Dcili!
Légzésfigyelő: Megkérdeztem erről a védőnénit, a szülésfelkészítést vezető szülésznőt, a nőgyógyászomat. Mindegyik azt mondta, hogy baromi megnyugtató, ha van. A nőgyógyászom egy nagyon jó hasonlattal élt: Egy nyaralás alkalmával köt az ember baleset biztosítást és általában úgy jön haza, hogy nem volt rá szüksége. De mi lett volna, ha mégis történt volna valami baleset menet közben? Ez a bölcsőhalál dolog is kiszámíthatatlan, szerintem jobb előre felkészülni rá. De persze a légzésfigyelő magában mit sem ér, kell hozzá a felkészítő is, amin megtanítják, hogy mit tegyél, ha baj van. Erről Zöldi tudna többet írni, ő már járt ilyenen.
Sterilizátor: A mikrós fajta átverés!!! Nem más, mint egy műanyag doboz 5-6-7-8 ezer forintért. Én akartam venni, de mikor megnéztem közelebbről, hogy mi is ez, hát teljesen kiakadtam!!! Elég 5 perc forrásban lévő víz is.
Cumisüveg melegítő: Én ilyet sem veszek. Alapból arra készülök, hogy szoptatok. Azért a biztonság kedvéért beszerzek 1-2 cumisüveget, de remélem az első időszakban nem lesz rá szükség.
Mush!
Tök jó, hogy boldogítod a munkásokat!
Biztos odáig vannak már érted!