Na itt vagyok! irgum- burgum, már megint annyit írtatok
, hogy elég visszaolvasni.
Niki 5kiló 10 deka. Többnek saccolta mindenki, de ennyi. Nagyon jól viselkedett a doki néninél. Viszont, ahogy sejtettem is mehetünk egy szemészhez. Sajnos a jobb szemhéján van egy dudor, ami nem akar elmúlni és ezért néha kisebbre nyitja azt a szemét. Tudtok valakit? Egy jó gyermekszemészt, magánrendeléssel? Sajnos a Koppány Katalin két hétig nem rendel, ezért ma megpróbálom felhívni a Kávássy Attilát. Egyéb tipp?
Az oltás teljesen leteperte, kiütötte a leányzót. Délután aludt 6-ig, aztán megpróbáltuk ébren tartani, de nem igazán sikerült. Fürdött, evett, aztán fél kilenckor megadta magát. Adtam neki egy fél kúpot, mert sajnos elkezdett felfelé kúszni a hője. Éjjel fél háromkor szopizott, még a karomban elaludt, aztán fél hétkor kelt. Azóta evett és vigyorog, mint a vadalma.
Nahát, sikerült majdnem mindenkit megríkatnom...Bocsika. De igen, az ilyen pillanatokért érdemes élni. Meg azokért mikor éjjel nem alszik, 10xmegyek át hozzá, hogy aszájából kiesett cumit visszagyömöszöljem, Ő pedig vigyorog, mikor meglát és mikor visszateszem a cumit, mindkét kezével megragadja a kezemet, hogy maradjak ott, nem menjek el.
Hettuli! szépen kérlek ne aggódj! Niki egy méhen kivüli terhesség ( egyik petevezetéktől búcsú ) és egy úgynevezett üres petezsákos terhesség után fogant, rögtön amikor akartuk. Tényleg elképzelhető, hogy nem találtak magazti szövetet, mert van ilyen. El kezd fejlődni a petezsák, de a babóka nem. Ja és minden terhességi tünet feláll. Megértelek. Nikinél én is húztam a dokihoz menést, bár a teszt már a kezemben volt. Nem akartam szembesülni, az estleges kudarccal. Aztán meggyőztek a párom észérvei és elmentünk. Tudni akartuk, az előzmények után, hogy dobog a pici szíve, hogy jó helyen van...egyebek. Menj el Te is. Jó lesz újra átélni veled a terhességet, hónapról hónapra. Nagyon huncutszemű kicsi fiad van. Niki szíve már foglalt, mi Barnikára hajtunk.
Sarmon! Nahát!!! 26 éves vagy és három gyerkőc!!!! Nekem csak unokám lesz annyi....
Meglestem a dokit... Hát én is a páromra voksolnék. Szerintem is jobb pasi. És a szülőszobán, a zöld is jobban áll neki...