Jó reggelt kismamik!
Hú, de sokat írtatok! Üdv az újaknak! Saltendpepper, nem semmi történet!
Panndi, a fél 4 az még nekem is korán lenne... most már jól aludt Zsófibaba? (Tényleg, volt gyertya meg torta a szülinapján?:) Hogyan ünnepeltétek?:)
Annus, szuper, hogy megjavítottátok a mosógépet! Én is szedtem már szét, de volt, hogy beletört a bicskám. és szerelőt kellett hívni.
Neked akkor nagyobb a baba, mint nekem. nekem 6+5 ön volt 5-6 mm. Ez nem baj ugye?
Jaj légyszi írd át a követkző vizsgálat nekem október 21. És a kórház a János. Kérdőjeles is volt, utána akartam nézni rendesen. Túl sok rosszat hallottam a Kútvölgyiről, nincs igazán felszerelve, sőt, le van építve, a házi orvosom is mondta, hogy ha komplikáció van, úgyis átvinnének a Jánosba, és az unokatesómnak is nagyon rossz tapasztalata volt.. Lebeszélt, így most már véglegesen eldöntöttem, a Jánosba megyek, és ott Molnár Dr-hoz. Tegnap be is hívott, megnézett, és 8mm hosszú a baba, és semmi bevérzés, nem kell feküdjek:) Ki érti ezt? Mindegy örülök neki! A baba mérete miatt azért aggódom egy picit. Ha 8mm hosszú, akor az ülőmagasság még kisebb, nem igaz?
Meggymag, üdv és gratulálok a lombikhoz! Tata jó hely:) Imádjuk a férjemmel. Sok szép hétvégét töltöttünk ott. Hát, én is elfelejtettem megkérdezni a dokit, hogy lehet -e összebújni. Igen, mivel túladagolni nem lehet az UTRO-t, inkább többet ad, én 3x3-ról is hallottam lombik után. Én 3x2-t teszek.
Moncs, üdv itt. Hú, akkor nagy a készülődés nálatok.. milyen ruhád lesz? Nagy esküvő lesz? Van már, aki felveszi filmre az esküvőtöket? A férjem profi.
(Tévés eredetileg)
Szofi, borogasd a vénácskáidat! Az segíteni fog! Augusztusban volt olyan rossz, bebújós időjárás?
Vicuska, de jó szakma!
Te mddig fogsz dolgozni? Vagy már otthon vagy?
Mónika36, szívhangot nézett aza süsügény orvos?
Tinu, én is szeretnék még egy babát, most voltam 34... Remélem lesz is. Hely még van szűkösen. Szerintem ahol 1, ott 2 is elfér szerintem. mondjátok, ha rosszul gondolom. Nekem 12 éves koromig nem volt külön szobám, és 19 éves koromig 8nm-es szobám volt. És elfértem.
Torokka, hol van az az Elefáni bolt? Én szeretnék olyan kismamabiztonsági övet.
Tényleg, pár emberről rég hallottunk. Edua, Btimi és a többiek? jöttök még?
Lányok, lehet egy indiszrkér kérdésem? Mi az hogy óvatosan lehet összebújni? Priviben is szivesen veszem, ha valaki leírja. Pl melyik a legkímélőbb testhelyzet?
És egyébként nem úgy van, hogy a női orgazmus méhösszehúzódásokta okoz?