Nocsak, a márciusiak közül néhányan végre kiálltak a bea mellett…
hát ideje volt lánykák, azért sejthető volt, hogy nem mindenki ért egyet jimmel, csak nekem kicsit gázul jön le, hogy miért csak most vagytok fasza gyerekek, a kölyökhöz csatlakozva…
például a niki, direkt figyeltem mikor a bea írt és senki nem reagált neki, akkor bizony a niki se, egy betűt se… most meg…
na hagyjuk, ennyit a mások melletti kiállásról, nekem csak a kölyök vizsgázott ebből jelesre… én kacikával értek egyet, én se jöttem volna vissza a bea helyében, nekem mint kukkolónak nagyon gázul jött le, hogy visszatér…. A vitában meg jimmel, teljesen, nekem nagyon a bögyömben van a katolikus egyház úgy ahogy van (nem Isten, mi jóban vagyunk önjelölt közvetítők nélkül is
), én nem is értem hogy aki tanult történelmet, az hogy nem hányja le őket… de amúgy az egész dolog a jim meg a bea ügye volt, szegény bea pont a legvérmesebb tagot találta meg itt a babaneten…
és volt annyira butuska, hogy a vallásról szított vitát….cöcö…. bea, vallás és politika tiltólistás…. Kettéválasztani egy összeszokott társaságot új tagként egy ilyen téma mentén nem kicsit meredek, ne csodálkozz, hogy ez lett a vége… a jimet nagyon sokan szeretik, iszonyat jó arc, úgyhogy azon se csodálkozz, hogy látszólag mindenki mellé állt… ismétlem látszólag, mert azért pontosan lehetett tudni, hogy ki az, aki legalább a vitatémában veled ért egyet… ők legfeljebb azért haragudhattak, mert kirobbantottad ezt az egészet, de azért melléd állhattak volna előbb is. És hogy mi közöm ehhez az egészhez?
Semmi az égvilágon, csak elolvastam, ha már van véleményem, miért ne irkáljam le, tök ráérek, toncsi elhúzott gyerekezni, rikimartint raktam már, úgyhogy épp uncsáztam…
és úgyis olvassa a márciusi topik nagy része, meg remélem te is bea, azért ide...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.26 10:58-kor.