hali!
tegnap elfáradtam mint dög..elmentünk Biatorbágyra az outletbe, mert kellett egy-két dolog a páromnak, meg nekem. Végigjártuk az egészet, aztán utána még be kellett menni Pestre a párom bátyjáékhoz és a tüntetések miatt meg kellett kerülni a fél várost. Vettünk egy halom cuccot, nekem csak egy cipő kellett, meg egy vízálló kabát, amiben jókat lehet sétálni. Találtam is mindkettőt. A leányzónak vettem a Calzedoniában pamut harisnyát, 200- FT-ért darabját. A guta megütött mikor megláttam, itthon a C&A-ban 3-at vettem 2000- FT-ért!!!
A kabát kellett, mert rájöttem, hogy esőben is ki kell mozdulni- Nikivel nem lehet bírni, ha nem viszed legalább egyszer ki a levegőre- és a babakocsi, meg az esernyő nem jó párosítás. Páromnak Nike cipő 7000 Ft, nekem bőr bokacsizma 6000,- pénz.
Csajszi végigaludta az egészet, szinte csak addig volt ébren míg megszoptattam az ételudvarban. A kocsiban is jól elvolt, elnézegelődött, főleg, hogy a párom, a múlt heti búcsúban lőtt neki, egy ablakra tapasztható pingvint. Egész úton azt csodálta...
Mikor Pesten dugóba kerültünk, akkor jött rá, hogy újra éhes. Eddig semmit nem kapott cumisüvegből, de most adtam Neki egy kis Mecsek teát. Kiváncsi voltam, hogy fogadja. Beletettem a szájába a cuclit, egy pillanatig csodálkozott rajta, hogy jön belőle valami, aztán viharos gyorsasággal beszlopálta majdnem az összeset. Kicsit aggódtam, hogy mi lesz este a cicin, de nem volt semmi gond. Persze a teából nem csinálunk rendszert, maradunk a tejcinél...amiből szerencsére újra több van. Annak ellenére, hogy majdnem egész nap aludt, az esti fekvéssel és az éjszakával sem volt gond. Még most is alszik
Utálom a sört, az alkoholmenteset is.
de azért megpróbálom, amit írtál... jól értettem, hogy őszilével keverjem össze?
Zsula nem írta, hogy indítottak, vagy nem, de szerintem az előbbi is lehetséges. Pénteken délben született a kisfia, de pénteken reggel kellett volna mennie indításra
majd jön és kiderül...
Falköz turi- kedden és szombaton raknak ki új ruhákat. Én most már nem merek elmenni, mert mindig veszek valamit. Egyszerűen nem bírom otthagyni. Ja és az én lányom is Gap-ben hódít, ( meg Calzedonia harisnyában
Hettuli köszi a tanácsot! Niki nagyon ügyes. MIkor kevesebb van akkor kétóránként kér enni, mert ugye hamarabb éhes lesz. Úgy tűnik ez megoldja a problémát. Utána meg már hiába fejek, csak 2 cseppet hagy benne.
Meg ugye a macskák sem fejnek...igaz Anyany???:) én sem láttam, olyan kismacskát, amelyik nem akart szopni
jót röhögte ezen a hozzászóláson. Ennyi röhögés mellett csak nem leszek depressziós kismama????