Sziasztok, néha én is vagyok, de nem tudok sokat. Gyerek még mindig szörcsög, dokinéni szerint csak a fogzás miatt van, mert a torka okés. Hát lehet, nem tudom.
Ő is egész nap rajtam lóg, szinte csak akkor érzi jól magát, ha mellette ülök és őt nézem meredten, de szigorúan karnyújtásnyi távolságon belül. Azt meg konkrétan rühelli, ha megközelítem a számítógépet, ezért sem tudok nagyon írogatni. Este már általában nem tudom rávenni magam, fáradt vagyok, mint a dög.
Azért büszkélkedem is: megtanult lemászni az ágyról! Elég régóta mindig úgy tettük le, hogy szépen lefaroltattuk, és tegnap óta teljesen egyedül megcsinálja. Odamegy a szélére azzal párhuzamosan, először lenyújtja az egyik lábát, fordul, spárgázik, lenyújtja a másikat, és hopp, lent is van, és nagyon örül magának
Azért még nem lehet otthagyni egyedül, mert általában nem nézi, hogy hova teszi le a hátsóját, ha leül, és volt már, hogy a peremen próbált ülni... De azért ügyi, nem?
Nuncili, nem tudom, van-e határidő, hogy meddig veheted a saját kezedbe a számlát. Azt tudom, hogy automatikusan megnyitja az állam a babának, és ők teszik bele az induló asszem 40ezret, ami lassacskán kamatozik, és ha te akarod, átviszed az általad kiválasztott bankba, és akkor te is fizethetsz rá.
Cseriani, látszik, hogy az orvostudomány nem egy egzakt tudomány. Nekünk a dokinéni is mondta, hogy amikor csak szörcsög, vagy folyik, de alvás előtt-után mindenképpen szívjam a gyerek orrát, hiszen gondoljak bele, ha én vagyok náthás, hányszor fújom az orrom. És a fül-orr-gégész is ezt mondta anno még amikor az öcsémmel volt mindig baj, és az a doki a Madarászban volt (van?) osztályvezető, és már akkor ajánlotta a porszívózást, amikor az országban még csak kb egy helyen lehetett kapni ilyen kütyüt, szigorúan orvosi rendelvényre. Na ennyit erről, így legyen okos az ember lánya!