Szép napot!
Bettynek hatalmas gratula Szabolcs babához!
Szép formás kisbaba lehet a méretei alapján.
Manka
Neked mit mondott a tornász? Mi a helyzet Zolóval?
Lányok köszönöm az együttérzést, nagyon jól esik!
Tavaly nyár óta romlott meg a viszony a szomszéddal. Fiatalok, 25 év körüliek, nincs gyerek. Tavaly nyáron kezdék a hangos zenehallgatást.
3* szóltam nekik, hogy alvásidőben (12-15) vegyék hallkabbra a zenét, mert nagyon áthallatszik, főleg ez a borzalmas tüf-tüf zene!
A második alkalommal már elküldtek a pi.....ba, mit képzelek én magamról, stb. Sokáig szólni sem mertem
. Aztán idén februárban, amikor Dávidkám 40 fokos lázzal feküdt itthon, fájt mindene, feje, füle, akkor már nem hagyhattam szó nélkül a dübörgő Eddát, ami úgy szól, hogy simán énekelhettem volna én is. Ajtót sem nyitottak, annyira sem méltattak.
Ekkor panaszoltam be őket az Ökormányzatnál.(vártam egész áprilig)
Van olyan jogcím, hogy
birtokvédelem.
A csaj jogász, és az Önkormányzatnál dolgozik, eltusolta az ügyet, úgy, hogy még minket nevetett ki a fél irodista társaság.
Válaszként feljelentett zaklatásért. Olyan vádakat sorolt fel a kihallgató zsaru, hogy csak lestem. Villanyóra lecsapás, kerítés rongálás, megjegyzéseket tettem rá, és több esetben, minimum 10* az ajtaján kopogtattam a hangosnak vélt zene miatt.
A rendőrségnek ezek a vádak alapján meg kellett indítania az eljárást. Azt ők nem vizsgálják, hogy én tettem-e bármit is Esztike ellen.
Röviden ennyi az én kálváriám.
Most épp ingatlanosokat hívogatok újfent, hátha sikerül gyorsan aladni a lakást.
Nem kell nekem az idegesség. A következő babyt már nem ide szeretném hazahozni
Ildi
Köszi a segítséget bió ügyben. Ők a püspökhatvaniak.
Apa azt mondta, rendeljünk egy kisebb adag zöldséget, és meglátjuk milyen. Majd keresünk más gazdát, akár itt a neten, ha nem ízlene az árújuk.
Jól döntöttél, az arany középutat választottad. Igen, ilyenkor szem elött kell azt is tartani, hogy késöbb szükség lehet arra, hogy pár éjszakát a nagyszüléknél tölsenek az unokák. Szép lassan, fokozatosan. Még Dávid sem töltött másnál egy éjszakát sem. Amikor szülni voltunk, akkor is sietett apa a barátnőmékhez Dávidért, aki persze el nem aludt volna idegen helyen. Este 11 volt mire érte ment.
Szabolcs apuka
Nagyon jó volt a főcímes tudósítás!
Boldog babázást Nektek!