Új privát üzeneted érkezett!

Edoci! De jó, még egy Szent Imrés! :) Én dr. Kovács Zoltánhoz járok. Amúgy szerintetek az jó ómen,h. már kb. 6x hívtam a szülésznőt és még mindig nincs egy időpontunk? Kicsit már elegem van, mindig vissza kell hívnom vmi miatt, 5 perc múlva, majd este, majd 1 hét múlva.....agyrém! :? Ha ma este(mert persze ma is hívtam) nem tudunk megbeszélni egy időpontot, nem hívom többet. :evil:

Sarmon, március 9. volt az utolsó mensi???? 8) [/b]
bumburka
Budapest IX. kerület

Pedig én biz eszek egy pár falatka füstölt kolbászt ha megkivánom,az tuti.
Zöldi már Hanna 1,65 kiló??,Azta mekkora lesz még decemberig! :lol:
Én nem válaszok szülésznőt,mert valszeg császáros leszek,és akkor neki ott nem sok funkciója van,másképp meg a Fehérvári kórház szülésznői mind angyalok!

Dcili nekem jól jönne a rózsaszin cumi,de egyik gyerekem se cumizott,és most is szeretném ezt elkerülni.Azért köszi.

Én Zöldi mellett vagyok,inkább a biztonságos császár mint a gyereknek törjön el a válla,vagy anyukának a medencecsontja...hallottam már ilyet.
Bumburka nekem márc 7 volt az utolsó mensi,teneked akkor 16 kéne h legyen...Mert 7 napot kell hozzáadni!!!

Ó most mennek el végre valahára a villanyszerelők,az egész ház keresztbe kasul ki van vésegetve,minden falból csövek lógnak ki... :cry: :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon! Nekem a doki ezt számolta, és minden kalkulátor dec. 14-et. :o
bumburka
Budapest IX. kerület

Mush, mikor lehet téged zargatni ebay-os kéréssel? Meddig dolgozol?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ok Sarmon semmi baj! Atöbbieknek még mindig áll az ajánlat, ingyen elvihető egy rózsaszín cumi, csak írd meg merre leksz!

Kép

Kép
dcili81

Na az én öcsémnek pl. eltörték a kulccsontját mikor született....

Kép
Kép
Kép
mágnes

most ertem haza.
voltam vedoneninel. azt mondta a koldok zsinor miatt ne izguljak, mert mar biztosan lejott, meg kulonben is aktiv a bebi, nem? mondom neki ja magahoz kepest, nem mozog kevesebbet. azert mondtam neki, hogy nem bannam, ha kozelebb a szuleshez elkuldne meg egy uh-ra. azt mondta majd megbeszeljuk.

megkertem tapizza ki, hogyan fekszik a szivemcsucske, es farosak vagyunk, sajnos. :cry: a feje a koldokomnel van. de most mar vagom mikor mikor boxol es mikor rug :lol: tudom, hogy meg megfordulhat, de azert jobban orultem volna, ha fejjel lefele van.

kicsit jobb a kedvem, mert jo ido van. megyek takaritani. a heten lemondtam a takaritonot, hogy sporoljak. a mosast meg ugy is at kell vinnem anyosomhoz.

aida. most ertem haza.

KépKép
KépKép
mush589

Kérek szépen priviben vagy ide feltöltve 3 db nagyon jól sikerült 3D-s Uh felvételt 3 önként jelentkező kismamitól, tehát egyénenként 1-1!

Fontos! Meglepi, hogy mihez kell. ;) De ígérem megtudjátok hamar, igyekszem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush akkor hamarosan elkezdelek zaklatni ebay-os cuccal! Csak még konzultálnom kell párommal. Hogy is mondtad kb. 8 font ide a postaköltség? Vagy inkább 9-et számoljak?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida. a csomagsullyatol fugg. en azt a kezeslabast mertem le, amit mi vettunk. annak annyi lenne kb. szoval csak akkor tudok hozzavetolegeset mondani, amikor a kezemben a cucc es le tudom merni. :?

KépKép
KépKép
mush589

Csaki! Ez a "statisztika" a dokim tapasztalata. Mégegyszer mondom, arra vonatkozik, amikor a gyerök már a szülőcsatornában van. Akkor már NEM LEHET császározni!

Aida! Attól függ, mi miatt túlórázik.

Hát sarmi! Hanna bizony nem picur. Egyébként "csak" a combcsontja, ami másfél héttel öregíti, a többi csak 2-3 nappal idősebb a valós koránál.

Kép
zölddisznó

Igen sejtettem hogy attól függ itt is úgy van, de olyan sokkal súlyosabb az már nem lehet.. Vagy lehet annyival nehezebb h akár 15 font legyen a posta?:?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

nem hiszem, de ugye erre nem tudok garanciat vallalni. tegenp amit feladtam tobb mint egy kilo volt es 7.50 siman. ha ajanlva akkor plussz 3.50(sulytol fuggetlenul)

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi, jó kérdés :D fogalmam sincs most min dolgozik. :( Nem árulja el.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

bumburka nekem is doki számolta... :lol: Teljesen mindegy januárig tuti előbújik... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush én nehezen tudom amúgy elképzelni hogy egy bébi overál több mint 1 kg legyen :D szegény gyerek összeroppanna alatta. :D
Kíváncsiságból megmérem azt a bundaoverált amit Vera vett meg tőlem teszveszen. Annak van kesztyűje, lábrésze minden. Annál már nem lehet súlyosabb sokkal. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

No megmértem. Ez még csak nem is újszülött méret hanem 62es és 331 g lett az összsúlya mindennel együtt. Nagy vastag bunda, kesztyűvel lábrésszel. Gondolom akkor azok sem lehetnek több 400 g-nál. Így hogy alakulna a postaköltség? Ha mégis több lenne majd a súlya akkor vállalom hogy én gondoltam rosszul. ;) Csak valamihez viszonyítani szeretnék..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Tényleg Vera akkor szombaton megy az overál meg a hellokittys rugi (láttam a Tied lett végül)!

Zöldi Te meg jössz nekem 2 rugival ha jól emlékszem. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmon: Sebaj, amúgy sem számít az a két nap, csak nem értem,hogy miért számolnak mást...azt a korongot nem tudják a helyére tekerni? :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
bumburka
Budapest IX. kerület

Bumburka az a Mesi Emese akar lenni?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

aida. iratam privit, mert a tobbieknek mar biztosan tele a hocipoje ezzel

KépKép
KépKép
mush589

Na ma megint leb....ott a táppénzes nőgyogyim. 1 kilót híztam egy hónap alatt.

Kép
zölddisznó

15 pecséttel jelentem betelt a kiskönyvem! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi: Gratulálok :)))))))))
Vendég

Sarmon: Igen, Emese lesz a lelkem! :wink:

bumburka
Budapest IX. kerület

Jó étvágyat a citromos pitéhez:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Gonoooooosz!

Kép
zölddisznó

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

Ne csináld már! Nekem diétáznom kell! :(

bumburka
Budapest IX. kerület

Abszolút nem édes....
Berakom a receptes topikba, csak egy kis időt adjatok!

Kép

Kép
dcili81

Húúúúúúúúúúúúúú!!!!!

Istenien néz ki!!!!
Kérek belőle!!!!! :wink:
Vendég

Amúgy istenien néz ki,de tészta, ami szénhidrátot jelent....

bumburka
Budapest IX. kerület

Még nem adok, mert ki kell hűlnie, most raktam be a hűtőbe.
A pasimnak csináltam, mert állatira szereti az édességeket.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Szegény sogórnőmnek is muszáj diétáznia, a cukra miatt, láttam miket ehet, hát őszinte részvétem a diétázoknak. Minden elismerésem az ővék.

Kép

Kép
dcili81

...akkor most megeszem a maradék mangalica szalonnámat :wink:

Kép
zölddisznó

Na ennyit a diétázásról...
Jó kis lilahagyma mellé???????

Kép

Kép
dcili81

ne kínozzatok már... nincs itthon semmi édesség... a szilvából meg a szőlőből meg alig ehetek pár falatnyit... erre citromtorta stb.
Vendég

Nézem a Mónika show-t! Te jó isten ekkora melleket?????? Nekem sincs kicsi, de hozzájuk képest pattanások az enyémek....

Kép

Kép
dcili81

Csaki pénteken jó kis szilvás gombócot fogok csinálni... nagyon megkívántam

Kép

Kép
dcili81

Nekem elegem van ebből az egész szülésznős témából, komolyan mondom! :evil: Sikerült vele beszélnem,de basszus megint késő délután időpontot ad, amikor megmondtam neki, du., este dolgozik a párom. :( Azért vártam egy hónapot, hogy egyedül menjek....most lefixáltunk egy időpontot,de semmi kedvem elmenni. Legszívesebben lemondanám. :?

bumburka
Budapest IX. kerület

Bumburka!!! Én december 12-én szülök a Szent Imrében!!!! Találkozunk????

Kép
mannababoca

Igen, jó lenne, mert most nagyon elkeseredtem. :( Lehet,hogy nem is kell nekem szülésznő. Ha valami gondom lesz, akkor is 6x kell hívnom???? :cry:
Én megyek kedden a diabetológiára. Nem is láttam még a szülőszobát sem, meg semmit, a szülésznőre vártam 1 hónapot. :evil:

bumburka
Budapest IX. kerület

No még 1 kismamitól kéne nekem jó 3Ds felvétel!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ha nem jön Nolikám lesz csak "híres" :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Lehet,hogy hülye vagyok,de már a párom sem tetszett a dolog...az előbb lemondtam, nem így képzeltem el. :( Azt mondják, hogy jók a szülésznők a Szent Imrében. :wink:

bumburka
Budapest IX. kerület

hat halljatok a pasikhoz kulon konyv kell. paromnak fel sem tunt, hogy "nem vagyunk joban", ugy viselkedik, mitha semmi sem tortent volna. asszem en reagaltam kicsit tul a dolgokat?! :? :oops:
de nagyon koszonom, hogy ti megertetek es tamogattok! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush néha az én párom is ilyen... nem lehet őket megfejteni. És még azt mondják, hogy a nők logikája, meg lelki világa a bonyolult... ne ezt inkább hagyjuk

Kép

Kép
dcili81

Cili lennék nálatok gyerek...ilyen jó kajákat!!! :lol:

Én sosem tudok veszekedni a férjemmel,mert mindig rámhagyja,vagy kinevet,vagy itthagy és azt mondja most kimegy majd ha lehiggadtam bejön.Úgyhogy már nem is próbálkozom... :roll:

Én most a húsdarálos sütit eszegetem.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Üdv Bumburka! Látom, hogy 2 Emeséje lesz a topiknak... Jó a névválasztás! :D

Apának mondtam, hogy akkor nekünk marad a Janka... Sinka Janka :lol:

Kiakadt!

Megyek vissza a könyvemhez, mert fárasztó vagyok!

Pusz mindenkinek!
sinaszi

Mush! Most olvastam, hogy te is csak gyümölcsöt eszel délig. Én is már 4 éve és azóta sokkal jobban érzem magam. :)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?