Dodo!
Jól látod, nekem nem volt gondom a babaprojecttel. Lányom a második próbálkozós hónapban fogant, a fiam/úgy érzem az lesz
/ pedig úgy, hogy nem is volt rá esélye, mert mindig használunk gumit.
Beszti!
nekem azt mondta a doki, hogy pont a kimaradásnak megfelelő nagyságú a magzat. De én sem láttam babát a zsákban. Lehet, hgoy csak nem értek hozzá? Nekem hasi UH-t csináltak, az is számíthat? Mindenesetre a lányom első UH-ján, mikor elméletileg uannyi idős volt, sokkal kisebb pötty látszott. Nekem az utsó mensim nov. 30-án volt, és már 8-án rosszul voltam az autóban, pedig sosem szoktam. Hát szóval az én kicsi bébim fogantatása egy igazi csoda
.
Nekem azt mondta az orvos, hogy tanácsadásra csak a holnapi UH után menjek, mert akkor lesz biztos. Mit ne mondjak, eléggé izgulok..
Tünetek: nekem sem volt a lánykámmal semmi a vérszegénység okozta szédülésen, és étvágytalanságon kívül. Most viszont /az említett dolgokon kívül/ állandóan hányingerem van (ez sosem teljesedik be
) és undorodom az ételektől. Szinte mindentől, a húslevest, sültkrumplit, hot-dogot kivéve
.
Igen, engem is megnyugtat, hogy érzem ezeket a dolgokat.
Hát igen, csak 22 hónap lesz köztük. Nehéz lesz, de végülis nem bánom. Én már nagyon vágytam egy bébire, bár a lánnyal nem volt fenékig tejfel az újszülöttkor! Bízom benne, hogy valahogy megoldom a helyzetet
. Én is egyből azon agyalok, hogy hogy fogom sétálni vinni őket, hogy fogjuk csinálni a fürdetést, hogy megyek boltba kettővel, hogy öltöztetek fel két gyereket...stb..
Enyhén szólva is pörgős típus! Egész nap megy, pakol, szétszed mindent, nem hagy takarítani, állandóan figyelni kell rá, mert nem bír magával. Iszonyatosan eleven gyerek. Hát, ha a kicsi is ilyen lesz, akkor nekem annyi
.
Igen, az orvoshoz járás kényes kérdés.. Nekem anyósék itt vannak, de rájuk soha nem bíznám a gyereket! Legutóbb vittem magammal az orvoshoz is. Lepakolta az összes szórólapot, meg meg akarta szerelni a hifijét
. De amúgy jól bírta. UH-n úgy voltam, hogy reggel 7-re mentem, akkor még aludt, és visszaértem mire felkelt. Természetesen nem hagytam egyedül, a keresztanyukája vigyázott rá. Holnap is így lesz, mert az uram dolgozik mint a gép. Csak az a baj, hogy kettőkor kezd a doki, és nekem háromra haza kéne érnem, mert keresztanyu menne dolgozni. Így egyből lefektetés után szaladok, hogy én legyek az első, és imádkozom, hogy időben kezdődjön a rendelés.
Tanácsadásra meg viszem majd magammal. A védőnő nagyon rendes, meg fogja engedni, hogy ott legyen kicsi pocok. Majd a CTG-knél lesz nehéz, de az még igencsak odébb van..
Enikő!
Hú, gratulálok!! Mesélj magadról!
Azon felül természetesen, hogy egészséges legyen, kisfiút, vagy kislányt szeretnétek?
Alice!
Neked is gratula! Legalább nem csak én vagyok, akinek kicsi korkülönbséggel születnek a babái
.
Most rendesen megijedtem. Hatodik héten már kellene látszania a szívdobogásnak? Nekem semmi nem látszott
. Csak egy petty. Mostmár rendesen parázok holnap délutánig. Nagyon félek..
Sajnálom ami veletek történt, remélem soha többé nem kell ilyet átélned!!
Most szaladok, mert rendbe kell tenni a lányt. Leviszem kicsit, hogy este aludjon is kicsit
.
Pihenjetek sokat!
Exile