Aida, szuper az oldal, kuldok egy ket reszletet, ami nalunk valtozott, pl hogy hol szulok, a kisfiunk neve, mikorra vagyok kiirva.
Cili, nekem is nagyon sokat eg a gyomrom (pontosabban az egesz nyelocsovem), de szinte mindentol, tegnap a huslevestol egett, meg este lefekves elott, es csak 2 Rennie tabletta segitett benne, az viszont gyorsan
Zoldi, regen en is kotottem, nagyon reg volt, de szivesen tennem megint. Szerinted az intermeten talalok valami oldalt hogy hogyan is van ez a kotes tema? Megtanulnam ujra
Lanyok meg kell hogy mondjam, regebben mindig errol almodtam, hogy egyszer ha en is terhes leszek, es abbahagyom a munkat milyen klassz lesz. Aztan most hogy abbahagytam, meg kell hogy mondjam, hianyzik, marmint igencsak ingerszegeny lett a kornyezet..
Lehet ennek tudhato be, hogy olyan mintha panikbetegsegem lenne, majd meg is kerdezem a dokit, hogy most akkor lehet hogy ez az? Rosszul sosem vagyok, de allandoan hulyesegek jarnak a fejembem...
Most mar mondjuk naprol napra jobb, de szornyu volt ez az egy honap ebbol a szempontbol.
Szoval igyekszem hasznossa tenni magamat mindennel amivel lehet
Ma vendegsegunk volt, en sutottem, holnap majd teszek kepet fel