Új privát üzeneted érkezett!

Ja és megint a babakocsikat kerülgettem. Kész vagyok. Üldöznek a babakocsik :cry: :cry: :cry:

Ja és eddig nem volt mostanában nálunk baba, de most ma hogy hazaértem a lépcsőházban az ajtóban ott áll egy babakocsi :evil: Most született unoka és a nagymama elmesélte milyen nagy baba volt, meg stb. és jó hogy már a babát addigra felvitték két emelettel feljebb és nem kellett gügyörögnöm.
melcsike70

Tünci!

Az elfolytottság is de a láttad is a babákat h....... ,mert az gyarapodást vagy szaporodást is jelenthet, családi vagy ismeretségi körben. De szülés viszont új gyermeket jelent a családba.De még a tudatalatti is játszhat az agysejtekkel. Igazából.
melcsike70

Melcsi!
Sajnálom a levél dolgot..biztosan figyelmetlen volt az ismerősöd,annak idején a páromnak is gratuláltak a munkatársai, mert a legtöbben csak azt tudták, hogy megszületett...

Akkor szerinted mit jelent az álmom?
tünci28

tünci!

H.... csecsemő nem remélt sikert jelent.

Ha az álmodó szül nyereség megszabadulás sok gondtól és bánattól

Nők álmában a születés új hozzáállás az élethez
melcsike70

De nekem igazából egyik sem stimmel pontosan,. mert terhesen látom magam, de tudom ,hogy a baba halott bennem...
tünci28

akkor kutatok tovább
melcsike70

Ha valaki megélt dolgokat álmodik vágyteljesítő álom, az elfojtás és a megkönnyebbülés jelei.

Áldott állapot: hosszú élet vagy váratlan pénz
melcsike70

Nők álmaiban a terhesség: új hozzáállás az élethez
Férfiaknak: nagy tervek megvalósitásához közelednek
melcsike70

Ha az egészet összegyúrjuk elég nagy furcsaság lesz belőle... :?
remélem nem ajövőt láttam ,henem inkább afélelmeim és az átélt tragédia miatt vannak ezek az álmok..

le akartam pihenni kicsit délután, de megint beindult az agyam,ilyenkor olyan erővel tör rám Viola hiánya..
elolvastam amásik fehérvári topikban egy születéstörténetet, pedig tudom hogy nem kellene..annyira fáj,hogy nekem nem így volt, pedig olyan szépen elterveztük a párommal..

annyi minden jó dolog történt velem az elmúlt hónapokban és minden emlékemhez hozzákapcsolódik mostmár Viola elvesztése..és ezért már nem jó emlékek...

olyan nagyon nagyon hiányzik!! :cry:
tünci28

nézzétek mit találtam...

Kép
tünci28

Jajj, Tünci, nagyon aranyos a kép:)
Köszi, hogy betetted:)

Na, ma még fél ötkor volt egy jó percem, ami most már kihat az egész estémre: A takarítónő megkérdezte, hogy mi van a babámmal, megszületett? Csak hebegve habogva tudtam kinyögni, hogy megszületett, de meghalt. Olyan gyorsan elfordult és elszaladt a nő, hogy azt sem tudtam mondani, hogy búúúúúúú. Biztos már ezerszer megbánta, hogy megkérdezte.
Most egyszerre van bűntudatom miatta, mert tuti, hogy bántja a dolog, meg mérges is vagyok rá, amiért megkérdezte. Amúgy meg gondolhatta volna, hogy nem a munka szeretetem hozott vissza pár hónappal a távozásom után... Na mindegy.

Ma végre vettem a boltban egy tokaji szomorodnit, mondván, hogy tavaly december óta nem ittam egy kortyot sem, erre étkezési utalvánnyal nem lehetett alkoholt fizetni, pénz meg nem volt nálam, úgyhogy ma sem iszunk. Gondoltam egy pohárral megiszunk este apával, olyan rég volt már ilyen pohár boros beszélgetős esténk. No de ma is elmarad. Bár azt hiszem van itthon egy üveg pezsgő, majd meglátjuk. Jó lenne már egy kicsit romantikázni.

Tünci, én anno álmodtam egy csomószor, hogy sokkal hamarabb megszületett a babám, itthon voltunk, és még nem volt babaruha. Hát a koraszülés bejött sajnos.
Gyerekkel álmodni állítólag annyira nem jó, de (úúú, de utálom leírni) halott emberrel álmodni hosszú életet jelent az illetőnek, akivel álmodsz.
Vendég

Szóval az az álomfejtés szerint jót jelenthet, ha a babáidat így láttad álmodban, hosszú életük lesz:)
Vendég

Képzeld én is nagyon szeretem a tokaji édes fehérbort!
minden ital közül egyedül ezt szeretem..és tényleg én sem ittam már karácsony óta egy kortyot se...

ne legyen Neked bűntudatod amiért őszinte voltál...
tünci28

Anyuval is most beszéltem, szegénynek kiakadtam, hogy a jó Isten miért csinálja ezt, hogy az ismerősünknek pl. nem jött össze a baba, meg Manóékkal ami történt. Én vallásos vagyok, és nem szeretném elveszteni a reményt!
Unokanővérem 18, az öccse 14 éves volt, mikor anno keresztanyukám meghalt. Ekkor mondta unokanővérem, hogy ezek után hogyan bízzon Istenben, aki elvette tőle az anyukáját.
Én azért nagyon próbálok hinni, bízni, hogy mindannyiunknak megadatik a boldogság:)
Tudom, hogy eddig is nagyon sokat segített a jó Isten, de azért már kaptam egy pár pofont az élettől, remélem már a pofonosztásnak vége:)

Tünci, már majdnem írtam, hogy akkor majd szomorodnizunk, de valamelyikünk tuti, hogy vezetni fog:( Hacsak nem sofőrködnek a férjek:):):)

Betti, majd írj, ha megjöttél

Melcsi, Barbi örült a szemetesnek?
Vendég

Tünci, azt majd elfelejtettem: én is ilyen mazohista vagyok, mint te, folyamatosan olvasok ilyen szüléstörténeteket.
Miért vagyunk ilyen bugyuták :oops: :?:
Nem szabadna magunkat kínozni ilyenekkel :roll:
Vendég

Én a pezsgőt szeretném, ha ihatnák, mert ha valahova megyünk én nem iszok és én vagyok a sofőr. Bár a párom sem ivós de már egy pohár, egy üveg is tiltja a vezetést.De két hete én is megbontottam itthon egy üveg pezsgőt, mert úgy döntöttem ennyi minden ami velem történt ennyit én megengedhetek magamnak.

A Barci örült a szemetesnek igen. :lol:

Tünci

Szerintem még ne merüljünk el az álmokban, mert mindegyikünknek most még a fájdalmakból jönnek az álmok. Azt gondolom.Nagyon aranyos a kép amit feltettél.
melcsike70

Hát nem vagytok ebben a témában egyedül, mert én is rendesen kinzóm magam. Főleg ha rosszabb napom van akkor még jobban. És komolyan mondom jól esik nekem.
melcsike70

Igen, én is úgy érzem, hogy kicsit jól esik, mintha valamit ilyen módon szeretnék bepótolni, meg a babák hazahozatala stb., na az fáj a legjobban, mikor ilyeneket olvasok.
De akkor miért olvasom??? :oops:

Tünci, merre?
Vendég

De jó, hogy vége a mai napnak!
De a holnapi sem néz ki rózsásnak.
Mikor ülsz a nagy rakás kaka felett és nem tudod, melyik végét kezdd el.

A doki meglepően másabb volt most, ha akarok nagyon rossz lenni, lehet a boríték barátságossá tette?
Megkérdezte, hogy van a pszihém, hogy viselem, mi újság velem. Majdnem 5 percet beszélgettünk, és most először nem volt olyan felesleges érzésem.
Aztán megvizsgált, ott is minden rendben, azt mondta, minél hamarbb legyek terhes újra.
Szerintem saját magához képest most nagyon kitett magáért, na azért nem volt még nagyon mázos, de már haladás.
Még a végén jutunk valamire.

Betti
Kép
betti0412

Mejött ma az új Singer Magdi könyvem, amire már egy hónapja bejelentketem a neten, de elég ritka.
Ez olyanokról szól, akiknek felismerték, hogy beteg a babájuk és dönteni kellett, igazából a neten elolvasható, de ott nem olyan jó, ezért megrendeltem.
Ma este abba vetem bele magam, van benne egy kis pszichológia is.

Párom beteg, alul fölül jön minden, plusz lázas is rendesen, főztem neki teát, meg pár kekszet tettem oda mellé, de elég nyűgös, semmi sem jó neki. Férfi, ha beteg.....

Betti
Kép
betti0412

Ja és a doki emlékezett rám! Bár az már nem ment, hogy mi volt a baba baja, ő Down-t mondott, de ezen már nem akadok fent, van betege elég, de ahogy mondtam, hogy nyitott gerinc és vízfejűség, úgy már ment.
Mikor vizsgált, kérdeztem, hogy mit látott a babán, mikor megnézte, azt mondta, hogy teljesen nyitva volt ott hátul és nagyon nagy mértékben, nem mondja, hogy az élettel teljesen összeegyeztethetetlen, de nagy mértékben.
Azóta ezen rágódok. Most ez mit akart jelenteni? Ha nekem bármikor valaki csak azt mondta volna, hogy 1%, nem így döntök.
De gondolom, csak nem jól fejezte ki magát. Nagyon remélem.

Betti
Kép
betti0412

Betti, amit említettél Singer könyvet, szerintem én azt olvastam a neten...
jó, hogy most pozitívabb volt a doki.az utolsó írásoddal kapcsolatban jutott eszembe,ne érts félre nem az élettel öszeegyeztethetetlen betegségekre gondolok...tehát amikor nekem mindig mondják az okosságokat, hogy ki akarna beteg gyermeket, meg jobb is ,mert biztos beteg lett volna..na ilyenkor jut az eszembe ,hogy az orvosi diagnosztika fejlődése valahogy maga után vonta, hogy a társadalom semmire se tartja a beteg gyermekeket, sőt, ha valaki a biztosan sérült magzatát meg akarná tartani, talán még meg is kövezné, hogy hogyan meri.!!!Szerintem ez borzasztó, mert minden nap minden órájában azt kívánom, hogy bár a testi fejlesztése lenne a legnagyobb problémám...Ha az én Kicsikém választhatott volna, szerintem ő se a halált akarta volna..

Nem tudom lehet e érteni, hogy azt akartam ebből kihozni, hogy manapság nem akarnak esélyt adni a sérült babáknak az orvosok..
ez a sok vizsgálat is..az unokanővéremnek is borzasztó magas lett az afp-je, az orvos rábeszélte volna a vetélésindukcióra,meglett a magzatvízvizsgálat és kiderült hogy két héttel elszámolták a kort..azóta gyönyörű, egészséges kislány...
tünci28

Tünci
A babanet nyitó oldalán van egy cikk a méh nagysága és a koraszülés összefüggéseiről, de én nem tudom elolvasni, mert jelszót kér. Ezt nem is tudtam, hogy az itt megjelenő cikkeket nem lehet elolvasni, ráadásul a fórumos bejelentkezőmet nem fogadja el.
Ezt akartam neked ajánlani, hátha a te problémádra is mond valamit, de nem tudtam elolvasni.

Az én orvosom az AFP-t egymagában nem minősíti, azt mondja nem jelent semmit, sok a tévedési faktor benne, csak az uh-val együtt ad képet.
De ez így igaz, a mai szuper világunkban legyél szuper nő, karrierje csúcsán, legyél szuper anya és háziasszony és fitt és csinos és mindig toppon.
És legyenek szuper gyerekeid, akik tökéletesek.
Hát igen

Betti
Kép
betti0412

szomorú ugye?
néhány évtizede ezek a babák mind megszülettek,és sokan közülük boldog életet élnek, kisebb-nagyobb gondokkal, de azért boldogan...hiszen azért nem taszítja el senki a gyermekét, ha mondjuk 10 évesen éri egy baleset és onnantól olyan lenne, mint esetleg a mi kicsikéink...
szomorú...
tünci28

Betti!
tényleg nem lehet megnyitni, beírtam én is a jelszót, utána hívtam a párom, hogy mi van..na mondja, hogy ez lehet egy jelszólopó oldal, vagy elrontotta az admin a hivatkozást, úgyhogy most én megváltozatom jelszót... :?
tünci28

Tök furi, azóta már egy párszor eszembe jutott, hogy olyan szívesen segítenék, foglalkoznék önkéntesként sérült gyermekekkel. Persze ez csak gondolati szinten van, gyakorlatban nem hiszem, hogy menne. Múltkor meg gyorsan elhessegettem a gondolatot, hogy ezt nehogy úgy vegye a Mindenható, hogy én a következő babámat betegnek szeretném...

Betti, örülök, hogy most aranyosabb volt a doki:)

Lehet, hogy bunkóság, de én nem adtam borítékot neki. Az anyaságihoz a pecsétért 2 órát vártunk rá a műtét után 4 héttel, a kórházban egyetlenegyszer sem jött be meglátogatni a pár nap alatt, és még sorolhatnám. Persze a 6 hetes kontrollon várta volna a borítékot, de egyáltalán nem volt empatikus, a lelkiállapotom egyáltalán nem érdekelte.
Vendég

Közben elolvastam, csak a hétről hétre részen tudtam megnyitni, de ikerterhességekre vonatkozik, meg lombik programra inkább, bár rámutat egy méreti összefüggésre, amit lehet, hogy nálad is érdemes lenne talán megvizsgálni, bár, gondolom mindent megnéztek már, amit lehetett.

Én nem mertem őt igy világra hozni és el is lehet ítélni, meg megérteni is. Lehet, hogy magamtól jobban féltem, mint tőle, én ahozz nem vagyok elég erős, hogy szenvedni lássam.
Választhattam és megtettem, meg is szenvedtem érte, nem maradtam adósa a sorsnak semmivel.
Ha 10 évesen érné baj, mellette lennék, ha választásom lehetne, hogy megkönnyítsem az elmenetelét adott helyzetben, ott is azt tenném, ami neki megkönnyíti az életét, ha pedig a segítségemmel tudna élni, ott lennék mellette.
Mikor tesómat műtötték az agydaganattal, láttam pár éves gyermekeket rákban szenvedni az osztályon és láttam a szemüket is, és a szenvedésüket is. A végsőkig.
Nekem nem ajánlottak fel más lehetőséget és párom sem. És én is ringathattam volna magam rózsaszín álmokban, talán decemberig, amikor magamhoz ölelhettem volna a halott gyermekemet.
Talán így lett volna, talán élt volna pár napot, talán és ha sok van.
Tényeim voltak, orvosi véleményeim és döntöttem Míg élek nem felejtem el, és abban is biztos vagyok, hogy soha nem jutok a menyországba ha meghalok.

Betti
Kép
betti0412

Hát ez tök jó.
Hol kell jelszót változtatni?

Betti
Kép
betti0412

jaj Betti, ne mond ilyet,dehogynme jutsz a Mennybe a kis Franciskádhoz!!
Tényleg nem a TE esetedre gondoltam,sokszor mondtam hogy nem akarnám hogy szenvedjen a babám és persze Franciskának se akarnék ilyet..inkább olyasmire gondoltam, ami az unokatesóméknál volt,meg amikor olyan babát veszejtenek el, akinek mondjuk láthatóan nem jól fejlődik mondjuk a keze...ilyesmikre...
és arra is gondoltam, hogy az orvosod nagyon vigyázhatna arra hogy mit mond neked, milyen kifejezéssel, nehogy kételyeket ébresszen...
ezt akartam mondani,semmiképp sem elítélni Téged!!!!!!
tünci28

csak simán a profilnál..

KépKépKép
tünci28

Tünci
Nem is neked írtam, csak úgy ez már régen bennem volt és tudom, hogy valahol még fizetnem kell ezért, mert ez még nem hiszem, hogy elég volt.

Valaki tudja, mi volt a Feleségekben a múlt héten? Mi lett a Scavóékkal, ki tudták őket a pincéből menteni?
Kicsit könnyebb téma..... :D

Betti
Kép
betti0412

Boboka, az enyém is ilyen volt, talán ezek már nem akarnak magukhoz közel engedni senkit, teszik a dolgukat aztán ennyi.
Van aki lehet így védekezik, gondolom látnak ők "szép"dolgokat, ami azért az ő lelküket sem kíméli, megedződnek.
Na nem menteni akarom őket.

De az enyém most úgyahogy normális volt, a maga korábbi stílusához képest és igazán nem vártam sokat tőle, rosszra készültem, és most meg jó kerekedett belőle.
Lehet ez a titka a dolgoknak, mindig a legrosszabbat várni és akkor nem lehet meglepetés, csak azt meg már pesszimizmusnak hívják erősen.

Betti
Kép
betti0412

juj, én őket nem ismerem,de azt hiszem Boboka nézi.
tünci28

Ja és azt mondta, nem kell kontrol, most meg: ugye azóta nem vizsgáltuk, akkor mindenképp megnézem mi újság a hasában, rendben van-e minden.

Tanulság:
én mindig csinálom azt, amit jónak gondolok, maximum letol érte, de rosszat nem tehetek vele. Most is elmentem kontrolra, rosszul nem jártam.
Tényleg kell magunkra erősen figyelni, mert más nem fog.
Legközelebb nála kezdek, hamár így 'jóba' lettünk, de megyek a másikhoz is majd, duplán minden vizsgálatra.

Betti
Kép
betti0412

Tüüüüüüünci!
Nem nézni a Feleségeket eredendő bűn!!!!!!! :D

Mondjuk én meg a Dr. House-ból nem láttam egy részt sem.... :oops:

Betti
Kép
betti0412

ma én is megfogadtam hogy ha lesz legközelebb ,akkor bármit kérdezni akarok, akkor kérdezek,ha bármit mondani akarok, akkor beszélek..nem leszek megszeppent külső szemlélő..ajánlanám Neked, hogy ebben sokat segíthet egy fogadott szülésznő..soron kívüli vizsgálatok,egyebek..plussz,ha gond van, akkor ha szól a kollegáinak, szerintem mindjárt más minden..
tapasztalatból mondom, hogy a sem mindegy hogyan kerül fel, pl.egy katéter..két hétig jajgatva pisiltem...
tünci28

BETTTTTTI!
A house-t!!!!ÁÁÁÁÁÁ!!!!!

A prison Break volt a favorit,de a 4.évadot most kezdték,lement hat rész ,az már nem jó..
tünci28

Ebben igazad lehet...Nem mindegy hogyan nyúlnak hozzád, egy injekció is lehet fájdalmas hetekig.

Szárítógépet veszünk. Annyit tudok, hogy nem kifúvósat, hanem kondenzációsat. Ha valakinek van jó tanácsa, mire figyeljek, várom. Néztem a neten őket, de nem sokra jutottam, majd a Media lesz ennek a lelke.
Már tavaly szerettem volna, annyi a ruha és télen sehogy sem száradnak, belebüdösödik a víz és helyem sem nincs terigetni, állandóan bukdácsolunk a ruhákban.

Megyek pihenek, mert reggel kell a tiszta lap, de még azért a Feleségeket megnézem.....
Csak már jó lenne vízszintesben.

Jó éjt mindenkinek, reggel jelentkezem!

Betti
Kép
betti0412

Betti, kimentették őket:) Egyedül a másik idős néni halt meg, kiderült, hogy ő terelte be a gyerekeket a lépcső alá, hogy megmeneküljenek, de neki már nem maradt hely. Linette szétszórta a hamvait egy baseball pályán, mert az öreg hölgy nagy játékos volt anno.
A Gabi férje meghalt, Gabi nem örököl egy buznyákot sem, az ex férje meg megvakult:(
Carlos megtudta, hgoy a sikkasztott pénzes papírokat elvitte a szél, és az embere, aki vitte nekik a papírt anno, meghalt, annak a felesége meg bedarálta az összes mocskos sikkasztásos papírt...

Röviden ennyi:)

Tünci, a feleségeket nem nézni tényleg bűn
:lol: :lol: Én már rendesen függő vagyok, pedig már marha későn van, meg teli van ezer reklámmal, de még így is megéri:):)

Betti, ne emészd magad, nem önszántadból alakultak így a dolgok! A doki tényleg figyelhetne ilyenkor minden szavára.
Tudom, hogy nem akarnak ilyenkor közel kerülni az emberhez, de tudom, hogy mikor vasárnap bent voltam a kórházban, volt egy műtétje, azért benézhetett volna hozzám. Ezek apró dolgok, és nem tudom mivel magyarázni. Ha más nem, a terhesgondozáson kapott annyi pénzt a kb. 5 perces vizitekért, hogy legalább ezért megérdemeltem volna...
Vendég

jó éjt!
tünci28

Jó éjt Betti
Vendég

Sziasztok
melcsike70

Mindenki elment aludni?

Lassan én is megyek, torna, fürdés, feleségek:):):)

(Ja, és benyomtam egy pohár pezsgőt:):)

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Szia Melcsike, én is megyek mára
Vendég

Jaj annyi mindent irtatok nem győztem elolvasni. Örülök Betti hogy a doki most rendes volt veled. Bár a boriték csodákra képes. Az én orvosom hiába kapott amikor megtudta hogy elfolyt a magzat viz hanyatt homlok menekült. A másiknak meg nem adtam, mert azonkivül hogy megmondta hogy halva fogom megszülni a gyerekemet, és amikor meglett akkor azt mondta sajnálom, ezenkivül mást nem csinált. Ja meg miután megszültem a liftbe a kicsi lányom a köldökzisnórt elvágta. Ugyhogy nem láttam értelmét ezért adni bármit is.

Én is nézem a feleségeket.
melcsike70

jó éjt aki megy az a baj nem tudok korábban este mert mire ágybadugom a barci majd 9 óra
melcsike70

de azért még bekukkantok hátha még lesz valamelyikőtök
melcsike70

Betti!
Két dokihoz járni szerintem pénzkidobás!!! Egyet válassz de az jó legyen. Ha kételyed van azonnal válts. Ez saját tapasztalat. Hallgass a megérzéseidre.

Boboka!
Te meg nagyon ügyes vagy! Így is kell csak sokszor nem vagyunk elég bátrak.

Olvaslak ám benneteket, bár elég sokat írtok. Örül a szívem, hogy ennyit tudtok egymásnak segíteni. Akárkinek megemlítem az eseteteket mindenki elhatárolódik. Sőőőőt megkaptam, hogy minek gyötröm a lelkemet ilyenekkel. Mondjuk beleolvastam az angyalok szüleibe, hááát.

Betti!
Már vártam, hogy mikor fog ez kibukni belőled. Én becsüllek, hogy meg merted tenni. Van aki elvetette a babáját, mert hiányzott a jobb csuklója, viszont tudok olyan kislányról, akinek egy lábszárcsontja hiányzik. Műtik, műtik ő meg szenved, vele a szülei. De muszáj, mert akkor rövidebb a lába. Iszonyatos fájdalmakat élt már át és még nem is iskolás. Amíg nő kínozzák. Ki segít azzal, hogy megmondja mi a legjobb megoldás?!
hettuli

Sziasztok!

Melcsi, Neked még nem írtam. Azt szerettem volna mondani, nagyon-nagyon sajnálom, ami a drága kislányoddal történt. :cry: Gyújtottam érte én is gyertyát, azt hiszem, pont Betti és Tünci gyertyája után, "Andris anyukája"-ként írtam alá. És szerintem a Boglárka az egyik leggyönyörűbb lánykanév!

Tünci, Bobóka, Mano: privi ment.

Kedves Mindenki, remélem, a lehetőségekhez képest jól vagytok. Nálam beindult az egyetem (mind a kettő), és alig bírom tartani a lépést a hat órás kelésekkel, őrült gyerekcincálással meg buszozással. Tiszta öngyilkosság, hogy most még fönn vagyok, de nem bírtam megállni, hogy elolvassalak benneteket, a többoldalas lemaradásomat pótoljam.
Fönt és lent: néha örvendezek, hogy teszem a dolgom, és kezdek belerázódni talán. Máskor meg úgy érzem: sosem volt ilyen rossz. Rengeteg harmadik gyerekes, "egyidős" várandós anyukával találkozok, és ilyenkor eltakarom az arcomat a kezemmel, hogy ne is lássam őket. Persze attól még tudom, hogy ott vannak, és néha nem érzek mást, csak azt, hogy hánynom kell. A gyerekeimet úgy érzem, nem tudom eléggé szeretni... A párkapcsolatom az őskáosz. Dióhéjban ennyi.

Én is nagyon szeretnék találkozni veletek, beszéljük meg.
Puszi:

Kisanyácska

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Üdvözlet mindenkinek így ezen reggeli órákban.

Hettuli
Csak az uh-ra megyünk duplán, a rendes havi kontrollra nem, de már nem bízok egy uh doki diagnózisában, nekem lássák duplán.

Tegnap elolvastam a Singer könyv első 32 oldalát és az ott leírt folyamatok mintha teljesen szóról szóra rólam szólnának, megdöbbentő.
Ennyire még nem találta el senki, hogy min mentem keresztül, a megtudás, az aláírás és a megszülés folyamatában. Egyszerűen pontosan minden úgy van ott leírva, ahogyan én is érztem.
És a szező kitér az utógondozás és az akkori lelki segítség fontosságára is, ami ugye nincs

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?