betty - nagy gratuláció és sok boldogságot, egészséget! Jó gyorsan szültél, reméljük, azóta is minden rendben veletek!
rozsaag - sajnálom, hogy csak most derült ki mindez Mirával kapcsolatban, remélem, most már minden egyenesbe jön, és évekkel később ez csupán egy rossz emlék marad.
jkriszta - Mélységesen felháborít, ami veletek történt, és sajnos annyira jellemző kis hazánkra...
Nem igaz, hogy mennyire nincsenek tekintettel az emberek a másikra, és hogy mit meg nem engednek maguknak a kis bunkókáim! Sajnos, vidéken se jobb a helyzet, nálunk telibe füstölnek a szomszédok minket, vagy szennyvizet öntenek az utcai csatornába.
Én nem akarom, hogy a gyerekeim ilyen környezetben szívják a levegőt (de most mi is meneküljünk innen?), és iszonyú nehéz lesz az árral szemben nevelni őket, de nehogy már ilyen generációk nőjenek fel!!!
manka - mi is vastag hálózsák + hosszú ujjú bodyban altatunk, v. rövid body + vékony rugi + hálózsákban (mert nem fűtünk annyira). Szerintem a takaró ezekre felesleges, meg a hálózsák pont azért van, mert a takarót lerúgja, úgyhogy naná, hogy felesleges...
Gyermekágyról - igenis követeljétek ki magatoknak, hogy 6 hétig hagyjanak békén az emberek, és csak azt engedjétek be, akit szívesen láttok és aki nem csak szájtátani jön. Nálunk anyukám sokat segített, hozott kaját, takarított is, ha kellett, de mindezt csak miután párom szabadsága letelt, és egyedül maradtam. De ő is csak akkor jött, amikor én kértem. Anyósom még most is csak hetente egyszer jön unokázni, és mindig megkérdi jöhet-e, nem tör ránk.
És uuuutááálooom, ha rábagóznak a kismamákra, ez iszonyatosan irritál, sajnos sok ilyet láttam-tapasztaltam, amíg dolgozni jártam terhesen bkv-val. Mindnek letörném a kezét. Bocsi, ha elragadnak az indulatok, de ez tényleg bunkóság!!!
Rólunk - Máté ma éjjel életében először ripsz-ropsz hátról hasra fordult!
És ezt a nap folyamán még többször, zökkenőmentesen előadta, de úgy, mint aki világ életében ezt gyakorolta. Tudom, nem olyan nagy szám ez másoknak, de nekem az volt, annyira lestük már, hogy mikor fordul meg, de nem akaródzott neki.