Tyű mennyit írtatok!
Hettuli: HATALMAS GRATULA! De jó, végigkövethetjük a te várandósságodat is.
Hú, belegondolok tavaly ilyen körül fogant Jázminom. Iletve pontosan tudom, okt 18-án a szülinapomon, de csak novemberben derült ki! Milyen izgi volt. Csak karácsonykor akartam elmondani mindenkinek, de persze nem bírtam ki, és kikürtöltem.
Gégéé: örülök, hogy dokibácsi elvállalta a szülést. Mondtam,hogy így lesz... Ne izgulj, biztos nincs semmi baj. Nem tudom, hogy miért pont péntekre rendelt vissza, de jó kezekben vagy hidd el. Biztos nem rendelt volna vissza, ha nem kéne. Inkább többször lásson, minthogy baj legyen, nekem is azt mondta, hogy akkor ő is nyugodt, meg én is az lehetek.
Winchi, Trundike: De jó, ti az NST-n randiztok? Úgy megnéznélek benneteket. Édik lehettek a nagy pocóval már...
Bende: örülök, hogy találtatok jó szemorvost. Nekem a Kávássy-t dícsérték, de nem gondoltam, hogy ilyen kedvesen fogadják a pácienseket...szégyelljék magukat!
Sarmon: nincs ötletem, de a barátnőm kislánya is ezt csinálja. Pisi megy a bilibe, wc-be, de ha kakilni kell, akkor azt mondja anyának. Anya adhatnál pelenkát, mert kakilnom kell, mondjuk ő 2 éves múlt. Lehet a te Jázminodnak nehezebben megy ez a kaki dolog.
Szombaton kell mennem suliba, de nem viszem el a leányzót, itthon marad apával, meg mamával. Fejtem neki jó sok tejet, majd megetetik cumisüvegből. Nem akarom húzkodni Pesten, meg ráadásul hideget is mondtak szombatra. Már előre parázok, hogy bírjuk majd egymás nélkül, ráadásul olyan szívtelen szemét anyának érzem magam, hogy itthon hagyom, de csak jobb lesz itt neki, mint egész nap az autóban a bébiülésben....jajjhhh lányok nem egyszerű...