Sarmon:neked is gyönyörű a pocód! Nekem ilyenkor már olyan volt,mint a 20 kg-os dinnye. Szépek vagytok pocakosok!
Trundike: hol vettétek ezt a konyhabútort? Mi is akarunk már régóta venni. Szép lett a lakás nagyon. Ne aggódj, biztos feltalálod majd magad. Én is attól féltem, hogy mit kezdek majd otthon magammal. De mindíg találtam valamit. Ha nagyon unatkozol, hát írsz nekünk ide
Mondjuk aki ennyi ideig tud dolgozni, az csak hallgasson
Lara: köszi a bókot! Valamikor októberben megyek dokibácsihoz. Olyan fura, hogy már nem kell menni hetente, már úgy megszoktam
Boldog házassági évfordulót! És érezzétek jól egymást!
Tucsinke:Gratula, tényleg nagyon ügyesek voltatok, és örülök, hogy nem kellett indítani, bár én sem értem miért kellett oxi??
Winchi: na, akkor te is megerősíthetsz, hogy jóképű a dokibácsi. Biztos friss husi. Tényleg, neked kisfiad, vagy kislányod lesz? És mi lesz a neve? Lehet, hogy írtad már, csak a vonalzódon nem látszik, én meg nem emlékszem.
Gégéé: majd várom a beszámolót, hogy mit mondott a dokibácsi. Nem baj, ha kihúzod a 40. hétig. Addígra már jól kipofásodnak a babókák. Nekem is azt mondták, már a 32. héten, hogy hú, csomagoljak össze, mert lennt van a hasam, meg nem fogom kihúzni a 36. hétig, és a kiírt időpont után 1 nappal jött Jázmin.
Hettuli: vegyél már egy tesztet!! Naaaaaaaaaaaaa! Én már jobban izgulok, mint te!
Bende: nagyon aranyos lehetett apucitok. Hát az ilyen pillanatokért érdemes élni! Majdnem elsírtam magam.
Nálunk azt mondta apa, hogy nem is tudja, hogy lehet ilyen szép lánya, miért mondja mindenki, hogy rá hasonlít, hisz ő soha nem volt szép. (Azt hozzá teszem, hogy ő úgy született, hogy az arcán van egy barna folt.) Én féltem, hogy majd Jázminnak is lesz....de soha nem mondtam neki az egész terhesség alatt, és ő sem.
A múltkor egymásra néztünk, és ő is azt mondta, meg én is, hogy ugye te is féltél tőle, hogy olyan lesz az arca? Annyira megsajnáltam szegénykét. És mondtam, hogy nekem ő a legszebb pasi a világon, és a lányunk a legszebb kisbaba.
Ilyen a pofija, nyáron nem látszik annyira, mert lebarnul. De én így is imádom.
Drágáim
Bocsi, ha sok voltam