Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat!!! Igazán sokat segítettetek!!!
cserébe osztom a tapasztalataimat két császárról.
homeopátiás bogyó az arnica montana ch 30 ez a fájdalmat is csillapítja, a sebgyógyulást is segíti. Műtét után 5 bogyó, és naponta 5 bogyó egy hétig. Asszem így szedtem. Én kaptam még félelemre meg keloid ellen ilyenekre is, de azokra sajnos nem emlékszem. Viszont homeopátiás tanácskérő oldalakon biztos segítenek!!!
És szerintem a titka annak, hgoy az ember jól bírja magát, az az, hogy hiába fáj, minél többet kell mozogni, menni, menni, menni. Az elején rossz elindulni, de aztán egyre jobb. Jó szolgálatot tesz a haskötő - gyógyászati segédeszköz boltban kapható, ha az ember mászkál, összetartja a pocakot. De csak rövid időkre érdemes feltenni, egyrészt, mert az alja a sebnél van kb, másrészt ha órákat van folyamatosan az emberen, összenövéseket elősegíti.Van ismerősöm, aki a hasszorítós bugyira esküszik
és én a felkeléshez a köntösnek a kötőjét használtam., annál fogva húztam fel magam, így könnyebb volt.
És ahogy minden szülés más, minden császár is más
az elsőt tök könnyen viseltem, de nehezen gyógyultam. A második után nem tudtam felállni először, pedig nagyon át akartam már menni, viszotn pikkpakk rendbejöttem, a 4. napon én vittem a csomimat a kocsihoz
Az pedig, hogy mikor kelhet fel az ember, valahol azt olvastam egy fórumon, attól függ, hogy milyen tűvel szúrják. Eszerint az anyuka szerint van 24 órás, 12 órás és 6 órás tű - a szúrás után ennyivel lehet felkelni, hogy ne kapjon fejfájást az ember. De ezt nem anesztes mondta
mindenesetre ez az anyuka állítólag a schöfiben maga rendelt hatórás tűt saját költségen, hogy ne kelljen 24 órát feküdnie.
És szoptatós teát csak a tej beindulása után szabad, pontosan, amit írt valaki, m ert mellgyulladást okozhat, ha túl sok termelődik, és a baba nem tudja kiszopizni. És az enyémeknek fájt a pocakja a laktoherbtől, fitolacot ittam mindig, és urtica urens ch 5 a homeos bogyó. az egyik legalábbis. van mégegy...
Köszönöm mégegyszer a válaszokat, ha valakinek van kérdése esetleg csaszival
ne ide írjon, hanem dobjon privit, mert nekem túl gyorsan pörög ez a topic, nem fogok tudni visszakeresgélni, de szívesen válaszolok. nekem ez már a harmadik lesz...