Új privát üzeneted érkezett!

aida. nekem 17 hetesen volt ekkora pocim:)))

KépKép
KépKép
mush589

Mush, de hiába pici a pocim a baba benne hatalmas. :D 2 héttel megelőz magát ugye. :)
Amúgy szombaton mentünk be a kórházba ugye, párbeszéd orvossal:
Én: "Jó napot! 26 hetes terhes vagyok."
Orvos: "26 hetes? És hol a hasa?"
:D Szóval..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

húú már nagyon késő van... szaladok összerakom kisfiam cuccait, aztán nyomás alukálni....

jó éjt mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Üdv Bumburka!

Aida!
Hát igy könnyű csak 2-3 kg-ot hízni :D

Holnap megint jóga! :) Várom legalább kimozdulok és találkozom kismamikkal.Kíváncsi vagyok az ő pocakméretükre.

Kép

Kép
bellanitta

Derűs estét! :lol:

Bababörzére mi is megyünk, és próbálunk nyitásra, mert délre Hatvanban kell lennünk családi ebéden...

Nem tudom már, ki hozta szóba a testvérfellépőt, de holnap megvesszük a babakocsit, azon van, majd jól megnézem és lefotózom :)

Kép

Kép
gabilany79

Anita! A kivágott hungarocellel az a baj, hogy drága. Semmi más.

Berni! Milyen volt a vajúdás?

Enikő! Igen. Jössz?
Én asszem kihagyom a börzét mégiscsak - nem tudok uralkodni magamon. Pedig már minden megvan!
Ki kéri a 3000.- Ft-os UH-mat? 13.00-ra van foglalt helyem.
Sötét lehet tőle a pisi, de zavaros nem. Az általában fehérje :cry:

[quote] írta:n bababörzén ott leszek, ha jól leszek.
Aida, vazze! Miattad megyünk Csepelre! Te meg ... :twisted:

[quote]V írta:an valakinek valami ötlete? Valami tartalmas kiadós kaja kellene!

Cili! Csülkös pacal szalonnás csokival.

Csajok! Akkor ha mindenki börzézik, akkor miért nem ott találkozunk? Pl. IKEA?

Szia Bumbi! :lol:

Kép
zölddisznó

Szió! Ti nem tudjátok, vagy nem akarjátok tudni a baba nemét? :) Baby van írva, ezért kérdezem.
Egyébként vki segítene priviben, hogy miként is kell ilyen babavonalzót feltenni? :oops: Köszike előre is!
bumburka
Budapest IX. kerület

Zöldi, mi csak körbe szaladunk a börzén mert nekem úgyis hamar beáll a pocim kőkeménybe. És amúgy elég necces is hogy valóban megyünk-e.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="harivera"]b írta:hariveraumburka sziaa itt is :lol: :lol: :lol:

Hello Vera!Mizu? 8)
bumburka
Budapest IX. kerület

Látjátok van képem :D :lol:

Zöldi!
A legdrágább 220ft de a legtöbb 180ft.

Kép

Kép
bellanitta

Egészen belejövök itt a kép szerkesztésbe.De JÓ :lol: :)

Kép

Kép
bellanitta

Zölddisznó (isteni neved van :D ),köszi neked is az üdvözlést!
bumburka
Budapest IX. kerület

[quote="bellanitta"]E írta:bellanittagészen belejövök itt a kép szerkesztésbe.De JÓ :lol: :)

Egyébként tőled kérdeztem,hogy tudjátok-e a baba nemét...csak még meg kell szoknom,h. itt idézni kell. Bocsi! :oops:
bumburka
Budapest IX. kerület

Ja szia
Kisfiú csak a neve nem publikus azért BABY.

Kép

Kép
bellanitta

Ja,értem! 8)
bumburka
Budapest IX. kerület

Bumburka!
Nem muszály idézni, csak egyszerűbb ha írsz elé nevet akinek címzed.Nem könnyű mindenkinek a nevét megjegyezni de majd belejössz.
Tickerfactory.com vagy nagyonbaba.hu vagy babafalva.hu ott tudsz vonalzót készíteni és a segédleteket lenyitod ott a profilba belemész és az aláírásba bemásolod a kapott kódot.

Kép

Kép
bellanitta

Bumburka!
és a BBCode keresd és azt másold be!!!

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta! Egy angyal vagy, köszi szépen! :wink: Néha a legegyszerűbb dolgok a legnehezebbek.... :lol:
bumburka
Budapest IX. kerület

Alszotok?????
Van valaki más is fenn????

Kép

Kép
bellanitta

Van még Noli babán kívül 24/24 aktív pocaklakó? Najó 24/12 mert éjjel ritkán érzem. De hogy egész nap parádézik. Megállás nélkül.. Mások meg azt mondják hogy napi 10. Nolinak számolni sem lehet, összefolyik. Noel itt a legaktívabb? Vagy van pocaklakó aki lehagyja? :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

bumburka. nem muszaj idezni. csak cimezd a kerdest valakinek es akkor az valaszolni fog ra! :lol:
melyik testreszet abrazolja a kep a babanak? nem nagyon tudom kivenni :roll:

bellanitta. latod megy ez! de ha kell meg kepet nagyban feltenni, akkor csak szolj! :lol:

holnap megyek vedonenihez 2-re. remelem meg tudja mondani milyen pozocioban van a bejbi.

KépKép
KépKép
mush589

Aida!
Ma az én pocaklakóm alig mozgolódott :( Nem tudom mi van vele.Tegnap és előtte volt nagyon aktív. :) :lol: Már mondtam is neki nem bántjuk anyát.
Életképek van ugyhogy elhúzok mert imádom.

Kép

Kép
bellanitta

Na, én mára elköszönök! Köszönöm szépen,hogy befogadtatok! :roll: Puszi!
bumburka
Budapest IX. kerület

Mush!
Köszi a felajánlást!

Kép

Kép
bellanitta

ehenhalok.
rendeltunk kinait. nem sokara hozzak. csak szolnunk kellett, hogy szoja szosz nelkul csinaljak,mert mint kiderult abban is gluten! sot a majonezben, es a mustarban is lehet. hihetetlen. sot az ettermi sult krumplival is vigyazni kell. csk akkor jo ha abban az olajban semmi panirozott dolog nem sult.
mentem tvzni. szex oktato program van. neztem korabban, es nagyon vicces. :lol:

jo ejt!

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Köszi, már kiokosítottak! :wink:
Igen,még nagyon picike volt....profilból van, teljesen odabújt az arcocskájával a méh falához. Így már ki tudod venni? Megpróbálom ide berakni nagyba, hátha úgy könnyebb! :) Kép Mesi :)
bumburka
Budapest IX. kerület

Ááá, nem látni jobban.
bumburka
Budapest IX. kerület

Hülye viasat! Tök ráizgultam a "Mi kell a nőnek?"-re, erre valami baromságot adnak helyette... :evil: :evil:

Üdv Bumburka!

Kép

Kép
gabilany79

Ó mire ideértem elfelejtettem egy csomó mindent amit akartam írni.Bekaptam 3 magne b6ot most már jobban vok.csak most meg iszonyú éhes vagyok.
Jah azt akartam hogy én is még csak 3 kilót hiztam na de én előtte sem voltam ilyen vékony mint Aida...tehát nekem marhára oda is kell figyelnem,én nem hizhatok sokat...megyek bekukkantok a hűtőbe. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

...banánt találtam...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Gabi: ha ez megnyugtat, én is itt anyázódok ....

(ritka xar napom volt, elegem van mindenből erre még ez is...)

(anyósom kikészít... vagyis a férjem családja.. a pénzügyeik olyan kaotikusak, hogy már két napja csak azt próbáljuk kisilabizálni... hajnalig itt dekkolt 2 napon át az anyósom 2 zsáknyi irattal ... rémálom a köbön... és még nincs vége... és mindez a mi nyakunkban... brrrrrrr....)
Vendég

Sziasztok,

Mush, nezem a vonalzodat, csak nem egy napon van a szulinapunk? Szept 28 vagyis most vasarnap? :D
Akkor pont ket ev van kozottunk.

Zoldi, Trombi, vettem kolbaszt, reggel apunak adok reggelit belole, es azt hiszem picit en is rarobbanok...
Most voltam a boltban es elfelejtettem Camambert venni. :evil:

Lanyok a mai szulesfelkesziton kapott infok szerint, lehet Camambert enni modjaval :D

Kerdesem lenne, multkor irta valaki, hogy Becsben sikerult jo kis cuccokra szert tenni.
Ha valakinek van otlete, megosztana, hova erdemes menni Becsben/Ausztria babacuccokat szermanyolni?

Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Zöldi! Gondolkodom rajta, hogy elmennék ,de nem tudom hánykor találkoztok. Börzére is szeretnék és attól is függ.
Ez az IKEÁ-s ötleted egyébként nagyon tetszik , nekem sokkal közelebb lenne, főleg, ha börze után, hazacammogás nélkül meg lehetne oldani.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ikea tali nekem is tetszik, de lehet, hogy pont ugyanakkor (koradélután) ugyanott lesz egy másik talim :) Na max. ide-oda rohangálok majd az asztalok között:)))))))
Vendég

Én hoztam fel a testvérfellépő témát. Minden infót tanácsot szívesen várok!
Üdv Bumburka!
Helyes a picur. Remélem sikerül a hétvégén újabb tuti fotót csináltatni róla!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

húúú csajok beparáztam, mi lesz ,ha kiderül megint a cukrom? Ki vigyáz Annára heti egy napot? Anyós, Anyu dolgoznak, Apát kirúgják, ha megint "terhes nője" gyerekét pesztrálja...

Kép
Kép
Kép
mágnes

ja testvérfellépő:
én ülőset akarok, de Apa azt mondja, hogy oda felcsaphat a sár, és télen felfázhat...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Utánanézek ennek az ülős testvérfellépőnek. Ilyenről még nem is hallottam!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mágnes: Jogod van megtagadni a befektetést... azt a kórház csak azért csinálja, hogy lehúzza a TB-t. Minden normális diabetológia a heti egyszeri sima kontrollra van beállva (inzulinosoknál is) csak ugye otthon folyamatosan kell közben nézni a cukrot... A normális diabetológusok meg még azt is elfogadják, ha az inzulin beállítása telefonon át megy... (ld. naponta marha sokszor méricskélés, adatok folyamatos bediktálása, inzulin utánállítása) így még be se kell menni egyeztetni... (a heti egyszeri kontroll az más, ott azt is nézik ugye, hogy nem-e éhezik a szervezet a diéta mellett stb.)

(Anno nálam is bepróbálkoztak, hogy akkor most 3 nap befektetés... én meg elhajtottam őket és lezártuk a témát...)

Ülős testvérfellépő: Itt van pl. egy használt:
http://teszvesz.hu/item437118235_litaf_ ... llepo.html
Vendég

Vendég

Anita! És hol lehet ilyet venni? Én még sehol nem láttam.

Köszi Bumbi!

Akkor felteszem a kérdést:
Eddig "jelentkezett" talira (kérek megerősítést)

zölddisznó
harivera
aida
trombi
Ibernuska
bb ?
csakegy
gaby
edoci
zsiráf ?

Ezek közül kinek lenne jó - a börzéhez kötötten - egy IKEA környéki tali? (Árkád, Cédrus, IKEA)
(zöldi, vera, aida, trombi, csakegy... akik mennek börzére is, ha jól figyeltem)

Kép
zölddisznó

sziasztok!

neharagudjatok hogy idepofátlankodok csak egy kérdésem lenne!

susyról ti sem tudtok semmit???
ha valaki tud róla valamit megírná!!!!
köszike előre is!!!!!

sziasztok!!!
tündi23

Gabilány: én is ráizgultam...főleg a Gibson fiúra, eszem a szívét. A halálos fegyverben, abban a bárgyú, amerikanis szarban a legszexibb!

Bumburka: Végre valaki aki jön velem a Szent Imrébe!!! Szülésznőt választottál? Mikorra vagy kiírva??

Nu megyek, Zöldi, tudom leszeded a fejem, de mikor és hol talizunk? megpróbálok eljönni :D :D :D

Kép
mannababoca

Manna!
Eredetileg szombat kora du. Csepel, de most próbálom átszervezni az Örs környékére, mert sokan mennek aznap börzére délelőtt, az meg ugye ott lesz az expo területén.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Húú mennyit írtatok. Legalább 40 perc volt, mire utánaolvastam.

Bumburka: üdv a körünkben.

Aida: szép poci, és még mindig milyen vékony vagy!!!!

Csakegy: arra gondoltam, hogy méricskélem itthon a cukromat. Mikor érdemes, hogyan? Van vércukormérőm, mert anno apumnak kitalálták, hogy cukros, aztán kiderült hogy mégsem. Addigra meg már vettek mérőt!

Mi ma magyünk doktorbácsihoz és előtte megnézzük a babakocsikat.
Vendég

Nekem sajna nem jó a börze utáni ottani tali :cry: :cry: :cry: :cry: mert a férjem megy osztálytalira le veresre és az anyukám vigyáz a kölykeimre és 2-re haza kell érjek és itt meg azért lett volna jó mert akkor vittem volna az egész gardedámomat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

harivera
Budapest XXI. kerület

szep jo reggelt!

bumburka. ujra, udv itt!

zsiraf. igen most lesz a szulinapom, vasarnap. venbanya leszek (bocs, aki mar tul van a 30-on) :lol: :lol: mi a terv az unneplesre?
a becsi vasarlasrol mannababocat faggasd. o volt. de a kereseim ellenere sem produkalt fotokat a szerzemenyeirol. :twisted: :twisted:

tundi. sajnos suzy mar jo ideje nem volt. nem tudjuk mi van vele.

verzsoval is mi lehet. o mar biztosan babazik vagy nagyon osszeszoritja a labait.

pocsek ejszakam volt. 5.5 orat sikerult ugy ahogy aludni. tegnap este sikerult a ferjemmel osszorreni. allandoan egve hagyja a villanyt mindenhol. bemegy egy szobaba, felkapcsolja, de mikor kijon, akkor nem kapcsolja le. en meg mint a jo oreg lampaoltogato jarkalok utana. mondtam neki, hogy a villanyszamla, meg kulonben is kornyezetvedelem. erre a fejemhez vagta, hogy en meg a futest kapcsolhatnam le, azzal sokkal tobb energat sporolhatnank.ezen en ugy kiakadtam. az azert megsem ugyanaz. mondtam neki, hogy de en fazom, azert van bekapcsolva, es 20 fokra van allitva, ami meg nem is sok. ettol aztan elkezdtek potyogni a konnyeim, es abba sem tudtam hagyni. o meg meg csak eszre sem vette. atmentem a babaszobajaba aludni, ami persze nem sikerult hajnali 1-ig.reggel meg mar fel7-kor felebredtem, cseppet sem jobb hangulatban. meg most is siros vagyok. franya hormonok!!! :twisted: :twisted:
felkeltem megcsinaltam a szendvicset, aztan becsomagoltam a baratnom(jovendobeli keresztanya) szulinapi ajandekait. o meg koszones nelkul elment dolgozni. :evil: :cry: biztosan azt hitte, hogy visszafekudtem.
ez az epitkezes is. nem lehet mosogatni, se mosni. kikeszulok tole! :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.09.24 09:47-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?