Sziasztok, én is jelentkezem
, Levi alszik, remélem olyan sokat mint tegnap
.
Andesz a libero maxi az az 5-ös méretű mert most nem tudom megnézni a milyenket, Levi nehogy felkeljen. Tényleg nagyon jó áron van, úgyhogy akkor biztos igényt tartunk majd megrendelésre. Írd le légyszi, hogy műkszik majd a dolog. Köszi.
Örülök, hogy jó a mostani oktatód, így sokkal jobban megy az embernek a vezetés igaz? Nyugisabb, nem kell paráznod, hogy na mikor üvölti le a fejed.
Ildi nagyon jó a kép, ilyet hogy lehet csinálni? És milyen hajasbaba még Bencus
, nagyon szép kisfiú.
Anna örülök, hogy minden rendben és már itthon vagytok, a tejcsi beindulásnak meg szorítok, lehet egy-két nap és tejcsárda leszel
. Képeket én is várom!
Gabi köszi az órát, tényleg nagyon tetszik
! Szép bringája van Noelnek, Levi is kapott nyáron a névnapjára a nagyszülőktől és az a jó benne, hogy tudom irányítani a kormányzást, mert van egy tolórúd a bicóra szerelve, a tietek is olyan nem?
Antám mégegyszer nagyon köszi az órát neked is, Levi és Andriska nevében is
. Bocsi kicsit későn végeztem és mire jöttem volna msn-re te már nem voltál. Puszika Roninak, olyan édes volt tegnap, bár mindig nagyon cuki!
Nati sajnálom, hogy végül nem elég a tejed, de nagyon jó anyuka vagy, hogy nem tojod le és harcolsz, hogy legalább akkor mástól kapjon fincsi tejcit. Végül akkor mit egyezkedtél a nővel, be kell szállnod pénzügyileg? Erről a More Milk tejserkentőről én is olvastam, akkor most azt is szeded, tényleg hatásos? Remélem nem lesz rá szükségem, de azért érdeklődöm.
Tand hol vagy, miújság veletek már tényleg rég voltál! Gyere ahogy tudsz!
Chrissyy gratulálok a fogacskákhoz!!!
Különösebb nyüglődés nélkül vészelitek át? Mi szerencsére nem vettünk észre semmit, remélem majd Andriskánál is így lesz.
Judy hogy vagytok, már egyedül vagy?
Vicuska nagyon sztárfotó
, gratulálok mégegyszer! És tényleg gyere majd mesélj, hogy babaruhákkal már mennyire szemezgetsz, kiskönyv? Vigyázz magatokra!
Enikő NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK utólag is! Lassan csak kibújik már a kis lurkó
.
Bessy hát jó lenne ha úgy jönne a kis albérlőd, hogy otthon lennétek karácsonyra igaz? Harismarist már hordod?
Alexa na vettetek sportbabakocsit? Nézzetek szét a nagy Kenguru boltban is ha még nem voltatok, múltkor voltunk ott és van egy-két jó.