sziasztok!
Zsuzsa - gratulálok a kis Sebestyénhez, mindenképpen írd meg a történteket, kiváncsian várjuk! És tegyél fel képeket is majd, ha van egy kis időd!
A
találkozóról tegnap (kedd 7:59) jeleztem, hogy akkor tegyük át máskorra, ha többeknek nem jó, mert sokan megbetegedtek. Remélem azért összejön majd ez a randi, mert nagyon kiváncsi vagyok rátok meg a babákra!
Nátha - mi ezzel a szörcsögéssel el is mentünk orvoshoz (persze hülyén nézett rám, de nem érdekel, mert aggódtam), meghallgatta a szívét, tüdejét, és mondta, hogy ilyen hidegben elkerülhetetlen a meghűlés. Nekünk mondta, hogy fújjunk az orrába sós vizet (lehet kapni többfélét, mi a sterimart használjuk), az megoldja a nyákot, és akkor jobban ki lehet porszívózni. Mi is porszívósat használunk, szerencsére Macuka szereti, és nem sír
. Valamit javult már a helyzet, de még nem tökéletes
.Orrcseppet is vettem, de én azt - attól függetlenül nem merem használni, hogy bébi orrcsepp, tartok tőle, hogy tönkreteszi a nyálkahártyáját. Persze ha enni, aludni nem tud, akkor be fogom vetni végső esetben...
Na: mi a hétvégét ma reggelre pihentük ki. Tegnap Glória még napközben sem aludt szinte semmit, totál kész voltam, beszélgetni alig bírtam vele, este már együtt sírtunk - én azért mert nem tudtam miért sír... Éjjel viszont 20.30-tól 2.30-ig aludt, aztán pár ébredéssel és evéssel még 8.30-ig aludtunk. Na ilyen is már régen volt, hogy nem 7-kor kukorékolt. Azt hittem nem is lesz a szokásos délelőtti alvás, de most is szépen alszik - ezért van időm írni.
Megyek, még gyorsan összedobok valami ebédet!