Panndi - örülök, hogy dobog az a pici szív
Susy - sajnálom a barátnődet. Sok erőt neked! Remélem Kristóf is hamar helyrejön, és nyugodt éjszakáitok lesznek. Gyere és panaszkodj, ha van időd. Már csak azért is, mert ha nem jössz, utána esélyed nincs visszaolvasni
Ildi - nagyon szépek a lányok! És jó, hogy túlvagytok a macerán!
Betty - nagyon örülök, hogy itt voltál!! És hogy jól érezted magad, annak meg pláne! Ma pezsgőt akartunk bontani Sly-al, mert volt egy rövid idő, amíg mindkét manó aludt
De ma szegény Nati sírt, most ő volt a soros. Ambi csak a végén sírt, mert már éhes volt.
Liliommanó - remélem már meg is gyógyultál!!! És tényleg figyelj oda az evésre, mert befolyásolja a tejed mennyiségét és minőségét is.
Márti - engem is nagyon kíváncsivá tettél!!
Panndi - Zsófi nagyon-nagyon aranyos a képeken! Igazi vidám kiscsaj!!
Aproka - Danan már válaszolt a kérdéseidre. Üdv itt köztünk. Ha van kedved, gyere máskor is és csatlakozz hozzánk! Esetleg vonalzót is csinálj, hogy nyomon tudjuk követni, hol tartotok
Rólunk - Ambinak tegnap előtt egész nap összesen sikerül 1,5 órát aludnia több részletben, ennek az lett az eredménye, hogy este 9-től 4-ig (7 órát!!!) aludt. Tegnap kicsit többet sikerült aludnia napközben, de éjjel így is 6 órát aludt. Kíváncsi vagyok ma mi lesz éjjel, mert ma napközben is aludt 3,5 órát.
Holnap megyünk kontrollra (visszarendeltek az intenzívről). Szerintem a doktornő rá sem fog ismerni a kis manóra, mert már akkora tokánk van, meg szép sonkáink. 3800 g-ot nyomunk
Ja és köszi a Gripe Water-es hozzászólásokat, tapasztalatokat. Elfelejtettem a múltkor megköszönni.