Új privát üzeneted érkezett!

meg nem a mienk, de jol haladunk!

hordozokendo ugyben tud valaki felvilagositast adni? milyet es hol erdemes venni?

KépKép
KépKép
mush589

Jobbulast Bebic!!!! Remelem tudsz majd aludni. Szuper hir, hogy kisebb lett a tagulat!!!!

KépKép
KépKép
mush589

[quote]g írta:ondolom szegeny bebicnek nem az az elso dolga, hogy velunk megossza a hireket. es ha esetleg nem kapott jo hireket(remelem ez nem igy van), akkor biztosan nincs is kedve idejonni. vagy ha meg jo hireket kapott, lehet elment unnepelni apaval.

Dedede, tényleg siettem ide! :lol: Hazaértünk, csak gyorsan pizsit vettem és már ugrottam is a netre, hogy írjak nektek!

[quote]l írta:ehet elment unnepelni apaval.

Majdnem :? :P : nem ünnepelni, hanem randizni, és nem apával, hanem a fogdokival! :D
bébic

Aida, Vera! Nem akartok csatlakozni a Csepeli anyukákhoz? :D Vera, tudom Te benézel néha, de már rég voltál! Persze csak ötlet, nem erőszak... :wink: :D
Vendég

Nagyon örülök Bébici baba!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jaj de örülök Neked Bébic, remélem most már nem nő az a tágulat. A cukrot sajnálom.

Wera, én még nem vagyok anyuka csak kismama azért nem csatlakoztam még.. :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

gondoltatok mar eteto szekre?
en ezt neztem ki :lol:
http://www.johnstonprams.co.uk/cat224_1.htm

es errol mit gondoltok?
http://www.johnstonprams.co.uk/item846.htm

KépKép
KépKép
mush589

Mush még mindig a mienk az overál. :) Lehet már nem tudom kivárni a végét, álmos vagyok. :(

Etetőszékünk már van. :D Egyszer használt, párom unokahugijáé. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nolit elaltatom egy fél pohárka borral. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmi!
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=7005188

Nekem meg pont fordítva van. Néha olyan érzésem van, hogy valami nem oké, gyulladt, viszket, ég (csak ici-picit) és soha nem tenyészik ki semmi.

Gaby! Az tök normális érték. Az a legjobb, ha 2 óra alatt visszamegy az éhgyomri értékre.

Bébic! Nagyon örülök, a jobb eredménynek.
A cukrod viszont nagyon magas. Etzzel már be szoktak fektetni kórházba, beállítani. :(
Jobbulást foghelyednek!

Musi! Én olyan etetőszéket szerzek, ami asztalta rögzíthető. Nem ilyen állványosat.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi! Köszönöm szépen az infókat.

Mush! Az etetőszék nagyon szuper, korábban nekem is az tetszett, csak nem tudtam megfizetni. :(

Bebic! Örülk, hogy a babád jól van és bízzál benne, hogy egyre jobb lesz.

Jó éjt mindenkinek, Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép
zölddisznó

aida. amr nem a mienk! akarsz tovabb licitalni? 22perc van!!!!

KépKép
KépKép
mush589

nekem azert tetszik, mert kesobb asztal/szek variacioban tudjuk majd hasznalni :lol:
nem biztos, hogy mi meg tudjuk majd venni, de esetleg bevonom a nagyszuloket!

aida. mi legyen?????

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. es milyen hosszut erdemes venni?

KépKép
KépKép
mush589

aida. akkor feladtam es mentem a dolgomra. pedig mondtam, hogy az ebayen az utso pillanatban vannak a licit harcok. na mindegy. ha talalsz mast majd szolj. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Kép
zölddisznó

Enikő! Nagyon szívesen!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Bébic!
Örülök, hogy jobbak lettek az értékek, viszont a cukor az mintha magas lenne. Kíváncsi vagyok a dokid holnap mit mond!

Mush!
Az etetőszék jó! Először én is ilyesmint gondolkodtam (asztal+szék kombináció), de én csak olyat láttam, aminek nem állítható a támla dőlésszöge és bizony néha jól jött, hogy olyat vettünk végül, aminek állítható, mert Dani volt, hogy elaludt benne. Persze nem hagytam abban aludni sokáig!

Ma kiváltottam a Várandós csomagot. Egyrészt örültem, mert volt benne Via pohár. Legalább van egy "sértetlen" amibe tejet tudok fagyasztani. Persze ha lesz megint annyi.
És még volt benne rózsaszín cumi. Igaz szilikon, de hát rózsaszín, nekünk valami kékes jobban jött volna. Persze lehet erre sem lesz szükség.

Valaki kiváltotta még!?????????

Megint gumicukor ehetnék jött rám!!

Na jó éjt mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

bébic:
Nagyon örülök, hogy jó híreket kaptatok!! :)
Cukor:
Ennyi volt nekem is Annával, diéta és inzulin..... :? De túl lehet élni, ha a jó oldalárólnézi az ember, akkor nem kell aggódni további hízás miatt... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gabi! Mi a szösz az a várandós csomag? :lol:

Kép
zölddisznó

gabi:
akkor még ugyanaz a csomag, mint két éve volt... Akkor jól jött a rózsaszín cumi, de most nem kéne... :)

zöldi:
A Felicitas könyv végén van egy kupon, azzal tudod kiváltani a 3. trimeszterben a könyvben felsorolt boltokban. Egy csomó szórólap van benne, meg 1-2 termékminta, de a lényeg, hogy szülés után még a kórházban megkapod tőlük a második csomagot, na abban azért sokkal több hasznos cuccos van (popsitörlő, sudocrem, stb..)

Kép
Kép
Kép
mágnes

kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép
zölddisznó

bébic: Örülök a jó híreknek!!! Megy ez majd még összébb is:)

Viszont a 7.8 tényleg nem jó, de nem is olyan gáz... a diétában viszont meglehetősen biztos vagyok... ha mázlid van akkor 180 CH-val kezdik... ha nincs akkor rögtön 160...

Ne hagyd, hogy befektessenek... úgy nem lehet cukrot beállítani akármit is mondanak... viszont stresszel... (ennyinél még nem kell, tényleg elég a diéta és mellette rendszeres kontroll... aztán ha nem elég akkor lehet gondolkozni a folytatáson)
Vendég

Szep jo estet mindenkinek!!

Megjottem am en is, eleg huzos ket het van mogottem. :?
A kb 100 anyajegyembol egy ugy tunt beindult, es ki kellett venni. 10 napot aggodtam, hogy mi lesz a szovettan eredmenye :?
Bar a dokineni mondta hogy nem gaz, de hat igy terhesen egyszeruen bepanikoltam, mi van ha rossz kimenetelu lesz, mi lesz a mi kisfiunkal?
Szoval 2 het panik van mogottem, anya es a ferjem szerint bolhabol elefant effektus volt, en is erzem utolag, lehet a hormonok miatt.
Na mindegy, megyek marcisuban ujra, megint kivesznek majd egyet :(
Addig figyelni kell magam, nem-e no valamelyik, mert akkor megint menni kell.

Az aggodalmaskodasnak meg is lett az eredmenye, 2 het alatt 4 kilot fogytam :? Igy most plusz haromnal tartok.
Szombaton a genesisben megneztek ot es Lalikankal minden rendben :D

Zoldi, szerdan nincs kedved valamelyik bababoltban bandazni?
Mar en is ugy vennek valamit..
:D
Bebic, sokat gondolok ratok, minden rendben lesz meglatod, az UH tok jo, hogy nyomon tudjak kovetni..
Cukor nekem 7,1 szoval dieta, es nemsoka ismetles.

Gabrielldaniell, a csomagot hol lehet kivaltani? Vedoneni?

Zoldi, holnap beszeljunk a talirol, mert szombaton Becsbe megyunk, es csak este jovunk.. hatha ugyis beferek a programba

Kép
zsiraf8

Okés Zsiráf, holnap traccsparty!

Kép
zölddisznó

Mush az etetőszék nagyon tetszik,később használhatja kisasztal+széknek,itt inkább fából láttam még ilyet.
Arról a szivacsról ami kitámassza a babát arról nekem nem jó a véleményem,szerintem korlátozza a gyereket a szabad mocorgásban,gondold el te órákon át csak egy féleképpen feküdhetnél,tök elzsibbadna a fél oldalad.Én etetőszéket kb,majd a nyáron szándékozok venni,én előbb inkább pihenőszékbe akarom majd napközben kicsit beletenni.Az etetőszékbe hat hónapos kora előtt úgyse ülhet bele,mig nem ül stabilan.

Zöldi köszi a linket!

Gabidani honnan lehet kiváltani egyátalán ezt a várandós csomagot??? :shock: Én ilyen könyvet se kaptam...

Lassan indulunk,második nap az oviban...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem... Vizsgázni készülök jövő héten, így megint töröltetném magam a randiról! Bocsánat! :oops:

Üdv az újaknak!

Egyébként velünk minden rendben... Legalábbis próbálok nem törődni azzal, hogy a nőgyógyászom szerint minden rendben, 1 nappal később azonban a szonográfus azt mondja, hogy kicsit sok a magzatvíz és kicsit nagy Mesike feje... Csodálkozni ezen nem kell: amennyit az anyja tanul... A feneke meg kocka lesz... Bár fejjel lefelé van a jobb oldalamon és a lába "L" alakban vízszintesen, így lehet, hogy a feje lesz kocka! :lol: Szegény csajos... Megszenved az anyjával...

Mindenki vigyázzon magára és jövő héten kedden vagy szerdán jelentkezem és bepótolom a nem kis lemaradásomat....

Pusz
Vendég

Ja! A legújabb fotó a Művésznőről!

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma nem fogok ráérni mert nagytakarítást KELL csinálnom.Már tegnap a párommal össze is vesztünk, mert azt hiszi olyan élvezet itthon kuksolni és várni mikor jön haza.HA hazajön se biztos h tudok vele komunikálni. :evil: Rohan, szervezkedik( osztálytalálkozó).És csodálkozik h kijönnek rajtam a depis tünetek. :oops:

Zöldi!
Nem én vágom ki hanem igy lehet kapni.Én csak kifestem őket.

Mush!
Köszi h felraktad a képeimet. :)

Kép

Kép
bellanitta

zoldi. koszi az infot. elmentve! nem zaklatlak tobbet vele :wink:

sarmi. persze, en se most akarom megvenni. en is lattam fabol is, de szerintem ezt jobban lehet takaritani. nekem is volt, es en nagyon szerettem. tony egyik nagymamaja szeretne venni a babanak valamit (mint peldaul babakocsi, na de ugye azt mar tony szulei lestoppoltak) es muszaj mondanom neki valamit, kulonben beteszi egy bankba es a gyerek 18 eves koraig nem latjuk viszont,pedig hat mostanaban kene. mellszivot meg csak nem mondhatok neki...
sarmi. mi a vezetek neved? meszarosne sarvari vagy sarvarine meszaros? nem tudom mit irjak a csomagra :oops: :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Ismét zavarnék kicsit, ha lehet :)
Nézzetek itt körül, és ha valami tetszik, szóljatok nyugodtan priviben, leveszem, nem kell ott licitálni!

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Köszönöm :) További szép babavárást!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Friss tábla:
Kép Decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok Csajok!
Tegnap 2 órát kertészkedtem, lehullott diót, meg faleveleket szedtem össze, aztán meg a házban tettem-vettem, estére tök hulla voltam. Már régóta nem fájt a derekam, de tegnap még ez is összejött. :-D

Most bejöttem kicsit az irodába, otthon egész délelőtt áramszünet van, fűtés sem megy, itt legalább meleg van. Zsófi mit művel!!! A gyomromat gyömöszöli keményen! :-D

Dcili!
Jobban vagy már? Mi a baj? Mik a tüneteid? Jobbulást!!!

Sarmi!
Tényleg összetapogatják a mellszívót a boltban is, persze az sem steril. És tuti igazad van, de én akkor sem használnám szívesen más után. Ez lehet, hogy csak az én bogaram.

Méhgörcsök hess!!!

Pocakod szép! Milyen boldog kismama vagy! :-D

Zölddi!
Babának tényleg nem kell steril környezet. Képtelenség is biztosítani. Engem csak az aggaszt, hogy milyen betegségeket lehet esetleg összeszedni egy használt mellszívóval. De lehet, hogy ez csak az én fóbiám, mindegy, javítom a Medela forgalmát. :-D

Ezt a méhszáj rövidülést, nyílást nem befolyásolja a baba fekvése? Gondolom harántfekvéses kislányom nem tapossa és nyomja a kijáratot annyira, mint egy függőlegesben álló baba.

Bébic!
Kijutott neked stresszből most egy időre! Örülök, hogy a baba jobban van! És megy a drukk, hogy egyre jobban legyen! Fogad helyének jobbulást! A magas cukrot meg tényleg próbáld meg a pozitív oldaláról felfogni: a túlzott súlygyarapodás kérdése megoldódott.

Gabrielldaniell!
Ezt a várandós csomagot hol lehet kiváltani? Még nem is hallottam ilyenről! A könyv amit írtál hol szerezhető be?

Zsiráf!
Örülök, hogy az anyajegyeddel minden ok! Jól értem, hogy szombaton nem jössz a talira? :-(

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska:
A könyvről én írtam.. :wink: Ilyen felicitas könyvet a védőnőtől kellett kapjál az első jelentkezésedkor. Egy Kismama újsággal és reklámanyagokkal együtt, a címe: Felicitas, Várandós anyák tanácsadója. Inkább füzet, és a legutolsó oldalon van a kupon, amit kitöltve beválthatsz.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, és a minimanók is.
Bébic pihenj sokat! Sinaszi részvétem a tanulás miatt!

Már nem fáj annyira a torkom, csak tüsszögök, meg köhögök és folyik az orrom, remélem semmi komoly.

Dani szerintem mit sem érez abból, hogy én szenvedek, mert hatalmasakat rúg belém most is, tegnap meg nonstop parti volt. Nem tudom hogy bírta. Mikor szóltam a páromnak, hogy jöjjön nézze meg mit művel persze abbahagyta, de amint megsimogatta a pocakot hatalmasakat rúgott. Már most megnyugtatja az apja hangja... :lol:

Ezt a kupont a védőnő általkapott csomagban van benne, van egy kiskönyv a Várandos mamák címmel, annak a hátulján van. ki kell tölteni és szerintem sok helyen be lehet váltani. Tőlem már többször kérdezték, hogy beváltottam.e már, de mindig otthon hagyom. Holnap majd megyek be a városba és kiváltom.

Aida szuper a táblázat, nagyon nagyon sokan vagyunk már és ahogy elnézem vezetnek a kukisok!!! Hajrá fiúk! Egy focicsapat simán kijön belőlük! :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

Röff!

Sarmi! Szivi a linket.

Sina! :twisted: Köztünk mindennek vége! :wink:
További kellemes okosodást!
Művésznő gyönyörűűűű!

Anita! Jaaaaaa, az más. Nekem csak egyszrűbb formákat sikerült kivágni eddig, de majd ügyesedem.

Musi! TECSO-ban van most vastag hosszabb szárú rózsaszín zokni 3-as csomagolásban, 550.-ért. Egy színű, és gumitappancsok vannak a talprészén. Sajna én mostanában nem járok arrafelé önszántamból, de ha kéne neked és térdenállva könyörögsz :lol: :wink: akkor szívesen elmegyek venni.

Nici autós gyerekülése kiváló! Még az anyósomnak is tetszett! :wink: Köszi mégegyszer!

Aida! Köszi a táblát! Tök jól néz már ki!

Berni! Nekem is van fóbiám! :wink: Mint Sarminak a ruhástul megvetett ágyra ülés, a mosogatóban való toronyépítés, értsd kiskanál, rá kávéscsésze, arra tányér, aztán fazék és a tetejére egy kukta. Á, sosem dől le!

Méhszájrövidülés leginkább "alkati" kérdés, ha lazábbak a szövetek és nem olyan rugalmasak, vagy többedik gyerek, vagy voltak előtte műtétek, feltárások.... ez mind rosszabbítja a helyzetet, utána jön csak a nagy súlyú baba nyomása, és a traktprral fagyott szántáson közlekedés problematikája :lol:

Trombika! Még mindig nem találom a félárú belépőre jogosító izét! :cry:

Kép
zölddisznó

Sikeresen töröltem a regisztrációmat.... :oops:

Na, majd vizsga után beszélek a fejemmel! :lol:

Amúgy meg úgyis "öri hari" van Zöldivel - ahogy elfigyelem, meg amúgyis... Lehet új névvel kellett volna visszaregisztrálnom! :wink: :twisted:

Szóval köszi a részvétnyilvánítást, Dcili! Zöldinek pedig a dicséretet...

Megyek elmerülök a dologi jog rejtelmeiben....
sinaszi

zoldi. csak miattam ne massz el a Tescoba, majd elkuldom anyumat. :lol: :lol: talatam itt egy tescohoz hasonlo boltban, olyan anyagut, amit toled kaptam, de csak nagyobb meret volt. :cry:

faj a hasam. :cry:

en raulok ruhastul az agyra. es nem is nagyon szoktunk beagyazni. galad noszemely vagyok! :oops: :oops:
azert mosogatnivalobol tornyot epiteni nem szoktam, inkabb elarasztom a munkasokat vizzel. :lol:

aida.
newborn=56cm
0-3=62-68.
gondolom nem akarsz tul nagyot Noli babanak.

sainaszi. jo tanulast. nagyon cuki Emese.

KépKép
KépKép
mush589

Mush, size-nál a legkisebb amit kiválaszthatok 0-3. Akkor most hogy? :( Gondoltam szűkítek Newbornra. De nem sikerült.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush, akkor most ez is 62/68:
http://cgi.ebay.co.uk/Baby-snow-suit-bo ... 286.c0.m14

Olyan aprókának tűnik, sokkal inkább 56-osnak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Áh megvan sikerült Newbornra szűkíteni. :D Na nézegetm tovább. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Ilyenek vannak a vaterán, tesz-veszen is ám! Nem egyszerűbb neked?

Kép
zölddisznó

Dcili!
Örülök, hogy már kicsit jobban vagy! Köszi a kuponos infót! Nem is tudtam erről! :evil: Még jó, hogy a védőnéni felhívta rá a figyelmemet! :evil:

Sina!
Kitartást a tanuláshoz! Basszus nekem tök nem lenne erőm hozzá! Én régen vizsgák előtt sem bírtam rendesen a tanulásra koncentrálni. Most meg aztán végképp nem bírnék! Le a kalappal előtted!

Mush!
Az ágyat én is csak akkor szoktam bevetni, ha takarítok a hálóban vagy ha olyan vendég jön hozzánk, aki még nem látta a házat és minden helységbe bedugja az orrát. :-D Amúgy meg szellőzzön inkább egész nap! Imádom, hogy a házban csak otthagyjuk a vetetlen ágyat és a kutyát nem zavarja egész nap! Előtte 2 szobás panelban laktunk és a nappali volt a háló is. Na, ott azért eléggé szem előtt volt a bevetetlen ágy!

Csajok!!!
Remélem Zsófi most veszi be a kanyart a hasamba!!! Folyamatosan rugdalja a gyomrom, de néha akkorákat rúg, hogy levegőt alig kapok!!! Jó lenne, ha megtalálná a helyes irányt és onnét már nem mozdulna!

Kép
Kép
lbernuska

Mush enyje-benyje ott vagyok iwiwen is...de azért megmondom:Sárváriné Mészáros...
Az orvos akit meg akartam fogadni nem vállalt el,most hivtam még egy lehetségest,ő bevállalna még csütörtökre bejelentkeztem hozzá.

Berni szerintem a mellszivó témát,hagyjuk mindkettőnknek igaza lehet mert én bár használtat vettem,de egyszer volt használva teljesen eredeti csomagban van,a csajnak akitől vettem csak az egyik melléből szopik a baba,tehát fejni nem is tudna miből,örül hogy egyikből is tud szoptatni.Úgyhogy ezt az előnyt én is néztem hogy ne legyen agyonhasználva,meg megnéztem kitől veszem...

Én is csatlakozok ahhoz a véleményhez miszerint azért lehetek már ennyire hamar ennyire kinyilva mert többedik gyerek,és mert szültem így is,úgy is...De vannak kivételek pl.Aida.Neki első baba mégis...de szerintem neki a vékony,törékeny testalkata az indok.Szerintem persze nem vagyok orvos. :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi én még nem találtam hasonló jókat a vaterán, teszveszen pedig nézem rendületlenül. :( Van vmi jó ami szerinted megéri? Link?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmon ez a méhszáj kérdés alkati dolog is, mert nővérem és édesanyám is az első terhességével ugyanilyen gondokkal küzdött. Nővérem 4 hetet feküdt a kórházba emiatt. :( Remélem én húzom sokáig és nem kell majd.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida én is ezt mondtam,hogy nálad azé lehet ez az alkatod miatt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mármint az alkati dolgot én úgy értettem, hogy örökletes nem azért mert vékony vagyok. :) Bár az is közrejátszhat.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zsófi hajrá kanyaaaaar!

Aida, most nem tudom megnézni, mert készülődök dokihoz, meg szülesztés felkészítőre.
..nem azt írtad múltkor, hogy "csak" a nyakad van megrövidülve, de nincs nyitva még a külső sem?

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?