Új privát üzeneted érkezett!

Mostanában két gombócot érzek a köldököm tájékán... Egy nagyobbat fent és egy kisebbet lent... Remélme nem azt jelenti, hogy még mndig faros a kis drága....

Kép

Kép
dcili81

Zöldi, azt hiszem már írtam, hogy 2000-es az érték, azaz "hivatalosan" zárt a méhszáj, de Uh-n az orvos egy "félujjnyi" nyílást látott. Azaz már van, csak még nincs egy ujjnyi. Ezért monhatom hogy zárt. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én már nem csak felkészitőre,hanem már szülni mennék...Most tolta itt el a babáját egy utcabeli csaj a házunk előtt,természetesen kirohantam,két hetes csöppség,gyönyörűűű!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Most sikerült egy hatalmasat esnek a szobában, sima terepen. Még az a szerencse, hogy a térdemre estem, agy most csak az fáj.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

Sarmi! :)

Aida! Azt ugye tudod, hogy pl menstruáció alatt is nyitva van ennyire a méhszáj, és van, akinek alapból ilyen és sosem zártabb. Ráadásul a tied már kb 6 hete ilyen és semmit nem rosszabbodott. Úgyhogy örülj, ha szüléskor elkezd nyílni! :wink:

...no én mentem.

Kép
zölddisznó

Zöldi apum mindig azt mondja, hogy majd a 42. héten imádkozok már azért hogy nyíljon! :D

Azt hiszem Noel épp anyát hogyan öljük meg belülről akcióba kezdett. Először hányingert csinált a nagy ficánkával, most már megfájdult a hasam is meg a hasfalam. :shock:

Mush, írok privit rucival kapcsolatban!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush,október második vasárnapján nagy családi összeröffenet lesz,remélem addigra megjön a csomag a gatyámmal!!!Melegítőbe már csak nem mehetek... 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

masnal is ilyen pocsek a babanet?
fel 12 ota probalom elolvasni a priviket, de meg mindig nem sikerult. most mar csak otthon probalkzom

zoldi. jo tanfolyast

sarmi. eszembe se jutott az iwiw :oops: :oops:

az irodamat elvileg hetvgenkent ki kene takaritani a takaritonoknek, de asszem az elmult par hetben ezt nem tettek. tok poros volt minden. erre ma en elkezdtem takaritani. most mindenki azzal piszkal, hogy huha elkezdodott a feszekrako oszton:)

KépKép
KépKép
mush589

Mush: nálam is, nem engedett bejelentkezni...

Bébic: nagyon örülök, hogy összement a dolog! Reméljük így is marad!!!!

Kép
mannababoca

Sziasztok lányok!

Cili! Vigyázz magadra! És most már mindenki vigyázzon magára... már nagy a pocak...most már nehezebb a mozgás---

Én ma voltam háziorvosnál, megtapizta a gyerkocomet, azt mondta fejjel lefele van ,de ez semmit nem jelent. Nincs olyan nagy pocim, de a dokineni a tapizasnal azt kerdezte, hogy a 32-het? Mondom nem, csak 29. Azt mondja, hogy akkor jol fenn van a mehem mar... :shock: :?:

a szulestanfolyamon mit mondanak? Itt nincs ilyen, es otthon is lemaradtam anno rola, mert epp vesegorcsokkel fekudtem a korhazban....

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Cili!
Vigyázz magadra!
Hú azért még jó h nem a hasadra estél.vigyázz :!: :!:

Zöldi!
Szerintem pesten is lehet kapni ilyen kivágott hungarocelt.Mert onnan hozzák a kreatív boltosok.

Aida!
Köszi a táblát.

Csütörtök UH kukucska

Kész a nappali és a "kismocsok" férjem haza is nézett:"Ennyire fárasztó, vagy csak rájátszol"Na mondtam neki bekap...ja :evil: De tudta h nincs teljesen igaza, mert puszilgatott ám.Selejtezek de kegyetlenül :twisted: Kifele ami nem kell.

Kép

Kép
bellanitta

Dcili!
Tessék körültekintőbben közlekedni!!! Még jó, hogy csak a térded bánta! Már én is koordinációs problémákkal küzdök: hétvégén anyuéknál úgy eltrafáltam a combommal az étkezőasztal sarkát, hogy percekig csillagokat láttam. A hasam eltakarta a kilátást lefelé. :-D

Ma én is megyek szülésfelkészítőre!!! Utolsó előtti előadás. Ma a vajúdás lesz a téma. Remélem Apa is odaér, ezt jó lenne hallania, hogy lélekben tudjon készülni a rá váró megpróbáltatásokra. :-D

Ma megint nem bírtam magammal és vettem Zsófinak rucikat! :-D Tesco-ban, rövidujjú body 7 db-os kiszerelés, 272 Ft-os darabárra jön ki, aztán hosszú ujjú rugi tiszta fehér 3 db-os kiszerelés, 500 Ft-os darabáron, és színes hosszú ujjú rugi 3 db-os, 833 Ft-ra jön ki. Szerintem baromi occsó!!! És szépek is!

Kép
Kép
lbernuska

Aida!

Köszönjük a táblát!

bkatalin

Sziasztok!

Aida! Küldtem privit. Lécci engem is tegyél bele a szuper kis tábládba. Nagyon jók ezek a cuccok, amiket nézegettek és hihetetlenülolcsók.

Sanszi! Nagyon édi a pici lány.

Cili! Vigyázz magadra! A gyerekemnek is mindig mondom nézzen a lába elé! Persze, ha még látod a lábad :)

Ibernuska: ezeket a Teskós cuccokat mi is nagyon szeretjük. Nagyon jó minőségűek, olcsók és szépek.

Zöldi! Most szombaton lesz találkozó?

Bababörzére ki megy?

Tapasztalt anyukák! 2 év alatti gyerkőceitek hogy alszanak éjszaka és hogy altatjátok el? Köszi a válaszokat.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Én bababörzén ott leszek, ha jól leszek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én is ott leszek a börzén...
Vendég

Az az érdekes, hogy figyeltem, és nem volt előttem semmi...
Levettem a papucsomat mielőtt beléptem a nappaliba, és egyszerűen megcsúsztam. Még jó hogy az ajtóban meg tudtam kapaszkodni... apjánka még nem is mertem elmondani, szegényre biztos a frászt hoznám... de egy biztos, lassabban kell már közlekednem lakáson belül is, hát még az egyenletlen kertben....

Reggel óta bújom a recepteket, de egyszerűen nem tudom mit főzzek holnap ebédre...

Van valakinek valami ötlete? Valami tartalmas kiadós kaja kellene!

Kép

Kép
dcili81

El is felejtettem írni: túl vagyok a cukros löttyön. Reggel szépen kipisiltem magam és úgy érkeztem :D Teljesen elfelejtettem, hogy vizeletet vigyek. A második vérvétel előtt jól rámijesztettek, állítólag nagyon csúnya a vizeletem, így ma háziorvos és holnap újabb adagot kell leadnom. Szurkoljatok, hogy ne legyen semmi probléma.
Zöldi te szakértő vagy: ha valaki keveset iszik attól is lehet sötét és zavaros a vizelet?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ejnye már, csináltam Noli cicámnak szép új vonalzót ami az Uh szerinti szülés időpontját méri, de nem engedi a 3 vonalzót a babanet. Azt mondja, túl hosszú aláírás. Dehát másoknak is van 3 meg 4 vonalzójuk is.. :( Ötlet?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikő, bár Zöldit kérdezted, de én is tudok neked válaszolni:
A kevés folyadék okozhatja a sötét és szagos vizeletet. Ismerek vkit aki egyszer ilyen panaszokkal ment orvoshoz. Sötét narancssárga, büdös vizelet, kivizsgálták és arra jutottak, hogy folyadék hiány. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Élünk még, csak nagyon kevés időm van...Nem érem utol magam soha :evil:
Aida:
ha az elején található url-http.babafalva.hu-t nem irod be akkor is megjeleniti a vonalzót.Probáld meg
nekem mindhárom vonalzómról le van törölve az első része a kódnak

Kép
Kép
Kép
f.marti

Éljen, így már működik. Csak mekkora ez a vonalzó, azt hiszem átálítom kisebb méretre. :D Köszönöm Márti!

Elektromos vagy porszívós orrszívó? Ki mit mond?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

No így meg túl kicsi, mégiscsak nagyobb méret. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

isarenikő:
nálunk nics különösebb altatás, inkább szertartás. :) Fürdés után Apával lehúzzák aredőnyöket, megállapítják, hogyeste van, aztán jön a langyos tejcsi. Utána egy kis játék az ágyunkban. Aztán Apa megfogja átviszi a szobájába, én megyek velük, elköszönünk, Apa beteszi az ágyába, bébiőr be, jóccakát, és alszik...

Aida:
Én a porszavósra szavazok. Hatásosan kitisztítja az orrát, az elektromosra sokan panaszkodnak, hogy nem szív eléggé. Utazáskor jól jöhet egy elektromos, de igazából szerintem a porszívós ér bármit is :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

aida:
152 nap?? Az előbb 86 nap volt :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hű, Mági tényleg. No ez hogy sikerült.. Most 152 nap múlva jön Noli. Szegényt lekicsinyítettem. :D Köszi a tippet!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

na tessék Aida... attól félsz, hogy hamarabb jön, erre kiderül, még 152 nap... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sikerült a vonalzóm! :) Kicsit túlzsúfolt lett az aláírásom.. :?

A bababörzére érdemes délután kimenni vagy addigra elfogynak a szép ruhácskák? Mert ruha vásár miatt mennénk..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Túlvagyok egy leszúráson.... Most mertem csak elmondani a páromnak, hogy estem egyet... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Látom ezt a Várandós csomag-os témát már többen is megválaszolták helyettem és kiváltja mindenki, aki megtalálta ezt a szelvényt.
Nekünk porszívós orrszívónk van. Sajna tavaly ilyenkor már sokat kellett használnunk. Elég beteges volt a fiam. Nagyon bevállt. Vettünk elektromosat is abból a célból, hogy ha késő este vagy hajnalban kell kitakarítani az orrát, ne csapjunk olyan nagy zajt vele. Mivel hogy panelban lakunk, tekintettel vagyunk a szomszédokra is.
Kisebb az elektromos hangja, de a szívóhatása se olyan mint a porszívósé. Én kipróbáltam (mindent amit a fiamnak adtam) nem vészes. Sajna ők máshogy nem tudják ők az "orrtartalmukat" üríteni.
Elkezdtem kimosni a ruhácskákat. Megzabálom őket olyan kis picik!
Már ki is néztem, hogy mibe fogjuk hazahozni.
Már csak pár dolgot kell beszerezni, a nagyja rendelkezésre áll.

F.marti!

Ha ráérsz kicsit leírnád ez a testvérfellépős dolgot! Mármint, hogy padkán pl. hogy lehet azzal közlekedni. Még nem láttam közelről ilyet így nem tudom, hogy "működik".
Előre is köszi!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Dcili!

Vigyázz magadra!!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Cili! vigyazz magadra.

aida. sarmi. privi ment.

eniko. neked is szivesen ebayezek, de sajnos a postakoltseg megdobja oket. szolj, ha erdekel vmi.

mentem aludni. papa

KépKép
KépKép
mush589

Testvérfellépőből van olyan is amire le is lehet ülni... kis korkülönbségnél szerintem sokkal praktikusabb... (marha drága, de néha ki lehet fogni használtan is)... a babamooncollection oldalán árulnak pl. olyat ....
Vendég

na persze. almodik a nyomor. aludni, itt? mar megint kalapalnak :cry: :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Aida én a porszívós orrszívóra voksolnék.Ha nem akartam hogy hangos legyen rádobtam a paplant,mig szivtam az orrot!

Én ma vettem a barátnőmtől csudaszép ruhácskákat,next,mark and spencer,gap,ilyen márkájúak,darabját 300 ft-ért!!!!

Ma sem vagyok valami fényesengörcsölgetek,a hüvelyem ki akar szakadni,és a keretsztcsontom is tompán nyom.Holnap jönnek a villanyszerelők,vezetékelik az egész házat,hogy ne verjen szét az ideg lelépek inkább,holnap megcsináltatom a laborokat,meg a terheléses lötyiivást. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi nekunk egy allo porszivonk van. azzal hogyan oldod meg?
Kép
meg nagyon erosen sziv. akkor is jo???

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Tudom,hogy már elég későn, de szeretnék csatlakozni, ha megengeditek. Rólam annyit,hogy 1. baba lesz, december közepére várom a kislányunkat, és a Szent Imrében fogok szülni.

:roll:
bumburka
Budapest IX. kerület

szia bumburka.
irhatnal magadrol kicsit bovebben!

KépKép
KépKép
mush589

Szia!

Nem tudom, hogy mik lehetnek a fontosak, de akkor pár paraméter rólam. :)
A 28. életévemet és a várandósságom 28. hetét taposom. A férjemmel pénteken leszünk 2 hónapos házasok. :wink: Egy középiskolában dolgoztam a táppénzig gyermekvédelmisként és pszichopedagógusként.
A hétvégén költözünk át a saját lakásunkba,amit még fel is kell újítani. Elég meredek lesz, mert engem nem nagyon lehet már igénybe venni,de megoldjuk. :wink:
A várandósság a legszebb dolog az életemben, eddig problémamentesnek mondható. Nemrég azonban nem lett túl jó a terheléses eredményem, a veszélyeztetett kategóriába kerültem. :(
Most ennyi jutott hirtelen eszembe. Szívesen válaszolok bármire, és igyekszem visszaolvasni.
bumburka
Budapest IX. kerület

szia bumburka!Merre laksz?
Mush az orrszivó nem olyan erősséggel sziv mint maga a poszivó,gondold el még a baba agyát is kiszivná... :roll: Az saját maga lecsökkenti amennyire szükséges,csak a híg fikuszt szivja ki,a már szárazabbat nem is nagyon,én ezelőtt befújok az orrlyukukba tengervizes orrsprayel(pl.Sterimar,izomar,fluimar).de egyébként a porszivó gégecsövéhez kell csatlakoztatni ami a ti porszivótokon nincs is,úgyhogy nektek sztem új porszivót is be kell szerezni! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hello! A IX. kerületi József Attila Lakótelepen lakom. :)
bumburka
Budapest IX. kerület

van rajta gegecso. abban a hosszu allo reszben van elrejtve. uj porszivot tuti, hogy nem veszunk. ez 90 ezer forint volt!

KépKép
KépKép
mush589

ok akkor jó!csak igy nem látni annyira,sorry!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Üdv bumburka! :) Gratula a kislányhoz!

A porszívós orrszívóról én is jókat hallottam. :)

Mai legújabb tünetem: erős mellkasi és gyomorszáji fájdalom. Alig akart elmúlni, azt sem tudtam hogy feküdjek.. Hát nem kellemes, de jobb mint a méhgörcs. :roll:

Ma esti pocika, tusi és hajmosás után :D
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szoa Buborka! Üdv neked! Miért lettél veszélyeztett? A cukor miatt?

Orrszívó: nekünk a porszívós nem jött be, gyerek már a második alkalommal üvöltött még a porszívótól is. Úgyhogy beújítottunk kis kézi elemesre. Az egy ideig jó volt, de sajnos Eriknek elkezdett véreznia z orra tőle, úgyhogy végül is a manuális labdacsnál kötöttünk ki. A legjobb a Chicco volt. De előtte mi is mindig sós vizes orrsprayt használtunk.

Gyerek alvás: már nem tudom, hogy ki kérdezte. Nekem szerencsém volt, a kisfiam hathetes kora óta alszik este 9 től reggel 6-ig folyamatosan. 10 hónapos korától egyszer felébredt vizet inni néhány hónapig, de aztán arról megint leszokott. Mi egy szobában altattuk velünk, majd 8 hónapos korától magától átment a saját szobájába aludni. Most amióta nyaralni volt a nyagszülőknél, nem alszik el magától. vannak vele gondjaink, és majdnem minden éjjel felébred és odajön hozzánk aludni, de aztán visszaalszik, és apa visszaviszi a helyére.

bkatalin

Köszönöm szépen! :P Nagyon édes a kép Noelről, milyen jól látni! Mi szombaton (Hariverához hasonlóan, akivel ismerjük már egy mást egy másik fórumról :wink: ) megyünk 4D-re a bababörzére, remélem mi is látjuk a pofiját.
A 19. héten voltunk kénytelenek elmenni 4D-re, mert nem jutottunk volna be időben genetikaira...akkor is látszódtak már a vonásai,de most biztos jobban. :P
bumburka
Budapest IX. kerület

Adia! Hihetetlen. hogy milyen szép vékony vagy, és szép formás a pocid is!

Gyomorfájás nekem is van, valszeg a baba nyomizza. Nekem még a beleim szoktak furán viselkedni... és van hogy alig kapk levegőt...

bkatalin

Igen, az éhgyomri 4.16 volt, a 120 perces, cukros lötyis sajna 7.16...és 7-től már veszélyeztetett vagyok a terhességi diabetest illetően. :( Nem is eszem édességeket, csokit, sütit, de ez nem is erről szól. Na mindegy, oda kell figyelnem, egyszer el kell mennem a diabetológiára,meg egy reggeli utáni vércukorszintet kell majd méretni vmikor 1 hét múlva. A dokim nem tartja vészesnek.
bumburka
Budapest IX. kerület

Ja, és Bkati! Neked is üdv.! :wink:
bumburka
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?