Új privát üzeneted érkezett!

BB: köszi a kalács dicséretét. Hidd el nem vagyok egy nagy konyhaművész, csak hétvégén főzök! Nagyon szeretem a kelt tésztákat, sajna meg is látszik rajtam! 8)
Ja és CSAK NEKED :lol: íme a Nem lehet abbahagyni pipi! Recept a receptes topikban! Kép Nem lehet abbahagyni pipi
Vendég

bb: nekem meg ahhoz nem lenne idegem, hogy minden kajálásnál kivárjam amíg Lilla méltóztatik befejezni az evést :)

Volt már olyan, hogy 3* repetázott és kb. 3/4 órán át csak evett/falatozgatott... (mindez indulás előtt persze, jól el is késtünk) Szóval a gyerkőc megadja a módját az evésnek ha bejön neki a kaja, a hajamat tépném ha nekem kellene a szájába lapátolni éveken át :) (persze ha megyünk valahová ahol nem tudok neki normális kaját adni nálam is van babakaja és olyankor én is lapátolok de az valami rémálom... merthogy ő is lapátolni akar, hogy jövök én hozzá, hogy etessem... legutóbb pl. 3 előkét kellett köré tennem a sima babakajás etetésnél... akkor már inkább a jól bevált hagy egyen egyedül módszer:) (a kocsiban tárolunk egy mini összecsukható asztalos etetőszéket amit akármilyen székre rá lehet kötözni, azzal elég könnyű megoldani a dolgot... Mindenkinek csak ajánlani tudom egy ilyen beszerzését)
Vendég

fú Bocika, ez már kínzás... (a kalácsos kép is az volt, ez már csak a ráadás...)
Vendég

csakegy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és holnap gondoljatok rám! Ismét terheléses cukorra megyek! FFFUUUUJJJJ :x
Vendég

én meg épp Legora vadászok az e-bayen... Itthon mocskosul drága a használt duplo de ez még nem is lenne gond mert nem akarok sokat venni de iszonyú gyér a választék és lényegében csak nepperek árulják... (kb. ugyanannyira jön majd ki a végén de sokkal több közül válogathatok legalább...)
Vendég

bocika: részvétem :(

Én is meg akarom valamikor csinálni itthon a terhelésest de még nem szántam rá magam...

Abban mondjuk biztos vagyok, hogy kategoriákkal jobb a cukrom mint Lillánál mert nála ilyenkor reggelinél már egy szelet kenyér is felvitte 7 fölé, most meg 2 szelet plusz majdnem 1,5 deci tejeskávé plusz (izé... szóval cukros) tejszínhab is csak 6.2 -t produkált (igaz, most 70 percest néztem, nem 60-ast de ez majdnem ugyanaz)...

Már nem emlékszem pontosan ... miért is kell ismételni? Határérték közelében volt a cukrod?
Vendég

Csakegy: igen 7,1 volt a cukrom. Remélem most jó lesz!!
Vendég

szurkolok :)))) Mondjuk mázli, hogy nem küldtek azonnal a diabetológiára hanem megismételtetik... így legalább kiderül mi a helyzet... (a diabetológián ugye már nincs terheléses hanem azonnal szigorú számolgatós diéta van és mellette kell nézni a reggeli cukrot)

Remélem legutóbb csak egy front kavart be... (az nagyon be tud!)
Vendég

Hát nincs is kedvem diabetológiára menni. Az egyik ismerősömnek 7,5 lett és vele nem packáztak!! Soha nem volt semmi bajom a cukorral, pedig 10 éve rendszeresen nézik az orvosin! Remélem én is hogy a front volt, vagy az a nagy halom szőlő amit előző este bekajáltam!! Most is csorog rá a nyálam, de majd holnap délután! :lol:
Vendég

Na ja... nekem mondjuk most könnyű a dolgom mert vettem valakitől kéz alatt 4 csomag (200db) !!! tesztcsíkot a cukormérőmhöz kemény 2000 Ft-ért (egy doboz egyébként kb. 3000Ft) így a terhességem végéig nyugodtan csekkolhatom ha akarom akár naponta sokszor is a cukrom ami nekem elég megnyugtató (ld. ha tudom, hogy esetleg neccesnek tűnő dolgot kajáltam akkor nézek egy cukrot, ha az nem jó akkor SOS elkezdek vizet inni ami szépen leviszi és legközelebb akkor eszek csak amikor már megint éhgyomri szinten van a cukrom... )

A gáz viszont az, hogy ha valaki terhességi diabos lesz, ugyanúgy előírják, hogy naponta legalább kétszer nézze a cukrát (reggeli előtt éhgyomorra plusz reggeli után) plusz sokszor még azt is kikötik, hogy napi egy másik kajálásnál is nézze... na most ez ugye egy hónapban kb. 90-100 tesztcsík (főleg ha az ember esetleg a 60 perces mellett néha 90-est is néz mert a 60-as nem lett tökéletes) tehát kb. 2 doboz... amire nincs semmi TB támogatás...

Na de mit csinál az akinek nincs extra 5-6e Ft-ja havonta (kb. 3 hónapig) plusz kb. 10e a mérőre mert mondjuk minden pénz elmegy a spéci étrendre - miközben kötelező nézni a cukrát? (ismerek ilyet)...

Ingyen tesztcsíkot terhesség alatt meg csak az inzulinosok kaphatnak...

(Persze, valahol nem gáz ha valaki nem vezet naplót és nem írják elő de ott meg állandó stressz van, hogy akkor most jó-e a kiírt diéta, be sem lehet normálisan állítani, egy hét befektetés a kórházba stb. stb. Szóval ezerszer nagyobb szívás szerintem... és szerintem belőlük lesznek az inzulinosok is legnagyobb valószínűséggel...)
Vendég

BB!ha-ha-ha! :evil: Nem szeretnénk negyediket,ez a baba is csak hirtelen ötlet volt,aztán elsőre össze is jött...Én szülés után(vagy ha császár lesz,akkor közben)szeretném magamat elköttetni.

Boci gondolok rád én tuti mert én is terheléses cukorra megyek!+nődokihoz+teljes vér és vizeletre.

Kislányom szülinapjára csináltam egy hungarocell képet,csak most még szárad,utána vágom ki.
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Sarmon! Jázminnak boldog születésnapot kívánok! Majd kérünk szülinapi fotókat.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok!

volt termés bőven :D
Aida: örülök hogy ilyen pozitivan állsz a dolgokhoz..meglátod minden rendben lesz:D

BB:megvárom akkor hogy gyere a honvéd fele..ráér...csak megnyugtatásul kérdeztem..:Da cumisüveget megveszem hozzá.:Dmajd szolsz hogy mikor jössz:D

Bocika:megy a drukk!!!

Jajj lányok el sem hiszem hogy a kis pocaklakom már több mint 1kg...olyan boldog vagyok.:D

Na most megyek bundi kenyeret enni..majd irok.

Kép

Kép
nikianya21

sarmi: akkor majd én is gondolok rád. Én nődokihoz szerdán megyek, aztán jövő héten védőnénihez. Nagyon ügyes vagy!

Niki: jó bundikenyerezést!!!
Vendég

Sarmi: Nagyon boldog szülinapot kívávunk Jázmin tündérkének! :D
bébic

jááj, természetesen kíváNunk... :oops: :D
bébic

Lassan itt a holnap és az UH.... :( nem is tudom, várjom-e vagy sem....csak azt érzem, hogy egyre idegesebb vagyok...és egyedül kell megbirkóznom vele, a férjem nem tud elkísérni... :(
délután 2re megyek, majd gondoljatok ránk, jóóó? :oops: Remélem, jó hírekkel jöhetek majd! (most az életemet adnám ezért...)

Ráadásul elvileg holnap megkapom a cukros vétvételi eredményt is, ha elkészültek vele....ééérdekes nap lesz.... :?
bébic

Bébic: nyugi, hidd el minden rendben lesz!!!!! Én tuti szorítok!
Vendég

szoritok bébic!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: Isten éltesse sokáig a lánykádat!

BB: a kerékméreten már én is agyaltam, de szerintem nem lesz gáz. A másik, hogy ennél a babkocsinál nem a tolókart lehet átforgatni, hanem a rávalót lehet mindkét irányba tenni, tehát nem a kart forgatod, hanem a baba fekvését. Ez annyiból jobb, hogy így mindig az első 2 kerék marad a bolygósítható.

Holnap megyek a dokimhoz, kiderül a terheléses cukor eredménye meg az ellenanyagé is... (a cukortól kicsit tartok :() Meg most már beszélni akarok vele a szülésznőről, EDA-ról, a derekamról, ilyenekről. Össze kell írnom, mert mikor bemegyek hozzá, a felét elfelejtem :)

Bocika: hát ezért a pipiért most átnézek a receptes topikba :lol: (amúgy is esedékes volt már). A cukorhoz meg kitartás, undorító egy vizsgálat :evil:

Bébic: szerintem is minden oké lesz, én is szorítok érted...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: köszi. Tudom, hogy pocsék ez a cukros hiszen ez a 2. Bár bevallom én először sokkal rosszabbra számítottam. Amúgy mi is hasonló babakocsit néztünk és nekem is tetszett, hogy a feltétet lehet rajta forgatni! Holnap akkor rád is gondolok!
Vendég

Megmondja valaki, hol találom a receptes topikot? :oops: :oops: :oops:

Boci: igen, láttam, hogy másodjára mész, ezért is vagy hős a szememben :lol: , én tök guminyúl voltam, a két óra várakozás alatt 3x jöttek a hangyák, és ájultam és/vagy hánytam be majdnem...

Kép

Kép
gabilany79

Sarmon!
Sok boldog szülinapot Jázminnak.
Mostmár látom h készül a te képed.Holnap felrakom az enyémet is.

Ma megint baba-expon voltunk megvan a kiságy kókusz matraccal,ujjabb adag kisrucik, textil és libero pelenka.Lassan látom a végét a beszerzésnek :) a többi ráér majd novemberben vagy ha kijöttünk a kórházból.Úgy gondolom hagyni kell valamit a rokonságnak, nagyszülőknek, dédiknek.

Kép

Kép
bellanitta

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Köszönöm csajok, tényleg nagyon sokat jelent ez nekem! Jó tudni, hogy ti mindig itt vagytok...meg persze a férjem és a családom! Így már megnyugtató! :)
Holnap jövök majd a (remélem tutijó) hírekkel!

Szép álmokat!
bébic

bébic: Gondolok Rád holnap!

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush kismamanacival kapcsolatban van vmi híred??? :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szép estét Csajok!

Megjöttünk a szüleimtől, minden ok volt, csak az éjszakám telt borzasztóan. A régi ágyam, amin mindig jókat szoktam aludni, most olyan kényelmetlen volt! Most kezdem érezni, hogy az alvóspózokkal lassan problémáim lesznek. :-(

Zsófi a hétvégén kitett magáért. Jó sokat rugdalt (és rugdal most is). Főleg a hajnali partizás a kedvence. :-D

Bébic!
Megy a drukk holnapra! Nagyon szorítok nektek!!! Írj majd, hogy mi volt!!!

Sarmi!
Jázminnak így utólag is nagyon boldog születésnapot!!!

Kép
Kép
lbernuska

Ja és el se meséltem: anyukám annyi mindent varrt nekünk (Zsófinak és nekem): 3 garnitúra ágynemű huzatot, hálózsákot, kissapikat, nekem kismama nacikat, pizsama nacikat, szabadidőnacikat alakított át... Rengeteget dolgozott! Tök örültem neki!!!

Na megyek Helyszínelőket nézni! Joccakát mindenkinek!

Kép
Kép
lbernuska

Berni ügyes aranyos anyukád,hogy ennyi mindent varrt nektek.Az enyém nem varr,de megveszi,ez épp olyan jó... :lol:

És mindenkinek köszönöm szépen Jázika nevében is a sok jókivánságokat!!! :lol:

Mivel csak egyre kaptam nődokihoz időpontot holnapra ezért a cukros lötyit elnapolom keddre. :roll:

Jóéjt mindenkinek! :P

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Boci!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: az a csirke nagyon jol nez ki. en is mentem a receptet!

gaby. a recpetes topik rongton a mienk alat van.

sarmi. Boldog szulinapot Jazinak! Gatyat mar elinteztuk.

Zoldi. milyen volt a baratnozes?

Bebic. Drukkolok!!! Nagyon szoritok, hogy csak jo hireket kapjal! Remelem tudsz majd aludni!

Mai szerzemenyunk. Apa valasztotta: Kép
ebben hozzuk majd haza. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

ELADO!
Kép Kép
400ft plusz posta. 0-3 honaposra. hasznalt, de jo allapotu. irj privit legyszi, ha erdekel. koszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.09.21 21:59-kor.

KépKép
KépKép
mush589

berni nagyon ugyes anyukad van!

KépKép
KépKép
mush589

itt ma annyira jo ido volt, hogy elmentunk piknikezni. utkozben keszitettem egy par kepet a kozeli angol vedekrol.
ime: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

a mi piknikunk. apa ellopta a parnamat. :twisted:
Kép

KépKép
KépKép
mush589

Latom mindenki bealudt. Akkor jo ejt es szep almokat!!!

KépKép
KépKép
mush589

Hihi, én vagyok!
Szekrényeket pakolásztunk egész délután/este.
Kipurcantam.
Holnap visszamegyek Pestre.
Annyira jók a fa dekorok, amiket vettem! Jeeeee!

Bébic! Nagyon szurok!

Kép
zölddisznó

Szép jó reggelt! Első vagyok. :)

Bébic, nagyon vár(om/juk) a híreket és remélem csupa jót kapunk!

Mush, pont ugyanilyen -minimális eltéréssel- overált néztem ki a picurnak, csak nagyon drága ezért apának nem annyira tetszik. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nincs vmi jó recept ötletetek, vmi tésztás recept, amihez nem kell tejföl, túró, szalonna (mert ezek most nincsenek itthon)? Vmi jó kis egyszerű recept kéne, nem akarok nagyon pörögni. Ha van vmi jöhet a receptes topikba!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A fene,azt hittem én leszek ma az első... :lol:
Én ezt az overallt vettem Mushtól.be-be-be: 8)
Kép
Aida krumplis tészta.
Lassan indulunk az oviba... :cry: :cry: :cry: Alig aludtam az éjjel valamit,remélem tetszik majd Jázinak.Nekem is kellene főznöm vmit de még nem tom mit,a palacsinta az biztos,mert ezzel le tudom kenyerezni Jázmint,hogy ha jó leszel,sütök neked palacsintát,mire megjössz az oviból... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt!

Volt termés, nem mondom....
Remélem mindenki jól, van és azért pihentetek is a hétvégén.
Jázminnak nagyon boldog szülinapot. :lol: :lol:

Én most megpróbálom összeszedni magam, és levánszorgok a dokorhoz, mert tegnap úgy értünk haza, hogy kapart a torkom, az éjjel alig aludtam valami, annyira fájt, most meg nem is nagyon kapok levegőt... (plusz az éjjel annyi savam volt, azt hittem beleőrülök).
Remélem nektek jobban indul a nap...

És azt hiszem én is sütök palacsintát (almásat - fahéjas cukorral).

Kép

Kép
dcili81

sziasztok..

:Dmindig mindenki első akar lenni?

Bébic:nagyon drukkolok neked hogy minden rendben legyen.
Kicsi lányomat még a héten nem viszem oviba mert még mindig köhécsel meg folyik az orra..Anyukám ma elutazott Velencére és apumat ma ebédre várom.Rántott csirke comb,krumplival...Meg lehet sütök egy kis sütit..Ha nincs otthon anyukám akkor képes nem enni.:DMég jo hogy nem lakik messze.

Voltam a mária bababoltban.még volt anno kedvezmény kártyám ugyhogy gondoltam lenézek.megvettem a textil pelust.egyenlőre 10db-ot...2000 ft volt..ugyhogy megérte.Kinéztem a kiságyra a zenélőt plüssökkel..3700ft lesz.de azt majd csak jövö honapban..
Találtam eldobhato bugyit .majd azt is veszek 5db azt hiszem 500-600 ft..De voltak olyan dolgok amitől kigubbadt a szemünk..
Nem baj jövöhonapban tartjuk a bevásárlást.megvesszük a maradék cuccokat.:D

Kép

Kép
nikianya21

Szép reggelt!

Mush: épp csak a szemem nem ütötte ki a receptes topik :D Már bele is kontárkodtam egy pipi recepttel.

Zöldi: tényleg tök jó cuccokat vettél :D

Ma szabin vagyok, úgyhogy most kényelmesen megreggelizek, aztán kitalálom, hogy mit csináljak (valszleg vasalni fogok)...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok Csajok!

Beállt a nagy has szindróma nálam is, már szopipárna nélkül elég kényelmetlen az alvás. :-( Azt még nem is mondtam, hogy én tönköly töltetű szopipárnát vettem, aztán amikor megkaptam, kiderült, hogy őrült nehéz, szoptatáshoz tuti nem fogom tudni használni. Most azzal alszok, meg majd Zsófinak is jó lesz pihizni. Anyum meg lekoppintotta és varrt nekem egy ugyanolyat polisztirolgyöngyös töltettel. Azt fogom szoptatáshoz használni. :-D

Vera, Zölddi!
Ti ugye mentek szombaton börzére? Miket lehet ott kapni? Pl. légzésfigyelő, rucik, ilyesmik vannak??? Cégek árulnak vagy anyukák a használt babaholmikat? Mennyibe kerül a belépő? Kik lesznek kint olcsó UH vizsgálattal? Lehet én is kinézek.

Egy tipp: Baby Fun Baba-Gyermekdiszkont www.bababolt.net. Ez egy nagyon pici bolt, telezsúfolva mindennel, de olcsó!!! Ha konkrét dolgot kerestek, érdemes felhívni, hogy van-e éppen, ha nincs meghozatja.

Mellszívó: Lehet hülye kérdés, de ki lehet most próbálni? Csak érdekel, hogy milyen érzés lesz és tudom-e egyátalán használni. Nem indít ez be olyan folyamatokat, amiket nem kéne? :shock:

Betegeknek jobbulást! Héten nekem is el kell mennem a házidokimhoz vizsgálatra meg a táppénzt megbeszélni. Remélem nem szedek össze semmit a váróban.

Kép
Kép
lbernuska

Hát a dokiról ennyit déltől lesz... Addig itthon maradok és szenvedek.

Lányok nektek mi a véleményetek a légzésfigyelőről? Nézegettem többfélét de őszintén azt sem tudom eldönteni kell-e. És a sterliliáló, meg az üvegmelegítő is elengedhetetlen kellék? Segítsetek!!!!!

Kép

Kép
dcili81

szep jo reggelt!

aida. az overal 12 font volt, ami kb3600ft. en nem mondanam draganak!es uj. olyan is volt, amin a nyuszi volt a bambibol. de annak a mintaja kicsit rozsaszin volt. es mivel apa nem tudja mi semlegeset vettunk.

a betegeknek jobbulast.

en olyan vagyok, mint a mosott szar, de nem tudom, hogy miert. a kiscsaj felebresztett egyszer ugyan (befeszitette magat es kinyomta a hatat, tokre lehetett erezni! megsimiztem neki), de visszaaludtam. KAAAAAAAAAVVVEEEEETTTTT!!!!!!nem irni eroset, mert nem olyan jo az a babanak. asszem deluani alvas lesz majd ebbol! :lol: :lol:

ma reggel elaztattam a munkasokat. :twisted: elmozdult a cso, ahova a mosogatobol megy a viz, es az egesz lebetonozott resz olyan volt, mint egy uszomedence. orultek neki. :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

[quote="mush589"]
írta:
mush589
KAAAAAAAAAVVVEEEEETTTTT!!!!!!nem irni eroset, mert nem olyan jo az a babanak. asszem deluani alvas lesz majd ebbol! :lol: :lol:

ez az akart lenni, hogy nem merek eroset inni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

niki. hol van ez a bababolt? kedvezmeny nelkul mennyi a pelus? itt 300ft/pelenka legalabb.

KépKép
KépKép
mush589

aida.
es ehhez mit szolsz?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0298787381

mindeki visszafekudt????

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Először is : Jázminnak utólag is boldog szülinapot kívánunk! :)
ti aztán hétvégén is termeltek.. :)
Mi szombaton bevásárláson vltunk, Annámat akartuk felruházni, de nem kaptunk rá mindent, viszont Beninek sikerült túrni nagyon édes cuccokat :)

gabrielldaniell:
A testvérfellépőn mi is gondolkozunk, még nem tudom eldönteni, hogy testvérbabakocsi vagy fellépő legyen. Annám 21 hónapos, és a gondom csak az, hogy vajon képes -e álldogállni a fellépőn mondjuk egy fél órás- órás sétánál is?

kádban fürdés:
Nem azért nem javasolják, mert a kád esetleg koszos lehet, hanem, mert a meleg víz sokkal jobban kedvez a bacik terjedésének.

bb:
cukrot, negrot Anna sem kapott még, szerintem is korai még, mondjuk én alapból tiltom a cukros dolgokat, csokit sem evett még Anna, pedig párom nagyszülei folyamatosan próbálkozank, és sajnálják is szegény gyereket, hogy nem ehet csokit... Mintha tudná miről maradt le.... Múltkor olyan mérges lettem, vendégségben voltunk, lányom a rokoin ölében. Egyszer csak odanézek, és látom, hogy kockacukorral etetik, mint a lovakat! :evil:
Diós dolgot viszont adtam már neki, iagz nem egészben, hanem sütiben.

zöldi:
nagyon remélem, hogya köv. talin ott leszek, eddig mindig akkor volt, mikor elutaztunk. :) Na de mostmár az utazásokat be kell rekesztenem lassan, így tudunk cuccost cserélni :)
Fa dekor: hihi :) én Annának rendeltem a csajtól decemberben tükröt és fogast. gyönyörűek :)

ruhaméret:
Mi 21 hónapos még mindig 80-asak vagyunk, Annámmal beneveztünk a bűvös 10 kiló elérésének versenyére....

cukor:
Nekem Annával 7.8 volt a cukrom, kapásból 160-as szénhidrát diéta és inzulin napi kétszer! Ez ment 10 hétig, a végére már tiszta lila volt a combom... Nem kellett naponta nézni a cukrot, mérni sem, hanem hetente egyszer befeküdni egy napra a kórházba, ahol minden étkezés után vért vettek, a 40. héten már csuklóból, annyira nem volt vénám... Nagyon félek tőle, hogy ez megint megismétlődik...

dcili:
légzésfigyelőnél megoszlanak a véleméányek, van, aki szerint teljesen fölösleges, én a pártolók táborába tartozom.
Egyrészt tudom mennyire aggódós Anya tudok lenni, így, ha nem lett volna légzésfigyelőnk, hát én tuti mellette álltam volna egész éjjel, hogy lélegzik-e... Másrészt így nyugodtan tudtam hason altatni.
Ráadásul a mi esetünkben nagyon jól tettük, hogy vettünk, mert a kórházi hazabocsájtás feltétele volt a szíve miatt, amit ugye előre nem tudhattunk.
Nekünk Angelcare van, a bébiőrrel egybekötött változat, és nagyon bevált. Egyetlen téves riasztásunk volt, pedig egy hónapja szedtük ki alóla. Egy éves kor után már csökken a veszély, de ha már van, úgy gondoltam, miért ne hagyjam alatta.. :)

Ti hogy vagytok az esti elalvással? Az én fiam beindul 9 körül, és éjfélig rúg, vág, csuklik, fejeli a hólyagom, nem tudok aludni tőle...

kórházi csomagotok? Annánál ilyenkor már készen voltam összepakolva, most a táskán kívül semmim sincs meg... Remélem nem is lesz rá szükségem...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?