Éjt!
Tüncsi, Babcsi!
Nem én nyitom a sort, még be vagyunk betonozva, se rövidülés, se egyéb jel. Ugyan a ctg-n már én véltem felfedezni egy kis dombocskát, de a doki kiröhögött, hogy az biza csak egy kis lanka...
Hétfőn újra jácchat a kártya...
Mondtam neki, max 1,5 hetet szeretnék még bírni, de azt mondta, lesz az több is!
Dike
Ne kenődj még el, amúgy is össze vissza hosszúak a ciklusaid, hátha még kering a törpe, most vetette az ágyat, és csak később kezdett el hcg-t termelni...Vicuska tesztje is milyen halovány volt a százakárhányas hcg szint ellenére...szóval piriig, csak pozitívan!
Mami
Imádom az írásaidat, olyan hihetetlen jókedv sugárzik belőled! Ha a Sotéra véletlenül eccerre kerülünk, kikövetelek a tömegszállláson magamnak egy helyet, de csakis a te szobádban!
A viszketéssel kapcsolatban nekem nincs semmi jó hírem neked! A barátnőm a 7. hónaptól intenzíven viszketett, a dokin felesége bőrgyógyász, és már mindent megpróbáltak...vmi svájci ketyere gyógyszert is hozattak neki, de semmi eredménye nem lett...ez is egyfajta terehsségi mérgezés...a szülést követően azonnal elmúlt!
Viszont a hegek örökök lettek...neki a legrosszabb a térdtől lefelé volt, és hajnalban...
Ő is mindig azt mondta, hogy legszívesebben a víz alatt ülne...aztán sok jóval nem kecsegtették, hogy a következő csemeténél is ez lesz...mondjuk nem tom, mert neki kislánya van, ha esetleg fiút fog vérni, lehet más lesz, de nálad meg vegyes a csapat...
Hát kitartás!
Gyugyi
Hogy alig találtalak meg a képen! Lefogytál a képről
Jók ezek a nosztalgiabulik!
Fenci
Nagyon aranyos a pocid! Most má tényleg ne titkold, meg a 12. háttől már illik bejelenteni...
Vicuska
Hiányolni akartalak, de bepótoltad!
Sztem se menj Tapolcára, ha a papírjaid megvannak, minek, utazni se kellemes, meg tényleg ennyi idő miatt...mi a fenéért kéne még menni...lehet várják a borítékot!
Nati
Ilyenkor most mi van? Táppénz? Vagy tud vki vigyázni rájuk? Ez őrület, most mentél dolgozni, oszt rögtön mindenki bacis lesz!
Amúgy itt is köhög az egész város!
Bogáncs
hogy mekkora mázlista vagy...na de nekem ha ilyen lenne, ajaj, én elmentem zuhanyozni, mikor elindult a víz, és csak utána indultunk a kórházba...hát lehet, most majd nem merek elmenni...
Kolibri!
Én se tudok mást! RMPPB! De rég írtuk ezt le, igaz Vicuska!
Sleepin
Én ezektől a szűnnni nem akaró fájásoktól rettegek! Elég volt az a néhány óra Árpival, ha nem lesz aki érdemben tágít, én is erre számolhatok! A dokit kérdeztem, hogy igyak-e málnalevél teát...mi a véleménye...aszongya Hát ártani nem használ!
Nem tom merjek-e...akit én ismerek töménytelen mennyiséget ivott naponta mégis túlhordta, és semmivel nem volt könnyebb a szülése...mondjuk ő mindkét babánál itta a teát, ismer vki olyat, aki az egyiknél itta a másiknál nem, és látott vmi különbséget?
Na szép estét, még kicsit olvasgatok! Hátha idetéved vmi éjjeli bagoly!