Új privát üzeneted érkezett!

Aida:
nem kaptam, szerencsére nem kellett
Hát azt mondják, hogy a második gyorsabban jön, mint az első, kicsit tartok is tőle.. Mert ugye most nem volt gond, mert a patológiáról mentem le szülni, de ha otthon jön rám a szülhetnék, akkor nem tudom mi lesz....
:?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erik 4 kiló volt hajszál pontosan. 57 cm. Nem volt olyan méretű rugiuk, az 56-os meg rövid volt neki, és felhúzta benne a lábacskáit :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Bkatalin, az is lehet ám, hogy Noli a végén a 40. héten is bent csücsül majd. :D Csak most nem tudom mihez fogjuk mérni a 40. hetet, mert az orvos azt mondta, hogy mivel 2 héttel nagyobb a koránál, így lehet a hivatalos szülési dátumot is átpakoljuk. Akkor meg már dec. 17én szülnöm kell.. Na majd a doki kitalálja hogy van, mint van. :D

Mági, édesanyám az első lányát kb. 8 óra alatt szülte, a másodikat meg 16.. Szóval vhogy ez sem mindig igaz. :) Én meg harmadiknak nagyon siettem kifele, kb. 6 óra alatt lettem meg.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hahó!
Igazán jó volt olvasni a születéstörténeteket. :lol: :lol:

Párocskám most festi a kismanó szobáját. :) Holnap még megvesszük azokat a dolgokat,amik hiányoznak, aztán 1-2 hét és készen leszünk. Legalábbis remélem! :P
Majd dobok fotót ha aktuális lesz!!

Aida!
azért ne legyenek még jósló fájásaid. :? Hajrá 35. hét!!!!

Mush, Bernuska!
En ilyet feszítést érzek, mikor bekeményedik a hasam.nekem is kidudorodik olyankor, mint egy kis labda olyan.

Nálunk is apás szülés lesz, nem is volt kérdés. :wink: :wink:

Verzsoról tudtok valamit?? :roll:
susy75

Mági!
Ez tényleg nagyon szép!
Hát ha lehetne kivánni én is ilyesmit kivánok magamnak!

Bkati!
Hááát azért a tiéd jó hosszú volt.

de azért én is szivesen olvasom a szüléstörténeteket!
:roll:
Vendég

Sziasztok!

Hát látom mindenkit utolért a terhességi tünetek talán legrosszabbja a nemalvás.... én borzasztó álmos vagyok.
Rávettem a páromat, hogy vigyen be a városba ezt-azt venni, nemrég értünk haza. Gyors összedobtam egy tiramisut, alig várom, hogy megehessem az egészet. A páromnak mondtam legfeljebb sütök neki holnap egy méteres kalácsot. A gyomrom még mindig fájdogál, de nem tudom mi lehet a baja....

A szüléstörténetek nagyon jók, szerencsés vagy Mági, hogy ilyen hamar meglett a baba, Kati te azért megszenvedtél a kis "kaméloenbabával". De a lényeg, hogy egészségesek mind a ketten.
Én is nagyon félek a szüléstől, hogy egyáltalán ki fogom-e bírni. A párom nem híve az apás szülésnek, de mondtam neki, hogy ha az elején, amíg fájok bent van velem és fogja a kezem, már az is nagy segítség, a végét, már megoldom egyedül is. Bár a szülésznő is és a védőnő is azt mondta, hogy nem fog kimenni végig bent lesz velem, ez a tapasztalatuk. Lehet, hogy még a köldökzsinórt is elvágja...

Kép

Kép
dcili81

szerencsére én még tudom hordani a gyürüimet! :lol: Söt aludni is tudok!!

Ja, én még nem félek a szüléstöl. Majd november vége felé nyilatkozom megint...!!! :P :P :P
susy75

Verzsoról hír engem is érdeklne!! Senki nem tartja vele a kapcsolatot? Telszám?

Túrós tésztát akartam ma enni, erre szomorúan rá kellett jönnöm, hogy nincs itthon szalonna hozzá. :( Így nem is tudom mit eszek.. Ezt olyan szépen beterveztem. Így meg maradhatok a szalámis kenyérnél, mert se hús nincs kivéve meg se ötletem hogy mit ehetnék. Az olyan jó egyszerű lett volna.. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili! Azért apát ne erőltesd! Esetleg más aki bemegy veled, nincs? Mamád? Cssak azért mondom, mert tudom a tesóm meg apukám olyan, aki az első au-ra dobna egy hátast! Tesóm nagyon gáz volt! Sík idegbeteg volt, pedig a sógornőm végigmosolyogta az egész szülést! És ha bement volna a szülésre...hát azzal csak rosszabb lett volna...van aki nem bírja!

bkatalin

Ja itt a tiramisu, recept a receptek között:

Kép

Kép

Kép
dcili81

tényleg! mi van veráva?

bkatalin

cili! guszta lett a tiramisu!

bkatalin

Kati, anyósom, apósom nem, a szülőkről inkább nem nyilatkozom...
De a páromat sem erőltetem, megkérdeztem tőle, illetve mondtam neki, hogy szeretném ha velem lenne, és ő erre mondta, hogy jó ha szeretném bent lesz. Egyáltalán nem erőltetem, csak megkértem. De lehet, hogy aztán semmi dolga nem lesz, mert annyira hamar kibújik...

Kép

Kép
dcili81

Atyaúristen!!
Tegnap a volt munkahelyemen, ahol eddig dolgoztam valamilyen összejövős buli volt. Most mesélte a párom hogy egy új kolléga, én már nem is találkoztam vele, annyira berúgott, hogy bement a hátsó konyhába és lepisilte a falat. Ez azért nagyon durva! Teljesen kultúrált helyen dolgoztam, normális állami cég, olyan tipikus irodai dolog, erre ilyeneket vesznek fel... Fel sem fogom! Remélem lesz vmi következménye.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

cili!
Nyammmiiiiiii!

Nagyon aranyos cikk. :) Apukák mondják el élményeiket a szülésről

http://www.nlcafe.hu/noklapja/20081001/ ... _a_pacban/
Vendég

Kati!
Szép nagy baba volt Erik!!! :D

Cili!
Tiramisut én is szoktam csinálni,de a nyers tojás miatt most inkább kerülöm. :? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.10.03 11:46-kor.
susy75

Tiramisuval most én is úgy vagyok, hogy kerülöm még decemberig, pedig nagyon-nagyon szeretem!!! :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy ebben nincs semmilyen tojás!!!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

ki kell hagyni a nyerstojást! :lol:

bkatalin

Sziasztok!

nem is bírtam végigolvasni ezt a sok termést.

Sina!
A tiedet végig olvastam állati jó.

Aida!
Vigyázz a keményedéssel.

Cili!
A tiramisu nálunk is nagyon megy, már a második hétvégén dobok össze.de nem sokáig tart :( :lol:

Mai ebéd:
Körözött.
és a vacsi tejbegríz lesz.

Látom mindenkinek megvan a maga baja: nem alvás, dugulás :evil: Sajnos nálunk is mindig történik valami, most anyósom került be a kórházba 2 hétig nem kelhet fel,találtak nála vérrögöt.De nem tudják hol van. :x Szegény férjem nincs elég baja, két munkahely, építkezés, Én és a szülők is.Látom rajta totál ki van, de tartja magát alig beszél.Nagyon család centrikus és teljes mértékben a szülőket is istápolja.Remélem a főnöke tekintettel lesz rá és hamarabb elengedi.

Kép

Kép
bellanitta

cili!
Akkor jó! Az én receptemben van! :(
susy75

Suzy ebben a recepteben is van de én is kihagytam, a nyers tojás valahogy nem vonz a párom meg meg sem enné...

Kép

Kép
dcili81

Anita, vigyázok én, de már ezek nem veszem annyira komolyan, mint eddig. Tudva, hogy a 15. hét óta, azaz pontosan 13 hete vannak ilyen panaszaim, de a méhszáj még mindig zárt, az orvosom is azt mondta, hogy ha eddig nem csináltak bajt, nagyon kicsi az esély, hogy a későbbiekben csinálnak. Alkati kérdés azt mondta. Valaki jobban megérzi, valaki kevésbé. Most már csak akkor rohanunk kórházba, ha tényleg erős fájásaim lesznek. Már a párom is múltkor olyan kedvetlenül ment a kórházba, szentül hitte, hogy már pedig eddig nem volt baj, most sincs. És igaza lett. Szóval nem parázok, majd bő 1 hét múlva úgyis rámnéz az orvosom. De több mint vszínű, hogy a helyzet még mindig változatlan lesz. Azért köszi. :D

Jó ez a tojás nélküli tiramusi recept! :D Én ma gesztenyepürét fogok csinálni, már múltkor akartam csak aztán vhogy elmaradt.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A tojás helyett esetleg főzhetnél vanilia pudingot vagy krémet és azzal keverhetnéd ki a mascarpone sajtot, elrontani biztos nem fogja... ez csak most jutott eszembe :wink:

Kép

Kép
dcili81

Úgy néz ki a meglepim holnapra meglesz első változatában.. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó hogy ilyen sokat fent vagytok, olyan rossz amikor, órákig senki nem ír... most legalább pörögnek az események... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Aida nagyon kíváncsivá tettél a meglepivel, kicsit árulj el valamit belőle...

Kép

Kép
dcili81

Cili, holnap most már itt lesz teljes valójában. Elég sok időmet elvette, így remélem tetszeni fog.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!

Én már nagyon-nagyon kiváncsi vagyok a meglepire! :roll:
Vendég

Aida: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hát én elteszem magam egy kicsit, mert már alig látok.... lehet pár óra múlva vissztérek, remélem Aida addig te is egy kicsit megenyhülsz és elárulsz valamit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Sinaszi! Boldog szülinapot utólag is! Nagyon jók, amiket bemásoltál. :D Én a szőke nősön nevettem sokat. A másikban sok az igazság!

Mági! Örülök, hogy ilyen szép élménynek élted meg a lányod születését. Biztos most is ígylesz, sőt másodjára állítólagmég gyorsabbis lehet.
Messze van a korház,ahol szülni szeretnél?

Kati! Te is nagyon ügyes voltál. Kicsinek egyáltalán nem mondható a kisfiad!

Nekem a sors úgy hozta, hogy bár második gyerekem lesz, fogalmam nincs arról, hogy milyen a szülés. Az első császárral született. De nagyon szeretném ha most sikerülne természetes úton szűlni, főleg a nagyobb miatt, mert segítség nélkül nem tudom hogy látom el a 2 gyerkőcöt műtét után.

Én azt gondolom, hogy azt, hogy ki hogyan éli meg a gyereke születését nagyon sokminden befolyásolya: pld. a korházi környezet, hogy hogyan viszonyulnak a kismamához, mennyire van a szülésre felkészülve, stb.
Én mindenkinek azt kívánom, hogy olyan környezetbe szülhessen, ahol biztonságban érzi magát és a picit és olyan emberek vegyék körül, akiktől minden támogatást megkap

Bellanitta! Jobbulást anyósnak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

ezt a pörgést...

Köszi a szüléstörténeteket :) (egyébként meg ha nem szólnak bele a folyamatokba akkor az ember 10mp-en belül minden rosszat elfelejt, ki van ez találva különben kihalna az emberiség:))))))) (plusz a terhesség vége már tényleg úgy van kitalálva, hogy az ember nagyon várja, hogy végre kibújjon a baba... )

Aida: Szülési terv... nekem úgy tűnik, nem igazán kommunikálsz a dokiddal pedig ha a szüléssel kapcsolatban kérdéseid vannak azt még előtte kéne feltenned, hogy lelkileg felkészülten mehessél szülni (ld. mikor adnak oxitocint, mikor repesztenek burkot, mi van akkor ha mégis császár, ki vágja el a köldökzsinórt stb. stb.) Szerintem ezek lelkileg megkönnyítik a felkészülést a szülésre. (ld. kb. tudod mi vár rád ha ez vagy az történik, tudod mikor lehet még alkudozni -pl. burokrepesztésnél stb. stb.). Hajrá :))) (K.tarcsán ahogy látom MINDEN orvosfüggő, ezért is lenne jó ha egyszer sikerülne leülni vele egy órára csak beszélgetni... szerintem ez fontos)

bocika1: játék egy egyévesnek... Én csak Lillából tudok kiindulni de ő szerintem elég furán játszik, most pl. a kindertojásos játékgyűjteményem és az üveggolyóraktáram az abszolut nyerő (na ettől kapna hülyét a védőnő ha látná:))))) ja, meg a duplo... (de ő ugye már 1,5 éves)

Az első szülinapjára egyébként kapott egy mágneses rajztáblát, annak kifejezetten örült, azon kezdett el életében először firkálgatni... szóval az szerintem jópofa ajándék lehet egy egyévesnek... (ld. a mágneses toll hozzá van rögzítve a táblához, jól megmarkolható, nem tud vele összefirkálni dolgokat stb.)

Másik tipp ugye a Lego Primo de abból már csak használtan lehet venni (néha van új készlet a teszveszen, vaterán). Na meg ott a clemmy de annak én semmi értelmét nem láttam, nem kompatibilis semmivel stb. (a Lego primo kompatibilis a duploval, később össze lehet építeni őket). Legutóbb Lilla egy dzsungeles készletet kapott (kígyó, krokodil, papagájok stb. plusz egy formabedobós készletet amit egyszerűen imád). Mondjuk nekünk már iszonyú sok Primónk van, kisebb vagyont költöttem eddig rá:) (főleg No-ból rendeltem)

Duplo: 1 évesen a figurák és az állatok érdekelték, a kockák nem, azokat csak szétszedni szerette de összerakni még nem tudta, az inkább frusztrálta, így a Primo volt a nyerő (mostanra jutott el odáig, hogy szépen építkezik a duplóból is). Igazából még most is a figurák a nyerők, meg a házikó (abba pakolgatja befelé). Nekem a régi, 80-as évekbeli duplo a nyerő, azok a figurák sokkal jobban megmarkolhatók, nem anynira kidolgozottak, több teret engednek a gyerek fantáziájának. A mostaniak szerintem túl élethűek, ezekből elég kevés van itthon.

Pakolgatós pohara van Lillának is, két készlet. Az egyik pont olyan mint amit Kati bepakolt, szerintem is az a nyerő, van közte olyan elem is ami fürdésnél nagy kedvenc lett (lyukas az alja). Lilla viszont nem pakolgatja egymásra, azt unalmasnak tartja.

Másik tipp: a Tescoban lehet kapni montessori tornyot. Piros a váza, arra kell karikákat rápakolni. Műanyag az egész, abszolut nem balesetveszélyes, a karikákat lehet rágcsálni, kézre húzni stb. Nálunk ez iszonyú nagy kedvenc. (és volt vagy 800 Ft és ennél jobbat/prakikusabbat eddig nem láttam pedig ilyen összepakolósból én még Legot is vettem neki)

Úgyhogy ha nekem kellene szavaznom akkor: Mágneses tábla (Tesco, Játéksziget stb.), pakolgatós pohár (szerintem mindenhol kapható) vagy Tesco montessori torony. (A Primo stb. csak akkor ha hajlandó vagy néhány játékért vagyonokat kiadni). Ja, és persze a kihagyhatatlan golyóhúzogató (IKEA - talán 2800 körül lehetett)

Bocsi a kisregényért :)))))
Vendég

Csakegy! Hányéves korig jó a dupló? Tudnál esetleg több képet feltenni, hogy miket lehet belőle építeni? És hol lehet bezserezni (ha betudnál linkelni oldalakat)?
Köszi

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csakegy, ezeket még nem akartam megbeszélni, annyira az elején vagyunk. De azért lassan már nem is annyira, hamarosan ezekre is ki fogunk térni. :D A szülési tervről meg már írtam, hogy mindenképp készítek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikő: szerintem mi a tesómmal nagyon sokáig játszottunk vele, bőven iskolás kor... (bőőőőven....). A primo jó kérdés, majd megmondom ha látom :)) (nekünk olyanunk nem volt gyerekként) viszont a primo elemek rápakolhatók a Duplóra így ha már nagyon építkeznek lehet, hogy még használják... (nem tudom...)

Berakom az egyik Primo készletet (talán 150 darabos?) amit anno vettem (izé... azt hittem, hogy 300 darab primo nem sok mert még nem láttam olyat élőben... így két hatalmas készletet is vettem... aztán megérkezett a 2 készlet és rájöttem, hogy gáz van, nem fér be a lakásba így eladtam belőle egy csomót:))))) plusz a krokodilos készletet (ez abszolut kedvenc!!!! ezzel fürdik stb. . a szélén a bohóc az kakukktojás, nem Lego) dupló képet is keresek mindjárt...

Kép
Kép
Vendég

Malacbagoly felkelt. Vesegörcs. Nem nagyon, de sz.r. Olvas.

Cili! Már nekem sem idegen a gyomorfájás, de szerencsére hamar elmúlik.

[quote] írta:jjel háromkor azon gondolkoztam, hogy megnézem, ki vann fenn
...coca fenn volt :wink:

Mush! ...emlészszem, pár éve mi is TESCOs zacskóba kakiltunk... :lol:

Mági! jó ez az anyás szülés! :lol: :lol: :lol:

Sina! Nekem is szorít a gyűrű...meg a cipő :cry:

Lehet enni nyers tojást, ami kezelve van szalmonella ellen!

Anita! Hogyhogy találtak vérrögöt, de nem tudják hol van? Nem értem.

Kép
zölddisznó

Ja. Primo beszerzési források: e-bay (német!!! olcsó és kiszámítható a postaköltség), vatera, teszvesz, babaszoba (a teljes krokodilos készletet ott vettem 4e-ért ami iszonyú olcsó - normálisan csak egy csörgő szokott 300 lenni - a kerek elemek a szélén a csörgők - ezek nálunk nagy kedvencek a mai napig).

Duplo: újonnan akárhol (a Metróban szoktak karácsony körül akciózni), használtan nem éri meg az e-bayről (túl sok a posta az árához képest) csak ha óriási készletet veszel és nepperkedsz is, úgyhogy marad a teszvesz és a vatera (plusz vannak még nepperek elszórva a neten de ők nem olyan jók).
Vendég

[quote]k írta:indertojásos játékgyűjteményem és az üveggolyóraktáram az abszolut nyerő (na ettől kapna hülyét a védőnő ha látná
...hívom is a gyermekvédelmi hivatalt. :lol:

...mingyá! fotózok csinálmányt. Azóta már kissapi is készült hozzá.

Kép
zölddisznó

Köszi, hogy ennyit írtatok, elmúlt közben a vesegörcs! ...vagy a sörtől? :lol: :oops: :wink:

Kép
zölddisznó

Csakegy! Nagyon jópofa ez a készlet. Veterán, tesz-veszen érdemes keresni? Milyen árfekvés?

Zöldi! Nagyon várjuk ám a képeket a kötött rucikról! Mostanság elhanyagolsz bennünket. :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csakegy! Köszi, már látom válaszoltál is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Még jó, hogy indulás előtt ránéztem a telefonomra, írt a csaj, aki az Aquanatalt tartja, hogy beteg, a mai óra elmarad... Helyette aludtam egy jót! :-D

Gabi!
Nálunk Apa a rocker, ő nőtt fel Metallicán, ACDC-n, Tankcsapdán meg hasonlókon. Meghallgatom én is őket, de hosszútávon idegesít a zenéjük. Én Depeche Mode-ot meg hasonló finomságokat hallgattam. De hogy szülésnél ezt sem hallgatnám, az tuti. Szerintem vagy az lesz, hogy bármilyen zene idegesíteni fog, vagy egyáltalán nem fog érdekelni hogy mi szól, akkor meg jöhet bármi.

Szorsolya!
Még én sem voltam kórházban sosem!!! Műtétem sem volt, ezért fogalmam sincs, hogy mekkora a fájdalomküszöböm. Szerintem te inkább az ismeretlentől tartasz. Én egyelőre nem izgulok ezen, gondolom az utolsó hetekben már én is stresszelni fogok.

Mágnes!
2,5 óra??? Én is ilyen rövid szülést akarok!!! De azért egyből 3 perces fájások, na azok elég váratlanul érhettek!!! Szép nagyon a szüléstörténeted!

Kati!
A te szülésed is elég kemény lehetett! Ettől az elfolyt magzatvíz dologtól tartok picit. Akkor még fájások nélkül kell bemennie az embernek, sokkal hosszabbnak tűnik az egész úgy, ha elejétől a kórházban kell már lenni.

Aida!
Noel a fájásaid ellenére eddig még egyszer sem akart elindulni. Szerintem ha rajta múlik, ő a 40. hétig jól ellesz a pocakodban! Ne a 35., hanem a 40. hetet célozd meg!!!

Sina!
Már én is kezdem kinőni a gyűrűm. De még bőszen hordom.

Susy!
Basszus, lehet hogy Zsófi feszítése csak egy keményedés??? Szerintem nem, mert ez jó sokáig, akár percekig is eltart és érzem, hogy ő feszít be hol itt, hol ott. Egy keményedés meg csak pár 10 másodperc, nem? Na majd figyelem!

Cili!
Apa nálunk is hezitált az apás szüléssel kapcsolatban, de a szülésfelkészítőn végképp meggyőzték, ha akár a vajúdást sem bírja, kijön, pihen, mászkál… Ha meg már azt végigélte, a szülésnél ha kimegy, akkor nagy csodáról marad le, az tuti!

Bella!
Anyósodnak jobbulást, férjednek meg kitartást!

Kép
Kép
lbernuska

Csakegy! Ez szerinted jó ár, vagy olcsóbban is lehet venni? Nekem elég soknak tűnik.
http://frei.vatera.hu/lego_primo_kezdos ... 24853.html

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi: ez nagyon cuki!

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Úgy látszik, ez egy ilyen éjszaka volt, 2-től fél7-ig fenn voltam, aztán aludtam egy kicsit fél 9-ig-9-ig. Most fáj a fejem, de már nem akarok lefeküdni, nehogy megint ne tudjak aludni éjszaka.

Köszi a szülés történeteket! Én még nem félek egyelőre a szüléstől, de azért egyre többet jut eszembe, hogy hogyis lesz vajon.

Zöldi, nagyon ügyi vagy! Én most azon gondolkodom, hogy a varrást kéne megtanulni, meg varrógépet venni, szerintem, ha csak nadrágokat hajtok fel is megéri, amennyiket elkérnek érte. (bár nem tudom, mennyi egy varrógép - de mindjárt utána is nézek:))

Kép
trombibébi

Zöldi: fú... le a kalappal... ez gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enikő: szerintem drága. Amivel számolhatsz: minden bütyök kb. 100 Ft (ld. egyes elem 100, kettes 200, a 3*3-as lap kb. 500-600, a 4*4-es kb. 1000, a csörgők, babák kb. 300, extra elemek... hát... elemfüggő). Ha a kalkuláció alapján bőven ezalatt jön ki az ár akkor megéri. Én egyébként azt javaslom (tapasztalat), hogy ne kockákat vegyél, hanem minél több csörgőt, babát plusz egy pici alaplapot, kockából csak keveset. Az elején a csörgő nagyon jó mert már nagyon pici babaként is meg tudja markolni (az összes ismerős kisbabája ráharapott eddig a csörgős elemekre:)))) Ja, van "csodalabda" is, az nagyon aranyos, 800-1000 Ft körül szokott lenni... egy éppenhogy a hasára forduló babának marha jó mert gurul és olyankor kis bütykök jönnek ki belőle (csak ugye ha egyenként veszed a posta marhára megdobja az árat). Ja, és szerintem nem érdemes Primo vonatot venni... amire elkezdene vele normálisan játszani már ott a duplo... (a nagy hernyó nagyon jó játék még, arra rá lehet pakolni a babákat, elemeket, lehet gurítani, amikor elkezd mászni a baba nagyon jól jön). (4-5e körül láttam mostanában egész korrekt készleteket... talán a vaterán?)
Vendég

Sziasztok... dumas kati visszatért... megjavult az internet....

Szerintem az internet szolgáltatónk megsajnált benneteket, hogy ennyit dumáltam nektek, és szüneteltetett egy kis ideig... addig egy jót aludtam! :oops:

Zöldi! Ezentúl ha felébredek, tutira megnézlek neten! És tüneményes az a kisruha! Megrendelésre nem kötögetsz? És ezt most nem viccből kérdeztem...
Zöldi vesegörcs a baba miatt, vagy amúgy szokott lenni neked?

LEGO: lehet még kapni újjonnan is primot, nekönk elefántos volt. Ismerkedésnek szántuk a kisfiamnak a legova 6 hónapos korában. 1 éves korától jétszik duploval, imádja. Van tűzoltúéllomás, rendőrautó, mentőéllomás, állatkert, vonat sínekkel, kukás autó, betonkeverő meg ilyenek. Mindig talál benne újat. Családi tapasztalatok alapján olyan 4-5 éves korban fog váltani a kislegora.

bkatalin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?