Gondoltam, hogy közhírré lesz téve a mérlegelésem. Most akkor kollektív kiutálásnak vagyok kitéve? Pedig Jim azon volt, hogy hízzak! Olyan jókat ettem! (Pedig nem enni mentem. )
Édes lehetett Milán, ahogy bocsánatot kért!
Vikót én is nagyon sajnáltam, végigbőgte az utat, jól le is izzadt. Alexa meg végigaludta, itthon meg fél 10-kor alig bírtam ágyba rakni. A kicsit hazaérve cicire tettem, ő rögtön elaludt.
Majd holnap elolvaslak Titeket! Ennyit írni...
2 oldallal le vagyok maradva...Csak annyit akartam írni, hogy enyém gyerek az apjával (féléjfélkor) kint ül a konyhában és esznek....
Fölrobbanok Nem azért hogy esznek, hanem,hogy ilyenkor. Más gyerek már akár 4 órája is alszik, Levi meg...
szép jó reggelt mindenkinek!
gondoltam bejelentkezem nagy örömömben lévén ma a 10. napom!!!! király vagyoooook!!!
videót megnéztem, kééész, extra cukik a fiúk, kicsit aggódtam Martin jobb szeméért, de látom még megvan...
judit! ne aggódj, az enyém is ugyanilyen volt, most meg beájul nyolcra, csak éld túl ezeket az éveket, sokkal jobb lesz nemsokára!!!!
és végül 10. juharnapi kedvenc szám a koránkelőknek, mert aranyat lelnek... ez jaj de szar volt... na mindegy... főleg küldöm toncsibébinek, mert úgyis tetszene neki, ha lenne hang a gépén...
Jim!
Van egy rossz hírem, tegnap a kézsebészeti centrumba ma fél 12-re kaptam időpontot. Akkor még le sem esett, hogy nem jó. Nem tudom, hogy mi van most a talival. Esetleg el tudjuk halasztani?
Vagy holnap meglátogassalak kárpótlásúl.
Zsu!
Nagyon jó a videó. Milán, hogy tűri! Igaz milyen jó háziasszony a Jim?
Gondolom terülj terülj asztalkám volt.
Zsu!
Nagyon jó a videó, annyira édesek, Vikó sztem azt hitte, hogy Martin valami dögös bige, azokkal a csodaszép szemekkel.......
olyan ügyes Vikó!!!!!!!!!!
Drága kicsi Vikó!!!!!!!!!!!
Boldog Félévet neked!!!!!!!!!!!!
foster!
ügyi vagy!!!!!! de nagyon ám.............
judit!
fél délbe ettek........ hmmm hét akkor az majdnem dél, ne is csodálkozz....
Beuska!
Sziiiiiiaaaa!!!!! De ügyi vagy hogy ide találtál!!!
Márti, hagyjál már, alig bírok menni is, nem ám edzés
Beuska, sajnálom, de már többen jelezték, hogy jönnének, így megyek, majd bepótoljuk. Sajna holnapi nap nem jó, mert kell mennünk egy csomó helyre, oviig végeznem kell, mert utána meg Milánt visszük takonyszívásra Pátyra. De bepótoljuk, ígérem!
zsu, haláli a videó, képeket is köszi, írtam mailt.
foster neked meg gratula, hány kg vagy most???????
Bocsi, hogy bepofátlankodom megint, csak egy kérdés:
Bécsbe szeretnénk menni, Zalánnak kell valami papír, vagy simán mehetünk át a határon? Ciki, de nem tudom, hogy mi a helyzet mostanság
szia Kikó, elvileg csak szem.ig kell, de van akit visszafordítottak, mert nem volt útlevele. De ez az EB környékén volt. Nekünk tavaly nem kell semmi, voltunk Au-ba, Olaszban, visszafele Szlovénia, sehol nem kért senki semmit.
Hááát én nem tudom, de szerintem kell az útlavél.... bár mi voltunk júliusban, és a határon csak szépen átgurultunk, senki nincs már ott, és nem kértek semmit...
de mikor Romániába mentünk, akkor ott kérték a Bencéjét is, pedig ugye unios ország......
nem tom, mi megcsináltattuk neki, biztos ami biztos........
ha sürgösen kéred akkor 1 hét alatt meg van!
igen csak Zalánnak még nincs szem.ig -a, pedig az elég lenne, de mással nem tudja igazolni, a gyermek kilétét csak az útlevéllel,
lehet nem kérik azt sem, de ha igazoltatnak Au.ban akkor elkérheti a rendőr..
ja és hogy megállt a mérleg, azon ne csodálkozz, nem húzhatsz el ennyire tőlem, hisz egy súly csopiba voltunk, tessék engem bevárni...
jövőhéten majd megméretkezem, hogy nem e híztam...
Bosek!
Te meg már nem mersz jönni, mert kitagadunk annyit fogytál???
figyu rakj majd képet... légyszi!!!!!!!
Mivel határellenőrzés nincs, elvileg nem kell útlevél, DE igazoltatásnál a gyereket csak azzal tudod igazolni. Hivatalosan gyerek csak útlevéllel vihető ki még uniós országba is!
Én viszont már vittem ki a gyerekeket Ausztriába útlevél nélkül. Akkor van gáz, ha kifogsz egy köcsög rendőrt!
Jim! A márciusiba már megírtam, hogy teljes dögrováson vagyunk. Boróka nem javult és Petra is hasmarsos lett, így részünkről Mammut lefújva. Sajnos!!!!!!!!!!!!
márti
nem semmi az aerobikos csaj igazi elrettentő példa!!! így jár az aki aerobikozik na, ezért nem ugrálok.
edzés bizti jó lesz!
ott lent mizu? jobban vagy?
évi
arcod, hogy van?
hja, hogy a fővárosiak ma taliznak, akkor csak a vidékiek lesznek napközben .szóval egyedül írkálok majd , ja meg Márti, judit, éda, a szmájlikirálybosek. jó van még jó is lehet...
zsu, jim
szépek ezek a kölkök. és Viko milyen kis ügyi, bár nekem nem ismerkedésnek tűmnt, hanem gyömöszölésnek
toncsi!
képzeld nem fáj egy kicsit sem, hogy mi a fene volt.... passsssssszz
de szerencsére nem fáj
itt nagyon gáz idő van... felétek, mindenki felé????