Gyors leszek, aztán majd jövök. Kicsit elhavaztam. Fejés nem vált be, Karamalz, őszibaracklé+ sör, igen. Köszönöm a tippet. Így pont elég egy cici, nem fejegetek, mert hiába teszem nem lesz több, viszont a mellbimbóm, 3x- sára dagadt tőle, én meg végigiparáztam egy éjszakát, hogy mi lesz ha ilyen marad.
Anyany- minden tiszteletem a tied a fejegetésért. Mi hétfőn megyünk szurira, meg mérlegelésre. Zsófi, hogy viselte az oltást? nem lázasodott be?
S. Zsófi- nekünk van légzésfigyelőnk- eddig még csak akkor riasztott mikor elfelejtettük kikapcsolni, mikor kivettük a gyerkőcöt az ágyból. Mérleget nem béreltünk, nem vettünk, úgy gondoltuk felesleges. Nem akartunk azon parázni, hogy egyszer ennyit eszik, máskor meg annyit. Úgy gondoltuk, ha nem sír, nem éhes és úgy tűnik boldog baba, ígény szerint szoptatom. Havonta egyszer megmérik tanácsadáson. Egyébként Apájával pattanak rá a mérlegre, de az nem pontos. Meglátod mekkora súllyal születik a baba, meg milyen evő és szerintem ennek függvényében döntsd el.
Dobok egy képet, hogy milyen szép buborékokat tud fújni....aztán ha lesz időm még jövök.