szep jo reggelt!
bumburka. ujra, udv itt!
zsiraf. igen most lesz a szulinapom, vasarnap. venbanya leszek (bocs, aki mar tul van a 30-on)
mi a terv az unneplesre?
a becsi vasarlasrol mannababocat faggasd. o volt. de a kereseim ellenere sem produkalt fotokat a szerzemenyeirol.
tundi. sajnos suzy mar jo ideje nem volt. nem tudjuk mi van vele.
verzsoval is mi lehet. o mar biztosan babazik vagy nagyon osszeszoritja a labait.
pocsek ejszakam volt. 5.5 orat sikerult ugy ahogy aludni. tegnap este sikerult a ferjemmel osszorreni. allandoan egve hagyja a villanyt mindenhol. bemegy egy szobaba, felkapcsolja, de mikor kijon, akkor nem kapcsolja le. en meg mint a jo oreg lampaoltogato jarkalok utana. mondtam neki, hogy a villanyszamla, meg kulonben is kornyezetvedelem. erre a fejemhez vagta, hogy en meg a futest kapcsolhatnam le, azzal sokkal tobb energat sporolhatnank.ezen en ugy kiakadtam. az azert megsem ugyanaz. mondtam neki, hogy de en fazom, azert van bekapcsolva, es 20 fokra van allitva, ami meg nem is sok. ettol aztan elkezdtek potyogni a konnyeim, es abba sem tudtam hagyni. o meg meg csak eszre sem vette. atmentem a babaszobajaba aludni, ami persze nem sikerult hajnali 1-ig.reggel meg mar fel7-kor felebredtem, cseppet sem jobb hangulatban. meg most is siros vagyok. franya hormonok!!!
felkeltem megcsinaltam a szendvicset, aztan becsomagoltam a baratnom(jovendobeli keresztanya) szulinapi ajandekait. o meg koszones nelkul elment dolgozni.
biztosan azt hitte, hogy visszafekudtem.
ez az epitkezes is. nem lehet mosogatni, se mosni. kikeszulok tole!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.09.24 09:47-kor.