Új privát üzeneted érkezett!

dcili:
Ezt már én is olvastam, felháborított, nevetséges, hogy ilyenekre nem figyel az Állam. AKi igazán szegény, az viszont szégyell kérni, inkább nyomorog.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Aida: én rajta vagyok, csak ez nálam időbe telik, de igyekszem :D

Zöldi: totál átérzem a fájdalmad és örömöd :lol: , a glicerin kúp Isten egyik hatalmas adománya a tamarinnal és a Laevolac-kal együtt (nálam már csak nekik van esélyük) :oops: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Fúúú de pocsék napom van ma. Úgy látszik kezdek depis lenni apa hiánya miatt. :( :( Ráadásul nemrég telefonáltak a bababoltosok hogy a mai futárral nem hozzák el a babakocsinkat, hanem csak kedden (nem fért be)!! Na mindegy, legalább megvan!!
Amúgy itt nem történik semmi. Bogyócska sokat mocorog, és néha elég rendesen befeszít.

Zöldi: egészségedre! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cili! Ez a történet szerencsére nem igaz! Rokon - hivatásos nevelőszülőként - nem gondozhat gyereket!

Kép
zölddisznó

Aida! Meló van! Nem működik az oldal!

Kép
zölddisznó

Működik az, csak haldoklik ami alatta van.. :D Majd át kell költözni másik tárhely szolgáltatóhoz, mert itt gyakran vettem én is észre, hogy elszáll a mysql szerver. -ha ez mondd vmit

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok,nekem a mai napom fénypontja ez a kismamanaci amit a C&A-ban sikerült beszereznem:
Kép
Kép
Most már van két gatyám,ezekkel kihúzom decemberig!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

kord nadrág,állitható derékkal,és "csak" 4990 ft volt!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi, nagyon menő gatyó!! Nekem is kéne már. :( Semmilyen kismamis rucim nincs még. :( Pedig a hasam az már kerekedik.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmi! Tecc! Mit vettetek még? Túrni sekerült? cundában semmi értelmes és megfizethető bébiholmi nincs (itt a pöstiekben). Kipurcantál?

Kép
zölddisznó

Kinek vannak még hőhullámai? ...vagy ez már e klimax? :lol:

Kép
zölddisznó

Akkor én is klimaxolok :). Pl tegnap este is durva hőhullámom volt.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na az valószínű! :lol:

Kép
zölddisznó

Cili! Javult már a lábad? Ha nem mindenképp menjél orvoshoz! Nekem még szerencsére nem volt ilyen.
A méteres kalács nagyon jól néz ki.
A történettel kapcsolatban: én is ugy tudom, hogy rokon nem lehet nevelőszülő, de akkor is borzalmas, hogy vannak olyan cigánycsaládok, ahol akár 4-5 kölyök nevelődik nevelőszülőnél a mi adóforintjainkból és mégsem lehet tenni semmit ellene, hogy ne szülhessenek többet.

Gabilány! A Trófea a mi kedvenc törzshelyünk! Bár a mi állapotunkba odamenni pénzkidobás. :D

Sarmon! Szuper a gatyó!

Zöldi! Hőhullámomnincs, de kevésbé vagyok fázós, mint úgy általában. Ami jól is jön, mert egy kabátom sem jön rám.

Megmértem a pocakomat, 110 cm? Nektek mekkora.
Felteszek egy ma reggel készült pocifotót is.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ezt sajnos valamiért nem sikerül feltennem :(
Kiírja, hogy hiba történt, pedig a méreei jók.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Feladom!
Ez az oldal megbolondult!
Azt sem engedi feltölteni, ami korábban már feltöltöttem!
Talán majd holnap.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hőhullámom nekem is van. Dani fiamnál is volt, még a születése után is hónapokkal.
Este megkívántam a bundás kenyeret. Így mikor a gyereket lefektettem este 10-kor kerekítettem is egy pár szelettel. Jól esett.

Sarmi!
Jó a gatyó. Csinike.

Már én is jó rég óta kismama cuccokban járok.

Ha jól mértem akkor 104 centi a pocim. Már megint gömbölyödtem 10 centit, viszont kilóra 2 kiló plussznál járok.

Na jó cakát mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

áááá... szétvakarom a bőröm... mind a két alkarom és a komplett hasam, mellem tele van apró kiütésekkel... már egy hete... eddig bírtam, most már elegem van... ma már kamillateával locsolgattam magam és kecskesavós szappannal zuhanyoztam, hátha... és nem tudom mi mást kenhetnék még magamra. Egyetlen kence se segít... sőt, mintha a hidratálók kifejezette rontanának a helyzeten...

Remélem ez nem marad így a szülésig mert addigra nem marad bőröm...
Vendég

Ó, te szegény! Mi a szösztől?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek!

Ma reggelre rendbejött a képfeltöltő! :D

Ime a pocakképek:

Kép Kép

És a tegnapi szerzeményeim:
Kép kisfiamnak 2 pár cipő
Kép és magamnak szintén pár téli cipő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ti is tapasztaltátok, hogy estére a hasatok sokkal nagyobb, mint reggel?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sarmi: jó a nacid! A múltkor én is a C&A-ban vettem kettőt és úgyanígy 4500-ért. Szerdán megyek szülésfelkészítőre - szoptatás lesz a téma - és akkor megint be akarok nézni. Bár gatyót nem veszek már, mert van 3 nacim ami nem nyári és azzal már ezt a 4 hét melót csak kihúzom valahogy! Bár ez a kordbársony nekem is nagyon tetszik.

Hasméret: 3 hete 108cm, múlt héten 111,5 cm volt. Tehát a hasam nőtt rendesen két hét alatt viszont akkor csak 10dkg-ot híztam!!! :lol:
Vendég

Gabi: tegnap este úgy látszik bundáskenyér hullám volt. Én is azt kívántam, aztán végül is lusta voltam megcsinálni. Helyette egy melegszendvicset vágtam be, de szerintem ma bundást csinálok. Igaz én tepsiben szoktam kettőnknek készíteni, de ma szerintem hagyományos módon, mert egy emberre nem éri meg úgy.

ÉN IS KLIMAXOLOK!!!! :lol: :lol:
Vendég

Zölddi mást nem vettünk,Apa erre a gatyára is ráncolta a szemöldökét... :lol: Nagyon körül se néztünk,mert szegénykém tiszta taknyos,nem volt valami jó hangulatban.Már el is ment a dokihoz.Túúúrni pénteken megyek Uh,meg NST után.
Hőhullám az nekem is van,csak néznek sokan,nem fázok egy darab pulcsiban. :roll:
Enikő,az én pocakom is épp 110 cm! :wink: A cipők szuperek,lassan nekem is kell venni a gyerkőcöknek ilyen bakancsot,még sportcipőben járnak.Nekem van egy bőr félcipőm tavalyról az alig volt rajtam az nekem még idénre tökéletes,de már Apa is pedzegette reggel hogy jó lenne neki egy bakancs... :?

Csakegy nekem is nagyon viszked a bőröm,rettentő száraz,ami normál esetben nem szokott az lenni.főleg borotva után a lábam rettenet,az a baj hogy éjjel álmomban kaparom,reggelre meg már tiszta vér a lábam.Szerintetek aludjak kesztyűben? :lol:

El szeretnék menni egy kicsit barátnőzni,de mig a párom dokinál van tertanom kell itthon a fronton,mert jön a fuvaros kétszer hoz sódert,tetőlécet,gipszkartont,meg üveggyapotot... 8)

Ma lesz a celeb vagyok...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja a nagyon télre meg csimmám van,az is bár tavalyi,de olyan csatos amit úgy látom még idén is divat,úgyhogy nem cserélem le.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok lányok!

Először is nagy gratula a kreatív kismamáknak. Én tegnap este ujjbábokat készítettem a nagyfiamnak angolórára. Hozzáteszem soha nem tudtam rajzolni. A kézügyességem a főzés-sütésre és a kötögetésre korlátozódik, igaz ott nem megy rosszul. Íme a mű:
Kép

Tegnap reggelre úgy ébredtem, hogy nem bírok nyelni. Azóta a torkom javult, viszont tiszta takony vagyok. Nem vagyok lázas, de így is elég szarul érzem magam.

A párom kifestette Hunor szobáját, holnap felkerül a laminált padló és berendezzük a babaszobát.

Megvan a babakocsi is, igaz kicsit csalódott vagyok. Korábban írtam, hogy ismerőstől vesszük. Maga a kocsi nagyon szép és jó állapotban vabn, de ha én el akarok adni valamit, azt előtte rendbe teszem. Vagy nem? Szóval helyenként elég koszos, de majd én kimosom, a hordozóról és a kocsiról is le lehet szedni mindent.

Aida: Szuper az oldal! Úgy látom, hiányzik az életkorom. Nem titkolom, 36 éves vagyok. Fotót is küldök majd, csak most a korábbihoz képest még kevésbé vagyok fotogén. Ha elmúlik a nyavalyám, küldöm. Szüléstörténetet már korábban raktam fel ide, megkeresem majd és azt is elküldöm neked.

Jó pihenést mindenkinek!

Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Enikő, nekem reggel nagyobb mindig a hasam, este néha olyan mintha nem is lenne. :D

Laura, erről dobj légyszi egy privit mert így lehet elfelejtem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok.

sarmon mért mész te ilyen hamar nst-re?? azt csak kb a 35-36 héten szokták elkezdeni.

Én ma viszont beléptem a 34-be :shock: :shock: repül az időő.
és 3-4 brutál keményedésem már megvolt mára.

hasam nekem kb 150 cm :oops: :oops: de fogytam jó sokat.

harivera
Budapest XXI. kerület

Helló Csajok!
Nem jövök 3 napig és kb. 5-6 oldalt kell visszaolvasnom... :evil: A hétvégém elég nyugisan telt, Zsófi iszonyatos lábtempózásával szórakoztatott bennünket esténként. Nagyon-nagyon remélem, hogy már pályára állt a kiscsaj! Csütörtökön megyek dokibácsihoz, akkor kiderül.

Éjszakám ismét cudar volt: hajnali 2-től 4-ig virrasztottam. Szétúntam magam, ahhoz viszont lusta voltam, hogy lekússzak a laptopomig. Apa 7-kor indult dolgozóba, én meg rendes asszonypajtáshoz illően felkeltem és csináltam neki ebédre szendvicset. Most meg tiszta kóma vagyok... :-D Na majd ebéd után alszok egy nagyot!

Isarenikő!
Nagyon szép a goblein! Én most simát varrok, de ez az általad gyöngygobleinnek nevezett (nálunk tűgoblein) a szebb, sokkal aprólékosabb, de a nehezebb is. Ügyi vagy!

Sarmon!
Pihenj sokat!!!

Aida!
Szuper a honlap! Majd ha nem leszek ilyen rohadt lusta, küldök képet magamról.

Zöldi!
Hőhullámaim nekem is vannak dögivel!!! A 19 fokos lakást imádom, ha nem egy helyben ülök, hanem pl. takarítok, akkor egy szál pólóban nyomom és izzadok! :-D Még jó, hogy ezt az időszakot ősszel éljük meg, nem a 35 fokos nyári hőségben.

Kép
Kép
lbernuska

Harivera,múlthét pénteken mentem uhra ahol megállapitották h kevés a magzat vizem ezért folyamatos ellenőrzés alatt kell hogy tartsanak.Már akkor pénteken voltam is Nst-én és mennem kell hetente.

Felhivtam a védőnőt hogy szerintem a gyógyszertől vagyok szarul azt mondta egy napot hagyjak ki és meglátom majd javulok e.
megyek bnőzni.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!
Hőhullám nekem is van, tegnap előtt arra ébredtem, hogy levert a víz, azt hittem bekapcsolt a fűtés, de csak 20 fok volt a lakásban...

Megmértem a hasam is, kerek 100-as vagyok :) Ahhoz képest hogy nagynak néz ki, nem is olyan sok! Igaz, nekem fent gömbölyödik jobbban, nem köldöknél.. Lehet, hogy én nem is szülök, hanem majd kiköpöm a gyereket... :wink:

egvan a hazajövős overalunk is, már kezdtem aggódni, hogy nem találok normálisat. :)

Nem merek elindulni a gyógyszertárba, mert úgy néz ki, mintha borulna, pedig eldöntöttem, hogy veszek Magnéziumot.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Sarmi!

Jó a naci!Én varratok és közöltem a varrónővel úgy csinálja meg h ha már nem lesz nagy pocim akkor át kell varrnia normál gatyóra.Éljenek a fuvarozók!!!!Hozzák csak az építőanyagot, már várom őket én is.

Mágnes!
Itt nálunk olyan szép az idő!Süt a nap, kicsit hűvös még a levegő, de mire kimos a gép remélem melegszik és kitudok terigetni.

Laura!
Majd kérünk képet Hunor szobájáról.Lassan mindenhol kialakul a babák helye.

Rólam:
Jelentem fel van porszívózva és törölve az egész lakás :) Szegény párom ma úgy ért haza h tegnap nem sikerült elmosogatni :( De a fürdőt és wc kitakarítottam :wink:
Mai ebéd ötletek?

Kép

Kép
bellanitta

Mi Csepelen lakunk és eddig mindig átvágtunk Pesten (Hungária krt. stb.) mikor a kóhrázba mentünk Kistarcsára. Tanácsolták többen az M0-ást (pl. Gabilány a találkán). A baj az hogy egy helyen rá kéne menni az M5re is ha az M0-áson tovább akarunk menni Csepel felől Kistarcsára. És az az M5 szakasz már Pesten kívül van. Arra akkor most kell vennünk matricát? Erről tud vki vmit? Úgy nem érné meg arra fele menni.. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Szombaton sikeresen levágta a fodrász bácsi a kisfiam loboncát. Most elég jól sikerült, nem kellett utána az egész gyerekemet a mosógépbe tenni, hogy hajtalanítsak. Képzeljétek, megjött az új autónk - na azért hozzáteszem céges. Mi bizti nem vettünk volna most kocsit. Nagyon szép lesz, jó tágas, Peugeot Partner Tepee, Outdoor változat és majd szerdán lehet elhozni. Most még csak megnéztük. Apának az tetszik a legjobban, hogy maxiomálisan gyerekbarát, még gyerekfigyelő tükör is van a visszapillantó felett....
Tegnap nagyon rossz idő volt, ami mára sem lett jobb. Ráadásul eladták a FORTIS Bankot, ahol apa dolgozik, úgyhogy mi lesz ebből... :?: :roll: :oops: Szerencsére a munkehelye megmarad, max azt nem tudja csinálni, amit szeret. :(
Ma elkezdtem azon is rágódni, hogy mi lesz a karácsonyi ajándékokkal. Kicsi, saját készítésűt szeretnék, és csak tényleg figyelmességet. Gyerekünk úgy is kap egy csomó mindent a nagyszülőktől. Ötlet?

Kati Kép

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Aida! Nagyon tuti a honlap, nekem nagyon tetszik, és nagyon ügy vagy! 8) A bajom csak az, hogy nme tudom megnyitni csak a főoldalt és még regisztrálni sem enged... majd talán később... Képet mindjárt keresek neked...
Úgy tudom, az M5 arra a szakaszára még nem kell matrica, de van egy infovolnal, ha azokat felhivod, megmondják.... Mi nem szoktunk venni, ha megyünk arra (anyúsomék laknak arra felé).

bkatalin

Sziasztok!

Igaz, csak ritkán jövök, de benéztem az új oldalra is, és nagyon tetszik! aida, gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz is!

zsebi_baba

sziasztok:D

hát nekem a pocakméretem 128:D:D :oops: előtte sem voltam soványka de azért nem semmi a méretem..imádom.nincs is ennél jobb és most már várom hogy itt legyen velünk baboca még is hiányozni fog ez a 40 hét:Degyre közelebb van.

vera:lassan a finishben vagy:Dkeményedéseket sajnálom..sejtem milyen rossz lehet...de már nincs sok hátra :wink:

mi voltunk a tescoba 2 napja és megvettem a kiscipőt az overálhoz mert lábnélküli.csak 600 ft volt..viszont annyira aranyos.
meg vettünk 400 ft-ért 2 db-os kispulcsit..rozsaszinbe..majd ha haza érek dobok fel képet a pocakomrol meg a szerzeményeimről:D

Kép

Kép
nikianya21

IsarEnikő! Nagyon szép az a goblein kép. Nagyon ügyes vagy! És az a kötött pulcsi! Lányok! Úgy döntöttem megtanulok kötni... talán két hónap alatt sikerül.... internetről meg lehet tanulni! Mert apa nem tud, itt meg más nincs aki megtanítana! :P

Gabi! Az a maci is nagyon édi! Türelem játék... az az ami nekem most nem nagyon van!

Bocika! Jó kis bevásárló körótad volt! Asszem lassan nekem is el kellene kezdeni

Most kezdek igazán magamhoz térni! Azt mondták, hogy a második trimeszter könnyebb!!! Szerintem én most sokkal jobban érzem magam fittebb vagyok. Persze a hőhullámok befigyelnek itt is. Asszem most jön a fagyaztó korszak a családomnak. Nekem még a 17 fok is kánikulam ők meg bundabugyiban vacognak az ágyon.... Szegény apát ráadásul faképnél hagytam és kiköltöztem a nappaliba éjszakára, mert horkol, és nem tudok aludni. Akkor kimegyek 3 x pisilni, akkor felébred, reggel nem tud frissen elindulni...

Bébic! Cili! Én állandóan éhes vagyok, de nem bírok enni... :oops:

Vera! Írj, hogy mi volt a suliban!

Sármi! Irtó vagány bringát kapott Mózes. Ő mikor tanult meg bringázni? A rajztábla is nagyon tutkó. Én olyat terveztem a fiamnak, mint a kistesó ajándékát. Karira meg bábszínházat csinálok asszem...

Gabi! Küldhettél volna egy kis halacskát! Én imádom, de nálunk apa hal és csontoshús ellenes! Ki van csukva, hogy horgásszon, nem hogy még meg is pucolja! Max apukám, de velük meg olyan keveset találkozunk! :roll: Jó cuccokat turiztál. Főleg az ahosszú ujjú rugi...

bkatalin

Brendon tényleg nem olcsó, de egy-két jó cuccuk van. Én a bodyt vettem ott a fiamnak, mert szemben az összes többivel szétnyűhetetlenek. Formatartó, vastag, pamut. Kismama ruha szerintem drága ott... Viszontm ha jó minőségű cuccot akartok olcsón, érdemes kinézni a kőbányai piacra (józsefvárosi kínai). Szemben a közhiedelemmel, nem csak kínai ruha van ott, hanme magyar készítők is árulnak. Ott tuti minőséget lehet kapni, és olcsón. Főleg ha többet veszel. Mondjuk, ha összeálltok több anyukam vagy több gyerkőc van. És van mindenük!!!!

Bocika! Mi a neve ennek a pelusos bugyibetétnek?

BB Brigi! Köszi a szüléstörténetet, izgalmas heteid voltak előtte, de megérte! 4,5 kiló! Te jó ég :o !

Cili jó lesz a napocska! Nekem a falon van! Anyukám varrta még a Eriknek, meg a bohócot is. A kisvonat ajándék volt. Mindjárt teszek fel képet...

Zöldi! CSináltál mákos tésztát? Egyébként nekem is vannak bajaim... de amióta bevezettem, hogy éhgyomorra száz százalékos gyümilevet iszok, azóta jobb lett. Persze a glicerinkúp még mindig megváltás tud lenni! És engem a mák is meghajt!

Mági! Ürülj neki, hogy leányzód még csak most kezdte a hisztit! Mi egy éve nyomjuk... mostz kezd belőle kijönni... aszongyák kb 3 éves koráig ilyen....

bkatalin

Bocika! Kitartás! Apa nem sokára otthon lesz! És gondolj arra, hogy már két héttel addigra megint nagyobb lesz a pocakban ülő!

Zsiráf! Megértelek, hogy hiányzik a munka, de meglátod, nagyon hamar hozzá lehet szokni... :lol:

Cili! Sajnálom a pöttyös dagadásos viszketést! Csakival egyetértek, ez vagy csalánkiütés, vagy valami megcsípett! A kálcium ha segít akkor biztosan az!
És a sütit ki fogom próbálni. Istenien néz ki!

Csaki! Próbálj meg gyógyszertári napraforgóolajat venni és azzal tusolj! Hátha segít a pöttyeieden!

Vakarózni én is szoktam! Főleg ha felkelek... iszonyúan viszket!

Niki! Hát a te szülésed sem volt semmi, az is jó hosszú volt... De megérte :P

bkatalin

Mákos tészta!! Nyami. Ma azt eszek. :D

A tárhely szolgáltatónk sajnos nagyon haldoklik, sokszor nem jön be az oldal vagy szétesik. Át akarok költözni az oldallal egy másikra, de az most épp szünetelteti a regisztrációt így még egy picit itt kell maradni. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sármi! Jó gaytót vettél! Nekem is van egy ilyen még Erik fiamról maradt meg! Tuti jól bírja...

Enikő! Nagyon szép a pocid! És csúcs cipőket vettél...

Valaki kérdezte hogy nagyobb -e a poci... az enyém este mindig sokkal nagyobb, reggelre lelepul. Szerintem egyrészt a víz miatt, másrészt a baba belesimul a szervek közé, ha fekszünk...

Laura! Jópofa a bábu! Majd a szobáról is küldj képet, ha kész lesz....

Mági! Milyen overallt vettél? Meg tudod mutatni?

Ami a kismama nacit illeti, asszem Anita te irtad, hogy varratod. Én a régi nacijaimat alakítttam át. Vettem azt a pamut passzét, vagy mindek hívják, és párszáz forintért rávarrták régi csípőgatyóimra és kész is a kimamanaci.

bkatalin

Kár hogy nme működik az oldal! Úgy meg akartam nézni.... :( :( :(

bkatalin

Aida!
Az M5-nek az a része nem fizetős!!! Sokszor jártam-járok arra. Elég gáz lenne, ha az lenne!! Ha az M0 ingyenes, de nem tudsz körbemenni rajta, mert valami béna nem bírta továbbhúzni azt a vonalat egy ívben... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Bkatalin!

Igen van amit nekem is átvarr duris nadrág rá patent.Csakhogy a telet átvészeljem, mert melegítő naciban nem mehetek mindenhova?!
Az én hasam is reggelre kisebb talán estére a sok kaja kinyomja.Mindjárt lemérem.
Most elszaladok kiterigetek és jövök vissza.

Kép

Kép
bellanitta

Bkatalin, igen ma nagyon haldoklik az a h*lye tárhely szolgáltató..

Holnap akkor kipróbáljuk az M0-ás verziót, bár így nem 25 hanem 50 km-re jön ki a kórház. :D Na meglátjuk időben milyen. Holnap tuti megyek mama klubba. Igaz megint fájogatok pár napja, de most azért sem hagyom ki emiatt. Eddig mindig elmúltak pár nap múlva ezek a fájások.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

a képek... hátha valaki szívesen megcsinálja...
Anyum egy boltban látta ezeket, és otthon megvarrta. Kép
Kép
Kép

Sajnos, most nincs ideje ilyenekre... most angyon aktív dolgozó nagymami lett megint :oops:

bkatalin

rohannom kell, mert megint elneteztem az időt.. vár egy kis házimunka...

Majd du talizunk...

Aida! Majd este küldök képet neked én is!!!!

bkatalin

Kati: figyusz innét bentről nem tudom megmondani a nevét, de pár oldallal ezelőtt tettem fel képet róla, valamikor szombat reggel!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?