Sziasztok!
Panndi: De jó, hogy mondta Lilly a homeopátiát!!! Így eszembe jutott, hogy Nikinél szedtem a Cocculine nevű homeos bogyót, ami ugyan nem vágta el a hányást, de legalább elviselhetőbbé tette. Ez eredetileg utazással kapcsolatos hányásokra, émelygésre való, tengeribetegségre, de kismamák is szedhetik ebben az émelygős, hányós időszakban.
Babett: Boti még mindig szokott bukni? Azt hittem, hogy már hónapokkal ezelőtt elmúlt. Sajnálom, hogy emiatt kicsit macerás lesz az étkeztetése, de szerencsére kinövi majd!
Kutyfül: Nálunk Niki mindennap eszik tejpépet, az a vacsija. Vivinél is így volt. Kb. féléves koruktól kapják, Vivi egyévesen hagyta abba. Joghurtot is szokott kapni, bár azt nem olyan sűrűn, de adok neki. Sajtot eddig egy-két falatkát evett.
Csajok, légyszi ne vegyétek magatokra, nem azzal van a bajom, hogy megbeszéljük itt ezeket a kérdéseket, mert ez fontos és hasznos, de nekem a tököm tele van ezzel a kajáltatással. Miért kell az anyukákat így megkeverni???!!!! Mondjuk tippem van
Baromira mérges vagyok emiatt, nevetségesnek találom, hogy Vivim még nincs 3 éves, de már az ő hozzátáplálási rendje is meg lett döntve az "okos" kutatók által
Elhiszem, hogy nem ajánlott már úgy etetni a babákat, ahogy 30 éve minket etettek, de könyörgöm, 3 év alatt nehogymár olyan messzemenő következtetéseket vonjanak le az okosok, ami alapjaiban változtatja meg a hozzátáplálást
Én megpróbálom megtalálni a középutat, és nem vagyok hajlandó túlzott óvatoskodásba, idegeskedésbe lovallni magam