Manka: Reginsztráltam
Kedves "kukkoló" ! Nem negatív a jelző
Elsősorban az olyanok miatt akarunk zártak lenni, akik csak vagdalkozni, és kötöszködni járnak ide. Sok ilyen van sajnos. Idő kérdése, és ide is eltalálnak. Már írtam egyszer, hogy én is kukkolás közben akadtam egy olyanra, hogy még a hozzászólásait is törölték, olyan mocskolódó volt!
Figyelem, rémsztori következik! Csak az olvassa, aki fel van készülve
Nos, ugye majdnem anyós egyészségügyis, és volt bent náluk vizsgálaton egy anyuka. Annál a dokinál szült, aki az én dokim is volt, csak nálam nem jött be a szülésre, mert szabin volt.
Nos, a lány is ikerbabákat várt, korábban megindult nála is, és épp Dr. F. volt az ügyeletes. Gondolták ez tök jó, mert végülis ismerik, ő az orvosuk, és különben is Dr. F-ről ódákat zengenek, és kikiálltották a gerinc érzéstelenítő Istenének. Huncut kis medikák és idősödő tekintélyes orvosnők szívét dobogtatja meg laza viselkedésével, és korán őszülő sármjával.
Egyszóval ő az a tipikus "jófej".
Innen már nem olyan vidám...
Hajnalban elfolyt a magzatvíz, majd egy egész nap hagyta vajúdni a kismamát úgy, hogy a szívhang egy idő után az egyik babánál nem volt mérhető. (gondolták, csak elmászott, ami igen gyakori, nálam is állandó keresgélés folyt Lili után).
Mikor már nem bírták a fájásokat, szólt a férj, hogy most már ez így nagyon nincs rendben, és jó lenne, ha csinálnának valami. Na, Dr. F., aki igen lazán kezelte a helyzetet, nagykegyesen megcsászározta. Csakhogy addigra az egyik baba...
A nyakára volt ekeredve a köldökzsinór...
Följelentették Dr. F-et...
Azt hiszem oltári mázli, hogy nekem nem volt bent