és elég életveszélyesen vezet, csak "jó ismerőse" a doki, aki az alkalmasságit adja). Tök jó családi autó!
Karácsonyi ötletem azért nincs, mert mi már pár éve csak a gyerekeknek veszünk nagyobb ajándékot, a nénik-bácsik csak simán szeretik egymást, és örülnek, hogy újra együtt a család.

Helló Zsebi!

Kati! Ha együtt laknánk, akkor nálunk is már külön szobában alvás lenne, az tuti...bár amikor én elalszom, ő már majdnem hogy kel! Végülis tudnánk felváltva aludni :lol:
Csatlakozom a "kinai piac fun" táborhoz. Itt a Lehel téren szoktam beszerezni (kicsit kultúráltabb, mint a Józsi városi, és nincs tömeg). De van mellette egy bolt is, ugyanazokkal az árakkal. A fele kb. magyar termék, és jó minőségű tényleg!
Mákostésztát? Naná, hogy csináltam.

Kép
zölddisznó

Karácsonyi ötlet: én is gondolozok rajta ezerrel. Igaz én már közöltem a családtagokkal hogy felejtsék el az ajándékokat. A gyerkőcnek vehetnek, nekünk nem kell. Mi sem fogunk, de valami jelképesre én is gondoltam. Nekem az jutott eszembe, hogy a születendő bébi talpacskait vagy a kezét gipszbe öntöm. Szerintem ennek örülnének!!!!

Bogyócskánk ma egész nap kever. Olyan édi volt, mert egy órája beszéltem apával (persze benti telcsiről), és akkor nagyon beindult. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zöldi:
nagyon ügyi vagy, milyen szépet kötöttél!

És a többiek is mind, akik kreativkodtok!!!

Mági:
de édi a kis overall amit vettél! :lol:

Aida:
nagyon szuper az oldal amit készitettél! Ügyi vagy!!! :lol:

Tegnap jól összevesztem anyóssal :twisted: :twisted: .Azt mondta, hogy rossz anya vagyok, mert éheztetem a gyerekeimet..... :twisted: :twisted: A tegnap megkértük, hogy vigyázzon a fiukra, amig elszaladunk a Baumax-ba vásárolni, mert a fiuk elrontották a villanyukat a szobájukba.Addig dobálták a csillárt a párnával, hohy a foglalat eltörött :evil: .Na , nem számitottam arra, hogy igy eltelik az idő és kicsit később jöttünk haza az ebédidőnél.Persze a hűtőben volt ennivaló, ki lehetett volna venni és megmelegiteni, csak hát könnyebb engem vádolni, hogy felelőtlen anyuka vagyok....Na többet soha az életben nem fogom megkérni anyósomat, hogy vigyázzon az unokáira!!! Nagy teher ugyebár neki.... :? Szerintetek olyan nehéz egy nagymamának kivenni az ebédet a hűtőből és megmelegiteni, meg odaadni??? Neki is volt 2 gyereke...De sokszor ugy csinál mintha sosem nevelt volna gyerekeket. Ez volt az első alkalom, hogy nem készitettem ki az ételt neki és nem magyaráztam el neki, mit kell csináljon, mert nem gondoltam volna, hogy igy elhúzódik a vásárlás...Na mind1, ebből is tanultam.Többet nem fog rájuk vigyázni, még akkor sem ha belegebbedek!
Bocsika az off-ért! Ne hari, hogy ide kiöntöttem a szivem...Tegnap egész délután bőgtem.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Túl vagyok a délutáni szundításomon. Most megint kómás vagyok. :-D

Mágnes!
Hányas a másik overáll, amit félrerakattál és neked nem kell? Ha 62-es, akkor engem érdekelne a dolog. Megvan még?

Zöldi!
Nemcsak a kezdő sofőrök, de a veteránok is elég veszélyesek tudnak lenni. Fizesd le a dokit! :-D Aljzatszigetelés... akkor a költözés még arrébb van picit! :-( Hannának a végén meg kell szoknia a XIII. kerületet? Legközelebbi hajnali virrasztásomkor ígérem megkereslek MSN-en!!!

Álmok: Én most éjjel azt álmodtam, hogy a főnököm a mi kertünkben tartott céges bulit. :-( Zsófival csak Apa szokott álmodni, de ő is jókat.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Nemrég írtam, hogy milyen nem túl tiszta állapotban kaptam meg a babakocsit és a hordozót. A hordozóról már le tudtams zedni a huzatot, mosógépben van. Holnap apával szétszedjük a babakocsit is. Ha rendben lesz, teszek fel róla képet. Szerintem hordozóval együtt megérte a 20.000 Ft-ot.

A szoba teljesen nem tudom mikor lesz kész, mert a kiságy még a szüleimnél van. Tegnap annyira fel voltunk már pakolva, hogy nem fért be a kocsiba.

kati: képzled, nekünk is van ilyen bohócunk! Még Zalánnak vette a hugom, annak a zsebében tároltuk a plüss állatkákat. Már azt is kimostam, megy a Hunor szobájába. A fal szegfűbors színű - leginkább a terrakottára hasonlít -, és ez a szín lesz kombinálva a sötétkékkel, mert hát mégiscsak fiúszoba lesz.

Az őszi szünetben fogunk még Zalánnal készíteni kreatív dolgot. Az OBI-ban találtam ezt a kis méhecskés függőt, 745 Ft volt. A csomagban vannak dekorgumi darabok, mindenféle kellék - hurkapálca, masni stb. -, és sablon, ill. pontos leírás az elkészítéshez. Zalán is örült neki, hogy valamit ő készíthet el a tesójának. Kép

Kellemes délutánt mindenkinek!
Laura

Kép
Kép
szeles4

Szia Bernuska!

De jó neked, én az éjjel nem aludtam csak keveset, napközben meg nem tudok.Most úúúúúggggyyy lefeküdnék, de kell menjek az oviba a fiuk után. :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szeles:
de édi kis méhecskék! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

bernuska:
Az overall 56-os méretű. Nem mertem 62-est, mert abban nem tudom hazahozni, ha nagy rá..

Kép
Kép
Kép
mágnes

én már tutira tudom hogy ki fogja magyarázni. Hogy csak vicc vagy hogy elég eleven a fiam stb stb de akkor se mond ilyet rá még ha csak utalva is. Nem kicsik ők már hanem tinédzserek

lányok
súlyos vonatbaleset monorierdőn :cry: :cry:

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Aida, megnéztem a weboldalt! Baromi jól néz ki, gratulálok. Megpróbálok küldeni neked képet priviben, az a bajom, hogy túl nagy mérete van mindegyiknek.

Tegnap este rámjött a muffinsütés, mint őszi sportág, csak persze sütőporom nem volt, így elhalasztottam. Ha van valami jó recept, szóljatok!!!

Domonkos olyan aranyosan rugdal, aztán alszik, aztán rugdal. Úgy várom már, hogy karácsony legyen!

Kép
mannababoca

Ja és képzeljétek a hétvégén voltam a léghajo.hu (amit a babaneten is hirdetnek) egy napos kurzusán.

Annyit mondok, hogy a lakásban, ahol tartották, nem volt fűtés, így 18 fokban kellett ülni reggel fél10től délután 4-ig (KISMAMÁKNAK!).

Én vagyok a hisztérika, vagy ez nem normális?

Kép
mannababoca

Kati: megtaláltam a neten is ezt a bugyiszerűséget! http://www.hartmann.hu/productshow.php?id=177&fid=8

Szeles: tök jó ez a méhecske!!! Csak ilyen volt, vagy másfajta is???
Vendég

Kis igényfelmérés:
Ha regisztrált kismamiknak lehetősége nyílik majd saját poci-UH-baba fotókat feltölteni ki az aki igénybe venné ezt a szolgáltatást a honlapon? Már elkezdtük beleheggeszteni, hogy lehessen, de remélem használni is fogjuk, fogják.. Csak hogy ne mindig nekem kelljen elküldeni a képet mielőtt az a weboldalra kerül. No?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mannababóca! :D Ezek szerint neked nincsen hőhullámod. Lehet, hogy direkt volt 18 fok a kismamik miatt. Itt szinte mindenkinek az a kedvenc hőmérséklete, én persze a 2-őt is jól bírom! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bocsi 22-őt akartam írni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Hazaértem UH-ról.. szerencsére minden rendben, nem találtak ismét semmi okot sem a nagyobb méretekre sem a több magzatvízre. :D

bár a drágám jó nagy.. :roll: de nem hiszem hogy 5 nap alatt hízhat 30 dekát.. úgyhogy tuti valami elszámolás van a dologban..

De amíg készültek a papirok a doki mozizott nekem egy kicsit ! olyan szuper volt. Látszott hogy nyitva van a kis szeme és figyelt minket :D

Mágnes! nagyon szépek az overálok! bezzeg ilyet én sem találtam.. :evil:

Laura! tök jók a kis méhecskék!

F.Marti : sajnálom az összezördülést az anyóssal..

Bocika! én is ilyen gipsz-talp-tenyér lenyomatot tervezek! de állitólag van valami gyurma is és nem kell összekenni a kismanót.. holnap megyek hobbiboltba és én is kutakodom.. :wink:

Szupi a napocska és a bohóc is ám.. olyan jó azoknak akik tudnak varrni kötni. . :oops:

Kép
eszterke24

sziasztok ..dobok képet pocakrol:D... Kép 29 hetes pocak Kép Hajnika szeretgeti hugit Kép a babakocsink...15000 volt:D Kép ezt magamnak vettem:Dvajudni:Da másikat kis pocaklakonak...tescoztam

Kép

Kép
nikianya21

Eszterke: ha van infód akkor majd mond meg mi a pontos neve!!! Örülök hogy minden rendben veled!
Vendég

Mágnes!
Kár, hogy 56-os az overáll! :-( Én 57 cm-vel születtem, Apa 53-mal, szerintem nekünk ha kell is 56-os ruci, azt pikk-pakk kinövi majd Zsófi. Inkább 62-eseket veszek, aztán ha meg mégis kicsi a csajszi, akkor ugrasztom a családot vásárolni, míg kórházban leszünk. :-D

Manna!
Ez a 18 fok lehet tényleg direkt a kismamák kedvéért volt. :-D Nálunk alapból kb. 18-19 fok van a házban és élvezem!

Aida!
Én szerintem passzolom ezt a fotó feltöltősdit. Apa informatikus és már csinált egy oldalt, ahova az összes képünket feltöltöttük, ott jelszóval a család is hozzáférhet. Én nem szeretném közkinccsé tenni a képeket. Akiknek meg akarom mutatni, azok ott is meg tudják nézni.

Kép
Kép
lbernuska

Mannababoca!
nekem ez a recept vált be, gyors és finom :wink:

Csokis Muffin
400 ml liszt
100 ml kakaópor
10 dkg csoki
75 ml cukor
1 cs. sütőpor
1 csipet só
75 ml olaj
250 ml tej
1 tojás

a lisztet átszitáljuk hozzákeverjük a kakaóport a sütőport a cukrot a csokidarabokat és a sót.
A tejet elkeverjük a tojással hozzáadjuk az olajat, és az egészet a száraz keverékhez öntjük.
simára keverjük és kanalazzuk formába.
Kb 20 perc alatt sül meg közepes hőfokon.
a tetejét olvasztott csokival , díszithetjük.

Kép
eszterke24

aida:szerintem ez jo ötlet..

mágnes:ugyanilyen overálokat nézegetek a használt next boltba..de annyira gyönyörűek:Dmár meg van amibe haza hozzuk Vivit,de még is bűnözni fogok.

a papucs amit feltöltöttem annyira megtettszett....muszáj voltam megvenni:Pocakom is szépen növeöget mint látszik,és Hajnikám imádja babusgatni.

eszterke:gratula a jo eredményekhez:D :wink:

f.marti:neked sem lehet könnyű...tegnap jött a barátnőm és hozott egy 3 oldalas levelet amit anyosa irt neki mert nem merte megmondani a problémáit szemtől szembe.olyan dolgokat sorolt fel benne hogy én tuti kiborultam volna.

Kép

Kép
nikianya21

Bocika! Ok koszi, megkeresem majd...
Mági! Ez az overall nagyon cuki!

Hiszti téma! Nálunk a hiperventillálás is befigyelt! Az már egész pici korától! Egyszerűen nem vett levegőt úgy elkezdett bőgni, ha valami nem úgy volt, ahogy ő akarta! Ellilult! először nagyon megijedtünk, de a gyerekorvos mondta, hogy hisztiféle, ilyenkor fújjuk meg az arcát. A hiszti most nem ilyen, az csak bőgés... nálunk a beküldöm a szobájába szitu jön be, de emelt hangerő nem. Attól csak jobban behergeli magát. Úgy hogy szépen nyugiban beküldjük, aztán magától odaszokott jönni hozzánk, és úgy csinál, mint "szánom bánom", pedig nem szoktuk letolni.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Nikianya!
tök jók a szerzeményeid! nekem is nagyon bejönnek ezek a meleg papucsok mert mindig majd lefagy a lábam.. :D
édes ahogy a nagylányod a pocakod öleli!

Bocika! máris van infó..
szóval kreatív boltban lehet venni , hőre száradó gyurma ami nem tartalmaz káros anyagot,, de állítólag elég kemény, és nehéz belenyomni a lábacskát.. emiatt nagyobb babáknál javasolt..
de állitólag sima só-liszt gyurmával tökéletes... :roll:
ilyet csinált már valaki?

Kép
eszterke24

eszterke: Köszi, ma este megpróbálom a dolgot.

Tudtam, hogy én vagyok a hisztis, örülnöm kellett volna a 18 foknak! :D :D :D

Kép
mannababoca

Gálzsuzsa! Üdv holnaptól az otthonmaradók között!!!! Milyen kiságyad volt? Én is a sajátomat akartam felturboztatni, de anyukám megtiltotta. Pedig jó nagy 120x60cm, körberácsos régi verzió. 5 gyerek felnőtt, de kis lakkozáson kívül mást nem igényelt. De a hatodik gyerek, az unokaöcsémnek beszorult a feje... egy-két percen múlt, hogy nem történt tragédia. Akkor a mamám úgy döntött, hogy a kiságy aprófának megy. Ugyanis a régi ágyaknak még szélesebb volt a rácsa....

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket! Majd átadom a nagyinak, hátha megint ráveszi magát.....

bkatalin

Enikő! Nem végleges a kitelepedésünk. A férjem itt van állományban, de a cég Budapesten is üzemel egy leányt. Én meg otthon vagyok állományba véve... amíg nem megyek vissza dolgozni, itt maradunk. Hogy utána mi lesz? Fogalmam sincs :roll:

Mági, az a másik overall is nagyon szuper!

Gabi! Várom a halacskát :wink:

Vera! Hát ezzel a tancsinénivel jól megszívtad....

bkatalin

Kukucs! :)

Jó hírrel jövök (bár gyorsan kopogom is lefele...koppkoppkopp), úgy néz ki, Kistücsök buksija javulófélben van!!! :lol: :lol:
Ma 8 mm-nek mérték már "csak" a tágulatot a jobb oldalon, a balon változatlanul 6 mm (ami tökéletes érték). Úgyhogy most öröm-bódottá van! :lol: :lol: Az UH-os néni is nagyon bzakodóan mondta, hogy ez nagyon jó hír! Most madarat lehetne velem fogatni! (remélem, nem kiabálok el semmit.... :oops: )
Plusz megdícsérték, milyen szépen hízogat, kb. 1700 gramm a súlya a kis huncutnak. :P

Zöldi, te ajánlottad még régebben úgy emlékszem a HÁDA Kft. turijait. Na, ma bementem a Rákóczi 73-ban lévő boltjukba (kimondottan baba és gyerekruhák vannak), iiiiiiiszonyúúú jóóóóó!
Otthagytam 7000 Ft-ot :oops: , de annyira tuti cuccokat vettem Kistücsöknek, ráadásul tök olcsón...és nem is keveset! :lol: Úgyhogy nagyon köszi a tippet! :D (Mondjuk úgy olvastam, hogy pont most kaptak téli cuccokat, úgyhogy mázlim is volt, de merem ajánlani mindenkinek.)
bébic

Sziasztok!
Ma voltam dokinál, szerencsére minden okés, méhnyak nem változott, méhszáj zárt. :lol: :lol: Ennek nagyon örülök,mert vasárnap éjszaka volt egy óra,mikor elég sürün keményedtem és féltem nehogy baj legyen.

Pociméret, nekem 98 cm volt pár napja. :)
A diétának köszönhetöen nem is híztam mostanság. Bár a nögyógyászom azt mondta ehetnék többet, na de akkor meg a cukrom nem lenne jó....!!!!!!!!

Nekem valahogy nincsenek höhullámaim!!! :roll:

Mágnes!
nagyon édi az overall, én is hasonlót vettem. Viszont 62-es, és most azon agyalok,hogy tuti nagy lesz. Be kéne szereznie egy 56-osat is. :?

Kati!
Szuperek azok a fali díszek! :wink:
susy75

Niki: Tuti pacskerokat szereztél! :) És szééép pocak!

Bkati: Nagyon szuperek a nagyi alkotásai! :lol:

Mágnes: Zabálnivalóak az overallok. :D Ilyesmik voltak ma is a turiban, csak én amilyen szerencsétlen tudok lenni, nem tudtam eldönteni, melyiket vegyem...így nem vettem meg egyiket sem....bééééénaaaa :oops: :oops:
Ja, és a mai szerzeményeknek több, mint a fele vadiúj. :lol:
(2 hét múlva újra kontroll UH, szerintem nem hagyom ki ezt a kört akkor sem majd. :lol: csak apát tudjam meggyőzni, hogy nekem oda BE KELL mennem... :lol: :wink: )
bébic

Cili! Hajrá a párnikóval!

Enikő! Sajnos vannak akik beszólnak, hogy neveled a gyereket, de pontosan azért mert minden gyerek különböző, nem lehet egyformán bánnio velük....

Aida! Ilyenkor gyorsan ébredj fel!

Zöldi! Tök jó kajcikat találsz ki... imádom a sütőtököt! Asszem szerzek egyet én is... igaz itt nincs az a hosszúkás, csak a kerek, de atlán ehető...

A karácsonyra már mi is bevezettük, hogy senkinek semmi, csak a gyerekeknek, mindenki helyeselt, aztán voltak akik mégis vettek, aztán megsértődtek, hogy mi nem vettünk, úgyhogy folyt.köv... ezért igyekszem figyelmességekkel kreatívan megoldani. Nagy a család... azt meg végleg nem lehet , hogy egyiknek adok, másiknak nem.... ez a mézes süti tök jó ötlet.... most én arra gondoltam, hogy a nagyszülők a két scemtémről kapnak egy széőp kinagytott képet egy helyes képkeretben. A képkeretet ma már meg is vettem. Micimackós. Másnak meg lapot küldünk... :)

Márti! Tudod, néha én is elcsodálkozom, hogy milyenek! Szokatm volt mondani! Csoda, hogy felnőttek a gyerekei :twisted: ....

bkatalin

Na valamit mindig elfelejtek!

Zöldi!
Te máskor is éjszakai bagoly voltál? Vagy csak a terhesség alatt lettél az? :lol: :roll:

Niki!
szép nagy a pocid!!! 8)

Bébic!
Biztos kórházban voltam mikor a tágulatról írtál,de nem vagyok képben,hogy ez mi volt!! :oops: :oops:
Amúgy szuper, és örülök,hogy jobb lett az eredmény!! :P
susy75

Hahó, a fotófeltöltős kérdésem süket fülekre talált, két fülecskét leszámítva? Tessék válaszolni rá! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja, Bébic, örülök a jó eredményednek, ill. Kistücsök jó eredményének! :) Ennek örömére kérek Rólad fotót az oldalunkra! :)

Susy, az remek hogy minden oké veletek!

Niki, szép poci. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Megint annyit írtatok! Nem győzöm olvasni...

Mindenki szépen kerekedik centik és képek alapján... Én 62 centis derékról 104 centire gyarapodtam, és 51 kilóról 63-ra... :shock:

Majd apa fotóz pocakot, és felteszem!

Egyre többen írjátok a keményedést: nos ebben is tudok csatlakozni! Ma még ki sem szálltam az ágyból. 2 napja olyan keményedések jönnek rám... Remélem, hogy Mesivel minden oké!

Az én álmom (amit 2-3 napja ígértem): Elmentem dokibához, akinél ott volt egy másik idegen orvos. Az idegen doki megkérdezte,hogy mondta-e az orvosom,hogy hogyan tudom ellenőrizni a baba szívhangját. A nőgyogyóm rámondta, hogy ő már felvilágosított, én viszont kiakadtam, mivel ez nem volt igaz. Aztán az idegen doki vett egy nagy fecskendőt egy nagy tűvel... :roll: Felszívott a fecskendőbe narancslét és azt simán belőtte nekem a köldökömön keresztül. És álmomban rátettem a kezem a pocakra és nem csak éreztem, de hallottam is Mesi szivét zakatolni... És ekkor arra ébredtem, hogy Mesi olyan bugit nyomott a hasmban, hogy majdnem lefordított az ágyról! :shock: :lol:

Na, ezt az álmot magyarázza meg nekem egy álomfejtő!

Márti! Anyós miatt ne idegeskedj! Nem ér annyit az egész!

Még mindig irigykedem a kreatív kismamamákra - és gyermekeikre!

Ma még igyekszem jönni! Puszi
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?