Jó reggelt!
Üdv itt Timi és Kszisz!
Gratulálok a szivecskékhez lányok!
Nekem olyan, mint az örökkévalóság kivárni a hétfőt.. Pláne, hogy egy nagyon picit beszinezte valami a fehérneműm tegnap este, és olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Ilyenkor emlékszik a szervezet a mensire, vagy feküdjek azért hétfőig? Ez nagon rossz jel? A 8- héten írtátok, hogy belefér a barnázás- Én most 6+3-n vagyok, és 46. napon, ilyenkor kellene jelezgetni a mesninek, amit eddig csinált, úgy 3 nappal az igazi előtt...
A karrier-család témával kacsolatban: Én angol tanár vagyok, és hát, én már több éve a családnál maradtam, úgy válogattam meg a munkahelyem,óráim, hogy tudjunk a férjemmel találkozni, én alkalmazkodom hozzá, mert szörnyű beosztása van... Elhagytam a pályám 1,5 évre, és elmentem egy multihoz dolgozni asszisztensnek, ami a kvalitásomhoz képest nagy visszalépés volt, előtte felnőtt csoportokat tanítottam üzleti angolra, és vizsgáztattam nemzetközi vizsgán. Szóval azért mentem el multihoz, hogy biztos megkapjuk a banki hitelt a házikóra, amit vettünk. (Az ő állása labilis volt akkor), én vállalkozó voltam 6 éve, amit a bankok nem szeretnek) Nagyon hiányzott a tanítás, a csillogó szemű diákok, és a sok sikerélmény. Nekem az való, abban vagyok jó, asszisztensként szenvedtem.
Ha lesz babánk, akkor biztos fog hiányozni ismét a tanításm az emberek, de talán visszavesznek suliba, most augusztusban is pályáztam állásokra, 3-lett volna, de amellett nem tudtam volna annyit pihenni, mint kiderült, miután kaptam 3 ajánlatot, akkor döbbentem rá, hogy inkább a babaprojekt, valahol éreztem, hogy nem szabad leterhelnem magam, és megnyugodtam, hogy még válogathatok is... Remélem, ha GYES után is lesznek lehetőségek, mert szeretnék gyerekekkel foglalkozni, és tanárnak felvesznek (de csak jó suliba.) El tudom képzelni, hogy a picur(ok)mennek oviba, én meg az iskolába. Nekem ez az ideálképem.
Én is 2-t szeretnék, remélem hamar összejön majd a másik ezután...
Kicsit előre szaladtam, még egyenlőre azon izgulok, hogy ez meglegyen.