Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma rohangálós napom volt, bank, posta, bolt, hobbi bolt... De mindent sikerült elintéznem, és még a nőgyógyászomhoz is sikerült egy időpontot kikönyörögni. :lol:
Gyermekem bevágott egy nagy adag rakott karfiolt, és most édesen alszik :P

Csilla
Nálunk is a C-vitamin a nyerő ilyen esetben, minden mennyiségben és minden formában. Plusz a forró tea, vagy citromos tea (de a citromot ne a forró teába tedd, mert akkor kimegy belőle a c vitamin). Vagy csipkebogyó tea abban is van sok-sok c vitamin!
Jobbulást Neked!
Jajj, nagyon ügyes fiú Dávid, hogy már feláll és beszél is :) :lol: Édes lehet!!!!! :wink:

Jajj, nálunk pár napig nem volt fűtés, amikor bejöttek ezek a hülye hideg idők. Egyik reggel adom Marcira a pulcsiját, (közben mindig mondom neki, hogy "bújj bújj". Persze nyafizott, h ő azért sem akarja felvenni a pulcsit, mondom neki, h bújj bújj, erre Marci megszólal: nem búj :lol: :lol: Majd megzabáltam :D

Most mennem kell főzni valamit, különben éhenhal a család :lol:

szisszka

Sziasztok!

Mi szerencsére kikeveredtünk a náthából :D Mindenkinek jobbulást!!!!!!!!!!

Szisz! Nagyon ügyes Marci, miket nem mond már :lol:

Vince ma gyakorolta az egyedül állást, és nagyon büszke volt magára :)
Mennem kell...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi
Örülök, hogy Ti meggyógyultatok!!! :wink:
Jajj, nagyon ügyi nagyfiú Vince, gratula neki az egyedül álláshoz! :wink: El is hiszem, hogy büszke volt magára, hisz tényleg nagyon ügyes!!!! Ezek azért nagy dolgok szerintem!

szisszka

Hááát sziasztok! :D

Mindenkinek nagyon gratula az új sikerekhez! :D Szuperügyik a fiúk!!

Mi is jobban vagyunk hál Istennek, bár KArcsikának még nagyon folyik az orra, nekem meg fáj a torkom, de az már elviselhető :P

Hát nem lesz idén vénasszonyok nyara? Annyira jó lett volna még 1-2 napsütéses nap... :roll:

Tesóka! Mostanában nagyon rohangálsz ;)

Barbi, Szisz, többiek! Ti is nagyon szűkszavúan jelentkeztek be :D

Én most megittam egy Bacardi Breezert, kicsit le vagyok lazulva, megyek, és nézek egy kis kedvenc sorozatot :)

Valamikor megint össze lehetne futni ;) :D NEm? :D:D

Csavargók! Merre vagytok??

Kép
Kép
encu

Encu! Igazad van, jó lenne talizni, mert múltkor eléggé csekély volt a létszám :(

Ti beadattátok a bárányhímlő elleni oltást? Én most gondolkodom rajta, hogy egyszerre mindkét gyerekem megkapja, bár Szilárdnak nem igazán tetszett az ötlet :roll:

Ma megyünk úszni Vincével, holnap délután szülőire megyek az oviba (végre apázhat egyszerre a két gyerek :wink: ), csütörtökön meg délelőtt fogorvos, délután meg megyünk a bankba, mert 9 hónap után megitélték a szocpolt...jófejek :twisted: Szóval jól összejött nekünk is minden erre a hétre...

Tényleg 30-án, kedden indul Érden a Tücsökzene, nem érdekel senkit? Mi biztos megyünk 8)

Szerintetek mit érdemes venni 1 évesnek, mert eléggé tanácstalan vagyok, hogy mit kapjon Vince :roll: Ezek a tanuló játékok jók, gondolok itt azokra, amelyek dalolnak, beszélnek...Móni, Gabó a ti válaszotokat várom :wink: De Encu, Szisz, ti is hasonló cipőbe jártok, ti mit vesztek? Mert aztán ugye jön a
mikulás, meg karácsony is...

Encu, most már eleget írtam????? :wink: :lol:

Többiek????

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Igen, elégedett vagyok ;)

Mi is lehet, hogy mennénk tücsökzenére...mikor is van pontosan? Mármint hánykor? MErt Karcsika újabban délelőtt is meg délután is szunyál.. Most is épp :)

Én sem tudom, hogy mit kapjon a gyerek, de tény és való, hogy talán egyszerre kellene megvenni a 3 ünnepi ajcsit, mert december környékén nem tudom mennyire lenne kedvem tömegbe menni esetleg gyerekkel...de nélküle sem... :D

A talit meg mindig csak támogatni tudom!!!! :D

Most mennem kell, mert dolog van ;)

Kép
Kép
encu

Encu! Ha jól értettem, akkor fél10kor, illetve 10óra 10kor van egy foglalkozás. :)

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Ti melyikre mentek? És mennyi hely van? Be kell jelentezni? Na, röviden ennyi ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Hát az ajándékokkal én is bajban vagyok, ráadásul nálunk minden decemberben van :evil:
Én is gondolkodtam tanulójátékon, de nem tudom mennyire kötné le Marcit, mert alapvetőleg nem az a tipikus leülök és játszom tipusú nyugodt gyerek. :?
Felvetések, ötletek persze vannak:
Valami autós vagy tologatós játékot sztem fog kapni, mert azokat szereti, meg szerintem mesekönyvet is. Anya hozott két régi mesekönyvet, ami a miénk volt: Mazsola, és Megint Mazsola.
Most a Mazsolánál tartunk, esténként 1-1 fejezetet olvasok Marcinak Mazsoláról, Manócskáról, Egérkéről, Fülöpkéről, nagyon szereti. Aztán ugye vannak a modernebb kedvencei: Thomas, és Elmo :D Szóval még meglátjuk :lol: Nem könnyű eset szerintem.

De én is várom ám a tapasztaltabb anyucik meglátásait és tanácsait, hogy mit érdemes venni 1. szülinapra. :roll: :wink:

szisszka

Szisz! Nekünk annyi autónk van...ráadásul a 2. fiúgyereknek, tényleg nehéz... Egyébként én ajánlom a duplo legokat (nekünk a farmos van, meg még autók, meg kockák), elég drága, de Vince imádja pakolni az emberkéket, állatokat, kockákat, ő is szereti tologatni az autókat... stb.

Encu, mi szerintem a 10 órásira érünk oda...én nem jelentkeztem be, remélem lesz hely :roll: Elérhetőség: www.tucsok-zene.hu ha érdekel még valami.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Nálunk már mindenki beteg, a fiúk orrát nem győzöm szívni... :cry: :cry: :cry: Én kínomban már mézes fokhagymát eszegetek, hogy hátha segít! :oops: :oops: :oops:
A Tücsök-zene biztosan jó lehet, de mi megvárjuk, míg lesz Battán, aztán majd itt bepróbálkozunk,bár ahogy elnéztem a videót, azért egy gyerekhez kell egy felnőtt...
Születésnap: az elég érdekes kérdés, hisz semmi ötletem nincs egyenlőre, hogy szűkös anyagi kereteink között maradva mit adhatnánk szülinapra, Mikulásra, karácsonyra + Dávidnak a névnapjára... Még tűnődöm a megoldáson!
rnecsi

Lányok! Szerintem ha az első szülinapjára nem kap mást a gyerek, csak egy tortát, amit alaposan széttúrhat, az sem baj, nem? Meg Karácsonyra is szerintem sokkal tutibb dolog a karácsonyfa maga, mint az ajcsi... egyébként ez csak az én véleményem. Még ilyenkor úgysem tudja a gyerek, hogy mi az az ajándék, nem? :roll: Vagy rosszul gondolom? Tehát én nem görcsölök, hogy mit vegyek neki. Amúgyis! Ha megyünk bababoltba, úgyis mindig kap valami apróságot... :lol:

Na, mennem kell pihenni, mert kivagyok ;)

Kép
Kép
encu

Jobbulást a kicsiknek!!!!! :!: :!: :!:

Kép
Kép
encu

Encu
Egyébként ebben valahol igazad van, anyum is azt mondta, hogy ilyenkor nem kell túlzásokba esni (meg később sem :lol: ). Jó pihit!
Marcinak most jó alvókája van nagyon, mert megint alszik, már másfél órája :lol:

Csilla
Jobbulást a fiúknak és Neked is!!!
Hú, tényleg, Dávidnak nagyon egybe van minden, mint az én öcsémnek, ő is Dávid, és december 10-én született.

szisszka

Jó reggelt!

Kérdés: Milyen köhögéscsillapítót érdemes adni a gyerekeknek, ami hatásos is?
rnecsi

Sziasztok!

Jobbulást mindenkinek!
Remélem ma is olyan szép idő lesz legalább mint tegnap és menjetek ki betegen is a napocskára, az "kiszív" mindenféle nyavaját főleg a taknyot :wink: :D

Ajándékok: Mindenki a maga ízlése és pénztárcája szerint csinálja. :wink: :lol:
Mi úgy csináltuk, hogy amikor amúgy is jártuk a boltokat és láttam pár száz ft-ért valami jó kis ajcsinak valót akkor azt megvettem és eltettem, így a karit, mikulást, megúsztuk igen csekély összegekből. A rokonok meg kérdezték mit akarunk így rájuk terheltem a FP termékek jó részét 8) Idén már ez nem így lesz, most szeretnék parkolóházat meg munkásállványt venni a Ricsinek ez meg igen drága mindkettő... Viszont az apróságokat már most nézegetjük és ha van olcsóért valami akkor elteszem azokat jó lesz még valamikorra :lol:

1 évesnek való szerintem: illetve a Ricsi ezek kapta amik be is váltak (nekünk is viszonylag elég közel voltak az ünnepek így kb egy éves korra tehető az összes):
mesekönyvek, leginkább a sok-sok nagy képpel rendelkező kemény lapos köny, nálunk az állatos a nyerő
műanyag babaautók amik kiadnak hangot, másfél évesen már inkább a gurítás lesz a lényeg :)
kismotor, bébitaxi (tegnap előtt az itteni tescoban volt 990-ért taxi még pár darab :wink: ), lábtartós szülő által tolható tricikli...
nagy műanyag építőkockák, nekünk nevesincs van, de az elején inkább mi építettünk és a Ricsi rombolt de nagyon élvezte, kb 20 kocka van de az elég volt akkor most meg nem érdekli inkább szerel :lol:
hintaló, nekünk csigahintánk volt. labda, montesszori torony, műanyag farmállatok vagy bármiféle állat csak pár hónapig még rágta utána viszont rátért a hangokra meg a neveikre és most meg már eteti őket, házat építünk nekik, tényleg kihasználhatóak :)
és amit nagyon imádott az a bébizongora, összegyűlt neki az ünnepek alatt 3 db, de folyamatosan szapulta őket, van egy állathangokat utánzó azt még ma is nyomkodja de már mondja is hozzá a hangokat meg állatokat :D
FP dolgai amik most is nyerők még: tanulókutyus, zenélő mesekönyv, zsiráfos golyópálya
A karifa tényleg fenomenális volt, főleg mikor bontotta a legény :lol: ÉRdekes módon a Ricsi nem túrt, egyszer belenyúlt a tortájába és kész. Őt jobban izgatta az ajcsibontás és a nyüzsi :) Ha csak egyvalamit kap a gyerek de az szépen be van csomagolva szerintem tökéletes, a Ricsivel kicsit túlzásba estem elég sokmindent kapott bár mint írtam viszonylag olcsón megúsztuk, de a tesónak elég lesz egy valami 8)
Ahogy visszaemlékszem egy éves kor tájékán még a zörgő,zenélő, világító dolgok voltak inkább a nyerők, viszont másfél évesen már rájuk sem bagózik csak egy-kettőt használ ami tényleg kor szerint is nekivaló még... 1 évesen még mindent dobált, eltaposott most meg már tud vigyázni a dolgokra, így elég strapabíró kell hogy legyen a játék... Persze ez mind gyerekfüggő :roll:

Hát nálunk ezek voltak, remélem senkit nem untattam (ha igen, akkor bocsesz, jó lesz nekem emlékeztetőnek majd jövőre :oops: :lol: )

Ha már kari, szokott valaki mézeskalácsot sütni?? Nagyon szeretnék a Ricsivel maszatolni de nincs tuti receptünk, nincs valakinek? :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Jó reggelt!

Igazatok van, hogy nem kell túlzásokba esni...Nálunk is az a bevált szokás, hogy minden alkalomra 1 játékot kap a gyerek, vagy 2 kisebbet...mert meglátjátok, hogy a felével (lehet 80%) úgysem játszik. Én azért vagyok a híve a kevesebb játéknak, hogy nem kell mindenfélét otthonra is venni, mert akkor semmi újdonság nincs az oviban, vagy játszóházakban...stb.
Nekünk pl. fiú lévén nem volt főzős játékunk (most sincs), pedig Szilárd nagyon szeretett vele a bölcsiben, aztán az oviban is játszani :wink:

Mi tegnap az új Pannónia lakótelepi játszón voltunk vagy este 6ig, még Vince is jól elvolt, jól kifárasztottam a gyerekeket, így éjszaka nem volt műsor 8) :lol:

Csilla! Mi köhögésre köptetőt szoktunk szedni, de az nem csillapító, inkább gerjesztő. Jobbulást nektek!!!!

Kép

Kép
sbarbi

Lándzsás utifű szirup, baromi keserű de hatásos hurutos köhögésre mindjárt indulunk reggelizni majd megnézem a kort rajta

Homeopátiás köhögéscsillapító, jó száraz és hurutos köhögésre is

Száraz köhögésre kalcimusc

Jaj meg van még valami gyógytea, a dokink mindig mondja de nekünk nem használt, most nem jut eszembe :oops:

Na megyek mert reggeli és utána megyünk terepre :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni! Köszi, nem untattál :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Köhögésre, szerintem a hársfatea jó, mi azt szoktuk inni :)

Kép

Kép
sbarbi

Köszönöm az infókat, ki fogjuk próbálni szépen sorban őket!
Mind a ketten (főleg Bálint) köhögnek, folyik az orruk, de nem lázasak...
rnecsi

Barbi, szívesen :lol: Amúgy igazad van, tényleg jó határt húzni ajcsizás terén... mi nem tettük, és már menni is alig bírok a sok játéktól :lol: Majd meglátjátok, szerintem egy ovodát simán nyithatnánk :lol: :lol: Mindegy most már úgy vagyok vele, több baba lesz csak kihasználjuk őket ha meg nem majd eladom ha mind isis lesz :lol:

Hááát nekünk még van egy babánk is, azon jó mutatni a tesót hogy milyen lesz :oops:

Na tényleg léptem, sziasztok

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Remélem senkinek a nézeteit nem sértem meg vele...

Az Iskolaév első napján egy amerikai iskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból.
Kezdődik az óra:
Lássuk ki tud többet Amerika történetéből? – mondja a tanárnő.
Ki mondta: „Szabadság vagy halál?”

Síri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik:
Patrick Henry 1775, Philadelphiában.

Kíváló Suzuki. És ki mondta ezt: „Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg”

Suzuki feláll:
Ábrahám Lincoln, 1863 Washingtonban.

A tanárnő végigméri az osztályt és így szól:
Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti.

Hátulról egy csendes hang:
Nyald ki a seggem büdös japcsi
Ki volt az? – kérdi a tanárnő.
Suzuki jelentkezik és mondja: McArthur tábornok 1942, Guadalcanalnál és Lee Lacocca 1982-ben a Chrysler cég közgyülésén.

Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról:
Elhányom magam.
A tanárnő kiabál… ki volt az?
Suzuki azonnal válaszol. Idösebb Geroge Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokió 1991.

Az egyik diák unottan odaveti:
Szopj le.
A tanárnő hisztérikusan.
Elég! Ez ki volt?
Suzuki rezzenéstelen arccal:
Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda.

Egy másik diák feláll és elordítja magát:
Ez a Suzuki egy nagy rakás szar.
Suzuki ismét nyugodt hangon:
Valentino Rossi motorversenyző, 2002, Brazil Motoros Nagydíj.

Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató:
Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam:
Mire Suzuki:
Gyurcsány Ferenc, Magyarország, 2006
rnecsi

Csilla! Ez jópofa :lol: :lol: Jobbulást a fiúknak, én sem tudok többet, mint a csajok. Talán keress rá neten, vagy kérdezd meg a dokit telefonon.... :roll: :8

Barbi! Boldog hófordulót Vincének! Már csak 1 hónap és 1 éves lesz!!!!! :shock: :lol: :D

Tesóka! Mi lesz a kistesó neve???????????? :D:D:D

Niki, Gabó, Zsuzsa?????? Ti nagyon rég voltatok....

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Csilla, jobbulást mindenkinek!

Barbi, boldog hófordulót Vincének!

Tesóka, még nincs meg a tuti név :roll: Mindig a Ricsi2höz jutunk, nem nagyon megy a dolog :lol: De valószínű ilyesmi lesz: Róbert, Péter, Roland, Balázs vagy valami hasonló, de mindenképpen ilyen sima, régi magyar neveket akarunk, semmi újkeletű most menő nevet :roll: A petibaba nagyon tetszett ma a Ricsinek jókat kacagott rajta :lol: Nekem meg olyanok tetszenek, mint Tamás, Gábor pl ami meg apának nem , neki meg olyanok amik nekem nem főleg a becézések miatt. Szóval tényleg passz :lol:

Meggyógyultatok már?Karcsika?

Tényleg, Gabó már nem is ír amióta dolgozik :cry: Ahogy látom ez így lesz, szépen mindenki visszamegy majd dolgozni és kihal a topik újra :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ezeket ma csináltam :P
Kép Itt épp örömében táncol, mert végre elállt az eső és kimentünk :lol:
Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

a neveknél a magyart idézőjelbe akartam írni, mert azért a Vazul magyarabb mint amiket mi kinéztünk 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na meg a régit is, inkább így kellett volna írnom: sima, egyszerű, hagyományos nevet akarunk :lol: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Azta Tesóka, te aztán jól meg tudod aszondani néha :lol: Viszont a képek nagyon arik!!!! :D

Kép
Kép
encu

Szóval írtam egy litániát Flóra pedig nyomott egy gombot és minden eltünt! :?

Szóval!
Sajna sok a munka és ráadásul a kolleganőm beteg lett aki egyben a vezetőhelyettes, így sokminden rámhárult!
Ma pedig a dadusok munkájába is bekelltt szállnunk, mert továbbképzésre kellett menniük!

Itthon pedig nem jutok egyről a kettőre, mert inkább Flórával játszom, mint mosogatok!
Általában késő éjjel teregetek, vasalok és pakolok!
Ja és írom az óviba az írnivalókat!

Móni!
Akkor milyen nevet is választottatok?

Encu!

Meggyógyult Karcsika teljesen?

Niki!
Ti jól vagytok?

Zsuzsa!
Bocsi, hogy olyan kutyafuttában, de rohantam reggel dolgozni!

Barbi!
Vince mennyi mindent tud már!!!!

Szisz!
Úgy látom a te fiad is elég aktív! :wink:

Csilla!
Fantasztikusan ügyesek a fiúk, azért nem semmi, mintha nem is koraszülöttek lettek volna!

Kép
gabriel79

Gabó! Kemény csaj vagy...egyszer csak utoléred magad ;) (mondom én... :lol: )
Még kicsit betegek vagyunk, szedjük az antibiotikumot, holnap meg megyünk vissza dokihoz. Megint... :roll:

Na, megyek gyereket vadászni. ;)

Kép
Kép
encu

Köszönjük mindenkinek a köszöntést :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi
Utólag is Boldog Hófordulót Vincének!!!

Zsuzsa
Kornélnak is Boldog Hófordulót, hihetetlen, hogy lassan ő is fél éves lesz!!!!

Tegnap vettünk Marcinak nagyfiús ülést, viszont sír benne. :( Nem tudom mit csinálhatnánk. Szoktassuk szép lassan hozzá? valami ötlet???

Nah, megyek kávézni...

Ja, megvettük Marcinak a Telipó ajcsit is :)

szisszka

Szisz!

Nekünk néha azért hisztitik a gyerek az autósülésben, mert tele van a hócipője az üldögéléssel, inkább menne meg felfedezne...nem lehet, hogy ez Marci baja is? :roll:

Mit kap a télapótól?

Szép idő volt végre most hétvégén... ki merre volt? Ezerrel haldoklott a topik ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hát tényleg haldoklik a topik....

Mi szombaton itthon, vasárnap meg vendégségben voltunk, ahol a nagyobbik kisfiú Szilárddal egyidős, a pici meg 10 hetes, de már abszolút nem volt pici, kb 6 kiló lehetett :) Képzeljétek a nagyot, 4és fél évesen semmi nem köti le csak a tv, és a számítógép, illetve kis videojáték...Nálunk is menő a számítógép, meg a tv Szilárdnál is, de én limitálom nagyon, napi félóra lehet vagy egyik vagy másik, és hétvégén nem is hiányzik neki.
Ezek a dobozfüggő mai gyerekek :shock: :lol:

Ma lehet megyünk a földhivatalba, viszem Vincét is, nincs kire hagynom ugyanis, illetve így hátha hamarabb sorra kerülünk :wink:

Vince nagyon ordítós, hisztis mostanában, biztos jön a foga...de lehetetlenség megnyugtatni, önkívületi állapotban orgít iszonyat hangerőn, szerintem zeng egész Dunafüred :roll: biztos azt hiszik magárahagyjuk, pedig a karomban is ordít :oops: Leginkább éjjel csinálja ezt a cirkuszt, szerintem fáradt, viszont nem bír aludni, és ha kimegy a szájából a cici, na akkor ordít igazán...

Írjatok!!!! Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Miért mész földhivatalba?
Szegéyn Vince...háát, igen, vannak ilyen korszakok.. bizti a foga jön, vagy nő és fáj neki..

Karcsika szerencsére mostanában alszik éjjel. Nincs ilyen gondunk az elmúlt 3 hétben.... kopkopkop. ;)

JA, és én sem fogom engedni a gyereknek, hogy képernyőfüggő legyen, az tuti! Szetintem butít, mert nem használják a fantáziájukat, mert mindent a szájukba rágnak...

Többiek?????????????????????

Kép
Kép
encu

Encu! De jó nektek, hogy alusztok, bár épp eleget éjszakáztál már :wink: Most éjjel 2kor egyébként két perc szopi után már vissza is aludt Vince, Szilárd meg jött mellém olyan 3 körül. De mondhatom, hogy jót aludtunk :wink:
A földhivatalban le kell adnom a szocpol szerződést, hogy rá kerüljön a tulajdoni lapra, és ezután csökkentik vele a hitelünket, majd kiküldik az újraszámolt hitel alapján a törlesztés összegét...

Vince tegnap a vendégségben, vagy 15ször megmászatta velem az emeletet, állandóan lépcsőzött, és nem fáradt el...ellenben velem :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Na végre!
Nem akart beengedni a babanet! :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Az éjszakáink nekünk is jók, de napközben maga a káosz! Bálint négykézláb rázza a fenekét, Dávid pedig rájött, hogy kapaszkodva egész jól lehet haladni... Eddig is esett, de a mai nap eddig a nyerő! Ennyit egész nap nem szokott esni, mint ma esett eddig...

Barbi!
Nektek most visszamenőleg számolták ki a szocpolt, vagy mikor Vince megszületett akkor kértétek és most adták meg?
rnecsi

Csilla! Nagyon ügyesek a fiúk :D Kiváncsi lennék rájuk nagyon.
A szocpoligénylést januárban adtuk be, és nem akarták megadni...így 9 hónapba telt, de kamatostul adják, anno Szilárdra simán felvettük...mindegy hosszadalmas ügy. Férjem nem adta fel, és vitatkozott, elég konok hozzá, és sikerült. Mondjuk a hitelt is vagy 8 hónapig vettük fel :roll: :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Nem is haldoklik a topik... :wink: :D Jó sokat írtatok :D

Ma is gyönyörű idő van :D :D Tegnap F1-ig kint voltunk, ma is reggeli után már mentünk ki. Végre felfedezte a homokozás szépségét a Ricsi, már bele is hasal és úgy túr :lol:

Csilla!

Meggyógyultatok??

Kitartás, sajnos ez a kor ezzel jár, sok-sok esés :?

Tesóka!

És ti meggyógyultatok már??

Nálunk sem lesz agybafőbe tvzés, számítógépezés, ps-ezés .... Lehet mindent mértékkel, de én is úgy szeretném hogy inkább játszunk közösen, csináljuk közös programokat majd, mint leültetem a családod a tv elé egész hétvégére... Remélem nem lesz ilyen "doboz gyerek" (Ez nagyon jóóóóó megfogalmazás Barbi :wink: :lol: :lol: ) egyik gyerekemből sem :roll:

Barbi!

Neked is kitartás :wink: az meg cseppet se érdekeljen hogy mit gondolnak mások mert ordít a gyereked :wink:

Szerintem is fogacska lehet a dolog mögött, Ricsivel sem bírok mostanság, teljesen megkergült amióta jön megint a foga :shock:

Lépcsőzés :lol: érdekes mert mi ugye alapból emeleten vagyunk így állandóan lépcsőzünk, és nem is volt ilyen periódus hogy lépcsőzzünk sokat :D Anya nagy örömére :lol: :oops: Viszont már elengedett kézzel, váltott lábbal is képes lépcsőzni le és fel is a Ricsi! :D Viszont nagyon féltem így tiltom még neki és csak kapaszkodva mehet :oops: :oops:

Gabó!

Nem irigyellek, nagyon nehéz lehet ez nektek :shock: :(
Flóra élvezi már a bölcsit, vannak barátai?

Szisz!

Encunál a pont szerintem :wink: Próbáld ki hogy nem foglalkozól a hisztivel, hátha megunja Marci és újra megül nyugodtan a fenekén... :roll:

Milyen ajcsit? Izgi :lol: a karis vonalzód sokkoló :!: :shock: :wink: :lol:

Zsuzsa!

Kornélnak boldog hófordulót!

ÍRjál magatokról egy kicsit, ha van időd!!! :wink:

Ma nem találtam a pénztárcámat, kerestük égre-földre, de sehol sem volt. Irány a rendőrség hogy letiltassuk a személyim mert benne volt minden iratom is, és egy pár banki papír is amivel személyivel együtt már simán visszaélhettek volna... A rendőrségen elküldtek minket, letiltani nem lehet mert nem ellopták hanem elhagytam :shock: :evil: Menjünk az okmányirodába... :evil: Elrohanunk, erre a kedves ügyintéző ilyet beszol, javasolja hogy egy hetet várjunk hátha előkerül :shock: Ja és letiltani itt sem lehet, max újat csináltathatok és akkor a rendszerben rögzítik hogy az előző elveszett de ugye az átfutási idő meg mit is érek vele mert így is simán visszaélhetnek a régivel...mondja a nőci :shock: Othagytuk őket, inkább mentünk az otp-be legalább a kártyám tiltassuk le, ugye itt is iratot kértek, vagy adjak elő egy születési anyakönyvi kivonatot :shock: De telefonon is letilthatom, ott nem kérnek semmilyen iratot, mondja a csaj :shock: Aztán csak letiltottuk a hozzáférést nagy nehezen. Hazajövünk, kerestem tovább, erre basszus hol volt???? A francia ágy ágyneműtartójába dugva. Mivel sem én sem apa nem tette oda így a drága pici fiacskánk pakolhatta el amikor rámoltunk vasárnap :shock: :lol: :lol: Na irány vissza az otp-be hogy aktiválják vissza a kártyát, erre közli a csaj háááát lehet nem fog menni :shock: Végül negyed óra után felírta az adataimat és elküldött hogy lehet holnap már használhatom de lehet csak csütörtökön. Mindenesetre legelőször menjek fel hozzájuk az automatához és próbáljam ott ki mert ha elnyeli hogy tiltott akkor ők ki tudják venni nekem és nem nyelik be... Kiváncsi leszek :roll: Most már értem miért voltak olyan ingerültek a kedves ügyfelek anno amikor dolgoztam :lol: :lol:

Két hét múlva megyünk uh-ra , nagyon várom :D Szerintem megint faros úgyhogy császira készülünk nem hiszek a megfordulhat mesében, a Ricsivel sem jött be :roll: ... ami azt jelenti még max 9 hét és babázunk! :D :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, ez kemény sztori volt..de jó, hogy végül heppi enddel végződött... :D

Csilla! Nagyon ügyik a fiúk!!! :D Gratula nekik! Nemsokára szakadhatsz ketté ;)

Barbi! Te meg kezdjél el enni, mert elfúj a szél is.. tisztára tramplinak éreztem magam melletted ;) :D

Niki! Zsuzsa! Merre vagytok??????????????????????

Kép
Kép
encu

Encu! Most is eszek :wink: Dehogy vagy trampli, nagyon csinos vagy...én meg melletted törpe vagyok :lol:

Móni! nem semmi sztori :roll: Nekünk is vigyázni kell majd, mert Vince már most mindent imád dugdosni :roll: :lol: Nagyon ügyes a Ricsi lépcsőzésnél, de csak féltsed...nálunk nincs lépcső, ezért Szilárd ebből a szempontból egy kicsit le volt maradva, vagy csak óvatos :wink:

Többiek?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Mi ma megyünk a Margit kórházba fejlődésneurológiára. Szerintem csak délután fogunk hazaérni, mert mindig nagyon sokan vannak...
Ha hazaértünk jelentkezek! :wink:
rnecsi

Lányok! Mi voltunk ma Tücsökzenén, hát szuper volt, Vince nagyon élvezte, és még kevesen voltak :D Mindenkinek ajánlom, mert nagyon jó, és hasznos időtöltés :)

Csilla! Kiváncsi vagyok, mit mondanak a dokik a fiúkról.

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! :lol: :lol: Trampli és törpe :D:D:D
Ez jó ;)

Csilla! Mit mondtak a dokik??? Már nagyon várjuk az eredményt!!!

Tesóka, ti aztán jó sokat pörögtök...csomószor látlak titeket kocsikázni :)

TÖBBIEK????

Niki, Zsuzsa, Szisz, Gabó??????????????????????

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!

Most látom, hogy amit tegnap délután írtam, az nincs is itt :evil:
Na mindegy...

Marci Telipóra Thomas dvd-t kap.

Zsuzsa
Ha jól emlékszem, ti ma mentek Konéllal a kórházba, ugye?

Csilla
Mi volt a fejlődésneurológián?
Egyébként nagyon nagyon ügyesek a fiaid!!!! :wink:

Móni
Kemény a pénztárcás sztori! De a lényeg, h megvan!
Egyébként megfogadtam, amit írtál régebben az alvással, altatással kapcsolatban, (h érdemes keménynek lenni, és ragaszkodni a rendszerhez). Eddig Marci össze-vissza aludt el, most viszont elalszik este 8-9 között, és reggel 7-8-ig húzza a lóbőrt. Este mesélek neki, mese után kb. 15 perc és már alszik is. :wink: Szóval köszönöm :wink:
9 hét??? :shock: Az igen!!!! :D

Barbi
A Tücsökzene tök jó lehet, sajnos nekünk korán van :(

Na, most mennem kell

szisszka

Sziasztok!

A tegnap délutáni üzim nekem is eltűnt...
Szóval a tegnapi vizsgálat: nagyon meglepődtem, mert a doktornő tök rendes volt, agyon dicsérte a fiúkat. Meglepődött, hogy Dávid feláll egyedül, sőt már haladni is tud, Bálintról pedig azt mondta, hogy ő is képes lenne mindenre, csak lusta! Neki a szeme lehet, hogy bekavar kicsit, de az adottságai a korának megfelelőek...
Megnyugtatott,. hogy már nem sokáig kell járnunk, ha ennyire ügyesek lesznek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen idő van kint? Megetetem a fiúkat és szerintem megyünk sétálni, mert állítólag holnaptól jön az eső... :cry: :cry: :cry:
rnecsi

... séta eltolva!
Dávid annyira elfáradt a sírásban, míg Bálintot etettem, hogy kaja közben elaludt a kezembe... :? :? :? :? :? :?
rnecsi

Ötletet kérem arra, hogy Bálint miért nem hajlandó enni azzal a kiskanállal, amivel eddig evett és olyat, amiről eddig azt hittem szereti?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Egészen máig az alma-körte-keksz variáció megfelelt az ízlésének, ma már fújta ki, lökte kifelé a nyelvével... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Csilla
Nagyon jó, hogy a fiúk ilyen szépen fejlődnek! :)
Hát nem tudom, azért én remélem, holnap nem fog esni, mert megyünk Marcival Bp-re, tömegközlekedve... :roll:
Lehet, hogy Bálintnak csak ilyenje volt most, h nem volt kedve enni.
Marcival is előfordul, h nincs kedve azt enni amit adok, vagy nem olyan éhes... :roll:

Ja, és Boldog Hófordulót a fiúknak igy utólag!

Most mennem kell, felébredt Marci

szisszka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?