Hali!
Megit jól eltüntem...bocsi.
Továbbra is nehezek a napjaink, Levim most éjjel is éjfélkor elaludt, fél4ig aludt is, aztán üvöltött fél6ig, majd még 1 órát aludt, de már nagyon nyugtalanul, megint le kellett fogni.
Közben a cytológiám sem negatív és totál betegek vagyunk, izgulok, hogy Levi ne kapja el, de én tegnap előtt az ágyból sem tudtam felkelni.
MIvrl Levi 24 órás baba, napközben csak kézben van el valahogy, így főzni-takarítani abszolút nem tudok. Annyira gáz, de még párommal sincs 5 percünk egymásra.....
Remélem az a bűvös 3 hónapos kor könnyít ezen, ha már a 6 hetes nem segített, mert totál kezdnk kikészülni sajnos.
Babakocsiban többé-kevésbbé elvan, szóval játszóterezni szívesen megyünk, legalább megismerlek Benneteket, csak még várok a gyógyulással. Illetve majd irányítsatok, mert fogalmam sincs hol van a tér.
Bucsek, ne harizz a betegség miatt nem jelentkeztem eddig sétizni, de ahogy elmúlik, szólok. Addig meg szorgalmasan ápolom magam.
Csucsu, nekem is hasproblémáim vannak az influ mellett. Én nem szedhetem, de Te már igen, reasec. Receptre kapható, igaz nem gyógyítja meg a betegséget, de tüneti kezelő, totál megfog. Ez meg a szén jó együtt, bár a szén csak fertőtlenít. Normaflor még tuti.