Sziasztok!
Nem is haldoklik a topik...
Jó sokat írtatok
Ma is gyönyörű idő van
Tegnap F1-ig kint voltunk, ma is reggeli után már mentünk ki. Végre felfedezte a homokozás szépségét a Ricsi, már bele is hasal és úgy túr
Csilla!
Meggyógyultatok??
Kitartás, sajnos ez a kor ezzel jár, sok-sok esés
Tesóka!
És ti meggyógyultatok már??
Nálunk sem lesz agybafőbe tvzés, számítógépezés, ps-ezés .... Lehet mindent mértékkel, de én is úgy szeretném hogy inkább játszunk közösen, csináljuk közös programokat majd, mint leültetem a családod a tv elé egész hétvégére... Remélem nem lesz ilyen "doboz gyerek" (Ez nagyon jóóóóó megfogalmazás Barbi
) egyik gyerekemből sem
Barbi!
Neked is kitartás
az meg cseppet se érdekeljen hogy mit gondolnak mások mert ordít a gyereked
Szerintem is fogacska lehet a dolog mögött, Ricsivel sem bírok mostanság, teljesen megkergült amióta jön megint a foga
Lépcsőzés
érdekes mert mi ugye alapból emeleten vagyunk így állandóan lépcsőzünk, és nem is volt ilyen periódus hogy lépcsőzzünk sokat
Anya nagy örömére
Viszont már elengedett kézzel, váltott lábbal is képes lépcsőzni le és fel is a Ricsi!
Viszont nagyon féltem így tiltom még neki és csak kapaszkodva mehet
Gabó!
Nem irigyellek, nagyon nehéz lehet ez nektek
Flóra élvezi már a bölcsit, vannak barátai?
Szisz!
Encunál a pont szerintem
Próbáld ki hogy nem foglalkozól a hisztivel, hátha megunja Marci és újra megül nyugodtan a fenekén...
Milyen ajcsit? Izgi
a karis vonalzód sokkoló
Zsuzsa!
Kornélnak boldog hófordulót!
ÍRjál magatokról egy kicsit, ha van időd!!!
Ma nem találtam a pénztárcámat, kerestük égre-földre, de sehol sem volt. Irány a rendőrség hogy letiltassuk a személyim mert benne volt minden iratom is, és egy pár banki papír is amivel személyivel együtt már simán visszaélhettek volna... A rendőrségen elküldtek minket, letiltani nem lehet mert nem ellopták hanem elhagytam
Menjünk az okmányirodába...
Elrohanunk, erre a kedves ügyintéző ilyet beszol, javasolja hogy egy hetet várjunk hátha előkerül
Ja és letiltani itt sem lehet, max újat csináltathatok és akkor a rendszerben rögzítik hogy az előző elveszett de ugye az átfutási idő meg mit is érek vele mert így is simán visszaélhetnek a régivel...mondja a nőci
Othagytuk őket, inkább mentünk az otp-be legalább a kártyám tiltassuk le, ugye itt is iratot kértek, vagy adjak elő egy születési anyakönyvi kivonatot
De telefonon is letilthatom, ott nem kérnek semmilyen iratot, mondja a csaj
Aztán csak letiltottuk a hozzáférést nagy nehezen. Hazajövünk, kerestem tovább, erre basszus hol volt???? A francia ágy ágyneműtartójába dugva. Mivel sem én sem apa nem tette oda így a drága pici fiacskánk pakolhatta el amikor rámoltunk vasárnap
Na irány vissza az otp-be hogy aktiválják vissza a kártyát, erre közli a csaj háááát lehet nem fog menni
Végül negyed óra után felírta az adataimat és elküldött hogy lehet holnap már használhatom de lehet csak csütörtökön. Mindenesetre legelőször menjek fel hozzájuk az automatához és próbáljam ott ki mert ha elnyeli hogy tiltott akkor ők ki tudják venni nekem és nem nyelik be... Kiváncsi leszek
Most már értem miért voltak olyan ingerültek a kedves ügyfelek anno amikor dolgoztam
Két hét múlva megyünk uh-ra , nagyon várom
Szerintem megint faros úgyhogy császira készülünk nem hiszek a megfordulhat mesében, a Ricsivel sem jött be
... ami azt jelenti még max 9 hét és babázunk!