Új privát üzeneted érkezett!

ma egesz nap vasarolgattam egy baratnommel. hulla vagyok. nincs erom visszaolvasni. megyek enni meg aludni. holnap majd hozok kepet sapirol, amit vettem.
szep jo ejszakat mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Aida:
tényleg informatikus vagy? Megkérdezhetem hová jártál suliba? Pontosabban informatikus Apa kérdezi, tetszik neki is az oldal :wink:

Képet majd küldök, elő kell keresnem..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida!
küldtem képet és szuper a weboldal :) ügyes vagy és köszönjük

Kép

Kép
bellanitta

bocika:hol vetted aztz a szexi bugyit????

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: ugye milyen szexi??? Majd ebben pózolok apának, ha hazajön!!!! :lol: :lol: Egy gyógyászati segédeszköz boltban vettem!
Vendég

húúú komolyan elgondolkoztam rajta, hogy beszerzek én is egy ilyet. Itthon nem mutatom Apának, nehogy elmenjen tőlem a kedve, de a kórházban tuti lenne :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na megyek, bedobok a számba egy kókuszos mandulás krémtúrót ... Ilyet csak akkor tudok enni, amikor Anna alszik.. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mágnes 2008.10.04 20:30-kor.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági, köszi. Az lennék és BMF-NIK mérnök informatikus szak. Sajnos nem a BME :( Képet várom!

Anita, képed megjött és köszi a dícséretet!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida, szuper az oldal, kuldok egy ket reszletet, ami nalunk valtozott, pl hogy hol szulok, a kisfiunk neve, mikorra vagyok kiirva. :)

Cili, nekem is nagyon sokat eg a gyomrom (pontosabban az egesz nyelocsovem), de szinte mindentol, tegnap a huslevestol egett, meg este lefekves elott, es csak 2 Rennie tabletta segitett benne, az viszont gyorsan
:?

Zoldi, regen en is kotottem, nagyon reg volt, de szivesen tennem megint. Szerinted az intermeten talalok valami oldalt hogy hogyan is van ez a kotes tema? Megtanulnam ujra :lol:

Lanyok meg kell hogy mondjam, regebben mindig errol almodtam, hogy egyszer ha en is terhes leszek, es abbahagyom a munkat milyen klassz lesz. Aztan most hogy abbahagytam, meg kell hogy mondjam, hianyzik, marmint igencsak ingerszegeny lett a kornyezet..
Lehet ennek tudhato be, hogy olyan mintha panikbetegsegem lenne, majd meg is kerdezem a dokit, hogy most akkor lehet hogy ez az? Rosszul sosem vagyok, de allandoan hulyesegek jarnak a fejembem... :? Most mar mondjuk naprol napra jobb, de szornyu volt ez az egy honap ebbol a szempontbol.
Szoval igyekszem hasznossa tenni magamat mindennel amivel lehet :?

Ma vendegsegunk volt, en sutottem, holnap majd teszek kepet fel :D

Kép
zsiraf8

Aida: küldök majd én is képet, csak itthon kevés van rólam elektronikusan, át kell böngésznem a CD-ket :oops:

Egész délután borzasztóan fájt a rekeszizmom (most sem jobb), alig kapok levegőt, úgyhogy ehhez mértem xar a kedvem, megyek és lefekszem, mert asszem, hosszú éjszakának nézek elébe :( :( :( :(

Jobb éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
gabilany79

Oké Zsiráf :) képet várhatok rólad?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Várom Gabi a képed! És jobbulást!! Ilyen már nekem is volt, rossz érzés. :( Nekem ez olyankor jön elő ha baba befeszíti oda magát, ilyenkor megpróbálom finoman arrébb nyomkodni, néha beválik.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Brigi, köszi a szüléstörténeted!

Aida, tutkó az oldal, köszönjük! Küldtem képet.

Kép
trombibébi

Trombi, köszi, még nem kaptam meg, remélem megjön hamar. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Csak egy gyors kérdés, nem hiszem, hogy ma már válaszol rá bárki is, de nagyon bedagadtak a bokáim, és viszketnek. Ez nem hinném, hogy a vizesedés tipikus jelei... a dagadás igen, de a viszketés nem hinném. Tud bárki is valamit mondani, mit is kellene csinálnom? Olyan puklik vannak a lábfejemen, mint nyáron a jó érett szúnyogcsípések... de hát szúnyog már nincs, így nem tudom mi lehet ez.... de viszket és fáj a dagadás... :cry:

Kép

Kép
dcili81

allergia? Mosószerre esetleg? (terhesen olyanra is kijöhet valami amire egyébként nem...)

(én is a halálomon vagyok néhány napja, mindenhol viszketek és a kálcium sem ér semmit plusz a kezem tele van kiütéssel... de szerencsére nem dagad)
Vendég

Aida a kismami szótárban a comcsontból kimaradt a b betű...

Kép

Kép
dcili81

Ja, es a szuper dolgot meg nem is irtam..

Szoval anayaval mi is voltunk a Brendonban. Es, es... kaptam magamra kismamam nadragot!!!!!!! Tok jo, ugy orultem. Nem volt olcso, (9000/db), de vennem kellett 2-t, mert egy nadragom volt, es az azert eleg keves.

Szoval kord naci, szuper jo. Es van minden egyeb is nagymeretben: szoptatos haloing, pizsi, tobb fajta is. :D Azt azert nem vittem tulzasba, mert a haloing 8000 volt, szoval azt inkabb vettem a Coraban 2000-ert...

Nekem a vaci uti jobban bejott mint a Budaorsi, kedves nenit fogtunk ki, segitett mindenben..es szerinem van minden ugyanugy bar kisebb..

Aida lattam, Te is Brendonban shoppingoltal...Szoval kaptunk ott katalogust, ami abban van, az van az aruhazakban is? vagy abbol rendelni lehet?

Kép
zsiraf8

Nem tudom nem hinném, mert nem váltottam mosóport jó ideje, ezek a tünetek meg ma jöttek ki rajtam...

Kép

Kép
dcili81

vérnyomásod OK? (a sima vakarózás az normális terhesség alatt -sajna de amit te írsz az nekem teljesen csalánkiütésnek tűnik... bár a dagadás fura)
Vendég

Jo reggelt, vagyis jo hajnalt mindenkinek.

Ma en vagyok a szerencses aki nem tud aludni, pedig ejfel utan fekudtunk le :?
Apa szepen szundizik, en meg egy oraja forgolodtam mar...

A tegnapi vendegsegben ugy latszik nagyon bekajaltam :oops:
Ja, meg este lattam egy elerheto aru babakocsit, azt ma elmennek megnezni, lehet ez izgat :D

Na, mindegy. remelem Ti jol alszotok, tovabbi szep almokat!!

Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Szorsolya! Melyik sapi tetszik, az első vagy a harmadik? Leírása nincs, de nem nehezek, ha érdekel priviben szivesen leírom, ha közelebb laknál meg is mutatnám, de Miskolc kicsit messze van. :D

Mamegyünk az őszi cipő és ruhavásárra a shap csarnokba. Jön még valaki. Remélem sikerülcipőt venni a gyerkőcnek is, meg nekem is.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok..

hu mennyi mindent irtatok..
először is aida:nagyon szuper az oldal majd küldök én is képet ,ha lesz olyan amit ki merek rakni:D:D

szülésem 2004:január 23,-ára lettem kiirva de emlékszem decemberben már könyörögtem hogy tul legyek rajta.január 22-én kellett mennem ctg-re amire anyum és bátyám is jött--..
láttam hogy valami nem stimmel mert az előzőnél nem ilyen volt ugyhogy már bennem volt a para:Dmivel sokan voltak lent a nőgyogyászaton fel vitt az orvosom a szülőszobára és közölte a vizsgálat után hogy nem mehetek haza mert 2 ujjnyira nyitva vagyok és hogy szülni fogok.:Dhát meglepődtem mert nem éreztem semmit.
elfoglaltam az ágyam és vártam a csodát.aztán du.4 ora magaslatában elkezdtem fájni..és csak erősödött.este 10-ig huztam a szobámban addig a többi csaj szorakoztatott ,utána átmentem a szülőszobára.ctg-ztek oránként és már majd meg haltam majd éjfélor közölte a szülésznő hogy kb.délre meglesz a baba....hűűűűű.....kicsit kivoltam:Dajánlották az alvást,de ilyenkor ki tud aludni?!reggel 7-re ért be az orvosom megvizsgált..kaptam beöntést majd borotváltak:D és burkot kellett repeszteni..szüleim ott álltak kint az ajtoban és láttam apukám arcán az aggodalmat és hogy milyen rossz neki hogy igy lát.:S(anyum császáros volt)..
délután 1-kor felfektettek az ágyra mire a doki közölre hogy ha nem indul be teljesen akkor megyünk császárra....
erre Hajnikám megijjedt mert olyan hirtelen jöttek a tolo fájások hogy én még nagy wc-re akartam menni:DUgyhogy kicsi lánykám jan 23-án 13 ora 45 perckor megszületett..50cm és 3250 gramm:D

voltam pénteken ultrahangon én minden rendben...Annyi hogy Vivikém 1700-1800 gramm között van saccolva:Dkicsit nagy.:D

Kép

Kép
nikianya21

Cili, köszi nézem.

Zsiraf, igen ezek a dolgot vannak az üzletben is mint a katalógusban. Abból külön nem lehet rendelni, mi webáruházon keresztül adtuk le a rendelést. Nekünk így volt jobb, mert ugye én úgysem megyek oda..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hú, miközben logó képet kerestem az oldalhoz, ezt a fotót találtam:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Reggelt!

Szerencsére az éjszaka nem volt olyan kaka, mint számítottam (szerintem elfáradtam napközben, azért), és most a rekeszizmom is jobb már :)

Aida: 10-ből 9-szer nekem is elég szokott lenni, ha egy kis nyomkodással próbálom arrébb lökdösni kicsikristóf valamijét, de tegnap sajna már nem csak ez volt a gond. Kicsit kikészült a rekeszem a terhesség egyik "mellékhatása" miatt.
Nagyon jó a kép, a főnököm mesélt ilyet, mikor az ikreiket várták :o

Cili: nekem akkor voltak kis göbök a lábfejemen (simán kitapinthatóak voltak, mintha kis csomók lettek volna), amikor megerőltettem (nem egyszer), és volt olyan, hogy viszketett de fájni nem fájt. Persze akkor még nem voltam terhes, és a göbök sem voltak pirosak (csak miután rommá vakartam őket, de akkor már az egész lábfejem vöröslött :D). De ezek pihentetéssel elmúltak. Szal kétszer sem biztos, hogy nálad is ez van, de a tüneteid alapján ez ugrott be :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok,

Aida: csak ámulok azon amit csináltál, akárhányszor megnézem. NAgyon ügyi vagy. Küldtem képet, ha tudod tedd be, ha nem majd böngészek másikat. Előre is köszi.
Szerintem használhatsz borotvahabot, miért ne lehetne? Csak külsőleg használod, nem látok kivetni valót, de lehet, hogy buta vagyok.

Dcili: nekem az előző terhességem felétől a szülés utáni 3 hónapig kétszer akkora volt a lábfejem, mint normális esetben. Vizes volt, de gyógyszert nem adtak, felpócolni, sokat pihenni. Mondták az okosok. Persze egy újszülött mellett ezt simán meg lehet tenni!!! Szerintem mutasd meg dokinak, akár a háziorvosodnak is.

Niki: szegénykém, remélem a mostani szülésed hamarabb lezajlik.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Jó reggelt!

Én most végre tudtam aludni, 2 rossz éjszaka után. Nem tudom, mi lesz velünk, ha hetekig/hónapokig ez lesz.

Niki! Köszi neked is a történeted, hát neked sem volt rövid.

Lányok, tanácsot szeretnék kérni mellszívóval kapcsolatban. Emlékszem, régebben mondta valaki, hogy a legegyszerűbb pumpásat használta. Szóval én úgy gondoltam, nem veszek drágát, míg ki nem derül, hogy egyáltalán lesz-e szükségem rá, vagy mennyit kell használnom, hanem a legegyszerűbb/legolcsóbb pumpásat veszem meg. Na most ezt a Sparban találtam, és 100 Ft volt. A legolcsóbb gyógyszertári, ami ránézésre ugyanígy néz ki, 1500 körül van. Most nem tudom eldönteni, hogy ennyire használhatatlan dolgot vettem, vagy csak szerencsém volt és mondjuk el volt árazva. Mert ez gyanúsan olcsó.

Ime a 100 Ft-os mellszívó:

Kép

Kép
trombibébi

Trombi:
Nekem ugyanez a típus volt, csak krémszínű volt a gumirésze. Szerintem jót vettél, legalábbis nekem ez nagyon bevált. Azt gondolom, hogy a 100 Ft-os és az 1500 Ft-os is egy elven működik, úgyhogy nem lehet sok különbség, csupán a márkákban, mint minden egyébnél. (Lehet, hogy tartósabb a márkásabb, stb.) Egy jó tanács a használatához, vigyázz, hogy amikor leszívod a tejet, az ne kerüljön a "gumilabdába", tehát ha sok a tejed, gyakran ürítsd a pohárkába, vagy üvegbe. (Ha odakerül az sem gond, de nem az a gyűjtője, fertőtlenítsd) Célszerű mindennap a gumis részét is fertőtleníteni, nekem a használatok közt mindig sterilizáló folyadékban állt szétszedve az egész szerkentyű, amikor el kezdtem szoptatni kivettem, leöblítettem, papírszalvétán megszáradt amíg a baba evett. Később, már nem használtam gyakran, ezért használat után elmostam, és egyszer azért egy nap kisterilizáltam. Kb. 3 hónapig fejtem, simán kibírta az időt. Ezek az én tapasztalataim.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok!

Hát köszi a tippeket a fájásokat illetően, de még mindig olyan rossz a helyzet, illetve annyi, hogy most nem viszket. De dagadt és fáj, pluszban még a kézujjaim ujjbegyeim is kezdenek bedagadni. Csak még egy kicsit bírjam ki.

Trombi szerintem telejesen jó ez a mellszívó, 100 Ft-t adtál ki érte, ha esetleg nem válna be, még mindig tudsz másikat venni...

Nemsokára kész a méteres kalács... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

dcili:
Az ujjaim nekem is bedagadnak, főleg reggelente. A lábad szerintem azért viszket, mert feszül a bőr. Nem lehetséges?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Köszi Brigi! Megnyugtattál, akkor egyelőre nem ruházok be másmilyenbe, aztán majd meglátjuk.

Kép
trombibébi

Ja, én 2 mellszívót vennék a 100 Ft-osból, mi van ha leejteném és eltörne, vagy nem kell annyit fertőtleníteni, mindig van egy tiszta. Ennyi pénzt nem sajnál az ember, mégha nem is fogja használni. Valakinek odaadod. Szerintem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Brigi nem tudom, kis puklik is vannak rajta, de az már lehet a vakarástól. Megpróbálom nem vakarni és ha megfürödtem valami semleges testápolóval bekenni, remélem az használni fog.

Kép

Kép
dcili81

Az tök jó mellszivó 100 ftért főleg.nekem ugyanilyen volt,csak mikor már több tejem lett nem tudtam használni mert gyorsan megtelt a gyüjtője,az elején használtam hogy beinduljon a tejem.

Nekem is nagyon sok a savam,ég a gyomrom meg szintén az egész nyelőcsövem.Rennién élek.
Hányingerem is van,és a fejem majd szét robban.Nem tudom hogy nem e a Diaphyllintől.ha napokig nem múlik felhivom a dokit.

Én is lekozmetikáztam az alvázamat,tükörrel,rendesen tusfürdővel,én máskor is azzal szoktam.De szerintem borotvahabbal is ugyanúgy lehet.

Most alszanak egyet a gyerekek,aztán bemegyünk fehérvárra csavarogni egyet.Gyermekeim kivánsága Mc Donald's,én pedig a plázába a C&A- ba szeretnék bekukkantani,kaptam egy fülest hogy jó kismamagatyák vannak ott.Meg mindig nagy babaruhaleárazások.Fiamnak kellene egy télikabát is.Aztán egy baráti családhoz készülünk benézni,akik most költöztek ki pár hete panelból családi házba.

sziasztok.jó pihis vasárnapot kivánok mindenkinek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na főkeeetem! :)
Fáj minden porcikám. Barnamaci kínoz, pedig már csak ringlót eszem tejjel, kefírt lenmaggal...
Na most jól kinyígtam magam!

Cili! Felpócolt lábakkal hogy csinálsz méteres kalácsot? Brrrr! :twisted:

Sarmi! Savra szódabikarbónát (NEM SÜTŐPORT! :) próbáltál más? Nekem kizárólag az jött be. Befogott orral egy fél mokkáskanálnyi leöntve egy pohár lejjel a torkomon. Egy hetes kúra után nekem teljesen elmúlt. Kopp-kopp-kopp

Kép
zölddisznó

Vagy a Rennie mellett a Salvus víz. Együtt egész hatásosak gyomorégésre.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ez olcsóbb! Sokkal!

Kép
zölddisznó

Igen, ezt aláírom. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aktivizálni kéne cocát, hogy szedje le a tisztaruhát, és vasaljon!

Kép
zölddisznó

puklik.
nagy tévedés!!! van még szúnyog ilyenkor és főleg most jönnek be a lakásba a melegbe be.

kép.
én is láttam már ezt de ugye tudjátok hogy retusált?? Ilyen nincsen hogy így látszik a lábikó???

harivera
Budapest XXI. kerület

Verának igaza lehet, amióta láttam a lábikós fotót, azon gondolkodom, hogy kizárt, hogy ez valóságos. Akkor az azt jelentené, hogy csak bőr van az ember hasán, és benne a gyerek. Semmi belső szerv, semmi háj, semmi semmi.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Zölddike:
Szerintem egyetértesz velem, én már egy ideje azon gondolkodom, hogy az a sok tudós, feltaláló miért nem talál fel egy szerkentyűt amibe bedobálod a vasalásra váró ruhákat, majd elindítod egy gombbal a vasalóprogramot (kiválasztva, hogy nedves, száraz, kímélő, stb.), aztán egy óra múlva összehajtogatva kijönnek a kivasalt ruhák. Hihetetlen, hogy ezt még senki nem találta fel. Van hűtő, mikro, mosógép, centrifuga-szárító, mosogatógép, önműködő porszívó, csak pont vasalógép nincs. Meddig kell még erre várnunk.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Most értünk haza sógornőm szülinapjáról, a Trófeában volt (ilyen "Ami beléd fér" étterem). Esküszöm, az ilyen helyek most állatkínzás szinten vannak nálam (a 0 önuralmammal) :twisted: Még jó, hogy tegnap már volt gyomorrepedésem, így ma ezzel se kell törődnöm. :twisted:

Az viszont tuti, hogy ha nem lennének ezek a zabálós hétvégék, akkor max. +3 kilónál tartanék :lol:

Anyósom próbálta megint letámadni a hasamat, de most én is fogtam folyamatosan, úgyhogy szerencsére nem fért hozzá. Esküszöm, ez nála már feltételes reflex. Ha háttal állnék neki tutira automatikusan rányúlna a seggemre...

Kép

Kép
gabilany79

bb! Én még továbbfejleszteném, szekrénybe bepakoló funkcióval! :)

Gaby! Drága apukám mindig azt mondta vasárnap ebéd után, hogy "legszebb halál a hasfalrepedés!" Hajrá!

Maci nem tűrte a betolakodót (glicerin kúp) és az össze kisboccsal együtt távozott! A nap fénypontja! Jeeeeeeeee! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi hááááááááááááááát szóval izé, nem bírtam a fenekemen megmaradni és gyorsan megsütöttem ezt:
Kép

Holnap felrakom a recepjét is.

A vasalógépet illetően én is hajlandó vagyok kiadni pénzt érte..... :wink:

Kép

Kép
dcili81

De most engedek magamnak egy kád meleg vizet, habfürdővel és legalább egy órát áztatomm magam. Nekem is erőt kellene vennem magamon, hogy a felesleges bundát leszedjem magamról, de epilátorral kicsit nehezebb, a borotvát nem szeretem...

Kép

Kép
dcili81

Ezt a kis szösszenetet nemrég kaptam egy kedves isemrősömtől, nagyon tanulságos!!!!!

Miért is legyen 6 gyerekünk? Tanulságos nagyon, olvassátok el! A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők. Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset.

Gyerekenként 80.000.-Ft(!!!) Azaz összesen 480.000.-Ft-ot havonta.

Az anya és az apa nem válnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól 39.100.-Ft. Így további 78.200 forinthoz jutnak.

Lakásfenntartási támogatásként további 9.800.Ft-ot kap a család.

Erre jön még a családi pótlék 12.600.-Ft gyerekenként, további 75.600.-Ft

Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár.

Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak ami havi 30.000.-Ft az önkormányzattól
( Ha nem kapnak, otthagyják a gyerekeket a jegyzőnél,ezzel ,,zsarolva" a hatóságot )

Így a család havonta cirka 673.600.-Ft bevételhez jut !

Telik máris plazma Tv-re, meg lízinges Suzukira is a papának.
Ha dolgozni menne és keresne 100.000.-Ft-ot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600. Forintra.

Hát ezért dolgozzatok és adózzatok !!!

Kép

Kép
dcili81

A kételkedőknek: múltkor videót láttam arról, hogy egyszer egy lábacska utána egy könyököcske formálódott ki a pocim keresztül. Édesanyám szerint valóban így van, ő tapasztalta. :roll:

Képeket várom, nem kapok már!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?