Sziasztok!
Sokat napoztam én is a kertben, ha már nem fickándozhattam máshol, de élveztem nagyon...
Mónika, szép a volanzód! Nem is tudtam, hogy a sárgatesthormon szint összefügg a korral. Egyébként neked nézték laborban a szintet? És mikor derült ki? Kaptál az előző 3 terhességnél is valami támogatót? És most hogyan pótolod a progeszteront? Azt kapsz, ugye? (Nekem is állítólas alacsony, de csak lehet. Nem nézték, de a biztonság kedvéért kapok Utrogesztant 3X2-t, igaz, van olyan hely, ahol 3x3-at adnak, sőt, van ahol injekcióban is adják, lombik program közben. Én Elevitet szedek, a Maternától iszonyú hányinger kerülgetett, miután lenyeltem azonnal, és csak enyhíteni tudtam, amikor valamit bekaptam. A szomszédunk pont az Elevittel volt így, át is adta nekem. Ő a Maternát bírja.
A cicával kapcsolatban: ha nem volt éeltében kint, és nem kap nyer húst, vagy tojást, akkor szerintem nem is lesz benne a toxoplazma. Nekem is van cicám, és nézettük, ő negatív, és benti cica. (Igaz, majd elköltöztetjük, mert iszonyúan fúj és morog a kisbabákra... aztán remélem visszaköltözhet.....
Szofi, úszógumi:) Én most azon vagyok, hogy olyanokat növesszek:) Majd eltűnnek...
Anita, Panndi, szuper, hogy vuk elkerül már benneteket!
Annus, már a 7- héttől elkezdi a méhlepény átvenni a táplálást, ugye? Meddig is tart? A szúrkálás normális, én úgy olvastam:)
Hean, neked többször is volt bevérzés? És alul is volt tüneted, vagy csak az UH-n? Írtad, hogy 4 hónapot kellett feküdnöd, és 5 hónapig véreztél. Melyik 4-et feküdted a 9-ből? És mennyire szigorúan pihentél? A bevérzés miatt, vagy volt más oka?
Nekem néztek kenetet, gombára, és vegyes bacit mondtak, ami állítólag normális. Kérjek esetleg külön streptococcusra? Ha az baci, akkor hogy azonosították be nálad?
Szofi, szerintem is nagyon jól jött ki, hogy pont a rossz időben lehet pocit növeszteni, pihengetni, amíg kint zimankó van, meg hóvihar, (Egy kis túlzással) És amikor már virágoznak a fák, akkor bújnak ki a kis jövevények:) Nekünk az esküvőnk is májusban volt.
Moncsi, üdv itt!
Gratulálok a gyors teherbeeséshez, szerencsés vagy, azt tudod -e?
Somogy Megye jó hely, imádjuk, Lelle mellé sokat megyünk...
Pumukli, köszi, hogy közkinccsé tetted a táblákat! Tényleg megnyugtató látni az adatokat... A dokim ezeket így nem is tudja.... Pedig illenék tudnia, hogy egy 6+3-as embrió nem 1cm, (Ő ezt omondta), hanem 7mm. Nekem 6mm, és először a frászt hozta rám, hogy picike.
Apás szüléssel kapcsolatban: én nem feltétlen ragaszkodom az apás szüléshez. Nekem biológia szakot is végzett a férjem, embert is boncolt, de a vért nem bírja egyáltalán, csak kamerán keresztül. (Operatőr, és még szülést is vett fel premierplánban, ami azt jelenti, hogy szebmől, mindent. De egyébként már elég, ha vérről beszélnek, attól is rosszul van. Szerintem nálunk ő a buli alatt kint lesz, az unokatesóm lesz bent velem, én is ott voltam az övén, és fogtam a fejét. A köldökzsinórt én vágtam el... Nem is tudom, valahol sajnálom, hogy a férjem nem fogja elvágni, de azt sem akarom, hogy úgy kelljen őt felmosni, amikor kibújik a baba.
Vagy kap egy kamerát a kezébe..
Majd még teszek vele egy próbát. Ha nem lesz bent, akkor az unokatesóm akkor 10 hónapos kislányára fog vigyázni a folyosón.
Hu, nagyon hosszú lett.... Dehát jó sokan vagyunk:)