Betti, kimentették őket:) Egyedül a másik idős néni halt meg, kiderült, hogy ő terelte be a gyerekeket a lépcső alá, hogy megmeneküljenek, de neki már nem maradt hely. Linette szétszórta a hamvait egy baseball pályán, mert az öreg hölgy nagy játékos volt anno.
A Gabi férje meghalt, Gabi nem örököl egy buznyákot sem, az ex férje meg megvakult:(
Carlos megtudta, hgoy a sikkasztott pénzes papírokat elvitte a szél, és az embere, aki vitte nekik a papírt anno, meghalt, annak a felesége meg bedarálta az összes mocskos sikkasztásos papírt...
Röviden ennyi:)
Tünci, a feleségeket nem nézni tényleg bűn
Én már rendesen függő vagyok, pedig már marha későn van, meg teli van ezer reklámmal, de még így is megéri:):)
Betti, ne emészd magad, nem önszántadból alakultak így a dolgok! A doki tényleg figyelhetne ilyenkor minden szavára.
Tudom, hogy nem akarnak ilyenkor közel kerülni az emberhez, de tudom, hogy mikor vasárnap bent voltam a kórházban, volt egy műtétje, azért benézhetett volna hozzám. Ezek apró dolgok, és nem tudom mivel magyarázni. Ha más nem, a terhesgondozáson kapott annyi pénzt a kb. 5 perces vizitekért, hogy legalább ezért megérdemeltem volna...